hits

Oppskrift: Iskaffe


Hei alle sammen ♥ Jeg har fortiden blitt hekta på iskaffe om dagen, og har endelig fått til å lage en god en. Jeg har lett lenge etter å finne en oppskrift som lager en god iskaffe, men har aldri funnet noen. Nå har jeg utforsket litt, og lagd en jeg synes er veldig god! Jeg tenkte derfor å dele en oppskrift med dere om hvordan jeg lager den! 

Dette er hva du trenger! 

- Kaffe kapsler med 9 i styrke, eller annen kaffe du har

- En beholder med isbiter, jeg bruker min fra Starbucks 

- Ikaffe soyamelk 

- Søtning, jeg bruker karamell sirup 

Det du gjør er jo sette på to kapsler med kaffe, og fyller koppen opp med ikaffe til ca 2/3 av koppen! Så heller du oppi en passende mengde med søtning (karamell sirup). Du kan smake til hvor mye du selv ønsker etterhvert også! Det gjorde jeg til å begynne med. Så heller du oppi kaffen som du har lagd. 

Også blander du alt sammen, og VOLIA du har en god iskaffe! Håper dere liker den like mye som det jeg gjør ♥

Vil dere ha flere oppskrifter? Skal du prøve den ut? 

Oppskrift: smoothie


Det finnes mange forskjellige oppskrifter på smoothie, men denne oppskfiten har jeg alltid vært veldig glad i. Til jul fikk jeg en multiblender, så den siste uka så har jeg lagd masse smoothie. Tenkte derfor å dele noen oppskrifter for dere.

Den består av banan, frosne jordbær, frosne blåbær, vanilje yoghurt og eple juice. Dessverre har jeg ikke noe mål på hvor mye jeg pleier å ha oppi.. Det er litt smak og behag. Hvis den blir for tykk vil jeg bruke vann for å tynne den ut, hvis man tar for mye eple juice er det eple juice den kommer til å smake..

Håper det smaker!

Oppskrift: Spinat suppe


I dag skal jeg komme med en ny oppskrift, håper ikke dere har noe i mot at jeg har begynt å komme med oppskrifter til dere. Jeg har begynt å få sansen for mat om dagen, så tenkte at jeg like greit kunne dele noen av de deilige oppskriftene med dere.

Ingridienser for 4 porsjoner:

- 1 stk løk

- 1 ss oliven olje

- 300 g frossen spinat

- 8 dl vann

- 2 stk grønnsaksbuljong (terninger)

- 50g finsnittet purre

- 1 dl cream fraise orginal 35%

- 1/2 ts salt

- 1/4 ts pepper

Hva du skal gjøre:

1. Hakk løk, og ha den i en varm kjele med olivenolje sammen med tint spinat. La det frese et par minutter. 

2. Tilsett vann, buljong og purre. La det koke i ca. 5 minutter.

3. Tilsett crème fraîche og kjør suppen jevn med en stavmikser eller i en hurtigmikser. Smak til med salt og pepper.

Skal ærlig si at vi har en suppe koker, så pleier bare å putte alt oppi. Så blir den lagd selv. Gjerne server med egg oppi suppa, eller ved siden av på et rundstykke slik som jeg gjør! Lover dere at det smaker utrolig mye bedre enn man først tror det skal gjøre!!

 

Skal dere prøve suppa? Hva synes dere om spinatsuppe?

Les mer i arkivet » September 2018 » August 2018 » Juni 2018


HHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com