hits

Uken som gikk...


Starten av denne uken startet utrolig bra, jeg hadde masse blogg inspirasjon. Det resulterte i at jeg de første dagene til og med klarte å poste to innlegg om dagen. Jeg var så stolt over meg selv, på onsdag hadde jeg forhåndspublisert et innlegg da jeg hadde senvakt på jobb. Når jeg kom hjem spiste vi middag, og jeg og mamma skulle bort å flytte bilen. Det endte med at bilen ikke ville starte. Vi brukte derfor hele kvelden på å få fart på bilen, å kjøre en tur for at det ikke skulle gjenta seg. Derfor rakk jeg ikke flere blogginnlegg den dagen. I tillegg denne uken så har vi ryddet omtrent alle rom i leiligheten til mamma da hun har planer om å pusse opp. I tillegg har jeg hatt to innleveringer denne uken, så de siste dagene har jeg sittet foran macen for å skrive ferdig. Jeg endte også opp med å jobbe hele uken, så det har vært sinnsykt mye å gjøre. Nå er det noen rolige dager med skole arbeid, så da skal vi prøve å kjøre på med bloggingen.

Ukens høydepunkt:
- Selvom det har vært mye å gjøre denne uken, har det også vært sinnsykt deilig å få gjort så mye. Du får en god følelse av å tenke på hvor mye du har oppnådd i løpet av uka. Jeg hadde en veldig koselig dag sammen med Malene i går, det er sinnsykt lenge siden jeg har vært på kino så det var deilig. Jeg hadde også en fin dag på cup i går, så igjen mennesker jeg ikke har sett på en stund!

Ukens nedtur:
- Denne uken har jeg hatt så sinnsykt mye å gjøre, det har dessverre gått utover søvnen. Tidlig opp for å jobbe, rett hjem til å rydde, og litt skole arbeid på kvelden hele uka. Nå gleder jeg meg til en litt roligere uke.Uken serie/film:
- Jeg har i dag vært og sett på kino sammen med Malene. Det blir nok en liten anbefalling av denne filmen de nærmeste dagene, så gled dere til det ♥

Ukens innkjøp:
- I morgen kommer det en video haul om ukens innkjøp, så gled dere til det også♥

Ukens mest leste innlegg:
- Det tror jeg er "Monday funday" innlegget mitt.

Ukens sang:
- Where have you been - Christine Balk // Number - Alexander Oscar

Ukens cravings:
- Jeg craver sjeldent godteri, men denne uka føler jeg at jeg har hatt lyst på mye rart. Smågodt, sjokolade, kake osv.  Har heller ikke cravet cola zero så mye som jeg pleier heller.

Ukens utfordring:
- Jeg føler jeg sier dette hver uke, men jeg har alltid problemer med å få gjort mye og likevel prioritere å slappe av.Ukens tanke:
- Vi må slutte å se ned på andre pågrunn av første inntrykk, en dag innser vi hvordan personene faktisk er og vi innser at de ikke er så ille likevel. Vi kjemper alle vår egen harde kamp, så vi kan ikke dømme noen ut i fra deres tanker. Hvorfor skal vi være normal, når vi er født til å være annerledes ♥

Akkurat nå!
- Akkurat nå er jeg akkurat ferdig med å redigere video, og ryddet litt. Nå skal jeg derfor bli ferdig med dette blogginnlegget og gå å se på huskestue sammen med mamma.

Hvordan har deres uke vært?

Uken som gikk...


Nå er jeg hjemme igjen. Det skal sies at jeg kom hjem på torsdag kveld, da var jeg så sinnsykt sliten. Så ble så og si liggende i senga resten av dagen. På fredagen var jeg også veldig trøtt. Litt senere på fredagen dro jeg og pappa på lunsj hos Farmor. Det ble mat og OL, skal ikke si jeg er noe stor fan av OL. Hele lørdagen også var jeg borte, men det kan jeg fortelle dere mer om senere.

Ukens høydepunkt:
Jeg har vært på en fantastisk hyttetur. Det er noe med det å ake, gå på ski tur, være mye ute, sitte foran peisen, spille spill og bare ta livet helt med ro.Ukens nedtur:
Det var nesten en liten nedtur det å komme hjem, men det ordner seg. Jeg har slappet av så mye denne uka, likevel føler jeg meg sinnsykt slapp og sliten.


Uken serie:
- Denne uken har jeg jo så og si ikke vært hjemme, men den lille tiden jeg har vært hjemme har jeg selvfølgelig klart å se en hel sesong med One Tree Hill.


Ukens innkjøp:
- Det jeg har kjøpt er for det meste mat, ved, fyrstikker og hodelykt. Jeg var også i Sverige i går, men det tenkte jeg å lage et eget innlegg med litt senere.


Ukens mest leste innlegg:
- Denne uken har jeg ikke blogget, så det har ikke vært noen innlegg denne uken.

Ukens sang:
- Denne uken har jeg hørt sinnsykt mye på gamle sanger. Min - Sichelle // Fuck deg - Sichelle // You and Me - Skrux


Ukens cravings:
- Grillmat, godteri (husker ikke sist jeg spiste så mye godteri), bålkos, kort spill og kinasjakk ♥


Ukens utfordring:
- Det må nok ha vært å klare å gjøre mest mulig på kort tid, samtidig nyte dagene til det fulle!

Ukens tanke:
- Hvor avhengig vi er av teknologi, og Norges helsevesen.


Akkurat nå!
- Ligger i god stolen til mamma, ser på en kveld hos kloppen, vasker klær og skal snart lage frokost.

Hvordan har deres uke vært?

 

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt:
- Denne uken har jeg faktisk hatt en overraskende fin uke på Hamar. Skole, trening, hull i ørene, koselig middag osv. Vi hadde også såå koselig besøk av en hund, savner den allerede. Jeg var også en liten tur ute i går med noen venninner, men jeg var så sliten at jeg bare måtte dra hjem til slutt.

Ukens nedtur:
- Jeg kan faktisk ikke komme på noen nedturer denne uka. Bortsett fra at jeg har gjort såå mye denne uken, at jeg nå er sykt sliten. Samtidig som jeg har lyst til å gjøre alt mulig. Hadde også sinnsykt lyst til å dra på kino i kveld, men ser ut som filmen ikke lenger går på kino.


Uken serie:
- Når jeg er i Hamar så har jeg ikke muligheten til å se på One Tree Hill. Skal sies at jeg har tatt igjen noen episoder det siste døgnet da. Har egentlig heller ikke hatt sjans til å se så mye på serier ellers denne uka. Har sett en episode Riverdale og en episode av Sophies Verden.


Ukens innkjøp:
- Det eneste jeg har kjøpt denne uka er matvarer og øredobber. Det skal sies at jeg har lagd tidens største ønskeliste på nelly og junkyard. Kanskje jeg skal lage et innlegg om det!


Ukens mest leste innlegg:
- Det har ikke vært mye lesere og skryte av denne uken, men evig takknmelig til de få som har vært innom. Det mest leste innlegget denne uken, har vært "Happy Valentine" innlegget mitt.


Ukens sang:
- Left for dead står øverst på favoritt lista mi enda! Har ikke hatt tid til å finne nye sanger heller gitt.


Ukens cravings:
- Denne uka har jeg faktisk vært super flink til å ikke crave drit, og spise for mye drit i uke dagen. Nå i helgen derimot har jeg tatt igjen alt. Cola Zero er en craving som alltid, og cravet å komme meg bort litt.

Ukens utfordring:
- Ha nok tid i døgnet til å gjøre alt man har lyst til. Likevel ha litt tid til å slappe av å nyte tiden også. Føler jeg sier det hver uke.Ukens tanke:
- Ukens tanke kommer det et eget innlegg om, mulig i morgen.

Akkurat nå!
- Sitter jeg enda i senga, selvom klokka er over fire. Så nå er det på tide å komme seg opp av senga og begynne å pakke. Noe jeg ikke gjorde i går.

Hvordan har deres uke vært?

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt:
Hadde en veldig koselig dag på lørdag, og en veldig koselig søndag. Søndagen besto av morsdagskos med hele slekta, før jeg tok med en venninne for å se håndball kamp ♥

Ukens nedtur:
Egentlig at praksis er over, trist å tenke på at jeg ikke skal tilbake. Har blitt så sinnsykt glad i den gjengen på kort tid ♥Uken serie:
For et sjokk, nok en gang One Tree Hill. Nå har søstra mi også blitt gira, så nå har hun stukket av med alle sesongene jeg er ferdig med!

Ukens innkjøp:
Jeg kjøpte en veldig søt genser, som jeg har begynt å like veldig godt. Jeg kjøpte også noen oppbevarings ting til kommodene mine.

Ukens mest leste innlegg:
- Hvorfor går jeg alltid i "chille" klær? Du kan lese det herUkens sang:
Left for dead - RABBI


Ukens cravings:
Smoothie, jeg gleder meg faktisk litt til å dra opp til Hamar. Der står nemlig smoothie maskinen min ♥

Ukens utfordring:
Holde hodet i sjakk, og ikke stresse over alt jeg trenger å gjøre. Stresse over å bestå praksis eller ikke.Ukens tanke:
Jeg har sinnsykt lyst til å koble av fra sosiale medier, og jeg har sinnsykt lyst til å kunne lage mine egne klær. Snakker ikke store greier, men lære meg å sy eller strikke noen ting til meg selv.

Akkurat nå!
Er jeg forhåpentligvis på vei til Hamar, om jeg ikke klarer å sove bort hele dagen. Eller aldri kommer i gang med å pakke.

Hvordan har deres uke vært?

 

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt:
- Gårsdagen var veldig koselig og morsomt, det ble en lang kveld. Jeg var ute sammen med noen venninner i går, og det ble greit sent.

Ukens nedtur:
- Er rett og slett at jeg har vært så sinnsykt trøtt og sliten i det siste, at jeg føler at jeg ikke har fått gjort noen ting. Bruker mer tid på å holde meg våken, enn å bruke tiden på noe morsomt.


Uken serie:
- Kjedelig som det er, så er One Tree Hill ukens serie nok en gang. Det skal sies at jeg ikke har så mye tid til overs til å se serie lenger, denne helgen har det ikke vært så mye tid til serie titting.


Ukens innkjøp:
- Det er morsomt, jeg har hatt shoppe dilla siden før jul. Likevel har jeg så og si ikke kjøpt noen ting. Jeg kjøpte en sminkekost og et vippelim.


Ukens sang:
- US -  Julie Bergan // These Days (feat. Jess Glynne, Macklemore, Dan Caplen) - Rudimental


Ukens cravings:
- Denne uken har jeg cravet bolle, og alle mulige søtsaker. Har heldigvis klart å holde meg unna en del, men noe har jeg klart å snike i meg. Kanskje mer enn jeg selv tror også, når jeg tenker meg om.


Ukens utfordring:
- Fyfaen, så kjedelig jeg er. Det har jo selvfølgelig vært det å holde seg våken, og prøve å få gjort noe som helst fornuftig annet enn serie.


Ukens tanke:
- Det er kanskje ikke så rart at ukens tanke igjen har vært dette med vekt, størrelse, kropp og klær.


Akkurat nå!
- Akkurat nå ligger jeg overraskende nok og ser på One Tree Hill, og lurer på hvordan jeg skal holde meg våken en stund til.

Hvordan har deres uke vært?

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt:
Denne ukens høydepunkt må ha vært Fangene på fortet på fredag. Det er ihvertfall den tiden jeg husker best fra hele uka. Det var såå gøy, anbefalles virkelig! Et annet høydepunkt var at jeg endelig fikk giveaway pakken min, den var såå fin. Det kommer en unboxing video til dere i morgen, håper dere gleder dere! Ellers så hadde jeg en veldig koselig dag i går, sammen med mamma ♥Ukens nedtur:
Ukens nedtur må nok ha vært at jeg fikk mensen i går, og de fantastiske mensen smertene. Kommer ikke på så mye annet negativt som har skjedd denne uka egentlig.


Uken serie:
Ingen tvil om hvilken serie det har vært. Som forrige uke, er det fortsatt One Tree Hill. Det skal sies at jeg absolutt ikke har hatt mye tid til å se på det denne uka, men nå i helgen har jeg fått tatt igjen noen episoder.


Ukens innkjøp:


Ukens sang:
Nå begynner jeg å lure på hva jeg har gjort denne uken, jeg har jo ikke hørt på musikk engang. Har ikke funnet en eneste ny sang som jeg har likt denne uken. Men kan jo nevne Slow (feat. Noah Cyrus) R3HAB remix av Matoma


Ukens cravings:
Denne uken har det vært utrolig mye som har skjedd. Har vært ute og flydd hele tiden, og omtrent ikke vært hjemme. Så denne uken har jeg cravet søvn, energi og kaffe for å holde kroppen i gang i løpet av dagen rett og slett.


Ukens utfordring:
Denne uken har nok utfordringen vært å rekke alt man har lyst til å gjøre, uten å stresse og rekke å nyte det mest mulig. Det er vanskelig å nyte hvert sekund av det koselige som skjer, når det er masse som skjer og man har mye å gjøre. Ha det koselig på fritiden, jobbe og likevel rekke å skrive oppgaver.


Ukens tanke:
Ukens tanke har nok vært nok en gang hvor mye jeg ønsker å flytte ut. Jeg ønsker meg et kontor, walkincloset, et mørkt soverom og en stor deilig seng. Masse bilder og fint interiør. Får det der aldri ut av hodet mitt. Driver og ser på leiligheter for å flytte ut da, det skal sies.


Akkurat nå!
Akkurat nå er klokka faktisk ti på tolv på lørdagskvelden, dette innlegget blir forhåndspublisert da jeg skal på cup på søndag. Så nå har jeg sinnsykt lyst til å rydde, mens jeg ser på One Tree Hill og prøver å planlegge litt koselige ting framover.

Hvordan har deres ukes vært?

 

Uken som gikk...


Serie/film: Nå har sesong 2 av Riverdale endelig begynt! Så nå er det serien som går på skjermen. Den går forsåvidt bare på skjermen en gang i uka, men like stor glede hver gang.

Ukens høydepunkt: På torsdag hadde jeg en veldig koselig dag. Dro for å hjelpe pappa med å male litt, noe som endte i en liten tur og lunsj sammen med pappa. Når jeg var ferdig hos pappa, tok jeg turen til bestemor for å møte mamma. Dit kom også søsteren, og vi hadde en koselig stund sammen med bestemor. Jeg var også super flink student dagen før, og klarte å gjøre en hel ukes oppgave på en halv dag, klapp på skuldra til meg.

Ukens nedtur: Det som har fått motivasjonen til å forsvinne denne uken, har vært dårlig samarbeid på gruppe oppgaver. Vi har hatt gruppe oppgaver på skolen de siste to ukene. Av de fem som er på gruppa, er det kun jeg og en annen som faktisk gidder å gjøre noe. Det fikk oss til å miste totalt motivasjon.

Ukens gravings: Denne uken har jeg hatt sinnsykt lyst på alt som er usunt. Jeg tror tante rød er rett rundt hjørnet gitt.

Ukens innkjøp: Denne uken har jeg kjøpt en ny pakke med ansiktsrens og en bh.

Ukens sang: Gorgeous - Taylor Swift

Ukens utfordring: Komme seg i seng til rett tid, og stå opp før 12. Har så sinnsykt lett for å snu døgnrytmen totalt rundt, så fort jeg har fri..

Ukens tanke: Det har blitt for vanlig at Ipad/nettbrett og TV, blir brukt som barnevakt! Barn trenger å være ute i frisk luft, helst ute i skogen!!

Akkurat nå! Har jeg kommet meg inn døra hjemme i Hamar. Kom fram for et par timer siden, men vi har vært en tur i butikkene og fått handlet inn litt mat for uka.

Hvordan har deres uke vært?

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018


HHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com