hits

JEG SOV I 24 TIMER


Uken min fikk dessvere en litt spesielt utfall enn hva jeg var forberedt på. På fredag var planen å dra til Oslo for å ta litt bilder, se på en ny butikk som har åpnet, se på sommerkjoler og bare kose meg. Sånn endte det ikke dessverre. Når jeg våknet på torsdag var jeg veldig sliten og vondt i hodet, jeg orket derfor ikke gjøre stort den dagen. Lå for det meste i senga og så på serie, når mamma kom hjem hjalp jeg henne med å vaske litt. Før vi tok en tur bort til tante for å hjelpe hun med noe. Når vi kom hjem skulle vi spise taco, jeg spiste taco og koste meg med sommerhytta.

(18.45) Også startet det rene helvete jeg kastet opp nærmere ti ganger, etter det mistet jeg rett og slett tellingen. Det roet seg heldigvis ned til slutt. Det verste var at hver gang jeg spøy fikk jeg også diaré. Så hver gang jeg var på badet måtte jeg bare kaste meg rundt alle veier. Det stoppet jo ikke. Etter nærmere atten ganger, så var det like før jeg svimet av. Jeg klarte ikke få i meg noe væske eller noen ting. Jeg klarte så vidt å gå ned fra do den siste gangen. Jeg krabbet omtrent inn på rommet til mamma og bare gråt. Jeg var så utslitt, redd og full av smerter. Det endte med at vi tok oss en tur på legevakta.

Når vi ankom legevakta (01.30) fortalte hun meg bare at jeg hadde infeksjon i magen, også kalt omgangssyke. Jeg fikk derfor bare beskjed om å dra hjem igjen. Selvom jeg kaldsvettet, og hun mente jeg var tilstede selvom jeg egentlig ble svimmel av å se på hun snakke så mye og egentlig ikke fikk med meg halvparten av hva hun sa. Når jeg kom hjem var ting bitte litt bedre, jeg prøvde å få i meg litt og litt væske med å omtrent putte tunga ned i glasset bare. Sånn holdt jeg på hele natta for jeg fikk ikke sove. Rundt åtte dagen etterpå sovnet jeg endelig. Fram til dagen på lørdag gjorde jeg omtrent ikke annet enn å sove, drikke og gå på do. Det var det hele døgnet bestod av. Først sånn to tiden på dagen på lørdagen kom jeg vel meg opp av senga. Nå har jeg heldigvis fått i meg noe mat, selvom det er skummelt. Og er litt mer oppegående enn hva jeg har vært de siste dagene.

Håper alle har hatt noen fine fri dager ♥

En liten forandring på hodet


God mandag fine!

Som jeg nevnte i helgen skulle jeg til frisøren. Jeg har hos friøsren på lørdag. Jeg hadde et ønske om en kald blondfarge, med litt grå skjær i seg. Noe som tydeligvis var helt umulig uten å svi kortet. I tillegg var etterveksten min for lang til å kunne gjøre noe med bare etterveksten. Jeg endte med å stripe håret mitt, for å roe ned etterveksten min.

Jeg var på Magic frisør Vinterbro. Jeg endte rett og slett opp med å ikke bli fornøyd. Mange av de som jobbet der snakket polsk/engelsk, russisk/engelsk osv, så det var ikke så mange av de som var til å forstå. Akkurat nå ser det ut som jeg har to brune flekker i bakhodet, den ene siden er lysere enn den andre når jeg har i sideskill.. Når jeg har i midt skill, ser det ut som jeg har fått tre lyse striper på hver side, og etterveksten ser rett og slett ganske lik ut. I dag skal jeg derfor ringe for å klage, så får vi håpe kundeservicen er bra og vi får ordnet opp i det.

Her ser dere også hvor mørkt håret mitt fortsatt er i bakhodet.. Akkurat som om de har gjort det lyst der jeg kan se, men ikke resten.. Som om jeg ikke skulle legge merke til det..

Har dere dårlige erfaringer med frisører?

 

12 funfacts about me


- Får lyst til å trene etter at jeg har dusja
- Om kvelden kan jeg være super women
- Jeg sover mye bedre når rommet mitt er ryddig
- Jeg trener mye bedre når jeg er sliten


- Hatet å gå på tur når jeg var liten, nå liker jeg det
- Jeg drømmer for stort
- Jeg elsker å sminke meg, men hater å gå med sminke
- Elsker å ha nye klær, men hater å bruke penger på det


- Jeg ønsker å gå ned i vekt og bli mer fornøyd med meg selv, men ikke nok til å starte å gjøre noe med det
- Jeg liker ikke salat, men elsker grønnsakssuppe
- Jeg er elendig til å ta vare på meg selv
- På vgs hadde jeg 4 jobber ved siden av skolen

Har dere noen funfacts om dere selv å dele?

 

Hvorfor blogger jeg?


Jeg har spurt meg selv så mange ganger hvorfor jeg egentlig blogger. Jeg klarer aldri å fullføre det jeg planlegger med bloggingen, og klarer aldri å fullføre det 100%. Noen ganger skjønner jeg ikke hvorfor, selv om jeg vet noe av grunnen bak det. Noen ganger så merker jeg at jeg ikke klarer å være 100% meg selv, det var nok noe av grunnen til at jeg startet å blogge. Jeg ville ha et sted der jeg kunne være 100% meg selv. Noen ganger tenker jeg det at når jeg ikke klarer å være helt meg selv utenom bloggen, hvordan skal jeg da klare å være det på bloggen. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg alltid skal være redd for hva andre skal tro. Det er jo bedre at de vet hvem den ekte meg er, istedenfor å kjenne halve meg. Jeg elsker å ta bilder, jeg elsker å fikse meg opp, jeg elsker å skrive selv om jeg ikke alltid er like flink på det. Jeg har faktisk funnet ut at bloggingen har hjulpet med skrivingen min, jeg klarer det bedre nå enn jeg gjorde før. Kanskje jeg ville blogge for å finne meg selv, prøve ut forskjellige ting å finne ut hva jeg liker. 

- Sannheten om meg -


Jeg tenkte å gjøre et litt annerledes versjon av ting dere ikke visste om meg. Det er vel i hovedsak bare tittelen som blir litt annerledes.

 

Jeg hater grønsaker, men jeg elsker grønnsakssuppe

- Den der er litt morsom, for om noen serverer meg salat på tallerkenen rører jeg det så vidt. Om noen derimot serverer meg grønnsakssuppe, spiser jeg flere skåler.

Jeg elsker å gå i chille klær

- Jeg skal ærlig si at jeg omtrent ikke går med annet. Jeg går gjerne på jobb med joggebukse og hettegenser, likevel liker jeg at det skal se litt fint ut likevel. Sånn som på dette bildet.

Pizza og the stream

- En fredag kveld kan jeg lett finne på å se på the stream og spise pizza, og legge meg rundt kl elleve. Det er ikke noe problem.

No alcohol

- Sammen med det andre punktet kan jeg vel i samme slengen nevne det at alkohol ikke er min bestevenn. Jeg vet mange på min alder er glad i en fest, mens jeg sitter heller hjemme med godteri og en film eller noe i den duren.

Kresen

- Jeg er super kresen, noe med at jeg ikke spiser salat. Jeg spiser heller ikke skalldyr, lam og mer som jeg ikke kommer på.

Hat elsk forhold til å pynte seg

- Jeg har dager hvor jeg elsker å pynte meg, og dager jeg hater det. Har nok noe med selvtilliten å gjøre. Noen dager føler jeg meg fin og vil pynte meg, andre dager føler jeg meg rett og slett dritt. Jeg kan gå i butikken og bare ååå den var fin, men den vil ikke se fin ut på meg.Likte dere det?

Ingen kommer noen gang til å forstå meg


Folk tror de kjenner meg, og vet hvem jeg er. Egentlig så er det ingen som vet halvparten engang. Rett og slett fordi jeg aldri klarer å være 110% meg selv.

Jeg elsker å være spontan, men det folk ikke vet at det må skje etter min egen plan og ikke alle andres. Hvis noen spontant inviterer meg bort, så blir jeg som oftest aldri med. Når jeg selv vil være spontan så skjer det. Noe av det har rett og slett noe med at jeg aldri føler meg bra nok. Når huden min ser helt forferdelig ut, så kan det påvirke så mye av hverdagen min. Får så dårlig selvtillit av det, og føler meg aldri fin nok. Jeg bryr meg alt for mye om hva alle andre mener, uten at jeg er klar over det selv. Jeg vil ikke bry meg om alle andre, men det er noen ganger jeg bare gjør det. Spesielt så er jeg redd for hva familien rundt meg vil si. Eller så er jeg redd for hva som skal skje. Enten om noen utnytter meg, forlater meg eller at jeg blir personen som blir sittende igjen alene mens alle andre har det gøy. Jeg vet så godt at mange av disse tingene mest sannsynelig ikke vil skje, men jeg frykter de likevel. Jeg overtenker alltid alt for mye, og er alltid redd for å ikke føle meg velkommen. Uansett hvor mye folk forteller meg at de liker meg for hvem jeg er, og at jeg er fin uansett. Så har jeg alltid vanskelighet for å tro de. I tillegg så blir jeg så lei meg og utenfor hver gang jeg føler folk ikke vil snakke med meg, og jeg føler at jeg maser eller er til bry. Jeg er også lei av at folk alltid tror at de vet hvordan jeg har det, når de egentlig ikke vet halvparten. Eller skal fortelle meg hva som er best for meg, eller hva jeg skal gjøre.


Tror dette var nok om meg for nå, mye av det var bare ting jeg følte for å dele med dere!

Om meg
- Jeg er 18 år

- Jeg kommer fra et lite sted i Akershus som heter Ås

- Jeg er akkurat ferdig med 2 vgs

- Jeg har 4 jobber, så har en litt hektisk hverdag

- Jeg har en problematisk familie, som gjør hverdagen litt vanskelig.

- Jeg har blogget før på camillaasterner.blogg.no

- Jeg er veldig glad i å skrive om ting som skjer rundt om i verden

 

- Er det noe dere lurer på, så kommenter under så skal jeg ha svar på spørsmål når det kommer noen :)

Les mer i arkivet » September 2018 » August 2018 » Juni 2018


HHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com