- Junkyard wishlist -
Cardigan her // Skjorte her // Jakke her


T-skjorte her // T-skjorte her // Genser her


Leggings her // Bukse her // Bukse herSvart kjole her // Lys grå kjole her // Grå kjole herAdidas sko her // Nike sko her // Nike sko her

Har dere noen av de samme ønskene?

Ny favoritt jakkeFor en liten stund siden kjøpte jeg meg ny jakke. Var på Urban sin åpning på Ski storsenter. De hadde 30% på denne jakken, og jeg hadde gavekort på 500kr. Så da endte jeg opp med å ta med meg denne jakken hjem. Angrer virkelig ikke på det. Var litt skeptisk på hvor mye jeg kom til å bruke den, siden den er voldsomt fargerik. Jeg var veldig glad i farger før, men nå er jeg ikke like glad i det lenger. Likevel har jeg brukt denne jakken som en idiot. Elsker den virkelig, den er ikke for varm og ikke for kald. Akkurat passe nå på sommeren.Hva synes dere om min nye favoritt jakke?

Mine tre favoritt kjoler
Kjole - HM

Denne kjolen elsker jeg! Fargen er en farge som passer meg bra, som jeg har hørt flere ganger at kler meg. Kjolen er litt gjennomsiktig, men ikke så mye at det gjør noe. Veldig behagelig å ha på, og akkurat passe i lengden.Kjole - HM

Stoffet på denne kjolen, er amazing. Det er så mykt og behagelig å ha på, kan ikke beskrives engang. Kjolen skal egentlig være motsatt vei av hva bildet viser, men synes rett og slett den er mye finere med litt utringning.Kjole - HM

Innså plutselig at alle kjolene mine var fra hm.. Jaja. Denne kjolen er akkurat passe lang, for meg som er kort. Veldig godt stoff, snitt langs beina. Korte ermer, men litt tykkere enn singlet noe som passer meg ypperlig.
 

SkjønnhetsfavoritterDet er ikke lenge siden jeg hadde et sminkeinnlegg, rettere sagt en sminkevideo! Likevel tenkte jeg at det var på tide å snakke litt mer om noen av mine favoritt produkter. Mange av produktene er nye, som jeg har testet en mnds tid.

Change Chanel - Er ikke helt sikker på hva det rette navnet på denne er. Eau de toilette? Denne lukter litt sterkt, men samtidig ikke for sterkt. Brukte den en periode kun om vinteren, men nå har jeg begynt å bruke den smått om sommeren også. Lukten sitter veldig lenge, og jeg tar meg selv ofte i å lukte på meg selv. Ja, faktisk!

W7 - Lashtastic False Liquid lashes: Denne har blitt min favoritt! Den gir akkurat passelig volum og lengde. Samtidig som du kan bygge den opp til å få akkurat hvordan du vil ha det! Veldig lett å bruke, og er drøy i bruk! Jeg har lenge sett etter den perfekte mascara, og for meg er det denne! Kjøpes her


Kat Von D - Shade and light: Jeg har alltid hatt problemer med at concealeren min ikke holder hele dagen, og sminken generelt ikke holder så lenge. Etter at jeg begynte å sette concealeren med dette puddere, så vel jeg får ikke sminken av med det første. Jeg var på trening og svettet, dusjet etterpå.. Og vel concealeren satt der fremdeles. Har testet det med flere concealere også, for å teste om det ikke bare en concealeren. Contor fargene sitter nesten like bra, de kan falle av litt lettere..

Sephora High Coverage Concealer: Denne har nå gått tom, og nå vet jeg ikke hva jeg skal finne på! Den er litt tykk, men legger seg veldig fint! Lenge siden jeg har hatt en concealer som dekker så mye og samtidig legger seg så fint! Billig var den også! Bra fargeutvalg, god pris, bra dekkevne, og ser bra ut! Hva mer kan man be om?Kat Von D - Lolita II: Jeg er en person som ikke er veldig fan av lipglosses, og liquid lipstick. Denne synes jeg er veldig fin, den tørker fort matt men har fortsatt litt fuktighet. Jeg har ofte problemer med at ting tørker ut leppene mine, men ikke denne. Fargen er også veldig fin!

Mac - Captive: Denne er min nye favoritt. Jeg har utrolig mange mac leppestifter, men denne er en av de jeg bruker aller mest. Denne holder sinnsykt bra! Jeg var på fotball trening, drakk masse vann, tok på lepomade oppå. Likevel når jeg kom hjem, så satt meste parten av leppestiften fortsatt på! Hvor sinnsykt er ikke det, og fargen passer både hverdags og fest. 

Hva er deres favoritter?

 

5 favoritter - TopperAdidas - UrbanT-skjorte - Bik BokTynn genser - UrbanAdidas - Urban Outfitters (København)Enkel og kjedelig topp - Bik bok

Har dere noen av de samme favorittene? Hvis ikke hva er deres favoritter?

5 favoritter - JakkerNå er det på tide å vise frem noen kles favoritter. Dette er noe jeg faktisk har tenkt til å gjøre et år, men aldri kommet i gang med å gjøre. Nå var det virkelig på tide. Jeg har ikke det mest spennende klesskapet, men det er alltid noen som liker det samme..


Flattop - Urban: Denne føler jeg er litt too much til tider, likevel liker jeg den veldig godt. Har du et enkelt antrekk du vil gi prikken over i'en til, passer denne perfekt! Den holder deg også ganske varm. Litt dyr, men absolutt verdt det!Cardigan - Cubus: Denne holder deg utrolig varm, og selv på høsten og utover vinteren brukte jeg denne som jakke. Vel og merke så skulle jeg aldri gå langt, men den holdt varmen likevel. I tillegg er den sinnsykt deilig å ha på, et must i klesskapet!Adidas - Urban: Denne jakken er min absolutte favoritt. Denne får et hvert antrekk til å se fantastisk ut. Elsker å ha den på meg, og vuderer å invistere i en i svart også!Ola jakke - ONLY: Det er ingen hemmelighet at jeg har en kjærlighet for ola jakker! Jeg har vel fire stk ellernoe liggende her hjemme. Denne var ikke så dyr, og stoffet er utrolig mykt og behagelig å ha på!HM: Jeg hadde en periode der jeg var utrolig glad i gult. Så denne jakken ble fort kjøpt. Jeg liker den ikke like mye nå som det jeg gjorde tidligere, likevel så frisker den alltid opp antrekkene når jeg synes de blir for kjedelige!

Hva er deres klesfavoritter? Har vi noen av de samme?

Skjønnhet - oppdatert hverdagssminke


Hva synes dere? Har dere noen tips og råd?
 

Mine hår produkter


Jeg har ikke det fineste håret, men jeg har nå endelig blitt fornøyd med håret mitt. I april tror jeg det var, farget jeg håret mitt til å bli en litt lysere og kaldere farge. I tillegg kjøpte jeg lilla shampoo, som jeg har testet ut. Før ble håret mitt veldig fort flokete og elektrisk, det er det slutt på nå! Derfor tenkte jeg å vise dere hvilke produkter jeg har brukt den siste tiden, og hvem vet kanskje det fungerer på deg også!


Slik så håret mitt ut for litt over en mnd siden!Fudge lilla shampoo // Garnier Respons marvellous nextar balsam // garnier respons strengthening shampoo // define maroccan argan oil hårkurVet ikke om dere ser det, men håret mitt ser mye sunnere ut nå! Og jeg ser nå at lyset på det site bildet får håret mitt til å se veldig gult ut! Men det er langt i fra gult!

Hva bruker du til håret ditt?

Lilla shampoo - fungerer det egentlig?Fudge - lilla shampoo

Det er utrolig mange som har lyst til å prøve lilla shampoo, men ikke er helt sikker på om det faktisk fungerer. Derfor tenkte jeg i dag å fortelle dere om min erfaring med det. For en ukes tid tilbake fikk jeg nemlig min i posten. Det betyr derfor at jeg ikke har fått prøvd den så alt for mange ganger. Før jeg kjøpte den var jeg litt skeptisk. Jeg har sett og hørt folk bruke den, men ingen har kommet med så veldig mye resultat og har endt opp med å farge håret sitt ellernoe slikt istedenfor. Jeg var derfor i tvil om jeg skulle kjøpe den, jeg lurer på om den ikke var på salg når jeg kjøpte den. Husker dessverre ikke for bli, jeg kjøpte den ihvertfall på blivakker. Allerede nå etter bare to ganger, ser jeg faktisk forskjell i håret mitt. Jeg ser hint av hvitt/grått i håret mitt, og andre som har sett på håret mitt har også lagt merke til det. Det er ikke sånn at man ser det veldig tydelig på avstand. Dessverre nå så har det blitt litt for hvitt/grått, så ser nesten ut som jeg har blitt gammel istedenfor. Heldigvis er det for det meste bare i tuppene, så man legger ikke så godt merke til det! Jeg liker det ihvertfall!


Var nok ikke den beste dagen å ta bilde av håret sitt nei, ups

Hva er deres erfaringer med lille shampoo?
 

Min hudpleie rutineJeg har tørr og urenhud

1. Om morningen starter jeg med å skylle ansiktet mitt, og påføre Eucerin Aqua Porin Active dry skin

2. Om kvelden bruker jeg Camomile cleansing oil fra The Body shop! Den fjerner sminken veldig lett. Oljen er også veldig fin for tørr hud :)

3. Formula 10.0.6 - One Smooth Operator. Dette er en veldig god skrubb. Jeg skrubber ansiktet med denne etter at jeg har fjernet sminken.

4. Formula 10.0.6 - Get your glow on. Dette er en ansiktsmaske, den er helt gjennomsiktig og etter 10 minutter kan du dra av hele masken.

5. A-pro Mandelolje - denne smører jeg huden min med etter masken eller skrubben. Denne gir en del fukt.

Denne rutinen har hjulpet huden min veldig mye. Folk begynner til og med å se forskjell på huden min. Den er ikke lenger like tørr, og urenhetene begynner endelig å forsvinne! Jeg har halvparten så mange nå, som det jeg hadde tidligere! Hvis noen ønsker kan jeg sette sammen en video der jeg bruker de?

 

Green liner and brown lips


Øyne: Hm eyeliner i fargen Azure Thing, Mascara Lashtastic W7

Lepper: Hm lip definer i fargen Choc Therapy, Mac Viva Glam II

Hva synes dere?

Min sminkekolleksjon: Concealere
1: Glo minerals - var min favoritt veldig lenge, men ikke nå lenger. Den får bare huden min til å se enda tørrere ut.

2: HM - Denne er utrolig god til å være så billig! Dekker greit, og holder en stund men ikke hele dagen.

3: Mac - Får også huden til å se litt tørr ut, men dekker greit. Når huden min ikke var tørr var denne en stor favoritt.

4; Nyx - En av de concealere jeg har som ikke ser tørr ut, dekker ikke så altfor bra men helt greit.

5: Mac - Pro longwear - Min alltime favoritt, men kunne gjerne holdt seg på litt lenger!

Hva er deres erfaringer med disse concealerne? Hvis dere har noen å anbefalle lignene mac pro longwear så skrik ut!

All about the glow
Hva synes dere om gløden min? Skal jeg avsløre hvilke produkter som blir brukt?

Min sminkekolleksjon: Foundation
Noe har jeg tenkt til å starte med noe nytt, jeg skal nå fremover vise dere alle sminke produktene som jeg har liggende i skuffen min. I dag starter vi med foundation, jeg fant ut i går at jeg har hele 12 foundationer. Litt sykt, to av dem er nesten tomme, og noen av de bruker jeg veldig sjeldent. Jeg har tørr og urenhud.

1: Loreal Paris Infallible 24th - matte. Denne funker sånn passe greit, ikke sånn veldig å skryte av.

2: Yves Rocher bb cream - den funker bra til å være bb cream, men er ikke så glad i de. Lukter litt godt!

3: The Body Shop bb cream - lukter helt for jævlig. Den skal hjelpe mot kviser og urenheter, men jeg har ikke merket stor forskjell.

4: Maybeline bb cream - lukter ikke stort. Gir en fin glød og er en god bb cream.

5: Mac - pro longwear - veldig tykk. Dekker ganske bra, vil si medium dekkevne.

6/7: Max factor - 3 in 1 - En av mine favoritt drugstore foundationer, min gikk tom nå og det var faktisk drit trist. Jeg har hatt veldig tørr hud i det siste, så den har flekket seg litt, men det har de fleste av de gjort.8: Jan Thomas - moistrue balance - Ikke den beste dekkevnen. Funket ganske bra, om du ikke vil ha god dekkevne.

9: Inglot - AMC - Hvis det er en foundation jeg angrer på å ha kjøpt, så er det denne. Den bare flekker seg, og ser helt for jævlig ut på huden. Hørt av flere også at de ikke liker inglot.

10: Isadora - High perfomance - Denne er en av mine favoritter om sommeren, veldig lett og gir fin glød. Dekker ikke alt for bra, funker for å bare friske opp litt på sommeren for min del.

11: Maybeline - Super stay 24 - Dette var en av mine favoritter en periode, men nå liker jeg den absolutt ikke. Funker nok ikke på tørr hud, men den dekker greit. Den holder ikke så lenge, ihvertfall ikke på meg.

12: Bobbi Brown - Veldig lett, ikke alt for bra dekkevne men kan bygges opp. Holdt en god stund, men ikke hele dagen.

 

Hva er deres erfaringer med disse foundationene? Har dere noen anbefalinger til foundation til tørr hud?

8 tips for bedre hud!


- Drikk mye vann

- Spis variert og sunt

- Ikke ta deg for mye i ansiktet

- Bruk Garnier Micellar cleansing water til å ta av sminken

- Tren innimellom

- Bruk en god fuktighetskrem

- Skrubb huden din og rens den ordentlig en gang i uka

- Bruk en ansiktsmaske gjerne minst en gang i uka

 

Disse tipsene har fungert utrolig bra for meg den siste tiden. For en stund tilbake slet jeg utrolig mye med huden min, hadde mye urenheter. Etter at jeg begynte med alt dette har huden min blitt gradvis bedre. Har fortsatt noen urenheter her og der, engang i blant men det er mye bedre. Jeg skal ærlig si at jeg ikke er så flink til å spise sunt, og har heller ikke fått trent stort da jeg skader meg hele tiden. Så skal bli flinkere på det også, så blir det nok enda bedre!

 

Hva er deres tips?


Jeg har forresten laget facebook side til bloggen, søk på camillasterner.blogg.no!

 

Nye produkter i posten


For en ukes tid siden, bestilte jeg meg noen produkter fra coverbrands! For to dager siden kom de i posten. Coverbrands hadde salg på the balm, så da måtte jeg jo bare slå til. Jeg kjøpte primeren, Bahama bama og sexy mama! Hvilke produkter vil dere høre mer om?

Innkjøp - NLY shoes

Disse skoene finner du her

Disse skoene er mye finere i virkeligheten! Du finner de her. Nå er de også på 15% så slå til!


Hva synes dere om skoene?


Ja! Jeg er en elendig blogger om dagen, men jeg skal gjøre det opp for dere. Så jeg skal bli flinkere, og blogge oftere! Fra og med neste uke, starter jeg prosjekt med trening, mat og utnytte tiden min bedre! Da skal ting bli bra igjen, håper dere gleder dere! For det gjør jeg!

Oppdatering av sminkeprodukter
For en stund siden kjøpte jeg en god del sminke, og jeg har fått flere spørsmål om jeg kan gi dere en oppdatering på hva jeg synes om de. Så det kommer nå!

Jan Thomas - Lift me up Foundation: Denne foundation er kjøpt på vita, den koster 279 kr. Denne foundation har jeg delte meninger om.. De dagene jeg har startet sent, eller har vært våken en stund før jeg sminker meg så sitter foundation veldig bra. Den holder lenge, og glir litt av enkelte steder (rundt øynene for det meste) De dagene jeg starter tidlig, og tar på foundation så sitter den ikke like bra. Det kommer også helt an på hvordan du påfører den. Jeg påfører den først med en stippling kost også beauty blender så sitter den best, ihvertfall for meg. Jeg er ganske fornøyd med denne founadtion, tror det bare er huden min som ikke får hvilt nok tidlig og da sitter den ikke like bra.

Jan Thomas - pudder: Dette puddere legger foundation veldig bra, har ikke hatt noe dårlige erfaringer med denne. Har ikke fått prøvd den så mye på andre foundationer, men til JT foundation så sitter den bra. Dekker ikke så veldig mye, men den matter ned og gir et fint resutlat. Dette pudderet koster også rundt 250kr.

Loreal - Øyenskygge palett: Dette palettet har jeg i fargen Rose. Dette palettet koster 199 kr, men når jeg kjøpte det kostet det kun 99 kr (vita). Jeg har ikke fått prøvd dette palettet så mye, men så langt så liker jeg det. Det har veldig fine farger, og legger seg bra. De sitter også ganske bra, faller litt av etterhvert. Skal teste det mer, og oppdatere dere senere. Tenkte å prøve ut noen looker også, og se hvordan den er.

Max factor - kremøyenskygge: Denne har jeg i fargen 25 bronze, den koster rundt 100kr. Denne kjøpte jeg på 30% på Cubus.

Isadora - leppestift: Denne kjøpte jeg på 30% på Cubus. Ordinær pris 139 kr. Denne har jeg i fargen 156. Jeg elsker fargen på denne, og liker konsistensen. Eneste er at den ikke sitter så veldig godt på.

Max factor - mascara: Dette er min favoritt mascara, den gir bra nok volum og litt volum. Perfekt til hverdags.

Essie - neglelakk: Ble litt skuffet over denne fargen, jeg har den i fargen chinchilly. I butikken så denne grå lilla ut, men nå ser den enten grønn brun ut eller grå grønn.. Ikke veldig fint.. Ellers liker jeg Essie neglelakkene veldig godt. Denne kjøpte jeg for 99kr på HM.

Brown and red?
Her om dagen bestemte jeg meg for å utforske litt med øyenskyggene jeg kjøpte, Dette resulterte i hva dere ser over. Jeg synes looken ble ganske grei, men bildene gjorde looken verre. Bildene ble tatt når det hadde blitt mørkt, så bildene ble dårlige.. Vil dere at jeg skal prøve meg ut på flere looker, og ta bilder?

 

Ansiktsmaske fra The body shopDette er en ansiktsmaske fra the body shop, som jeg har på meg på bildet over. Jeg kjøpte den for snart to mnd siden tror jeg. Jeg har litt under halvparten igjen, så den er drøy i bruk. Likevel har den skuffet meg. Denne masken er fra tea tree serien, noe som er en serie som skal hjelpe godt mot urenheter. Jeg har ikke sett noe forbedring på denne så langt. Jeg har brukt den 2-3 ganger i uken siden jeg kjøpte den. Jeg har heller fått flere, og større urenheter enn jeg hadde tidligere..


Noen som har noen erfaringer med denne masken?

Sminke innkjøpHer har dere sminke innkjøpene mine fra den siste uka! Hva vil dere høre mer om?

Nelly wishlist1. link // 2. link // 3. link


1. link // 2. link // 3. link


1. link // 2. link // 3. link

Ønsker dere dere noe av det samme?

Prøver ut noe nyttI dag har jeg prøvd ut en ny flette, innså etterpå at den så helt jævlig ut bak.. MEN hva synes dere?

Min hverdagssminkeMaybelline super stay 24 - 010 Ivory // Max Factor 3 in 1 - Sand 60


 Concealer HM - Light to medium


Sephora - clair light 01 // Isadora Mineral powder - 03 light honey // Isadora Mattifying powder - Matte Beige 31


Isadora Face Sculptor - 10 Sun Glow


The Balm - Nude Tude // Anastasia Dip Brow - Medium Brown // Loreal Paris - Volume Milion Lashes // Maybelline - Sensational // Maybelline - Master piece liquid eyeliner


Lush Lip Scrub - My boy loplipop // Loreal clam shine - 115 // Body Shop linliner - Mauve berry // ? // A35 // 453 // Essie - 45 & 1


Real Techniques - expert face brush & powder brush + beauty blender // Anastasia nr 12 // Mac 242 // Beter professional makeup - Large eye shadow brush

Hva synes dere? Har dere noe av det samme?

Omtale - ansiktsmaske fra lush


Catastrophe Cosmetic

- En fersk ansiktsmaske full av beroligende og fuktighetsgivende blåbær, calamine, kamille, rose og mandelolje. Vi bruker hele lokalplukkede norske blåbær som er rike på vitaminer og mineraler, inkludert antioksidantene vitamin A, C og E som hjelper huden å beskytte seg mot skade.

Denne ansiktsmasken er veldig lett og påføre, og også veldig lett å ta av. Hvis jeg får urenheter i ansiktet bruker jeg denne noen dager på rad, og da blir urenhetene fortere borte. Om den også hjelper for å forebygge disse urenhetene er jeg ikke helt sikker på. Denne blir huden min litt tørr av, og jeg er avhengig av en god fuktighetskrem etterpå. 

Love Lettuce

- Lys opp hudfargen med næringsrik agar tanggele, beroligende og fuktighetsgivende honning og mandelolje, og forsiktig peelende mandelskall. Denne masken er rett og slett parfymert med fransk lavendel, som har en beroligende effekt på sinnet og hjelper til med å balansere hudens talgproduksjon. Passer godt for normal til fet hud.

Denne ansiktsmasken er også veldig lett og påføre og lett å ta av, noe jeg er stor fan av. Denne etter later også huden min god og myk. Denne bruker jeg bare for å friske opp huden, og bare for kosen sin skyld.
Hva er deres erfaringer med lush?

Vippeextensions


Jeg tok nytt sett i starten av mai hos Thea, en venninne av en annen venninne. Ble ikke så fornøyd der i og med at hun akkurat hadde fått vippe serfiktatet. Jeg gikk videre til Marina fra Laveria. Jeg ble mere fornøyd der, men vippene datt av etter 3-4 uker. Den siste gangen jeg tok påfyll nå for en uke siden, tok vi volum vipper. Fikk spørsmål om å prøve det til samme pris som vanlige vipper. Etter nesten en uke begynte de og lugge og klø, til slutt måtte jeg ta på vippene og da datt de på rekke og rad av. Så nå en uke etterpå, sitter jeg igjen med null vipper. Når vippe extensionsene ble delvis dratt og falt av for noen dager siden har jeg heller ikke stort igjen av mine gamle heller. Så nå sitter jeg her med null komma niks vipper, woho


Øverst er med nytt sett, og nederst er når de fleste har falt av. Sånn nesten i hvertfall

Hva er deres erfaringer med vippe extensions?

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


HHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits