hits

Rolig fredagskveld


Jeg har jo helt glemt å stikke innom til dere, det var noe som skjedde som ikke helt gikk etter planen for å si det sånn. Alt er bra nå. På fredag bestemte jeg meg for å være litt kreativ. Jeg satt meg ned med tegneblokka og fargeblyantene å begynte å tegne. Jeg er absolutt ikke flink til å tegne, det er bare noe med det å høre på musikk og gjøre noe med fingrene jeg liker veldig godt. Midt i det hele satt jeg også å så litt på film. Jeg så på no strings attached, jeg har sett den en gang før og synes det var en veldig bra film. Tenkte jeg skulle komme med noen film anbefallinger senere, om det er ønskelig.

Jeg hadde også kjøpt meg litt maling og glitter. Det endte i et lite DIY prosjekt. Jeg er ikke her i Hamar så alt for ofte, så jeg orker ikke bruke så mye penger på ting jeg skal ha her. Jeg bestemte meg derfor for å heller lage noe. Jeg endte opp med å lage beholder til sminke koster og andre små sminke ting. Den kan selvfølgelig også brukes til blyanter og andre ting også, men jeg valgte å gjøre den om til sminkebeholder. Jeg tok rett og slett bare å vasket et glass fra en saus tror jeg, og en hermetikk boks. Så pirket jeg av papiret som var rundt og lot det tørke. Så tok jeg å malte den og kastet på masse glitter. Den drysser veldig nå, og ser egentlig ut som julepynt..

Ellers på dagen var jeg på skolen en tur for å være moralsk støtte for en venninne som hadde eksamen. Senere gikk vi en tur bort på senteret, før vi innså at det var black friday. Vi gikk derfor innom butikken, og heller dro til meg for å se på serie og spise sjokolade med jordbær. Jeg dro tilbake på senteret en tur senere når det var litt mindre folk, men kjøpte ikke noe spesielt.

Hvordan var deres fredag?

 

PÅ VILLE VEIER


God torsdag alle sammen! I går var jeg på senteret omtrent hele dagen, det skal nå sies at jeg sov halve dagen og tilbringte resten av dagen på senteret. Jeg trodde jeg kjøpte mye julegaver, men kom ikke hjem med så mange julegaver jeg først trodde. Sånn kan det gå, kjøpte heldigvis litt fornuftige ting til å ha her hjemme da. På kvelden i går hadde jeg en koselig middag, sammen med en kompis. Vi bare satt og pratet, og glemte helt å bestille maten eller spise den. Var ikke hjemme før nærmere elleve i går. I hamar i går var det også tidens snøstorm, det snødde så forferdelig mye at man ble anbefalt å la bilen stå. Det var ikke vits omtrent å måke heller, det la seg bare like mye bak deg når du var ferdig.

I dag tok jeg turen ut på ville veier. Jeg dro til Elverum for å møte en venninne. Vi satt først og pratet hos henne, mest om skole da hun har eksamen i morgen og jeg har hatt min. Senere bestemte vi oss for å dra å se på julegaver til kjærestene våres. Kom dessverre tomhendt hjem fra det som var planen. Skal ikke være lett disse julegavene. Det ble likevel en koselig kveld, og jeg fikk sett mye av Elverum i dag. Når jeg skulle hjem var jeg ikke helt sikker på veien, så jeg bestemte meg for å sette på gpsen. Det skulle jeg aldri gjort, turen hjem tok en halv time mer enn den skulle. I tillegg endte jeg opp midt i skogen, skal aldri stole på google maps igjen ihvertfall. Skulle stolt på eget innstinkt istedenfor.

Jeg kom meg hjem til slutt. Etter en times tur, istedenfor en halv time. Løp rett hjem på do og var i tillegg skrubbsulten. Det tok derfor ikke lang tid før jeg begynte å lage mat, det endte med en finger som blødde som bare søren. Jeg klarte selvfølgelig å skjære meg på en hermetikk boks. Det ble mat til slutt, så nå spiser jeg mat og ser på The Carrie Diaries for fjerde gang.

Dagens middag ble pasta, marinert laks og hollandaise saus.

Hvordan har dagen deres vært?

Youtube videoer


Det har kommet ut to nye videoer på kanalen til meg og en venninne! Det er en morsom challenge og en video der vi prøver ut noen makeup hacks. Håper dere liker videoene, gjerne gi dem en like. Hvis du har noen kommentarer på videoene må dere gjerne gå inn og kommentere, eller komme med forslag til andre videoer dere har lyst til å se oss gjøre. Vi skal prøve å lage litt flere vlogs fremover, og noen julevideoer.
 

Hva synes dere om videoene?

EKSAMEN ER OVERSTÅTT


Hei alle sammen! Eksamen er endelig over, og det er på tide å komme seg tilbake til en noen lunde normal hverdag. I dag hadde jeg min første høgskole eksamen, det var rett og slett helt jævlig. Eksamen er virkelig ikke min ting, jeg blir så sinnsykt stressa og kaos i hodet. Men jeg bestod!! Ikke nok med det, så er jeg i tillegg syk, og selvfølgelig er det verst om natta. De siste nettene har jeg sovet sånn rundt fem timer, litt pågrunn av stress og litt pågrunn av feber kramper tror jeg. Nå er det en uke til jeg har skole igjen, så gleder meg til å sove ut litt mer i morgen. Jeg er veldig dårlig på å være i Hamar, med tanke på at jeg har så lite skole her. Nå har jeg trossalt en hybel her, så denne uka har jeg bestemt meg for å bli her denne uka. Jeg har fått meg to gode venner i området, som jeg tenker å prøve å tilbringe litt tid sammen med. I morgen blir det derfor lunsj med en kompis, og kanskje litt titting etter julegaver.

Hvordan har dere det om dagen? Har dere også eksamen?

En liten pause fra pensum bøkene!


God lørdag fininger ♥

Nå er praksisen over, og det er tre dager til eksamen. Jeg kjente at jeg følte for et blogginnlegg, selvom jeg burde dytte hodet ned i pensumbøkene. I går satt jeg i sju timer, med noen pauser innimellom selvfølgelig. I dag har det dessverre ikke blitt så mye pensum lesing. Jeg har vært på håndballcup for laget jeg er trener for, cupen gikk veldig bra. Nå sitter jeg her i sofaen, og klarer bare ikke holde meg unna skal vi danse. Det er trossalt finale. Når skal vi danse er ferdig, må jeg nok dessverre dytte hodet tilbake ned i pensum bøkene. Forhåpentligvis består jeg, og jeg snart kan ta en pause og puste ut.

 

Update på livet


Hei fra verdens dårligste blogger, som jeg aldri kan si nok. Det er forferdelig mye som skjer om dagen, hele huden min bryter sammen av stress. Det blir lite søvn og mye kaos. Derfor er det vanskelig å skulle blogge også. Selvtilliten er også på bånn, med tanke på at huden ikke ser ut. Så det frister ikke akkurat å stille seg foran kameraet. Samtidig når du endelig klarer å lage et personlig og krevende innlegg, så har du færre lesere enn noen gang. Det gjør noe med motivasjonen.

Jeg er nå ute i praksis i barnehage, like ved der mamma bor. Nå om dagen bor jeg derfor hos mamma. Vi har masse vi skal gjøre under praksis, oppgaver som skal leveres, og eksamen som kommer fem dager etter praksisen er ferdig. Jeg har derfor mye å lese og mye å gjøre. Jeg stresser og får ikke sove om natta, noe som påvirker store deler av dagen. Jeg blir liggende i senga og synes synd på meg selv rett og slett. Eller ligger i senga og orker ikke gjøre annet enn å prøve å sove. Sove er det jo ikke snakk om at jeg skal gjøre. Jeg får nå sove om natta, men sover veldig halvveis og sover alt for lite.

Samtidig er pappa inn og ut av sykehus om dagen, ingen ting alvorlig. Men det betyr at jeg må innom der i ny og ned, for å mate dyr og sørge for at alt er i orden der. Det er også litt annet familie problemer som også foregår om dagen. Bursdager som skjer og feires, hjelpe familie og det ene og det andre. Trening er det også i ny og ned når man er våken nok for det. Det er mye som foregår om dagen, både fysisk og psykisk. Jeg prøver å komme med forslag til noen innlegg å dele med dere, så bare hold ut med meg. Jeg elsker dette!

Hvordan går det med dere?

Hverdags sminke video - challenge


Hva synes dere om videoen?
 

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com