Hva har jeg gjort i sommer?


Siden jeg ikke har blogget over sommeren, tenkte jeg at jeg kunne mimre tilbake til sommerferien sammen med dere. Jeg jobbet meste parten av sommeren, men jeg hadde ferie i omtrent 3 uker. Den første uke skjedde det ikke stort. Jeg startet ferien med å ta opp litt tapt søvn, gå turer og bare nyte livet. Den andre helgen av ferien dro jeg en tur for å besøke familien til kjæresten. Vi var der bare en liten tur, men det var utrolig koselig. Vi slappet bare av og koste oss ute i det fine været. Dagen etter at jeg kom hjem bestemte jeg meg for å dra til Ålesund. En venninne bodde der en stund for å passe huset til familien. Jeg bestilte flybilett til Ålesund tirsdag kveld, og på dagen på onsdag satt jeg på flyet. I Ålesund gikk vi på fjelltur, dro på stranda, var på pokemon jakt, dro ut på byen, var en tur på shopping og utforsket byen. Vi hadde det utrolig gøy, og jeg koste meg masse. Etter ti fine dager, tok vi kjøreturen hjem til Oslo. Etter lange 9 timer i bil var det deilig å komme hjem. Dagen etter jeg kom hjem var det en ny kjøretur, jeg skulle nemlig til Hamar på visning. Det ble rett og slett en sikkelig bomtur, rommet på bildet var tatt og det var bare et lite bøttekott igjen. Vi dro derfor skummet hjemover. Dagen etter var ferien over og det var på tide å komme tilbake i rutiner igjen.
Ålesund:

Fototur:

Hva har dere gjort i sommer?

 

Dagstur - Sjusjøen


Dere må gjerne kalle meg gal, noe jeg har hørt alt for mange ganger i dag allerede. I går bestemte jeg meg nemlig for at jeg ville på en aldri så liten høsttur. Jeg klarte å få med meg Solveig på tur også. Så klokken elleve i dag, satt vi oss i bilen og tok turen til Sjusjøen. Nå er klokka rundt 21, og jeg er hjemme igjen. Ja, vi tok oss nemlig en spontan dagstur til Sjusjøen som er rundt tre timer unna. Vi dro dit, parkerte bilen og valgte å gå en mil på tur. Med hvert vårt kamera hengende på slep, noen morsomme samtaler og to slappe bein tok turen rundt 2,5. Vi satt oss i bilen igjen, og startet veien hjemover igjen. Det ble først en tur innom Moelv, før det ble en tur rundt i Hamar sentrum. Så ble det stopp på Espa, før vi dro videre og endte opp på Ikea. Der fikk jeg med meg litt planter og litt lys, før vi tok turen hjem. Så nå er jeg endelig plassert hjemme i godstolen, og det føles rett og slett ut som vi har vært borte i flere dager. Det var ihvertfall utrolig deilig med en avkobling, og en lang dag. Nyter vært sekund på den veien, med god musikk og fine farger også jeg.Hva har dere gjort i dag?

Hvilken by skal jeg besøke?
Når dere leser dette innlegget, sitter jeg og søsteren enten på Gardermoen eller så er vi allerede oppe i lufta. Denne helgen skal vi nemlig besøke en ny by. Jeg kan si så mye om at det er i Norge. Vi reiser ikke alene. Hele fotball laget skal avgårde. Siden både jeg og søsteren jobber heltid, og ingen av oss hadde muligheten til å ta seg fri. Bestemte vi oss for å ta flyet etter, resten av gjengen har tatt buss tidligere i dag. Dette er en by jeg aldri har besøkt, vi kommer ikke til å få tid til å besøke mye av byen. Gleder meg likevel til å få et innblikk i hva byen har å by på.Hvor i Norge er vi på vei?

Årrungen
I dag har jeg jobbet som alltid, var en bra vakt! I dag er det siste dagen til Kristin her hjemme i Ås. Så jeg møtte hun og Solveig en tur. Vi tok oss en tur ned til Årrungen, som er et vann her i Ås. Vi tok med hvert vårt kamera og knipset litt. Kom ikke hjem før nå, så har ikke fått oppdatert dere før nå. Har jo prøvd å ha to innlegg hver dag. I dag passet det seg rett og slett ikke, men det får gå. Skal prøve å få ordnet med et ekstra innlegg for i morgen før jeg må legge meg. Skal nemlig opp kl seks i morgen, for å ha tidlig vakta på jobb.

Hva har dere gjort i dag? Hva vil dere se fremover?

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Båttur! Siste dagen av ferien, elsker å være på vannet

Ukens nedtur: At denne uka var siste uka av ferien, nå er det fulltidsjobb som står på planen.

Ukens serie: Har denne uka også, kun sett på Castle. 

Ukens innkjøp: Har kjøpt en ny genser som ble en favoritt, og litt sminke. Kan vise dere i et eget innlegg i løpet av uka. 

Ukens sang: Du og jeg - Mivas remix 

Ukens cravings: Fanta Lemon 

Ukens utfordring: Komme seg opp om morningen, hadde planer om å endre døgnrytmen min denne uka. Gikk vel ikke helt som planlagt.

Ingen ting slår livet på vannetDagen i går gikk fra jobbing fra jeg sto opp fra jeg gikk å la meg, så rakk ikke blogge i går.

I dag har jeg tilbringet dagen på vannet sammen med familien. Vi har vært ute i rundt seks timer på vannet i dag. Det ble både båtkjøring, gåtur, bading og grilling. Vi skulle egentlig kjøre tube, men det ble dårligere vær når vi dro hjemover så vi utsatte det til en annen dag. Det var en veldig koselig dag. Jeg har lengtet lenge etter å dra på båttur, så det falt meg midt i blinken da fetter ringte å spurte. Jeg dro sammen med mamma, tante, fetter og dama hans.Hva har dere gjort i dag?

Dyreparken - Vlog day 2


Hva synes dere? Sorry for dårlig filming, var ikke så lett med mange folk..
 

Kristiansand - Vlog day 1


Hva synes dere?

Spontantur - Kristiansand
Nå ligger jeg og Thea rett ut i hotell senga. Vi befinner vi oss nemlig i Kristiansand. Jeg fant plutselig ut at noen ville ta vaktene mine de siste dagene, og at Thea hadde fri. Så vi bestilte oss hotell, og satt oss i bilen. Etter en fire timer kjøretur kom vi frem. Siden det har vi vært og kjøpt godteri og pizza, som vi koste oss med i hotell senga. Vi har også gjort noen spennende ting, som dere får vite mer om senere. I morgen er det klar for dyreparken, og kameraet er selvfølgelig med. Nå skal vi ta livet med ro, og snart finne senga. Er en lang dag i vente i morra.

Hva gjør dere om dagen?

Hyttetur - Eina


Det er klart for å snakke om hyttetur nr 2. Som sagt dro jeg rett fra den ene hytteturen til den andre. Fredag kveld dro jeg og Ayla på hytta hennes på Eina. Vi kom frem ganske sent, eller nærmere ni. Så kvelden gikk til å lage litt mat, og bare slappe av å se på tv. Lørdag morgen startet vi med å lage litt frokost. Været var ikke på sitt beste, så bestemte oss for å ta en kjøretur. Vi dro først på et senter, før et annet senter. Kjøpte inn litt alkohol, og bare tittet rundt i butikker. Etterhvert dro vi ut på veien igjen, og Ayla viste meg litt rundt på steder hun synes var fine. Etter et par timer dro vi tilbake på hytta, noe som endte med å dra ut igjen for å handle til middag. Etter det tok vi med oss fiskeutstyret og satt oss i båten. Vi hadde nemlig lyst til å fiske, noe som ikke endte i noe fangst. Det var såpass lavt vann at vi endte opp med bare sjøgress. Når vi innså hvor mye klokka var, nærmere halv åtte. Fant vi ut at det var på tide å dra tilbake for å lage middag. Vi lagde middag, og spiste den. Før broren spurte om vi ville være med ned til kompisene hans, og drikke litt. Så vi tok med oss alkoholen og ble med ned dit. Så vi satt ute, drakk litt og bare pratet litt. Veldig koselig. Etterhvert begynte vi å bli ganske slitne, så vi gikk hjemover og la oss. Søndag morgen startet ganske slapt og deilig, vi lå bare i senga og slappet av. Leste litt bøker, oppdaterte oss litt på sosiale medier og bare slappet av. Etterhvert bestemte vi oss for at det var deilig å begynne turen hjem. Så vi lagde litt mat igjen, og pakket sammen før vi satte kursen hjemover.
Takk søte for en fin hyttetur ♥

Hyttetur - Tjøme


Fra onsdag til fredag var jeg på hyttetur med Solveig, vi dro som sagt på hytta hennes på Tjøme. Turen tok ikke mer enn litt over to timer. Vi hadde ikke mye planer for turen, annet enn at vi skulle slappe av å kose oss. Når vi kom opp dro vi innom butikken og handlet inn pizza. Standard når vi er sammen. Når vi var i butikken begynte det å regne som bare søren. Været var ikke med oss når vi kom, så det var ikke stort vi fikk gjort. Det endte til slutt med at vi dro i butikken igjen, for å kjøpe kryssordblad, litt mer godteri og kortstokk. Så det var hva resten av kvelden for det meste gikk til.

Siden onsdagen ble litt for sen, startet også torsdagen litt forsent. Rundt kl to var vel frokosten inntatt og vi begynte å ordne oss. Vi bestemte oss nemlig for å dra til Verdens ende. Der gikk vi rundt og tittet med hvert vårt kamera. Det blåste som bare søren, men det var fremdeles varmt i lufta.
Etter at vi hadde blåst bort en god stund, og finværet begynte å bli borte. Hastet vi tilbake på hytta for å rekke å grille før finværet ble helt borte. Så vi tente opp grillen, og rakk det ganske så akkurat før finværet ble borte og det begynte å bli kaldt. Vi snek oss ut på veranden en tur til, og før vi visste ordet av det kom verdens fineste solnegang. Så vi spratt rundt med hvert vårt kamera igjen, for å fange noen fine bilder. Etterhvert bestemte vi oss for ny tur i butikken, da ble det innkjøp av mer godteri, håndkle og såpe. Jeg fant nemlig ut at nattbading var en veldig god ide. Så etter litt mer kryssord og godteri spising, dro vi ned på en campingplass for å bade. Da var klokka nærmere halv tolv. Det ble nok ikke lange badet, det var en smule kaldt men ikke så kaldt som jeg først hadde fryktet.

På fredagen var det klart for avreise, men først dro vi tilbake til Verdens ende for å besøke gården som var der. Vi må nok innrømme at vi ble litt skuffet. Det sto at det var åpen gård med masse dyr, men vi ble ikke akkurat lykkelige der vi gikk å så på noen dyr fra avstand. Det ble ikke lange turen på gården, før vi dro tilbake til hytta. Der vi satt oss i sola, for å nyte utsikten og finværet når det først kom. Etterhvert ryddet vi ut og pakket sammen tingene våres, og startet reisen hjemover. Jeg skulle jo trossalt på ny hyttetur, så kunne ikke komme alt for sent hjem.

Tusen takk kjære for en flott hyttetur, kanskje vi skal bli litt lenger neste gang? Og mulig få litt bedre vær? ;*

 

Velkommen tilbake!


Nå er det en stund siden sist jeg har blogget. Rett og slett fordi jeg ikke har hatt nett, eller rakk før jeg dro. Tirsdag kveld bestemte jeg og Solveig oss nemlig for å dra på hyttetur. Så litt uttpå onsdagen dro vi avgårde. Turen gikk til Tjøme, der vi var to netter på hytta hennes. På fredagen sendte Ayla melding og spurte om jeg ville være med hun på hytta hennes. Så når jeg kom hjem fra hyttetur nr 1 på fredag, dro jeg rett videre på hyttetur nr 2. Nå har jeg kommet hjem fra to turer, og sitter godt planta i god stolen til mamma med beina oppi varmt vann. Føltes veldig deilig! Nå er ferien ferdig, og i morgen tidlig skal jeg tilbake på jobb. Blir litt deilig å komme tilbake i litt mer rutiner, selvom jeg har nytet hvert sekund av å ha ferie.Hvis det er interssant, skal dere gjerne få flere bilder fra hytteturene! Hvordan går det med dere?

Home Sweet HomeNå er jeg kommet hjem igjen. Vi dro fra fjellet rett etter frokost, og var vel hjemme rundt kl to. Siden det har jeg vel egentlig bare slappet av. Hatt noen telefoner med banken, og hatt en liten roadtrip. Ikke veldig mye som har skjedd egentlig. Nå er Ayla på vei for å hente meg, så får vi se hva vi finner på. Ble vel bare spontant bestemt at vi skulle ut på tur, så spent på hva vi ender opp med. Nå må jeg vel nesten snart løpe, men tenkte bare jeg måtte stikke innom og underholde dere i dag også! Jeg og Thea tenker å lage en video i morgen, hva vil dere se? 

BUSSFILA REDDET LIVET VÅRT


I går dro vi som sagt oppover på fjellet. Når vi var i Oslo skjedde det noe uventet. Vi kjørte bortover (jeg var fører) E18, da det plutselig kom en trailer mot oss i feil kjøreretning. Det var midt i en sving, så man la ikke merke til det med engang. Før pappa plutselig la merke til at her var det noe som ikke stemte. Det var en bussfil ved siden av oss. Så jeg reagerer med å kaste bilen over i bussfila. Trailer sjåføren reagerte med engang, og skjønte hva han drev med. Han kasta henda opp bak hodet, som om han skrev "herregud, hva er det jeg driver med". Han satt på nødlysene, og stoppet for å prøve å komme seg ut igjen. Hvis det ikke hadde vært for den bussfila, hadde vi mest sannsynelig frontkolidert med en trailer i 60-80 km/t. Vel jeg vil ikke tenke så mye på hva som hadde skjedd, om det ikke hadde vært for buss fila.

Har dere opplevd noe lignedne?

JEG HAR INTERNETT


Hei skjønne! Håper dere har en fin kveld ♥ Internettet å hotellet er ikke det aller beste, men det fungerer helt greit! Gleder meg til å oppdatere med fisketurer og hva enn vi finner på. I morgen er det meldt mye regn, så vet ikke om jeg tørr å bevege speilrefleksen ut. Heldigvis har jeg med meg en vanntett gopro, så kanskje det blir noen morsomme bilder i morgen. Vi har ikke bestemt oss for hva vi skal gjøre i morgen, men det blir nok gøy. Vi har ikke gjort så alt for mye i dag, men en ting er sikkert. Jeg husker ikke sist jeg og pappa hadde det så gøy sammen. Vi har spist mat og ledd oss ihjel, spilt air hockey og ledd oss i hjel. Rett og slett bare storkost oss. Vi hadde en liten hendelse på veien oppover, som dere kan lese mer om i morgen kveld. Nå skal vi se på Castle og slappe av litt på hotell rommet!

Hva gjør dere i dag?

SPONTANTUR


Det endte med at jeg og pappa bestilte oss en tur på fjellet. Vi drar nå i dag, og blir borte frem til mandag! Æææææ, jeg skal endelig på fisketuren jeg har snakket om så lenge. Jeg overrasket selv meg selv, når jeg fikk lyst til å dra på fisketur. Jeg synes bare det vekker frem gamle minner, og hørtes sinnsykt koselig ut. Det er nå snart to mnd siden, og nå skal jeg endelig på fisketur. Vi skal til Storefjell, og hotellet vi bor på har både basseng, trimrom og basseng. Jenta skal virkelig kose seg.


Når det kommer til blogging fremover vet jeg ikke hva som skjer. Klarer ikke finne ut om det er nett der eller ikke. Jeg tar likevel med meg både kamera, gopro og macen. Så får vi se hva som skjer. Slapp av, det blir ikke helt stille fra meg frem til mandag. Jeg har ordnet så det ihvertfall blir et innlegg i løpet av hver dag, forhåpentligvis får jeg til å snike inn to. Så ikke glem å stikke innom!Håper dere får noen fine dager mens jeg er borte, dere kan følge med på snap mens jeg er borte! Skal huske å oppdatere!
 

København <3


Nå har vi kommet hjem fra København. Vi har hatt to/tre fine dager i København. Vi kjørte fra Ås-København, noe som var noen lange timer i bil. Det gikk overraskende greit med noen stopp på veien og litt musikk. Jeg og Thea dro sammen med hennes far og samboer. Vi sov på Hotel Admiral, hotellet var veldig fint. Rommene var veldig store og fine, og betjeningen var hyggelige. Skal ikke si at vi var så veldig mye på hotellet egentlig, men den tiden vi var der koste vi oss. Vi brukte første dag bare til å se litt, ta en drink i nyhavn og bare slappe av etter mange timer i bil. På mandagen gikk vi til Christiania, noe som var helt jævlig. Det stinket så mye hasj, at jeg omtrent ble kvalm. Det er ikke et fint sted, men er likevel glad for å ha vært der. Senere gikk vi bort til Operaen, og tok ferga tilbake til Nyhavn igjen. Jeg og Thea tok oss en tur opp til gå gata, og fant noen åpne butikker. Det var tirsdagen som var den store shopping dagen! Vi fikk shoppet og kost oss masse, med litt for mange gnagesår og blemmer for noen av oss. Vil dere ha innkjøp i innlegg eller video?

Hvordan har de siste dagene vært hos dere? Hvordan var 17.mai?
 

Stikker til København


Det er vel to eller tre år siden jeg var i København sist. Så nå er det på tide å dra tilbake. Når dere leser dette sitter jeg og Thea mest sannsynelig i bilen på vei til København. Vi dropper russetiden og 17.mai for å reise til København. Vi skal bare være der nede i to netter, men vi gleder oss fortsatt utrolig mye. Vi skal for det meste shoppe, dra på tivoli og bare kose oss masse! Jeg skal prøve å ta litt bilder til dere mens jeg er der nede, men jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å blogge mens jeg er der nede. Tror ikke jeg kommer til å ta med macen nedover. Oppdaterer dere heller når jeg kommer hjem, men skal prøve å bruke tiden før jeg drar til å lage et eller to innlegg. Lover ingen ting, men jeg skal absolutt prøve. Jeg kommer til å oppdatere blogg snapchaten min underveis, så hvis dere vil følge med på turen så kan dere legge til sternerblogg.
København 2013

 

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


HHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits