Godt nyttår!I år tilbringer jeg nyttårsaften med Solveig og Stine. Thea, Thea, Selma osv kommer også senere. Så blir nok en veldig koselig kveld! Skal prøve å ta litt bilder, som jeg kan oppdatere dere med i morgen. Vil bare ønske dere et godt nyttår!


Hva gjør dere i kveld?

Høsten/vinterens første!


I dag har jeg vært på jobb, og i dag slapp jeg heldigvis å jobbe så altfor mye overtid. Ble bare ti minutter. På vei hjem bestemte jeg meg for å dra på treningssenteret. Når jeg kom på treningssenteret var det bare en fyr der, og fem min etter at jeg kom så var han ferdig. Endte derfor opp med hele treningssenteret for meg selv. Veldig deilig! Fikk trent en god del, og ble støl allerede i det jeg gikk ut døra. Som overskriften sier så var det første for høsten/vinteren. Jeg har ikke fått trent på kjempe lenge, da jeg først nesten brakk nesa. Og når det var over endte jeg opp med å forstue foten. Så har blitt veldig mye skader på meg i det siste, så har derfor blitt lite trening. Skal prøve å bli flinkere, og trene noe. Selvom jeg ikke kan trene alt! Noen som har noe treningsinspirasjon?

al

GårsdagenGårsdagen <3

Rundt klokken to i går, dro jeg avgårde til Vestby. Plukket opp Solveig, og vi dro på senteret for stor handling. Det var nemlig klart for jentekveld. Vi stelte i stand pizza, godteri og sjokolade. Mens andre tok med brus, potetgull, is og kaker. Absolutt den mest sunne kvelden noen sinne. Alle sammen tok også med seg ansiktsmasker, kremer, neglelakk osv som vi koste oss med utover kvelden. Vi satt også i gang med dansing av gamle sanger, og en aldri så liten photoshoot. Veldig koselig kveld ♥Hva gjorde dere i går?

Hva skal man gjøre etter vgs?


Det er ikke lenge til jeg skal velge hva jeg skal gjøre etter vgs. Det er bare et par måneder igjen til vi skal velge. Jeg gruer meg litt, for jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har utrolig lyst til å reise, men jeg har også lyst til å bli ferdig med utdanningen og starte livet videre.

Valg nr 1:

- Bruke ha et friår, hvor jeg jobber og sparer penger. I tillegg bruker tid innimellom til å reise å oppleve de stedene jeg drømmer om. Planen er å tjene så mye at jeg kan flytte ut om en stund for å gå på skole, fokusere på bloggen, og meg selv.

Valg nr 2:

- Gå på skole rett etter vgs, bruke sommerferien og ledige tider til å reise. Bo i en hybel eller skolebygg. Fokusere litt på bloggen, og bli fattig. Få økt vennekrets, og bli ferdig med studiene fortere.Hva hadde dere valgt? Gjerne kom med begrunnelser, tips, erfaringer osv :)

Nyttårsforsett 2016


 

 • Bli en flink blogger (varierte innlegg, antrekk, masse bilder, sminke)

 • Spise sunnere, en grønnsak om dagen

 • Trene minst to ganger i uka

 • Ikke kjøpe mat i butikken eller kantina, lag ordentlig mat hjemme

 • Fortsett å gjøre mye, og ikke sitt stille å ikke gjør noe

 • Vær spontan

 • Kle deg ordentlig, ikke hurtig

 • Spar penger!

 • Få ny jobb

 • Få bedre karakterer på skolen

 • Rydd rommet engang i uka, eller hold det ryddig

 • Drikk vann, smoothie, melk


Hva er deres nyttårsforsett?

Video - Desember innkjøp!Fant endelig ut at videoen min hadde kommet tilbake! Har hatt mye trøbbel med imovie og youtube i det siste, men endelig så funker det igjen!

Hva synes dere?

RomjulHei alle sammen!

Sorry for fraværet, men som dere kanskje skjønte så har ikke julen vært slik som planlagt. De siste dagene har gått til å tilbringe tid sammen med tante, og resten av familien. Med tanke på alt som har skjedd, så har vi hatt en grei jul. Det har vært mye tårer, stille stemning osv, men hva annet kan man forvente? Vi har prøvd å gjøre noe ut av dagene, så vi har spilt spill og puslet. Spist god mat og tatt fra gode minner fra onkel sin tid. På fredag dro tante hjem sammen med mamma, og da dro jeg til pappa. Vi brukte dagen i går på å spille scrabble. I dag dro vi til onkler og kusiner på pappa sin side, der spilte vi geni, scrabble, spiste pizza og ga hverandre gaver. Når vi kom hjem så vi på Bølgen, noe som var en av de bedre norske filmene vi har sett. Nå skal vi snart gå å legge oss, lade opp til treningen i morra. Vi skal ha bort litt julefett.

 

God Jul!I går ble bloggen rett og slett lagt litt på hylla, Rett og slett fordi det skjedde et uventet dødsfall i familien. Jeg har derfor brukt dagen til å gråte, være med familie. I tillegg til at jeg var på jobb. Uansett så ville jeg bare stikke innom for å ønske dere alle en god jul, og håper dere koser dere masse ♥

Utestengt siden dag én


Jeg har en stund gått til miljøarbeider på skolen, for å prøve å finne ut hva det er som plager meg. Jeg har de siste årene følt meg til bry og utstengt. Har ikke nødvendigvis vært sånn, men jeg har bare følt det uansett hva som skjer.

 

Noen av vennene mine og fra den gamle skolen, kommer garantert til å bli sure på meg for dette innlegget. Jeg velger å gjøre det likevel, da det virkelig ikke er noe hat mot dem, eller at jeg skylder på dem for noe som helst. Dette er bare hvordan jeg følte det, og hvordan det virket fra min side. Hver sak har flere sider, og jeg velger nå å fortelle dere min. Vi var trossalt så små, at ingen av oss tenkte over hva vi gjorde eller mente noe vondt med det.

 

Da jeg var såpass liten på denne tiden, så vet jeg ikke helt hvordan det startet eller når det startet. Helt siden jeg var liten, har jeg alltid følt at jeg har blitt stengt utenfor. Det skjedde innimellom, men ikke veldig ofte. Nemlig det at jeg ble prioritert først. Det var en grunn til at jeg alltid endte opp med de jeg kjente som var eldre, og når de sluttet så endte jeg opp med de som var yngre. Folk ble alltid sure på meg, fordi de mente jeg var bedre enn dem. Det gjaldt spesielt når vi hadde gym, spilte siraja eller fotball i friminuttene. Jeg fikk aldri lov til å være med jentene, fordi de mente jeg tok for mye i og skadet de osv. Det fortsatte hele veien ut vgs.

 

Jeg skal ikke si det at jeg ikke har hatt venner igjennom årene. For det har jeg jo hatt, men på skolen følte jeg alltid at de andre var så mye bedre venner enn det jeg var med de. Når vi var hjemme var vi plutselig bestevenner igjen. Det var noen av jentene som var mest likt i klassen som var bestevenn med meg i feriene og utenom skolen, men så fort vi kom på skolen var jeg plutselig ikke bra nok lenger. De kunne snakke til meg, og være med meg om de måtte. Men det var absolutt ikke første valget.

Så hvorfor har jeg endt opp med at jeg alltid føler meg utenfor? Jo jeg tror rett og slett det har bygd seg opp over årene. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke har blitt vant til det enda, når jeg nå kan sitte å tenke meg frem til alle gangene det skjedde. Likevel vil jeg se det beste i folk, la dem få en sjanse til. Uansett hvor mye det sårer og ødelegger for meg. Selv om jeg føler til tider at jeg kan bli brukt, når det ikke er noen andre som kan. Så blir jeg likevel, for det blir jo sikkert bedre. Når skal jeg slutte med det? Når skal jeg begynne å ta hensyn til meg selv, og gjøre det som er best for meg?

Happy MondayGod morgen ♥ Tenk at det er mandag, og jeg slipper å stå opp tidlig for å dra på skolen. Kanskje greit når klokka er 01.52 nå, og jeg forhåndspubliserer dette innlegget. Jeg regner med at jeg kommer til å sove litt vel lenge i morgen, så tenker jeg skal forhåndspublisere så det slipper å stå tomt så alt for lenge. Kanskje jeg klarer å lure meg selv til et ekstra innlegg, isåfall hva vil dere lese om?


Planen min for dagen er å pakke inn resten av gavene mine, prøve å komme meg ut av huset å gjøre noe for engangsskyld. Ellers skal jeg på jobb utover kvelden, noe jeg rett og slett ikke gleder meg til. Er ikke det samme å jobbe der nå, som det som det var i starten. Men men, holder vel ut litt til. Tenker jeg skal prøve å søke ny jobb på nyåret. Vi får håpe det går bra, skal trossalt ha fri år etter vgs å jobbe en del.Siste søndag i advent!Tenk nå dere! Det er bare 4 dager igjen til julaften! Jeg skal ærlig si at jeg ikke har så mye til julefølelse, noe jeg ikke har hatt på en stund. Jeg tror det kan ha noe med at vi ikke har samme tradisjoner lenger, som det vi hadde før. I tillegg så er det jo ikke noe snø lenger. Jeg vet ikke om det er sant, men jeg føler at når jeg var mindre så var det alltid snø på bakken i jula? I dag tenkte jeg å bruke dagen på å pynte litt mer til jul, også skal jeg få pakket inn de siste julegavene. Så tenker jeg å sette på litt julemusikk mens jeg gjør alt sammen, håper det hjelper litt på julefølelsen. Krysser fortsatt fingrene for at det blir litt snø!


Hva gjør dere i dag? Gleder dere dere til jul?

Kurt Nilsen <3


 

 

video:kurt nilsen 3

Siden jeg ikke lenger får til å laste opp videoer på youtube lenger! Så prøvde jeg å laste opp videoen på et annet vis.

 

 

50 spørsmål og svar!


Hvor gammel er du om 5 år?
-
Om fem år er jeg 23.

Hvem var du sist sammen med i 2 timer?
- Solveig ♥

Hvor høy er du?
- Er vel rundt 165 cm.

Hvilken film så du sist?.
- Ser veldig sjeldt på filmer! Kan ikke huske sist jeg så på film engang..

Hvem ringte du sist?
Siste så ringte jeg mamma. 

Hvem ringte deg sist?
- Pappa var nok den som ringte meg sist.

Hva stod det på siste sms'en du fikk?
- Åhh no - SolveigForetrekker du å ringe eller sende sms?
- Før elsket jeg å sende meldinger, men nå har jeg fått sansen for å ringe. Kommer selvfølgelig an på hvem det er snakk om da.

Hva er ditt favorittsted?
- Alle steder jeg ikke har vært? Må jeg velge et sted, så må jeg nok velge bilen eller syden.

 Hvilket sted foretrekker du minst?
- Skolen.

Når så du moren din sist?
- Forrige lørdag, men ser hun igjen i morgen.

Hvilken øyefarge har du?
- Jeg liker at jeg må sjekke, men jeg har blå.

Hvilken julesang er din favoritt?
- Hey hoo - Freddy Khalas

Er foreldrene dine gift eller skilt?
- Foreldrene mine er skilt

Når våknet du i dag?
- I dag våknet jeg rundt 07.15.

Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?
- Om 10 år er jeg forhåpentligvis ferdig med studie, funnet en kjæreste, fått en liten baby, og funnet et sted å bo!

Hva skremte deg om natten som barn?
- Hufsa fra mumidalen

Hva er ditt favorittantrekk? 
- Uten tvil leopardbuksa og en svart singlet tror jeg. Toppen er ikke såå viktig som buksa!

Hva er din beste egenskap?
- Jeg ser ting fra flere sider. 

Hva er din verste egenskap?
- Jeg blir fort irritert.

Sover du med eller uten klær om natten?
- Iskaldt rom (kan bruke det som kjøleskap), uten klær og varm dyne. Ja takk!

Hvor mange puter har du i sengen?
- Fire

Hva er det rareste du har spist?
- Jeg er en av de mest kresne personene du finner, så ingen ting?

Har du stasjonær eller bærbar data?
- Bærbar macbook air, men ønsker meg en Imac.

Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?
- Før elsket jeg å gå barføtt, men nå foretrekker jeg sokker.

Hva hører du på akkurat nå?
- Nå hører jeg på reklamen på tven, før håndball kamp! 

Hvilken iskrem er din favoritt?
- Ben and jerry - chocoalte fudge brownie.

Hvilken dessert er din favoritt?
- Sjokolade kake ♥

Den største premien du har vunnet?
- Vant 180 kr i eurojackpot!

Liker du kaffe?
- Nei

Hva drikker du helst til frokost?
- Sjoklade melk in my ♥

Hvem var din favorittlærer på videregående?
- Mattelæreren min og den gamle kontaktlæreren min. Er noen lærere som begynner å ikke være så ille lenger da.

Kan du spille poker?
- Kan ikke det nei.

 

Hva har du spist idag?
- Fire brødskiver og fire pølser, woho

Hva skal du gjøre idag?
- Klokka begynner å nærmere seg ni, så nå skal jeg se håndball kamp! Så skal jeg ta en tidlig kveld, mye å gjøre i morra.

Hvilken radiostasjon hørte du sist på?
- Nrj

Vil du ha barn?
- JAAAA!

Kan du noen andre språk enn norsk?
- Litt spansk og litt engelsk

Sover du på en spesiell side?
- Sover så utrolig som det går an å gjøre!

Foretrekker du havet eller basseng?
- Før foretrakk jeg basseng, nå liker jeg begge deler!

Hva bruker du helst penger på?
- Mat!

Eier du dyrebare smykker?
- Nei

Hva er ditt favorittprogram på tv?
- Ser veldig sjeldent på tv, men kanskje ekstremt vekttap, tid for hjem

Hva skal du gjøre i helgen?
- Nå har jeg både ferie og helg! Så denne helgen skal jeg bruke til blogging, må ta igjen all ræva blogging denne uka. Så blir det julepynting med mamma.

Kan du stå på slalom?
- Kunne før, men anklene mine takler det ikke.

Hvordan imponerer man deg?
- Jeg tror ærlig det er vanskelig. Du må ikke hafor stor selvtillit, gjøre meg i godt humør, tørre å være deg selv, la meg være meg selv. Utadvent, interssant. Jeg vet ærlig ikke.

Hva slags ringelyd har du på telefonen din?
- Åpning heter den

Fortell 3 ting om deg selv som leserene dine antageligvis ikke vet om deg?
- Det har det allerede vært et innlegg på i dag :)

Hva har du nærmest deg som er rødt?
- En nisse, som sitter ved siden av tven.

Er du sosial?
- Jeg har blitt mer og mer sosial i det siste, det er såvidt jeg er hjemme!Hva synes dere?

Har prøvd å laste opp videoer, men det er et eller annet som ikke vil fungere.. Prøver å få fikset det!

Ting dere ikke visste om meg!


 • Jeg blir fort irritert i trafikken 

 • Jeg hater kollektiv trafikk

 • Jeg er sjenert med nye folk

 • Jeg lærer ting sakte 

 • Jeg sliter med konsentrasjonen

 • Jeg liker å gjøre praktiske ting (sette sammen ting, skru, be a man)

 • Jeg var livredd for å ta buss alene når jeg var 12

 • Jeg fikk mensen i sjuende klasse

 • Jeg liker ikke salat, og har heller aldri gjort det

 • Jeg er interessert i sminke, men ikke særlig flink på det! Fortell meg gjerne noen rare fakta om deg selv!

 

Sett deg selv i perspektiv!


Det er helt sykt hvor ofte jeg hører folk snakke ned på andre, også gjør de akkurat det samme selv like etterpå. Jeg sier absolutt at jeg ikke gjør det selv, for det gjør jeg og det er jeg fullt klar over. Jeg kommer aldri til å slutte å klage, og jeg kommer heller aldri til å slutte å fortelle dere det. Jeg får stadig vekk skryt over at jeg er flink til å se ting fra begge sider, jeg skal derfor utnytte dette med å komme frem med det!

 

Flere ganger hører jeg folk snakke om hvordan foreldre behandler barna sine. Jeg hører ofte noen si at de er bortskjemte som hører barna sine overalt, men hva er det de selv gjør? Jo, de kjører barna sine overalt! Jeg hører også ofte foreldre klage på at barna til andre ikke klarer å lage mat selv.. Hva er det de gjør selv, jo de lager mat til barna sine hele tiden. Så barna deres heller, lærer aldri å lage mat. Jeg kan ærlig si at jeg selv har vært borti akkurat det samme, helt siden jeg var liten.

 

Jeg har flere ganger tenkt hvorfor gidder du å være venn med han/hun, men så er jeg venn med de selv også.. Jeg har også klagd på at det irriterer meg at noen går rundt og klager over en person, og er bestevenn med de etterpå. Så innser jeg at det er akkurat det samme som hva jeg akkurat gjorde. Et annet tilfelle er at jeg klager over at andre klager over at andre fikk bedre karakter enn dem. Så innser jeg at jeg har gjort akkurat det samme flere ganger selv.

 

På fotball lag og håndball lag legger jeg også veldig fort merke til at folk klager over hva andre gjør feil. Når de kommer ut på banen så gjør de akkurat den samme feilen selv. Det er bare lettere å stå på sidelinja å se hva alle andre gjør feil, men vi tenker ikke over det selv når det er vi som står der å utfører den samme handlingen.

 

Poenget mitt er at vi er alt for flinke til å se ned på andre. Vi er for flinke til å tråkke på andre for alle feilene de gjør. Jeg sier ikke at du gjør alt feil. Men har du noen gang tenkt over at du kanskje gjør den samme feilen, som du påpeker at andre gjør? Det har skjedd med meg så mange ganger, og hvem vet kanskje det har skjedd med deg også. Jeg vil gjerne at du skal tenke over at du også kanskje gjør den samme feilen, før du rakker ned på andre over en feil. Du burde ikke finne feil med andre uansett, men om du absolutt må tenk over deg selv først. Vi må slutte å være så høy på pæra, og tenke så mye godt om oss selv. Ja, vi skal ha selvtillit fordi vi er alle bra på hver vår måte. Det gir oss fortsatt ingen grunn til å rakke ned på andre. Vi må begynne å tenke på de rundt oss, hva de tenker og føler. Vi er ikke noe bedre enn dem. Kanskje vi er flinkere enn dem i en ting, men da kan jeg love deg at de er flinkere enn deg i noe annet.

Juleønskeliste 2015


I år har jeg en ønskeliste som er litt utenom det vanlige, ihvertfall deler av den. I år har jeg ønsket meg en god del store og dyre ting, Jeg forventer egentlig ikke å få stort av det, men jeg ønsker meg det likevel.

 • Reiser og opplevelser (USA, Maldivene, Barcelona, London)
 • Go pro
 • Massasje time, konsert, festival
 • Interiør (bilder, plakater, duftlys)
 • Sminke (koster spesielt)
 • Follo Bunad
 • Klær (URBAN IS MY FAVORITE)
 • Treningsklær
 • Gode hudprodukterHva ønsker du deg til jul? ♥

Dere kan også lage ønske liste på expert her

 

8 tips for bedre hud!


- Drikk mye vann

- Spis variert og sunt

- Ikke ta deg for mye i ansiktet

- Bruk Garnier Micellar cleansing water til å ta av sminken

- Tren innimellom

- Bruk en god fuktighetskrem

- Skrubb huden din og rens den ordentlig en gang i uka

- Bruk en ansiktsmaske gjerne minst en gang i uka

 

Disse tipsene har fungert utrolig bra for meg den siste tiden. For en stund tilbake slet jeg utrolig mye med huden min, hadde mye urenheter. Etter at jeg begynte med alt dette har huden min blitt gradvis bedre. Har fortsatt noen urenheter her og der, engang i blant men det er mye bedre. Jeg skal ærlig si at jeg ikke er så flink til å spise sunt, og har heller ikke fått trent stort da jeg skader meg hele tiden. Så skal bli flinkere på det også, så blir det nok enda bedre!

 

Hva er deres tips?


Jeg har forresten laget facebook side til bloggen, søk på camillasterner.blogg.no!

 

Julesanger!


♪ Hey hoo - Freddy Khalas

♪ Silent night - Michael Bublé

♪ Himmel på jord - Kurt Nielsen

♪ Mistletoe - Justin Bieber

♪ Kom sne - Maria HaukaasDet er fredag!Nå er det endelig helg! Det føles så godt! Selvom helgen min bare består av jobbing. I dag var jeg på skolen fra åtte, etter skolen fikk jeg solgt det gamle kameraet mitt. Etter det dro jeg avgårde på jobb, og det er en av de værste vaktene jeg har hatt. Det skjedde bare masse dritt. Først gikk fiskeskapene i stykker, også gikk speildørene på kjøtt disken i stykker. Bare mas og tull. Var så godt å komme hjem, frem til at jeg kom på at vi hadde innlevering kl 23.55. Den er nå endelig levert, og jeg kan slappe litt av. I morgen skal jeg på juleshopping, før jeg skal avgårde på jobb igjen! Blir nok veldig morsomt!

 

Still oss spørsmål!Hvis dere har noen spørsmål til meg og min bestevenninna Solveig, så still de i kommentarfeltet ♥

Hey ho


Hey ho - Freddy Khalas

Den sangen over der er min favoritt julesang for øyeblikket. I går snakket jeg om at det nærmet seg helg, og nå nærmer det seg enda mer! Enda bedre blir det når jeg finner ut at jeg ikke skal ha de tre siste timene i dag. Det betyr at jeg har kun to timer skole i dag, så det blir veldig deilig!  Resten av dagen vet jeg rett og slett ikke hva som skjer. Blir vel å gjøre ferdig religions oppgaven jeg startet på i går, også får vi se hva annet gøy vi finner på!


Min kalender gave i dag ♥

Nå må jeg nesten løpe avgårde for å rekke skolen! Ha en fin dag skjønninger ♥
Siste innsats før ferie!Det er onsdag, og det nærmer seg helg! Dette er den siste uka med vuderingssituasjoner for min del! Denne uka har jeg hatt en muntlig samtale i religion og i morra blir det muntlig engelsk. På fredag er det innlevering av en skriftlig del til religionsoppgaven. Så det er hva jeg skal jobbe med nå! I tillegg jobber jeg minst fire ganger denne uka. Så har egentlig akkurat kommet hjem fra jobb. Sliten? Ja en smule. Samtidig så har jeg det så bra nå, selvom det skjer litt små ting her og der. Gleder meg veldig til neste uke. Da skal jeg på Kurt Nilsen konsert i Oslo, og vi får endelig juleferie! Det blir bra! Nå skal jeg hoppe tilbake til maten og boka, så snakkes vi i morgen ♥
Hvordan har dere det fortiden?

Video - Solveig sminker meg


Beklager for dårlig kvalitet, men det var utrolig dårlig med lys så det ødela utrolig mye. Dette er første gang vi lager sminke video og redigerer. Ihvertfall redigerer så mye som det vi måtte gjøre denne gangen! Så beklager for det, håper dere ihvertfall likte den litt. Gjerne fortell oss hva dere vil se oss gjøre neste gang, eller lese om! Neste gang vi lager video skal det bli i bedre lys!
Hva synes dere?Solveig og CamillaI dag har jeg tilbringet dagen sammen med Solveig. Vi har vært på skolen fra 8-15.30. I midttimen i dag var vi på senteret for å kjøpe inn noen julegaver. Er faktisk så og si ferdig, mangler mamma og pappa. De skal jeg kjøpe når jeg møter søsteren min på lørdag. Når vi var ferdig på senteret dro vi hjem til meg, vi skulle egentlig på trening. Siden jeg har skadet foten, og det kom lite folk ba pappa meg om å bare bli hjemme. Derfor har jeg og Solveig i dag brukt tiden på å lage video og ta bilder. Videoen kommer så fort den er ferdig redigert. Gleder dere dere?

Alle er ikke like, lev med det


Jeg er lei av å høre på folk klage, jeg er lei av å høre folk dømme. Jeg er lei av så utrolig mye.

For en stund siden, skrev jeg et innlegg om at jeg ønsket å droppe ut av skolen. Da fikk jeg rett og slett masse hat. Folk skrev at jeg var tragisk om jeg gjorde det, det forteller folk meg fortsatt. Folk skulle komme på alle mulige grunner på hvorfor jeg ikke skulle gjøre det, de liker seg på skolen. Det gjør ikke jeg. De liker å lære, de klarer å lære, de liker folkene, ikke alle men de liker de fleste. Det gjør ikke jeg. Lærerne har fått meg til å miste skole motivasjonen, den jeg engang hadde på barneskolen. Elevene er ikke slik jeg hadde håpet de skulle være. Det er alt for mye sjalusi, hat, krangling, og folk som tror de er ti ganger bedre enn alle andre. Vi er for opptatte av å ha så mange venner som mulig på skolen, du trenger ikke engang like de. Så lenge de følger etter deg, støtter deg, ser opp til deg osv. Når de går så baksnakker de deg istedenfor. Vi er for opptatt av å få mest mulig likes på Instagram, Facebook, Twitter osv. Vi er for opptatt av å ha mest mulig merkeklær og se bra ut. Vi er for opptatt av å være flinke uten å egentlig gjøre noe for det. Vi er for opptatte av at vi skal være syltynne, noe som gjør at folk ender opp med dårlig selvtillit, bli syke og mye mer. Er det virkelig en sånn verden vi skal leve i? Vi klarer til og med å gå så langt at vi mister oss selv. Vi er ikke lenger hvem vi vanligvis var, og de vi ville bli. Vi forandrer oss helt for at alle skal like oss. Hvis ikke folk liker oss, er de verdt det da? Er det verdt å prøve å være bra nok for noen som ikke liker oss for de vi er? Jeg ville sagt nei, men jeg regner med at det er noen som er uenig med meg. Det er det alltid. Jeg vil bare at folk skal tenke over hvordan ting faktisk er, og hva det er vi gjør med oss selv og verden.

 

Det er noen som trives på skolen, og liker skolelivet. Det er andre som ikke gjør det, og blir ødelagt av skole. Noen er naturlig tynn, andre er ikke det. Noen er naturlig pen og skal ikke stort til for å se fantastisk ut, for noen er det litt hardere enn som så. Noen er født med en rik familie, som gjør at de kan kjøpe hva de vil når de vil. Andre kommer fra fattige familier, og må jobbe mye hardere for å oppnå hva det er de vil oppnå. Noen får ting servert på et sølvfat, andre må jobbe ræva av seg. Vi er alle forskjellige, ingen er like. Vi er kanskje like på så mange måter, men vi er samtidig forskjellig på så mange måter. Hvorfor skal vi dømme, hvorfor skal vi forandre andre, hvorfor skal vi prøve å være som alle andre, hvorfor skal vi bli dømt for at vi ikke er som noen andre? Vi er forskjellige alle sammen, ingen er like og vi kommer ikke til å bli det uansett hvor mye folk prøver. Vi må bare lære oss å leve med, gjøre det beste ut av det. Jeg trodde ikke det skulle være så vanskelig, men jeg har begynt å tro at det er det.

Det er ingen hemmelighet


Det er ingen hemmelighet at jeg er utrolig flink på å spise usunt, jeg elsker trossalt pizza. Det er ingen hemmelighet at jeg er utrolig lat og aldri trener. Jeg er også utrolig dårlig på å gjøre det jeg skal. Jeg er til og med for lat til å ta de få pillene som skal hjelpe både håret mitt og kroppen min. Jeg liker ikke engang salat, og ikke så mange frukter heller. Jeg er utrolig dårlig til å konsentere meg med det jeg skal, gjøre det jeg skal. Spesielt når det kommer til skole. Jeg er også utrolig dårlig til å legge meg når jeg burde, og få nok søvn. Jeg er også en utrolig dårlig blogger, som bare blogger når jeg virkelig kjeder meg og ikke har noe bedre å gjøre. Jeg elsker virkelig å blogge, og har også begynt å like å lage videoer. Så det er utrolig sunn at det har blitt sånn. Jeg er også veldig glad i å trene, når jeg først gjør det. Jeg vil virkelig bry meg om meg selv, og ta vare på meg selv. Så NÅ må jeg begynne å gjøre noe! Jeg har derfor laget en liste på noen ting jeg må begynne å bli bedre på, og det brennkvikt.GårsdagenI går var vi som sagt på cup og julebord. Noen la meg til på snapchat i går, og fikk følge dagen litt. Vi hadde to lag, og hadde til sammen rundt 10 kamper. Allerede i starten av andre kamp, klarte jeg å skade meg. Noe som var utrolig dritt. Det er typisk min flaks, så skal ikke si noe som helst på det. Jeg tråkket over og landet på ankel kulen, au! Andre laget fikk 1.plass i klasse C. Første laget fikk 2.plass i klasse A. Så vi skal være veldig fornøyde! Etter cupen dro vi og fikset oss før vi møtes på Den blinde ku, i Ås. De hadde veldig god mat, og var veldig koselig å være der. Vi hadde hatt en veldig lang dag, så vi orket ikke være der så altfor lenge.


Hva gjorde du i går? ♥

Følg meg igjennom dagen via snapchat!I dag kan du følge meg og denne gjengen igjennom dagen! Legg meg til på snapchat: sternerblogg!

 

God fredagHei alle sammen!

Håper alle har en fin fredag så langt! I dag startet jeg 10.40 på skolen, så fikk sovet lenge. Veldig deilig, er fjerde gangen jeg starter sent denne uka. På skolen hadde jeg kunne tre timer, og to av timene så vi film og den siste bare pratet vi. Meningsløs skole dag. Etter skolen dro jeg og møtte Ayla. Vi kjørte rundt og fant butikker med smaksprøver. Før vi tok oss en tur på Vinterbro senteret for å se på klær. I morgen står det en lang dag for tur! Starter med oppmøte klokken ni like ved der jeg bor. Før vi reiser avgårde til cup i Fredrikstad. Rett etter cupen skal vi på julebord. Rekker akkurat og komme oss tilbake til Ås, og dusje og ordne oss. Så blir nok en slitsom dag! I morgen er kameraet med, så skal prøve å ta litt bilder! Mulig jeg må spille selv om vi har mangel på spillere, så spør hvor mange bilder jeg får tatt! Noe blir det ihvertfall!


Hva gjør dere i dag? Og hva er planene for helgen?

Sykehus besøk


Hei alle sammen!

Jeg har ikke blogget på en stund, beklager for det. Har ingen god forklaring. Annet enn at ting begynner å gå bedre, og jeg har brukt mer tid på andre ting. Samtidig som jeg har vært mye mer sliten og hatt større behov for å slappe av.

På mandag var jeg som jeg fortalte på ahus. Det gikk veldig bra! Var ikke på ahus så veldig lenge. Var der i sånn 20 min. Heldigvis var ikke beinet i nesa knekk. Det var bare masse brusk som hadde blitt borte. Ekkelt nok. Også var det mye hevelse under beinet som presser det opp. Han spurte om han skulle flytte på beinet, men siden han bare kunne flytte den 1mm ville jeg ikke utsette meg for smerten..Noen bilder fra dagen!


Hva har du gjort de siste dagene?

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits