Vlogs - Strømmen, bilvask, dinner


Jeg har vært utrolig dårlig til å blogge i det siste, men har rett og slett ikke følt for å ta bilder til bloggen. Nesa mi er gul, svart og blå etter at jeg brakk den! Det gjør utrolig vondt å prøve å sminke den, men jeg prøvde med tre lag foundation men det syntes fortsatt veldig godt! I tillegg har jeg et kutt over øyet, og trynet full av kviser. Jeg har likevel lagd en vlog til dere, fra dagen i går! Håper dere liker den!


Hva synes dere om videoen? Skal jeg fortsette å lage videoer?

FOR EN DAG


For de som bor rundt i follo, akershus, østfold? Vet nok hva jeg snakker om, deler i hvertfall. Det har vært så glatt, kaldt, og jævlig vær i dag! Det var utrolig mange som ikke kom seg dit de skulle i dag, eller spant på veien eller gikk på tryne. Vil nok tro at politiet og legevakta har hatt mye å gjøre i dag. Jeg ha også vært på legevakta i dag. Kom nettopp hjem derfra faktisk! Det tar vi snart. Dagen i dag var jævlig nok fra før av, lang og slitsom. Etter skolen gikk jeg og Solveig ute med bøsser i to timer, selvom været var helt jævlig. Bestemte oss for å bli med på trening med Follo Drømmelag. Der endte jeg opp med å få en brekt nese. Vi spilte, og jeg og en annen klarte å kræsje og jeg fikk en smell midt på nesa. Så endte opp på legevakta, og legen frykter brudd. Så på mandag blir det over på ahus for min del!10 tips for bedre selvfølelse


1. Skill alltid på begrepene selvfølelse og selvtillit
-
Selvfølelse er det samme som å være bevisst sin egen verdi, og er et mål om sjelens kondisjon

2. Tren på å bekrefte deg selv
-
Hver kveld skriver du ned tre ting som du har gjort bra i løpet av dagen.

3. Ikke sammenlign deg med andre
-
Sammenlign deg heller med deg selv, og bli gjerne inspirert av andre. Men du skal aldri føle deg dårligere enn noen andre fordi de får noen ting bedre til.

4. Ta valg for egen skyld - ikke andres
-
Velg å gjøre det du selv vil enn å prestere for å imponere andre. God selvfølelse tillater deg å følge egne drømmer og ønsker.

5. Lev som du lærer
-
Gå gjennom dine egne normer og verdier. Hva er rett og riktig for deg? Gjør det du kan for å leve etter disse.

6. Vær glad i deg selv
-
Mange behandler seg selv ille. Du trenger å behandle deg selv som noen du bryr deg om.

7. Du duger!
-
Det er umoderne å kjenne seg utilstrekkelig. Slutt med det. Tenk heller at du er herlig og gjør så godt du kan, og det holder virkelig mål.

8. Frigjør deg fra skam og skyld
-
En riktig god selvfølelse får du ved å frigjøre deg fra å føle skam og skyld. Skriv ned det fæle du føler du har gjort på et papir og brenn det opp.

9. Lev nå!
-
Tren på å være her og nå i stedet for å henge fast i det som er fobi, eller uroe deg for det som kommer i morgen. Bruk heller kreftene på å leve akkurat nå.

10. Stå opp
-
Veiskillene er mange, og de krever mye av oss. Kjenn etter at det er DINE valg du tar - ikke andres. For å ha det godt på veien mot målene dine må du være bevisst på hva du tenker og mener.

Søndag fullt ut


I dag har jeg rett og slett ikke gjort stort! Denne dagen har ikke overraskende gått til greys anatomy. Jeg er nå på sesong 11, og på under to mnd så kommer jeg til å bli ferdig. Sesong 12 er desverre ikke ute på viaplay, så da er det bare å vente på den. Lurer på hva jeg skal finne på de neste dagene haha! Ellers i dag har Leif vært på besøk, men han og pappa har for det meste sett på fotball hele dagen. Fotball i stua, og greys anatomy på rommet mitt. Jeg dro også en tur for å se søsteren min igjen, noe som var veldig koselig! Ble ikke et langt møte, men bedre enn ingen ting. Nå skal jeg snart sove, så sier takk for i dag og god natt ♥Hva ønsker dere mer av fremover, eller hva vil dere ha?

1. Spørsmål og svar

2. Sminke

3. Personlig

4. Hverdags (evt vlogs)

5. Skole/jobb

6. Klær

7. Tags videoer

 

Slutt å fortelle meg hva jeg skal gjøre


Det er ingen som forstår hva jeg går igjennom, med mindre de har opplevd det samme selv. Jeg vet folk prøver å hjelpe, prøver å forstå men det funker rett og slett ikke. Jeg skulle ønske det gjorde, men for meg så føles det bare ut som det blir enda verre. Jeg prøver å late som at jeg har det bra, men sannheten er at jeg ikke har det. Jeg prøver å gjøre noe med det, men det fungerer rett og slett ikke. Folk forteller meg stadig vekk at jeg må se positivt på det, men hva om man ikke klarer å finne noe positivt med det? Det er kanskje noen ting som fungerer for deg, men hvem har sagt at det fungerer på meg. Ting har faktisk godt så langt at de små tingene ikke lenger fungere. 

Pappa har en muskel sykdom, og trenger mye hjelp. Det er ikke sånn at jeg må bestandig hjelpe, men jeg føler at jeg må. Samvittigheten min slår til. Uansett hvor mye folk forteller meg at det ikke er min plikt å hjelpe, så endrer det ingen ting. Han er faren min, han er grunnen til at jeg lever. Så jeg kommer alltid til å føle at jeg må hjelpe til. Det er også delvis min egen skyld, fordi jeg har hjulpet til så mye at folk kan tro at det er sånn det skal være. Jeg har latt folk tro at jeg kan hjelpe, og at det ikke påvirker livet mitt. Men det er akkurat det det gjør. Jeg kan prøve å fortelle det, men det går over igjen etter en dag, eller så skal de gi meg dårlig samvittighet. Og det funker, det funker så jævlig bra. For jeg får dårlig samvittighet for den minste lille ting, så da er vi tilbake til der vi startet. Igjen. Dette er ikke noe folk pleier å forstå, folk prøver å forstå og komme med råd. Greia er bare at det ikke vet noen ting om sykdommen, og hvordan det er å leve ved siden av den. Med mindre de har opplevd det selv. Uansett så er de ikke meg, og jeg har annerledes enn hva andre er. Det er vi alle, ingen av oss er like. Vi kan være like på så mange måter, men samtidig forskjellige på så mange måter. Det som fungerer på deg, er ikke nødvendigvis det som fungerer på meg. Jeg vet dere bare vil hjelpe, men det å sitte å fortelle meg til en hver tid hva jeg skal gjøre, og at jeg skal se positivt på det. Det fungerer rett og slett svært dårlig, og ender som oftest bare i feil retning. Istedenfor tror jeg bare at noen må lære meg og nyte de små gode øyeblikkene, få meg til å føle meg bra igjen. Og ikke bare fordi de får dårlig samvittighet ovenfor meg, men fordi de faktisk mener det og vil det. Det er alt jeg spør etter, de må se ting fra flere sider. Og ingenkommer noen gang til å forstå hvordan det er, uansett hvor mye de prøver.

Gårsdagens antrekk


Hatten - Cubus // Genser - urban (?) // Bukse - dr.denim (urban) // Jakke - russeservice (og ja den passer ikke inn, men det var kaldt) // sko - nly shoes


A winterday
Hva synes dere om bildene? Er ikke så veldig flink til å ta bilder hehe

Videoblogg - vlogs


Kleinste jeg noen gang har gjort!
Hva synes dere?Video in the making


Hei alle sammen!

Jeg har sittet i dag og prøvd å sette sammen en video. Akkurat nå står det at det tar sånn 7 timer og laste den opp, så rekker nok ikke laste den opp i dag. Da kommer den i hvertfall i morgen. I dag hadde jeg to timer skoledag, så dro jeg til Thea hvor vi så på film. Dro hjem etterhvert og siden har jeg egentlig gjort stort. Skulle egentlig på trening, men ble ikke noe av. I morgen har jeg norsk tentamen som jeg egentlig burde øvd til, men kan jeg det ikke nå. Så er det vanskelig å lære seg det kvelden før.Videoer in the making


Hei alle sammen!

I går snakket jeg og Solveig sammen, og tenkte å lage noen videoer til dere. Vi tenkte for det meste sminkevideoer, men hvis det er noen andre videoer dere vil se oss gjøre sammen. Så skrik ut. Vi vet ikke helt når vi får gjort det, men i nærmeste fremtid håper vi. Vi skal se om vi får til noe i helgen, eller neste helg. Spørsmålet er bare, hva vil dere se?Jeg vil droppe ut av skolen


Jeg har rett og slett så lyst til å droppe ut av skolen. Skolen har ikke gitt meg noen ting, den har bare tatt alt jeg eier av verdighet istedenfor. Hva er skolen til nytte for, for min del ingen ting. Problemet mitt er det, at jeg vil ikke være et dårlig forbilde for dere. Jeg vil ikke være den som får andre til å droppe ut av skolen, fordi jeg gjorde det. Samtidig så tenker jeg at, jeg kan være et forbilde på at dere kan gjøre akkurat hva dere vil. Dere er ikke nødt til å gjøre noe som helst, som dere ikke vil. Det er et fritt land, og man kan oppnå så mye utenom skolen. Skolen for meg virker som et fengsel, og det er ikke slik det skal være. En annen ting jeg er redd for, er rett og slett å skuffe de rundt meg. Pappa minnet meg stadig vekk på at jeg ikke kunne droppe ut av skolen. Både fordi da mente han at jeg ikke kom meg videre i livet, og for da måtte jeg levere tilbake stipendet mitt. Jeg er redd for å miste respekten og forholdet mitt med pappa, fordi jeg ønsker å droppe ut av fengselet mitt.

 

Grunnen til at jeg føler for å droppe ut av skolen, er enkelt og greit at den tar alt for mye fra meg. Barneskolen var grei, da hadde jeg det greit. Ikke bra, men jeg hadde det greit. Etter barneskolen, har det rett og slett bare blitt verre og verre. Hver gang jeg har en prøve eller innlevering, så skal læreren min alltid lete etter feil med hva jeg gjør. Og han klarer alltid å finne et eller annet, fra sider jeg ikke visste eksisterte eller sider jeg ikke har tilgang til. Jeg vet ikke hvordan jeg får det til, men på en eller annen måte så klarer jeg å skrive noe som andre har skrevet og lagt ut. Selv om jeg ikke engang visste at de eksisterte eller har tilgang til de. Hvordan er det mulig?

 

Jeg husker at tidligere så var jeg glad i skolen, jeg var glad i å lære. Det er jeg ikke nå lenger, langt i fra. Så langt i fra som overhode mulig. Jeg ønsker ikke å leve ulykkelig, og som et mess. Hva jeg ønsker mer enn noe annet nå, er å flytte langt borte. Fokusere på bloggen, og evt få meg en jobb. Bloggen er selvfølgelig en jobb, men før den kommer seg oppover, jeg blir flinkere på det, og jeg faktisk kan leve på det. Så må jeg ha en heltidsjobb for en periode. Da kan det også være lettere for meg og bo for meg selv, jeg kan kjøpe inn produkter og prøve så jeg kan skrive om de, jeg kan ha konkurranser og jeg kan gi dere så mye mer. Men så står jeg fast, hva er det jeg egentlig skal gjøre? Det er et halvt år igjen, men jeg er allerede utslitt, allerede lei av skole og vet ikke om jeg kommer til å klare å fullføre uansett. Så hva gjør man da?1 av 4 gjenomført


Da var første heldagsprøve unnagjort. I dag hadde vi nynorsk heldagsprøve. Den kunne gått bedre, og den kunne gått verre. På onsdag har jeg muntlig psykologi heldagsprøve, og fredag er det bokmålsheldagsprøve. Blir så deilig når skole er over, har ikke ord for det engang. Ingen ting jeg gleder meg mer til enn å være fri fra skolen, og bare komme meg bort! Cant wait!

Når jeg dro til skolen i dag snødde det, det snødde rett og slett. Snøen er allerede borte og det regner, men det er fortsatt iskaldt. Så snart står det tomatsuppe for tur, mens jeg ser siste episode av greys anatomy sesong 9. Snart er det over på sesong 10, jeg som startet å se på serien for litt over en mnd siden. Helt sykt. Senere i dag, skal jeg på jobb, og mulig jeg drar og trener etter jobb.Hva gjør dere i dag? ♥

Hatte jenta og James BondI dag har jeg sovet lenge i dag også, gjorde visst noe med døgnrytmen min på fredag haha! I dag har jeg vært på kino og sett James Bond sammen med Leif og pappa. Filmen skuffet meg rett og slett. Den var rett og slett kjedelig. Det var så åpenbart at alt skulle gå bra, og i hver eneste slosskamp fikk de ikke engang et skrubbsår.. Skuffende. Bortsett fra kinoen har jeg sett på serie, og innså at jeg har sett litt over 8 sesonger på en mnd. Ups. Hver sesong har rundt 20 episoder og varer i 45 min. Ikke rart at tiden flyr. Ellers har jeg ryddet rommet, vasket sminkekoster og bare slappet av. I morgen står det nynorsk tentamen for tur, blir nok gøy. Nå skal vi til og med skrive deler av tentamen for hånd. Blir helt jævlig...
Hva gjør dere i dag? ♥


Hvor kan du finne meg?
Snapchat: sternerblogg

instagram: camillasternerblogg & camillasterner

mail: sternerblogg@gmail.com

VSCO: camillasterner

Jeg vil gjerne følge dere tilbake! Så hvis dere enten skriver hvor jeg kan finne dere i kommentarfeltet eller legger til meg, så adder jeg dere tilbake!

Saturday nightHerregud, snakk om å oppdatere sent! Skjønner ikke hva jeg har drevet med engang. Sov hos Solveig i natt, og så syvsover som hun er så våkna jo hun aldri! Rundt 13.00 tiden bestemte jeg meg for å dra hjem, for planen var at pappa skulle hente Leif, også skulle vi på kino. Når jeg kom hjem så holdt pappa og en annen på å sette opp skapet på rommet til søsteren min. Så han hadde plutselig bestemt seg for at nei de planene tar vi i morgen istedenfor.. Great. Så dagen i dag har gått til å sove lenge, spise mat, se på serie og gå i butikken. Klokken er ikke så mye, men fortsatt så føler jeg at dagen har blitt borte. Resten av dagen går nok til film og serie, og en god pizza. Blir vel aldri lei av pizza, thats my favorite.Hvordan har dere det i dag? Hva gjør dere? ♥

Nye produkter i posten


For en ukes tid siden, bestilte jeg meg noen produkter fra coverbrands! For to dager siden kom de i posten. Coverbrands hadde salg på the balm, så da måtte jeg jo bare slå til. Jeg kjøpte primeren, Bahama bama og sexy mama! Hvilke produkter vil dere høre mer om?

Endelig er det helg igjen!
Dere vet dere hva, i dag er det fredag! Nå er det endelig helg! Det er fredag den 13, men heldigvis har det ikke skjedd noen ulykker på meg så langt i dag! Takk Gud for det, tror ikke jeg skal være så glad enda. Det er så typisk at det skjer noe. I dag skal jeg til Solveig en tur. Vi tenkte vi skulle ha en sikkelig jente dag. Vi tenkte å ha en spadag, mens vi lager god middag og ser på film! Blir nok veldig bra, tror vi begge trenger enn sånn dag nå! Nå er det jo også snart heldagsprøver, og for dere som går på universitet osv så er det vel eksamener på gang også! Lykke til, til alle sammen <3 Før jeg drar til Solveig tenkte jeg å prøve å komme meg en tur på treningsstudioet, ihvertfall gå en tur. Er noen dager siden sist, og hadde et mål om å trene to ganger i uka, så da blir det to treningsøkter i helga da! Skal nok gå bra, og blir nok veldig deilig!Hva gjør dere i dag? ♥

Snart er det helg!


Nå er det torsdag, og i morgen er det helg! Det blir nok veldig deilig! Dagen i går gikk til skole og jobb, rett og slett. Når jeg kom hjem fra jobb, så jeg litt på serie og spiste mat, endte faktisk opp med å se på serie til 2 i natt fordi jeg ikke fikk sove. Gikk heldigvis fint å stå opp i dag. Dagen i dag, går også til skole og jobb. I dag er det jeg som stenger så blir en senere kveld på meg i dag. Håper på å få sove litt tidligere i dag enn hva jeg gjorde i går da. Har egentlig ikke så veldig mye spennende å si om dagen i dag, eller i går. Så hvis det er noe dere vil høre senere i dag, såå skrik ut!
Hva gjør dere i dag? ♥

Gårsdagen


Haha, gårsdagen hva skal man egentlig si om den. Dagen startet tidlig, og greit sånn som normalt. Vi hadde prøve i 4 time og i matpausen, det ville si at vi ikke hadde time etter lunsj. I tillegg hadde vi en ekstra fritime, så jeg og Thea bestemte oss for å dra hjem til hun en tur. Når vi skulle dra tilbake, så klarte vi å kjøre bilen rett inn i garasje veggen.. Heldigvis ikke min bil, men stakkars Thea :( Det gikk heldigvis greit med oss som satt inne i bilen, men hele bakruta på bilen til Thea forsvant. Hun har heldigvis fått fikset det nå, for mindre enn hva det egentlig ville koste. Vi kom oss tilbake på skolen, og når vi var ferdig stresset jeg med å komme meg på jobb. Så skulle jeg tydeligvis ikke jobbe tirsdager lenger, men det var det ingen som hadde fortalt meg. Så jeg ble rett og slett sendt hjem igjen. Noen var en smule pissed.. Endte med at jeg dro for å trene Follo Drømmelag, har jo ikke sett de på over en mnd siden jeg har jobbet. Så deilig å se dem igjen!


Hvordan var gårsdagen for dere?

Ikke lenge igjen til jul
Nå er det bare 6 uker, og to dager igjen til jul. Jul er en tid jeg har blandede følelser over. Før var jeg glad i jul, noe jeg ikke er nå lenger. Jul har blitt en tid fullt av stress og krangling. I hvertfall fra min side. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde julefølelse. Den kommer rett og slett ikke lenger. Skulle virkelig ønske at jeg hadde litt mer julfølelse igjen. Er det noen som har noen tips om å få julefølelse?Sett deg mål for å bli bedre


Hei alle sammen!

På skolen i dag leste jeg bloggen til Aleksandra, hvor jeg ble inspirert. Hun har en veldig fin blogg, og skriver veldig motiverende innlegg. I går skrev hun et innlegg om å sette seg mål for å bli bedre. Noe jeg tenkte var en god ide til at jeg kan begynne å få det bedre. Jeg trenger motivasjon til å bli bedre, og til å holde meg selv oppe. Jeg skal derfor begynne å finne noen mål, jeg kan ha i løpet av en mnd.

1. Trene minst 2 ganger i uka, Jeg trenger å begynne å røre på meg igjen, tror det kan hjelpe meg med konsentrasjonen og det å roe ned litt. I tillegg til å bruke tid på meg selv. Det kan være alt fra å gå en times tur, til å ta seg en time på treningsstudioet. Jeg gleder meg til å komme i gang igjen.

2. Den andre tingen jeg skal begynne med, er å ikke bruke så mye penger på mat. Så og si alle pengene jeg bruker er på mat. Selvom jeg har med meg mat på skolen, så drar vi alltid bort til butikken for å finne noe bedre å spise. Så ender man alltid opp med å kjøpe noe annet i tillegg. Jeg skal derfor begynne å ha med meg noe ekstra godt på skolen som en motivasjon, og får å ikke bruke alt for mye penger på mat i uka.

3. Den siste tingen jeg må gjøre, er å lære meg å sove. Jeg får som oftest ikke sove før sånn to om natta, noe som ødelegger dagen min utrolig mye. Det var en periode hvor det gikk helt greit å sove lite, men nå funker det ikke like bra lenger. Så jeg må nok starte å gjøre forbedringer på nattesøvnen min.Hvis det er noen som ønsker en oppfølging på disse innleggene, enten om det er hvordan målet gikk, hvordan jeg utfører det eller nye slike innlegg. Så skrik ut!

Har du noen mål for denne mnd? I såfall hva er de?

New music monday


Talking body - Gryffin Remix (Tove lo)

Dexpedition 2016

Perfect - One Direction, Matoma

Sorry - Justin BieberCajamarca 2016

Unbreakable - Madison Beer

Feeling Right - Matoma, Popcaan, Wale

Carry you home - Zara Larsson

Hello - Adele

Noen sanger dere likte? ♥

 

Alt for rolig søndag
Denne søndagen har vært utrolig rolig, nesten litt for rolig. Dagen i dag har blitt brukt på å rive ned skapet på rommet til søs. For å så sette opp et nytt et. Hun flytter for en uke siden, så vi driver og ordner der nå. Så vi kan bruke det litt til andre ting. De vil nok bli brukt som et gjesterom/kontor. Vi får se hvordan det blir. Ellers i dag har jeg sittet og sett på youtube, greys og bare slappet av. Burde egentlig ha øvd til prøve, men det var visst ikke så fristende som jeg hadde håpet. Skulle bare ha startet når jeg først hadde motivasjon her om dagen. Nå sitter jeg her og vuderer om jeg skal ned på treningsstudioet eller om jeg bare skal gå meg en tur.. Hmm, vi får se hva det blir til. Trenger meg ihvertfall en runde ut i dag!Hva gjør dere på denne søndagen?♥

En av mine hemmeligheter


Har aldri vært sikker på om jeg skulle fortelle dette. Så slo det meg, hvorfor ikke fortelle det. Det er ikke meg, det er bare en del av meg. En del av meg som jeg bare må lære meg og leve med. Jeg får ikke gjort noen ting med det. Jeg må bare lære meg og leve med det. Jeg har faktisk nevnt det en gang i blant tidligere. At jeg har irritert meg over det. Jeg har alltid tenkt at det bare er vinkelen, sminken eller noe sånt som gjør det. Nå har jeg innsett at det ikke er slik, de er faktisk sånn. Det blir bare lagt merke til enda mer når jeg sminker meg, tror jeg ihvertfall. Jeg er full klar over at en eller annen av de på skolen, kommer til å mobbe eller si et eller annet om det. Men hvorfor bry seg, jeg kan ikke si jeg er så god venn med de uansett, så hvorfor skal jeg bry meg om hva de sier. Uansett så er det en del av meg, uansett hvordan man vrir og vender på det. Elsk meg for hvem jeg er, eller bare la meg være i fred. Ting kan ikke bli verre enn hva det allerede er, uansett.Jeg har to forskjellige øyer, og ansiktet mitt er skevt pågrunn av det. Eller så er det ansiktet som er skjevt og øynene følger etter. Uansett ansiktet mitt er skjevt og jeg har to forskjelliger øyer! Du kan se at det ene er større enn det andre. Irriterer meg grenseløst!

Lørdagskvelden
Idag har jeg sammen med disse jentene vært på bowling! Var veldig koselig. Vi spilte to runder, og totalt var det bowlermestereren Kristin som vant! Jeg kom vel på andre plass ellernoe første runde, og andre runde kom jeg vel på siste ellernoe. Haha!

Hva har dere gjort i dag?♥


Innkjøp - NLY shoes

Disse skoene finner du her

Disse skoene er mye finere i virkeligheten! Du finner de her. Nå er de også på 15% så slå til!


Hva synes dere om skoene?


Ja! Jeg er en elendig blogger om dagen, men jeg skal gjøre det opp for dere. Så jeg skal bli flinkere, og blogge oftere! Fra og med neste uke, starter jeg prosjekt med trening, mat og utnytte tiden min bedre! Da skal ting bli bra igjen, håper dere gleder dere! For det gjør jeg!

Lille lørdag
Hei alle mine fine! Nå er jeg endelig frisk igjen, nesten i hvertfall. Noe som føles utrolig deilig! I går lå jeg i senga til Thea, mens hun pakket ut. De flyttet nemlig for to dager siden. Senere dro vi en tur på senteret, før jeg dro hjem for å rydde. I dag kom nemlig vaskedama. Ja, vi har vaskedame. Grunnen er rett og slett fordi pappa ikke er i stand til å gjøre det. Jeg er så og si aldri hjemme, så får aldri gjort det selv.. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, maten står i ovnen, og oppdaterer spotify lista mi. Rolig kveld med andre ord.


Hva gjør dere i dag søtinger? ♥

Tidlig julemiddag
Som sagt i går var jeg hos farmor på tidlig julemiddag! Det var veldig vellykket og koselig. Siden farmor ikke bor langt unna grava til onkel, dro vi innom der på veien til. I tillegg var det en utrolig fin himmel i går, så vi hadde en liten photoshoot ute i hagen. Noen av bildene av himmelen delte jeg med dere i går, men her kommer noen flere fra dagen. Alle bildene er tatt med iphone 6.Hva gjorde dere i går?

Oslove


Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits