hits

Oppskrift: smoothie


Det finnes mange forskjellige oppskrifter på smoothie, men denne oppskfiten har jeg alltid vært veldig glad i. Til jul fikk jeg en multiblender, så den siste uka så har jeg lagd masse smoothie. Tenkte derfor å dele noen oppskrifter for dere.

Den består av banan, frosne jordbær, frosne blåbær, vanilje yoghurt og eple juice. Dessverre har jeg ikke noe mål på hvor mye jeg pleier å ha oppi.. Det er litt smak og behag. Hvis den blir for tykk vil jeg bruke vann for å tynne den ut, hvis man tar for mye eple juice er det eple juice den kommer til å smake..

Håper det smaker!

Oppskrift: Spinat suppe


I dag skal jeg komme med en ny oppskrift, håper ikke dere har noe i mot at jeg har begynt å komme med oppskrifter til dere. Jeg har begynt å få sansen for mat om dagen, så tenkte at jeg like greit kunne dele noen av de deilige oppskriftene med dere.

Ingridienser for 4 porsjoner:

- 1 stk løk

- 1 ss oliven olje

- 300 g frossen spinat

- 8 dl vann

- 2 stk grønnsaksbuljong (terninger)

- 50g finsnittet purre

- 1 dl cream fraise orginal 35%

- 1/2 ts salt

- 1/4 ts pepper

Hva du skal gjøre:

1. Hakk løk, og ha den i en varm kjele med olivenolje sammen med tint spinat. La det frese et par minutter. 

2. Tilsett vann, buljong og purre. La det koke i ca. 5 minutter.

3. Tilsett crème fraîche og kjør suppen jevn med en stavmikser eller i en hurtigmikser. Smak til med salt og pepper.

Skal ærlig si at vi har en suppe koker, så pleier bare å putte alt oppi. Så blir den lagd selv. Gjerne server med egg oppi suppa, eller ved siden av på et rundstykke slik som jeg gjør! Lover dere at det smaker utrolig mye bedre enn man først tror det skal gjøre!!

 

Skal dere prøve suppa? Hva synes dere om spinatsuppe?

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017


HHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com