hits

Hva har jeg gjort i sommer?


Siden jeg ikke har blogget over sommeren, tenkte jeg at jeg kunne mimre tilbake til sommerferien sammen med dere. Jeg jobbet meste parten av sommeren, men jeg hadde ferie i omtrent 3 uker. Den første uke skjedde det ikke stort. Jeg startet ferien med å ta opp litt tapt søvn, gå turer og bare nyte livet. Den andre helgen av ferien dro jeg en tur for å besøke familien til kjæresten. Vi var der bare en liten tur, men det var utrolig koselig. Vi slappet bare av og koste oss ute i det fine været. Dagen etter at jeg kom hjem bestemte jeg meg for å dra til Ålesund. En venninne bodde der en stund for å passe huset til familien. Jeg bestilte flybilett til Ålesund tirsdag kveld, og på dagen på onsdag satt jeg på flyet. I Ålesund gikk vi på fjelltur, dro på stranda, var på pokemon jakt, dro ut på byen, var en tur på shopping og utforsket byen. Vi hadde det utrolig gøy, og jeg koste meg masse. Etter ti fine dager, tok vi kjøreturen hjem til Oslo. Etter lange 9 timer i bil var det deilig å komme hjem. Dagen etter jeg kom hjem var det en ny kjøretur, jeg skulle nemlig til Hamar på visning. Det ble rett og slett en sikkelig bomtur, rommet på bildet var tatt og det var bare et lite bøttekott igjen. Vi dro derfor skummet hjemover. Dagen etter var ferien over og det var på tide å komme tilbake i rutiner igjen.
Ålesund:

Fototur:

Hva har dere gjort i sommer?

 

Dagstur - Sjusjøen


Dere må gjerne kalle meg gal, noe jeg har hørt alt for mange ganger i dag allerede. I går bestemte jeg meg nemlig for at jeg ville på en aldri så liten høsttur. Jeg klarte å få med meg Solveig på tur også. Så klokken elleve i dag, satt vi oss i bilen og tok turen til Sjusjøen. Nå er klokka rundt 21, og jeg er hjemme igjen. Ja, vi tok oss nemlig en spontan dagstur til Sjusjøen som er rundt tre timer unna. Vi dro dit, parkerte bilen og valgte å gå en mil på tur. Med hvert vårt kamera hengende på slep, noen morsomme samtaler og to slappe bein tok turen rundt 2,5. Vi satt oss i bilen igjen, og startet veien hjemover igjen. Det ble først en tur innom Moelv, før det ble en tur rundt i Hamar sentrum. Så ble det stopp på Espa, før vi dro videre og endte opp på Ikea. Der fikk jeg med meg litt planter og litt lys, før vi tok turen hjem. Så nå er jeg endelig plassert hjemme i godstolen, og det føles rett og slett ut som vi har vært borte i flere dager. Det var ihvertfall utrolig deilig med en avkobling, og en lang dag. Nyter vært sekund på den veien, med god musikk og fine farger også jeg.Hva har dere gjort i dag?

BUSSFILA REDDET LIVET VÅRT


I går dro vi som sagt oppover på fjellet. Når vi var i Oslo skjedde det noe uventet. Vi kjørte bortover (jeg var fører) E18, da det plutselig kom en trailer mot oss i feil kjøreretning. Det var midt i en sving, så man la ikke merke til det med engang. Før pappa plutselig la merke til at her var det noe som ikke stemte. Det var en bussfil ved siden av oss. Så jeg reagerer med å kaste bilen over i bussfila. Trailer sjåføren reagerte med engang, og skjønte hva han drev med. Han kasta henda opp bak hodet, som om han skrev "herregud, hva er det jeg driver med". Han satt på nødlysene, og stoppet for å prøve å komme seg ut igjen. Hvis det ikke hadde vært for den bussfila, hadde vi mest sannsynelig frontkolidert med en trailer i 60-80 km/t. Vel jeg vil ikke tenke så mye på hva som hadde skjedd, om det ikke hadde vært for buss fila.

Har dere opplevd noe lignedne?

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018


HHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com