DET VAR LIKE FØR...


I går hadde jeg psykologi eksamen, noe som gikk overranske bra. Nå håper jeg bare sensor sier det samme, så blir livet fantastisk. Etter eksamen i går, dro jeg og hentet Thea. Vi bestemte oss for å dra på IKEA, og ja IKEA i seg selv er jo et rent helvete å gå i. Hvordan mennesker går der inne, som om de er de eneste i verden det får meg til å klikke. Jeg klarte å holde meg, men det var like før. En blir jo sliten av å gå der inne, og folk tenker jo ikke på at det er andre der heller. Jeg fant et par ting som jeg tok med meg hjem, så nå starter jeg prosjekt med å fikse rommet mitt. Kjøpte bare en plante, et bilde og noen hyller. Så får vi se om det blir noe mer orden på det rommet her etterhvert! Hvem vet kanskje jeg bare flytter ut istedenfor, haha!Hva driver dere med om dagen?

Video - vlog roadtrip 

Happy MondayGod morgen ♥ Tenk at det er mandag, og jeg slipper å stå opp tidlig for å dra på skolen. Kanskje greit når klokka er 01.52 nå, og jeg forhåndspubliserer dette innlegget. Jeg regner med at jeg kommer til å sove litt vel lenge i morgen, så tenker jeg skal forhåndspublisere så det slipper å stå tomt så alt for lenge. Kanskje jeg klarer å lure meg selv til et ekstra innlegg, isåfall hva vil dere lese om?


Planen min for dagen er å pakke inn resten av gavene mine, prøve å komme meg ut av huset å gjøre noe for engangsskyld. Ellers skal jeg på jobb utover kvelden, noe jeg rett og slett ikke gleder meg til. Er ikke det samme å jobbe der nå, som det som det var i starten. Men men, holder vel ut litt til. Tenker jeg skal prøve å søke ny jobb på nyåret. Vi får håpe det går bra, skal trossalt ha fri år etter vgs å jobbe en del.Det er ingen hemmelighet


Det er ingen hemmelighet at jeg er utrolig flink på å spise usunt, jeg elsker trossalt pizza. Det er ingen hemmelighet at jeg er utrolig lat og aldri trener. Jeg er også utrolig dårlig på å gjøre det jeg skal. Jeg er til og med for lat til å ta de få pillene som skal hjelpe både håret mitt og kroppen min. Jeg liker ikke engang salat, og ikke så mange frukter heller. Jeg er utrolig dårlig til å konsentere meg med det jeg skal, gjøre det jeg skal. Spesielt når det kommer til skole. Jeg er også utrolig dårlig til å legge meg når jeg burde, og få nok søvn. Jeg er også en utrolig dårlig blogger, som bare blogger når jeg virkelig kjeder meg og ikke har noe bedre å gjøre. Jeg elsker virkelig å blogge, og har også begynt å like å lage videoer. Så det er utrolig sunn at det har blitt sånn. Jeg er også veldig glad i å trene, når jeg først gjør det. Jeg vil virkelig bry meg om meg selv, og ta vare på meg selv. Så NÅ må jeg begynne å gjøre noe! Jeg har derfor laget en liste på noen ting jeg må begynne å bli bedre på, og det brennkvikt.Sett deg mål for å bli bedre


Hei alle sammen!

På skolen i dag leste jeg bloggen til Aleksandra, hvor jeg ble inspirert. Hun har en veldig fin blogg, og skriver veldig motiverende innlegg. I går skrev hun et innlegg om å sette seg mål for å bli bedre. Noe jeg tenkte var en god ide til at jeg kan begynne å få det bedre. Jeg trenger motivasjon til å bli bedre, og til å holde meg selv oppe. Jeg skal derfor begynne å finne noen mål, jeg kan ha i løpet av en mnd.

1. Trene minst 2 ganger i uka, Jeg trenger å begynne å røre på meg igjen, tror det kan hjelpe meg med konsentrasjonen og det å roe ned litt. I tillegg til å bruke tid på meg selv. Det kan være alt fra å gå en times tur, til å ta seg en time på treningsstudioet. Jeg gleder meg til å komme i gang igjen.

2. Den andre tingen jeg skal begynne med, er å ikke bruke så mye penger på mat. Så og si alle pengene jeg bruker er på mat. Selvom jeg har med meg mat på skolen, så drar vi alltid bort til butikken for å finne noe bedre å spise. Så ender man alltid opp med å kjøpe noe annet i tillegg. Jeg skal derfor begynne å ha med meg noe ekstra godt på skolen som en motivasjon, og får å ikke bruke alt for mye penger på mat i uka.

3. Den siste tingen jeg må gjøre, er å lære meg å sove. Jeg får som oftest ikke sove før sånn to om natta, noe som ødelegger dagen min utrolig mye. Det var en periode hvor det gikk helt greit å sove lite, men nå funker det ikke like bra lenger. Så jeg må nok starte å gjøre forbedringer på nattesøvnen min.Hvis det er noen som ønsker en oppfølging på disse innleggene, enten om det er hvordan målet gikk, hvordan jeg utfører det eller nye slike innlegg. Så skrik ut!

Har du noen mål for denne mnd? I såfall hva er de?

Turen er bestiltJeg og Thea har snakket frem og tilbake om å dra en tur til syden i nærmeste fremtid. I går i engelsk timen ble turen bestilt! Vi drar til Gran Canaria i vinterferien. Det blir nok utrolig deilig og vi gleder oss masse.

Prosjekt på gang


Hei alle sammen

Etter skolen i dag dro jeg til Ayla. Vi var hos hun en tur først, før vi tok turen ned på vinterbro senteret. Der fant vi ut at det var elleville dager, det vil si masse salg. Det var ikke elleville dager før i morgen, likevel fant vi masse salg allerede både på cubus og vita. Det meste var på sminke, så vi fikk en ide. I løpet av uka skal vi ned å handle masse sminke, også tenkte vi at vi skulle prøve å lage en videoblogg der vi sminker oss og prøver ut forskjellig sminke. Det kan hende det er en annen som også blir med. Er ikke helt sikker på når videoen blir laget, men skal oppdatere dere på hva som skjer. Dere kan også føle min blogg insta som heter sternerblogg, der kan jeg begynne å oppdatere dere før det kommer innlegg. Kommer etterhvert også til å poste litt bakscenene bilder når det skjer noe spennende!


Bildet er typ 3 år gammelt hahah, blir nok fingere og bedre bilder etterhvert!

Hva synes dere om prosjektet?

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


HHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits