Gårsdagens middag




Gårsdagens middag besto av fullkornspasta, kylling filet og pesto. Jeg var litt usikker på hvordan det kom til å smake, men det smakte utrolig godt! Det er noe jeg absolutt kommer til å lage flere ganger. Det var absolutt ikke vanskelig heller. Jeg stekte kyllingfilen så den ble gjennomstekt, kokte opp en god mengde pasta. Til slutt blandet jeg litt pesto inn i pastaen, samtidig som jeg la en dert på toppen av kyllingfilen.



Hva spiste dere til mat i går?

Fylte horn




Her om dagen lagde jeg noen utrolig gode innbakte/fylte horn! Så tenkte jeg skulle dere oppskriften med dere! Denne oppskriften er til ca 16 horn!

Ingridienser:
3,5 dl melk
50g gjær 1 ts salt
100g meierismør
1l hvetemel

Pålegg etter eget ønske!

Slik gjør du

  1. Ha hvetemel og salt i en kjøkkenmaskin med eltekrok. Smuldre gjæren i melet.

  2. Smelt smøret på lav varme og bland inn i melken. Hell blandingen i melet og elt på lav hastighet i 5 minutter. Skru opp hastigheten på kjøkkenmaskinen og elt i 2 minutter til.

  3. Smør en bolle med litt smør og legg deigen oppi. 
Dekk med plastfolie og hev på et lunt sted i 40 minutter.

  4. Ha deigen ut på en melet benk. Del deigen i to emner og kjevle ut to store rundinger. Del hver runding i 8 pizzatrekanter.

  5.  Legg fyllet på den tykkeste enden av hvert «pizzastykke». Rull sammen til horn og legg 8 stykker på hvert sitt stekebrett dekket med bakepapir. Dekk med et kjøkkenhåndkle og la etterheve i 35 minutter.
    Pensle med egg og stek midt i ovnen på 225 grader i 10-13 minutter.

 



Jeg valgte å ha 6 med bacon biter, pizza saus og ost, og en med karbonade deig, pizzasaus og ost! Smakte fantastisk!

Har du tenkt til å prøve det ut?

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Januar 2017


HHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com







hits