Hvorfor blogger jeg?


Jeg har spurt meg selv så mange ganger hvorfor jeg egentlig blogger. Jeg klarer aldri å fullføre det jeg planlegger med bloggingen, og klarer aldri å fullføre det 100%. Noen ganger skjønner jeg ikke hvorfor, selv om jeg vet noe av grunnen bak det. Noen ganger så merker jeg at jeg ikke klarer å være 100% meg selv, det var nok noe av grunnen til at jeg startet å blogge. Jeg ville ha et sted der jeg kunne være 100% meg selv. Noen ganger tenker jeg det at når jeg ikke klarer å være helt meg selv utenom bloggen, hvordan skal jeg da klare å være det på bloggen. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg alltid skal være redd for hva andre skal tro. Det er jo bedre at de vet hvem den ekte meg er, istedenfor å kjenne halve meg. Jeg elsker å ta bilder, jeg elsker å fikse meg opp, jeg elsker å skrive selv om jeg ikke alltid er like flink på det. Jeg har faktisk funnet ut at bloggingen har hjulpet med skrivingen min, jeg klarer det bedre nå enn jeg gjorde før. Kanskje jeg ville blogge for å finne meg selv, prøve ut forskjellige ting å finne ut hva jeg liker. 

- Sannheten om meg -


Jeg tenkte å gjøre et litt annerledes versjon av ting dere ikke visste om meg. Det er vel i hovedsak bare tittelen som blir litt annerledes.

 

Jeg hater grønsaker, men jeg elsker grønnsakssuppe

- Den der er litt morsom, for om noen serverer meg salat på tallerkenen rører jeg det så vidt. Om noen derimot serverer meg grønnsakssuppe, spiser jeg flere skåler.

Jeg elsker å gå i chille klær

- Jeg skal ærlig si at jeg omtrent ikke går med annet. Jeg går gjerne på jobb med joggebukse og hettegenser, likevel liker jeg at det skal se litt fint ut likevel. Sånn som på dette bildet.

Pizza og the stream

- En fredag kveld kan jeg lett finne på å se på the stream og spise pizza, og legge meg rundt kl elleve. Det er ikke noe problem.

No alcohol

- Sammen med det andre punktet kan jeg vel i samme slengen nevne det at alkohol ikke er min bestevenn. Jeg vet mange på min alder er glad i en fest, mens jeg sitter heller hjemme med godteri og en film eller noe i den duren.

Kresen

- Jeg er super kresen, noe med at jeg ikke spiser salat. Jeg spiser heller ikke skalldyr, lam og mer som jeg ikke kommer på.

Hat elsk forhold til å pynte seg

- Jeg har dager hvor jeg elsker å pynte meg, og dager jeg hater det. Har nok noe med selvtilliten å gjøre. Noen dager føler jeg meg fin og vil pynte meg, andre dager føler jeg meg rett og slett dritt. Jeg kan gå i butikken og bare ååå den var fin, men den vil ikke se fin ut på meg.Likte dere det?

Get to know me


1 - HVA ER DITT FULLE NAVN?

- Camilla Sterner

2 - NÅR HAR DU BURSDAG?
- 3. April 1997

3 - ØYENFARGEN DIN?
Blå-Grønn

4 - HAR DU NOEN SØSKEN?
- Har en store søster.

5 - FAVORITT MAT OG DRIKKE?
- Fanta med Sitron, eplejuice, eller iste..

6 - FAVORITTSANG FOR ØYEBLIKKET?
- You and Me - Skrux
- Du og jeg - Mivas Remix

7 - HVILKEN TID PÅ DØGNET LIKER DU BEST?

- Kvelden etter åtte, og utover mot natta. Da jeg er mest kreativ, og har mest energi. Kunne lett tatt meg en løpetur kl 01.00 om natta, synd det er for mørkt.

8 - HVA ER DIN BESTE EGENSKAP?

- Jeg er omtenksom, setter gjerne andre ovenfor meg selv. Noe som ikke er bra for meg selv. Jeg lever for at andre har det godt, og prioriterer andres glede ovenfor meg selv. Mange ganger jeg vil gjøre noe, men velger å ikke gjøre det for å hjelpe eller glede andre.

9 - FAVORITT APP?
-
Pokemon go og instagram

10 - HVA ER FAVORITTFAGET DITT PÅ SKOLEN?
- Favoritt faget mitt var uten tvil matematikk!

11 - FAVORITT FILM/SERIE?
Alt for mange..
- Greys anatomy
- Gossip Girl
- The fosters
- Pitch Perfect 1 og 2
- Abduction

12 - FAVORITT BUTIKK?
- Ingen tvil, Urban for alltid.

13 - FAVORITT PARFYMEN DIN?
- Chanel sin change

14 - FAVORITT HØYTID?
-
Har ingen spesiell favoritt høytid. Familie sammenkomenstene og høytidene er ikke de samme lenger. Men om jeg må velge blir det jul.

15 - FAVORITT ÅRSTID?

- Sommer uten tvil, høsten kan også være ganske fin.

16 - HVA ER DET FØRSTE DU LEGGER MERKE TIL NÅR DU MØTER NYE PERSONER?

Blikket, om de møter deg med et smil eller et stygt blikk.

17 - HVOR LANG TID BRUKER DU PÅ Å GJØRE DEG KLAR OM MORGENEN?

- Har jeg god tid, bruker jeg veldig lang tid. Har jeg dårlig tid kan jeg være rask. Bruker alt fra over en time, til kun en halv time.

18 - HAR DU PIERCING/TATOVERING?

- Det har jeg ikke.

19 - FAVORITT KLESPLAGG?

- Elsker å gå i pynta kose shortser, kjoler, eller joggebukse.

20 - HVA VIL DU BLI NÅR DU BLIR STOR?
- Jeg har rett og slett ingen anelse. Har virkelig lyst til å bli alt mulig.. 

Bildene som ikke var ment for bloggen


Hva synes dere om slike bilder?

Ting dere kanskje ikke visste om meg!


Jeg er veldig glad i å skrive

Hver gang jeg snakker med noen om noe jeg interesserer meg om, eller blir irritert over. Så setter jeg meg ganske fort ned med Word dokumentet. Dere har også fått lese noen ting av hva jeg har skrevet. Har en god del ting igjen også. Mye av det er familie og venneproblemer som jeg ikke alltid føler for å dele.

Jeg vil oppleve verden

Jeg har rett og slett mark i rumpa etter å reise. Det er ingen ting jeg har mer lyst til enn å reise å oppleve verden. Det går ikke en dag der jeg ikke drømmer meg bort i å reise, og oppleve verden på godt å vondt. Det er planen min for neste år.

Jeg er ikke glad i skole

Dette kommer nok ikke som noe sjokk for de som kjenner meg. Jeg er virkelig ikke glad i skole, jeg var det i en periode. Nå føler jeg at jeg ikke får gode resultater, uansett hvor mye jeg prøver. Så jeg har rett og slett gitt opp.

Jeg har alltid drømt om å bli noe stort

Helt siden jeg var liten, har jeg alltid drømt om å bli noe stort. Det vil ikke nødvendigvis si å være populær, eller kjendis. Jeg vil rett og slett bare gjøre en forskjell, som kan hjelpe mennesker. Jeg vil bety noe for flere enn bare mine nærmeste.

Jeg er mildt sagt interessert i sminke

Jeg er utrolig interessert i sminke. Huden min takler bare ingen ting, så jeg gir veldig lett opp. Enten så detter det av med engang, eller så flekker det seg. Det sitter aldri godt. Har prøvd 12 forskjellige foundationer, og et par forskjellige puddere. Ingen av de oppnår hva jeg ønsker.

Jeg gir opp lett

Det har nok kommet mye frem igjennom dette innlegget. Likevel lager jeg det som et eget punkt. Det har seg nemlig sånn at hvis jeg prøver og prøver, og ting ikke går som jeg vil. Så gir jeg rett og slett bare opp. Jeg orker ikke prøve og faile alt for mange ganger, da får jeg bare dårlig selvtillit. Det ødelegger også bare dagen.

Jeg har døra nesten alltid oppe når jeg er på do

Dette er faktisk sant! Som oftest bare løper jeg inn og setter meg ned, og tenker ikke mer over det. Selvfølgelig hvis vi har bursdagsselskap eller slike ting så låser jeg den jo. Hvis det bare er familie hjemme så er den som oftest åpen. Da er det ikke snakk om å lukke den, men ikke låse den. Neida, den døra står helt oppe!

Hva synes du om innlegget?

Min diangose


De siste dagene har jeg egentlig vært litt nedenfor. Rett og slett fordi jeg ikke føler at jeg vet hvem jeg selv er. Eller klarer å stå opp for meg selv. Jeg sier veldig ofte ja til ting, som jeg egentlig overhode ikke har lyst til. Jeg får bare dårlig samvittighet av å si nei. Fordi jeg vet hvor mye noe vil glede andre, så klarer jeg ikke si nei og skuffe dem. Samtidig som når ting er bra en dag, og egentlig er elendig resten. Jeg blir alltid lurt av den ene gode dagen. Den gode dagen får meg til å bli, selvom det er ingen ting jeg vil mer enn å bare forlate det hele. Det gjelder både venner, folk som spør om jeg vil bli med på ting osv.


Jeg har aldri klart å innrømme det, men kanskje det bare er på tide. Det er noe av det skumleste jeg kan dele, og jeg vet ikke engang hvorfor jeg gjør det. Akkurat nå føler jeg, at jeg rett og slett ikke har noe å tape. Jeg har ikke tenkt over det før, at det faktisk er så ille. Til jeg jobbet med særemne om sorg og depresjon. Når jeg leste at depresjon kan være når gode ting skjer, men at du ikke klarer å nyte gleden. Så slo det meg, jeg har utviklet en depresjon igjennom alt som har skjedd meg. Det var en tidligere som nevnte at det kanskje kunne ha skjedd, men jeg nektet for det fordi jeg ikke ville at det skulle være sant. Jeg tenkte også at det å gi meg selv en diagnose, kom til å gjøre vondt verre for meg. Nå har jeg innsett at det ikke kan bli verre, og jeg kommer aldri til å ha samvittighet til å gjøre meg selv eller andre noe vondt. Så hva har jeg å tape på å innrømme det?

Ingen kommer noen gang til å forstå meg


Folk tror de kjenner meg, og vet hvem jeg er. Egentlig så er det ingen som vet halvparten engang. Rett og slett fordi jeg aldri klarer å være 110% meg selv.

Jeg elsker å være spontan, men det folk ikke vet at det må skje etter min egen plan og ikke alle andres. Hvis noen spontant inviterer meg bort, så blir jeg som oftest aldri med. Når jeg selv vil være spontan så skjer det. Noe av det har rett og slett noe med at jeg aldri føler meg bra nok. Når huden min ser helt forferdelig ut, så kan det påvirke så mye av hverdagen min. Får så dårlig selvtillit av det, og føler meg aldri fin nok. Jeg bryr meg alt for mye om hva alle andre mener, uten at jeg er klar over det selv. Jeg vil ikke bry meg om alle andre, men det er noen ganger jeg bare gjør det. Spesielt så er jeg redd for hva familien rundt meg vil si. Eller så er jeg redd for hva som skal skje. Enten om noen utnytter meg, forlater meg eller at jeg blir personen som blir sittende igjen alene mens alle andre har det gøy. Jeg vet så godt at mange av disse tingene mest sannsynelig ikke vil skje, men jeg frykter de likevel. Jeg overtenker alltid alt for mye, og er alltid redd for å ikke føle meg velkommen. Uansett hvor mye folk forteller meg at de liker meg for hvem jeg er, og at jeg er fin uansett. Så har jeg alltid vanskelighet for å tro de. I tillegg så blir jeg så lei meg og utenfor hver gang jeg føler folk ikke vil snakke med meg, og jeg føler at jeg maser eller er til bry. Jeg er også lei av at folk alltid tror at de vet hvordan jeg har det, når de egentlig ikke vet halvparten. Eller skal fortelle meg hva som er best for meg, eller hva jeg skal gjøre.


Tror dette var nok om meg for nå, mye av det var bare ting jeg følte for å dele med dere!

Ting dere ikke visste om meg!


 • Jeg blir fort irritert i trafikken 

 • Jeg hater kollektiv trafikk

 • Jeg er sjenert med nye folk

 • Jeg lærer ting sakte 

 • Jeg sliter med konsentrasjonen

 • Jeg liker å gjøre praktiske ting (sette sammen ting, skru, be a man)

 • Jeg var livredd for å ta buss alene når jeg var 12

 • Jeg fikk mensen i sjuende klasse

 • Jeg liker ikke salat, og har heller aldri gjort det

 • Jeg er interessert i sminke, men ikke særlig flink på det! Fortell meg gjerne noen rare fakta om deg selv!

 

Juleønskeliste 2015


I år har jeg en ønskeliste som er litt utenom det vanlige, ihvertfall deler av den. I år har jeg ønsket meg en god del store og dyre ting, Jeg forventer egentlig ikke å få stort av det, men jeg ønsker meg det likevel.

 • Reiser og opplevelser (USA, Maldivene, Barcelona, London)
 • Go pro
 • Massasje time, konsert, festival
 • Interiør (bilder, plakater, duftlys)
 • Sminke (koster spesielt)
 • Follo Bunad
 • Klær (URBAN IS MY FAVORITE)
 • Treningsklær
 • Gode hudprodukterHva ønsker du deg til jul? ♥

Dere kan også lage ønske liste på expert her

 

Hvor kan du finne meg?
Snapchat: sternerblogg

instagram: camillasternerblogg & camillasterner

mail: sternerblogg@gmail.com

VSCO: camillasterner

Jeg vil gjerne følge dere tilbake! Så hvis dere enten skriver hvor jeg kan finne dere i kommentarfeltet eller legger til meg, så adder jeg dere tilbake!

En av mine hemmeligheter


Har aldri vært sikker på om jeg skulle fortelle dette. Så slo det meg, hvorfor ikke fortelle det. Det er ikke meg, det er bare en del av meg. En del av meg som jeg bare må lære meg og leve med. Jeg får ikke gjort noen ting med det. Jeg må bare lære meg og leve med det. Jeg har faktisk nevnt det en gang i blant tidligere. At jeg har irritert meg over det. Jeg har alltid tenkt at det bare er vinkelen, sminken eller noe sånt som gjør det. Nå har jeg innsett at det ikke er slik, de er faktisk sånn. Det blir bare lagt merke til enda mer når jeg sminker meg, tror jeg ihvertfall. Jeg er full klar over at en eller annen av de på skolen, kommer til å mobbe eller si et eller annet om det. Men hvorfor bry seg, jeg kan ikke si jeg er så god venn med de uansett, så hvorfor skal jeg bry meg om hva de sier. Uansett så er det en del av meg, uansett hvordan man vrir og vender på det. Elsk meg for hvem jeg er, eller bare la meg være i fred. Ting kan ikke bli verre enn hva det allerede er, uansett.Jeg har to forskjellige øyer, og ansiktet mitt er skevt pågrunn av det. Eller så er det ansiktet som er skjevt og øynene følger etter. Uansett ansiktet mitt er skjevt og jeg har to forskjelliger øyer! Du kan se at det ene er større enn det andre. Irriterer meg grenseløst!

23 episoder på 48 timer


Hei alle sammen

På torsdag etter at jeg dro fra Thea, begynte jeg å se på Greys anatomy. Allerede nå er jeg over halvveis i sesong 2. Som overskriften sier vil det si at jeg har sett 23 episoder på 48 timer. Ble visst litt vel revet med i den serien der kan man si. Jeg har prøvd å se den tidligere, men den klikka så fikk ikke sett de siste av sesong 1 og de første av sesong 2 så datt litt ut. Nå ser jeg de på viaplay, og den har stått og gått siden jeg kom hjem fra skolen i går. Ganske sykt, men jeg elsker det! Jeg har ikke klart å se på serier på kjempe lenge, før jeg satt meg ned torsdag kveld. Ikke så bra og sitte å se på serier hele dagen men men. Noen ganger må man ha sånne stunder også, og da er høsten perfekt!

Noen andre som ser på Grey's anatomy?

My best friend
Min bestevenn er også kjent som min tvilling!

Vi har kjent hverandre i litt over et år. Det var først rundt juletider vi virkelig ble gode venner og innså hvor like vi var. Det er virkelig ingen andre som støtter meg og er der for meg så mye som denne jenta er. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten henne, jeg er nok ikke alltid enig i hva hun sier men hun har veldig ofte rett. Om jeg vil det eller ei. Vi krangler også en gang i blant og er uenige, men vi er alltid like gode venner igjen etterpå. Vi opplever begge to utrolig mye, og vi går igjennom mye sammen. Det er hva som gjør oss enda sterkere sammen.Det som er skremmende med oss er hvor like vi er. Vi kaller hverandre tvillinger av en grunn. Eller som oftest nå så sier vi at jeg er deg, og du er meg. Hvis vi snakker sammen om noe seriøst, så sier den ene en ting og den andre føler ordene blir tatt ut av munnen til den andre. Det er akkurat som om vi leser hverandres tanker. Flere ganger så kommer den samme setningen ut av munnen på begge to, uten at vi har snakket om noe lignende. Vi skulle kjøpe gave til en venninne, og var i en såpe butikk. Plutselig roper begge to ut bleier, fordi venninna våres fryktet hun var gravid. (Var mer som et hint om å være forsiktig) Det var liksom ingen grunn til at vi skulle komme på å si det, men begge to kom på det samtidig. Vi er begge gamle håndball spillere, vi har begge en forelder som er syk eller har problemer, vi har begge en forelder som vi ikke er like mye hos eller har like god kontakt med, vi har begge en eldre søster som er nesten like gamle, vi har begge gått igjennom mye av de samme problemene. Så vi er tvillinger av en grunn. Nå har folk også begynt å si at vi ligner, noe som skremmer oss enda mer.I love you too the moon and back, twinny ♥

 

Ting dere kanskje ikke visste om meg!

- Jeg legger alltid igjen den siste biten av maten min


- Jeg har skilte foreldre


- Jeg har bodd på det samme stedet i 16,5 år. Helt til jeg flyttet for et år siden. Veldig trist og flytte fra mine bestevenner, savner å ha de som nabo!


- Fun facts om da jeg var liten, jeg dro til bestevennene mine (nabohuset) etter skolen for å spise ost og drikke sjokolade melk. De tingene smakte alltid bedre hos dem!


- Jeg trives bedre med eldre, enn folk på min egen alder


- Jeg har alltid ti tusen bilder, og blir som oftest bare fornøyd med halvparten.


- Jeg er kjempe kresen på mat!

 Var det noe dere visste? Eller ikke visste?

Følg bloggen igjennom instagram


Her kommer jeg til å legge ut når det er nye oppdateringer, spørsmål om hva dere vil lese, og andre ting som kanskje ikke kommer på bloggen!

Som dere ser så heter den sternerblogg!

Ting som irriterer meg
- Folk som ikke spør, men forventer ting
Nå som jeg har fått lappen så er det veldig mange som ikke gidder å spørre, de bare forventer å sitte på.. Det irriterer meg bare mer og mer..

- Folk på veien
Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg hater folk som kjører på veien. Det er så utrolig mange som tror at de er verdensmestere og eier veien..

- Lærere som skal ha lekser til hver time, og ha lekse prøver.
Takk skal dere ha tredje klassinger som fikk lærerene til å dele opp ukes leksa til å ha lekser til hver time. Og begynne å ha lekse prøve til hvert kapitell, har vi ikke nok å gjøre med alt annet fra før av?

- Kollektiv transport
Heldigvis slipper jeg maset med kollektiv transport lenger, noe som er utrolig deilig. Når jeg først tar det så blir jeg gal. Trange busser, folk som ikke er trygge på veien, varme busser, folk som ikke eier folkeskitt osv. Lista er lang!- Folk generelt som ikke eier folkeskitt
Vi nordmenn snakker så utrolig mye om folk i andre land som er så hyggelige og mer i møtekommende. Hvorfor kan ikke alle de som mener det bare begynne å gjøre det samme, istedenfor å snakke om hvor mye bedre andre er? Være hyggelige istedenfor å gi folk blikk, gå dem ned, være frekke osv. 17.mai er vel den eneste anledningen nordmenn faktisk er hyggelige!

- Dårlig hårdag
Vi har vel alle de dagene når ingen ting funker med håret, eller det står i alle kanter, blir fett etter noen timer osv.

- Sminke dager
Har dere vært borte i at dere sminker dere på akkurat samme måte flere dager på rad, og noen dager blir det helt fantastisk og holder hele dagen. Andre ganger så rekker du ikke komme på skole eller jobb før alt er helt på tryne...

 

Mine jobber


I dag går dagen til å jobbe, så dette er et forhåndspublisert innlegg om mine jobber. Vi får se om jeg får blogget noe når jeg kommer hjem i kveld, hvis ikke blir det to innlegg i morgen! Ønsker alle en kjempe fin lørdag!

Ferskvare - Meny


- Jeg jobber i ferskvaren på meny. Da ekspediterer jeg fisk, kylling og kjøtt. Noe som kan være veldig stressende, møkkete og ekkel. Tjener mer her enn noen av de andre jobbene, så den er grei å ha fordet.

Barnepass - Treningssenter- Har egentlig mange flere bilder herfra, men jeg kan dessverre ikke dele bilder av andre uten dems tilatelse så da blir det hva jeg pleier å gjøre. Her jobber jeg som barnepasser på et treningssenter. Noe som kan være en sikkelig dritt jobb. Tjener forferdelig dårlig også, men får trene gratis så sparer en god del penger sånn sett. Her passer jeg på barna til de som trener enkelt og greit. Når det ikke er noen barn, så turner jeg som oftest eller ser serier.

Støttekontakt - Ås Kommune- Dette er verdens beste jobb! Jeg er støttekontakt for en mann med down syndrom. Han er verdens søteste og mest herlige gutt. Vi tar han rett og slett med på kino, mini golf, turer i skogen eller bare å ta han med opp til oss og grille, eller spille brett spill. Kjempe koselig, han smiler og er glad bestandig!

Håndball trener - Follo Drømmelag


-
Her er jeg trener for et lag for funksjonshemmede sammen med pappa. Jeg har kontroll over håndball laget og pappa over fotball laget. De fleste vet vel hva det å være trener går ut på vil jeg tro.

Er det noe dere lurer på ang jobb, eller noen av jobbene jeg har så er det bare å spørre!

Bli med på min reise


Vent til leser tallet er på bunn, før du bestemmer deg for å starte opp igjen. Det er hva jeg har klart å gjøre nå, noe som ikke var den beste ideen. Vi får bare prøve å gjøre det beste ut av det, får dette er hva jeg virkelig vil.

Det siste halvåret har ikke vært noe av det beste. Den siste tiden har det skjedd utrolig mye dumt, egentlig helt siden jeg begynte på vidregående. Når jeg startet på vidregående var ting så bra, jeg var så lykkelig. Til det siste halvåret hvor bare dritt skjedde. Og det samme skjedde andre året. Nå er jeg klar for å gjøre alt til noe bra. Jeg er klar for starte livet mitt på nytt, jeg har fått en helt annen innstilling. Jeg vil vinne kampen mot det negative, og få livet mitt til å bli bra igjen slik jeg vil.

Jeg har lyst til å ta dere med på reisen til en bedre hverdag igjennom bloggen, jeg har tenkt til å være ærlig og åpen. Ikke for åpen, da dette ikke er en dagbok. Jeg skal fortelle dere ting som det er, til en viss grad. Reisen går ut på å begynne å trene mere og endre livsstilen min. Den går ut på å gjøre ting som gjør meg glad. Den går utpå å skaffe seg flere og bedre venner. Den går ut på å være mere sosial og ikke jobbe så mye. Den går ut på å få opp selvtilliten, og gjøre og oppnå det jeg faktisk vil.

Er dere klare? Vil dere være med på reisen?

Om meg
- Jeg er 18 år

- Jeg kommer fra et lite sted i Akershus som heter Ås

- Jeg er akkurat ferdig med 2 vgs

- Jeg har 4 jobber, så har en litt hektisk hverdag

- Jeg har en problematisk familie, som gjør hverdagen litt vanskelig.

- Jeg har blogget før på camillaasterner.blogg.no

- Jeg er veldig glad i å skrive om ting som skjer rundt om i verden

 

- Er det noe dere lurer på, så kommenter under så skal jeg ha svar på spørsmål når det kommer noen :)

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


HHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits