camillasterner

Gårsdagens middag

  • Publisert: 31.03.2016, 10:00
  • Kategori: Mat


  • Gårsdagens middag besto av fullkornspasta, kylling filet og pesto. Jeg var litt usikker på hvordan det kom til å smake, men det smakte utrolig godt! Det er noe jeg absolutt kommer til å lage flere ganger. Det var absolutt ikke vanskelig heller. Jeg stekte kyllingfilen så den ble gjennomstekt, kokte opp en god mengde pasta. Til slutt blandet jeg litt pesto inn i pastaen, samtidig som jeg la en dert på toppen av kyllingfilen.



    Hva spiste dere til mat i går?

  • Publisert: 31.03.2016, 10:00
  • Kategori: Mat
  • 7 kommentarer
  • Fylte horn

  • Publisert: 24.09.2015, 13:28
  • Kategori: Mat


  • Her om dagen lagde jeg noen utrolig gode innbakte/fylte horn! Så tenkte jeg skulle dere oppskriften med dere! Denne oppskriften er til ca 16 horn!

    Ingridienser:
    3,5 dl melk
    50g gjær 1 ts salt
    100g meierismør
    1l hvetemel

    Pålegg etter eget ønske!

    Slik gjør du

    1. Ha hvetemel og salt i en kjøkkenmaskin med eltekrok. Smuldre gjæren i melet.

    2. Smelt smøret på lav varme og bland inn i melken. Hell blandingen i melet og elt på lav hastighet i 5 minutter. Skru opp hastigheten på kjøkkenmaskinen og elt i 2 minutter til.

    3. Smør en bolle med litt smør og legg deigen oppi. 
Dekk med plastfolie og hev på et lunt sted i 40 minutter.

    4. Ha deigen ut på en melet benk. Del deigen i to emner og kjevle ut to store rundinger. Del hver runding i 8 pizzatrekanter.

    5.  Legg fyllet på den tykkeste enden av hvert «pizzastykke». Rull sammen til horn og legg 8 stykker på hvert sitt stekebrett dekket med bakepapir. Dekk med et kjøkkenhåndkle og la etterheve i 35 minutter.
      Pensle med egg og stek midt i ovnen på 225 grader i 10-13 minutter.

     



    Jeg valgte å ha 6 med bacon biter, pizza saus og ost, og en med karbonade deig, pizzasaus og ost! Smakte fantastisk!

    Har du tenkt til å prøve det ut?

  • Publisert: 24.09.2015, 13:28
  • Kategori: Mat
  • 0 kommentarer
  • hits