hits

Junkyard - Try on haul


Hva synes dere om videoen og innkjøpene?


 

Vlog - Hyttetur 

Sminke video - gjør noe jeg aldri har gjort før!


Hva synes du?
 

Video mandaaag


Hva synes dere om denne ukens video?

Ny video - Unboxing


 
Hva synes dere? Hva vil dere se neste video om?

Hør meg skrike!


Hva synes dere om videoen?


 

Youtube videoer


Det har kommet ut to nye videoer på kanalen til meg og en venninne! Det er en morsom challenge og en video der vi prøver ut noen makeup hacks. Håper dere liker videoene, gjerne gi dem en like. Hvis du har noen kommentarer på videoene må dere gjerne gå inn og kommentere, eller komme med forslag til andre videoer dere har lyst til å se oss gjøre. Vi skal prøve å lage litt flere vlogs fremover, og noen julevideoer.
 

Hva synes dere om videoene?

Hverdags sminke video - challenge


Hva synes dere om videoen?
 

Vlog - Atlanterhavsparken, Ålesund


Hva synes dere?
 

Ny video


Hva synes dere om videoen? Er det noen videoer dere vil se?
 

Video bloggern


Her en vlog fra Malene var i Frankrike. Jeg elsket å se på den, håper dere gjør det også. Så må dere ikke glemme å abonnere, så dere får med dere neste video. Forresten, så er jeg en forferdelig dårlig blogger. Skal virkelig prøve å sette livet på plass, å starte opp igjen. Elsker det jo så forferdelig mye.
 
Hvordan går det med dere?


 

VIDEOOO MANDAG


Hva synes dere?
 

En kveld på badet


Hva synes dere?

NY VIDEOOO


Denne bloggen her står nå for det meste av videoer som blir postet! Lover dere at jeg nå skal komme i gang å bli bedre! Hold ut!

Mandaaaaaaag


Har dere gjort chubby bunny challange før?

NY VIDEOOO


Har dessverre helt glemt å blogge de siste dagene! Beklager for det, skal komme med en oppdatering til dere forhåpentligvis i morgen. Frem til det kan dere kose dere med denne ukens video på kanalen til meg og en veninne! Gjerne gå inn og abonner eller legg igjen en kommentar ♥
 

Hva synes dere om videoen?

Youtube kanal


Hei! De siste dagene har jeg hatt noen lange og harde dager på skolen. Har heller ikke vært helt i form, så har sovet mye etter skolen. Har derfor ikke orket og tatt stort med bilder å vise dere.. Tenkte derfor å dele med dere at jeg og en venninne har startet en youtube kanal, så her har dere første video. Dere må gjerne gå inn å abonnere på oss. Kommer mye morsomme videoer framover!
 

Driver dere med youtube?
 

Vlog - Tjøme


Hva synes dere? Liker dere vlogs?


 

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018


HHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com