hits

Vlog - Atlanterhavsparken, Ålesund


Hva synes dere?
 

Uken som gikk...


Serie/film: Nå har sesong 2 av Riverdale endelig begynt! Så nå er det serien som går på skjermen. Den går forsåvidt bare på skjermen en gang i uka, men like stor glede hver gang.

Ukens høydepunkt: På torsdag hadde jeg en veldig koselig dag. Dro for å hjelpe pappa med å male litt, noe som endte i en liten tur og lunsj sammen med pappa. Når jeg var ferdig hos pappa, tok jeg turen til bestemor for å møte mamma. Dit kom også søsteren, og vi hadde en koselig stund sammen med bestemor. Jeg var også super flink student dagen før, og klarte å gjøre en hel ukes oppgave på en halv dag, klapp på skuldra til meg.

Ukens nedtur: Det som har fått motivasjonen til å forsvinne denne uken, har vært dårlig samarbeid på gruppe oppgaver. Vi har hatt gruppe oppgaver på skolen de siste to ukene. Av de fem som er på gruppa, er det kun jeg og en annen som faktisk gidder å gjøre noe. Det fikk oss til å miste totalt motivasjon.

Ukens gravings: Denne uken har jeg hatt sinnsykt lyst på alt som er usunt. Jeg tror tante rød er rett rundt hjørnet gitt.

Ukens innkjøp: Denne uken har jeg kjøpt en ny pakke med ansiktsrens og en bh.

Ukens sang: Gorgeous - Taylor Swift

Ukens utfordring: Komme seg i seng til rett tid, og stå opp før 12. Har så sinnsykt lett for å snu døgnrytmen totalt rundt, så fort jeg har fri..

Ukens tanke: Det har blitt for vanlig at Ipad/nettbrett og TV, blir brukt som barnevakt! Barn trenger å være ute i frisk luft, helst ute i skogen!!

Akkurat nå! Har jeg kommet meg inn døra hjemme i Hamar. Kom fram for et par timer siden, men vi har vært en tur i butikkene og fått handlet inn litt mat for uka.

Hvordan har deres uke vært?

Halloween makeup


I dag bestemte jeg og Malene for å lage en halloween look. Malene er mye flinkere til å sminke enn meg, så det var hun som sminket meg i dag. Jeg har nok fortsatt enda litt mer å øve på. Det tok veldig lang tid, og var en veldig krevende look. Vi satt vel her i en og en halv time om ikke mer for å prøve å få til looken. Vi ble sånn passelig fornøyd, med tanke på at det er første gang. Det føltes veldig ekte ut på huden, og vi følte også at det så veldig ekte ut. Det var nå litt farge kræsj, og kunne nok blitt enda finere.

Hva tror det at det skal forestille?

#halloweenmakeup #makeup #halloween #oktober

Oppskrift: Spinat suppe


I dag skal jeg komme med en ny oppskrift, håper ikke dere har noe i mot at jeg har begynt å komme med oppskrifter til dere. Jeg har begynt å få sansen for mat om dagen, så tenkte at jeg like greit kunne dele noen av de deilige oppskriftene med dere.

Ingridienser for 4 porsjoner:

- 1 stk løk

- 1 ss oliven olje

- 300 g frossen spinat

- 8 dl vann

- 2 stk grønnsaksbuljong (terninger)

- 50g finsnittet purre

- 1 dl cream fraise orginal 35%

- 1/2 ts salt

- 1/4 ts pepper

Hva du skal gjøre:

1. Hakk løk, og ha den i en varm kjele med olivenolje sammen med tint spinat. La det frese et par minutter. 

2. Tilsett vann, buljong og purre. La det koke i ca. 5 minutter.

3. Tilsett crème fraîche og kjør suppen jevn med en stavmikser eller i en hurtigmikser. Smak til med salt og pepper.

Skal ærlig si at vi har en suppe koker, så pleier bare å putte alt oppi. Så blir den lagd selv. Gjerne server med egg oppi suppa, eller ved siden av på et rundstykke slik som jeg gjør! Lover dere at det smaker utrolig mye bedre enn man først tror det skal gjøre!!

 

Skal dere prøve suppa? Hva synes dere om spinatsuppe?

God fredag


God fredag mine fine ♥ Den bloggingen min går opp og ned som den alltid pleier å gjøre kjenner jeg. Denne uka har det vært litt trening, en del skole arbeid. Vært sinnsykt effektiv og flink med skole arbeid denne uka. Rett og slett stolt av meg selv denne uka. På torsdag dro jeg til pappa for å hjelpe han å male litt, det endte med en liten tur og en koselig lunsj. Når jeg var ferdig hos pappa, tok jeg turen til bestemor der jeg møtte mamma. Der kom også søsteren etter en stund og vi koste oss med boller og brus. Når vi dro hjem var jeg så sinnsykt sliten etter en lang dag, så det ble en pizza til middag og serie resten av kvelden.

Dagen i dag startet litt senere enn planlagt. Måtte til slutt stå opp fordi jeg måtte så sinnsykt tisse og begynte å bli veldig sulten. Da ble det rester av spinat suppe til frokost (oppskrift kommer i slutten av helgen). Senere bestemte jeg meg for at det var påtide å vaske klær og rydde litt. Det var utrolig deilig å få gjort, skjønner ikke hvorfor jeg ikke gjorde det litt tidligere. Senere dro jeg i butikken for å kjøpe inn litt digg til fredagen, før jeg satt meg ned for å få unnagjort litt skolearbeid. Nå har jeg akkurat spist en god middag, og sitter i god stolen og ser på the voice. Det fleste ungdommer er vel ute på fest, føler meg så gammel noen ganger.

Hurra for fredag!

Hva gjør dere denne fredagskvelden?

Ny video


Hva synes dere om videoen? Er det noen videoer dere vil se?
 

This weekend


Hei mine fine ♥

Denne helgen ble det dårlig med oppdateringer. Helgen gikk rett og slett i ett. På fredag klarte jeg selvfølgelig å forsove meg. Jeg skulle bli med pappa i begravelse, og våkna selvfølgelig at pappa sto utenfor døra å ventet på meg. Sovnet sent på torsdag etter håndball trening, så var sinnsykt trøtt. Jeg kom meg avgårde, og endte med en liten powernap når jeg kom hjem. Senere på kvelden var det quiz kveld med jobben, noe som endte i en liten fest. Det passet perfekt for jenta som skulle opp kl sju, for å dra på cup. Det var heldigvis ikke jeg som skulle spille, bare være trener. Laget vant to av to mulige, hurra!

I området mitt er det mye veiarbeid på alle mulige veier, så tok sin tid å komme hjem. Da jeg kom hjem var jeg så sliten, at det endte med en powernap nok en gang. Senere spiste jeg og mamma en deilig middag, før jeg skulle være barnevakt. Endte med å ha Game Of Thrones maraton etter at ungene hadde lagt seg. På søndag dro jeg for å møte Solveig, som også er hjemme fra skolen en tur. Vi bestemte oss for å dra på jakt etter noen fine høst farger. Det var veldig koselig å se hverandre igjen, etter en stund siden sist. Senere på kvelden tok jeg med meg pappa og en jeg er støttekontakt for, for å se på det gamle håndball laget mitt spille kamp. Det ble seier, jippi!

Hvordan har deres helg vært?

Lets talk skin


For en stund tilbake fikk jeg et sinnsykt kvise utbrudd. Det var så ille, at jeg var i sinnsykt dårlig humør. Jeg sa nei til alle invitasjonene jeg ble invitert til, og hadde bare lyst til å legge meg under dyna og gå i dvale. Det var så ille at det tok knekken på selvtilliten. Tenkte med meg selv at det ikke var noe vits å prøve å sminke over, for klumpene kom fortsatt til å syntes og det ville gjøre verre for huden min. Jeg dro på senteret i verdens værste humør, ble drit sur på mamma når hun åpnet munnen og alt var bare helt jævlig. Jeg snakket litt med de som jobbet på the body shop, sunkost og litt rundt. Jeg bestemte meg for å teste en serie for å rense huden i håp om det skulle hjelpe. Deler av meg tenkte at det ikke kom til å fungere. Jeg har også erfaring fra tidligere når jeg var hos legen, at pillene og kremene jeg fikk der heller ikke var noe. Så hva hadde jeg å tape.


30/9-2017


5/10-2017


10/10-2017

Jeg vet ikke om dere ser så mye forskjell, men jeg ser litt forskjell på haka spesielt. I tillegg har "klumpene" blitt mye mindre, og ikke like intense og røde. Jeg føler også at selvom det er mange og mye, er det langt fra like mye som det er på første bildet. Det kan også hende jeg har blitt litt mer vant til det, og siden det var så ille så føles det ut som litt forandring er mye forandring. Jeg ser ihvertfall litt forandring, og skal fortsette å prøve produktene videre. Jeg har kjøpt og betalt for produktene selv, ville dele de med dere fordi jeg har sett forandringer. Jeg har bare brukt produktene i snart to uker, så jeg skal oppdatere dere videre om hvordan det blir.

Har dere opplevd noe av det samme? Hva reddet dere?

Ny video på kanalen


Hva synes dere? Vil dere ha en del 2?


 

Frokost tips


God torsdag alle sammen!

I går fant jeg ut at jeg egentlig hadde lyst på noe sinnsykt godt. Hadde spist sunnere mat de siste to dagene, og da får jeg alltid lyst på noe usunt. Jeg bestemte meg derfor for å lage pannekaker, men bestemte meg for å lage en sunnere versjon av pannekaker med smoothie til.

Ingridienser:

1 banan

2,5 dl havregryn

1 dl lettmelk

1 ts bakepulver

2 egg

3/4 ts salt

Start med å dele bananen i biter i en bolle og mos den med en gaffel eller stavmikser. Deretter blander du inn havregryn, bakepulver og salt. Så er det tid for egg, ta de to eggene oppi bollen og rør de godt inn. Deretter avslutter du med melken, som du tilpasser etter behov. Til slutt tar du smør i panne og bruker en skje til å putte røre i panna. Jeg brukte ca to spiseskjeer med røre oppi panna. Ha på middelsvarme for de blir lett brent. La den ligge litt, før du snur. Jeg brant de første, så øvelse gjør mester.

De ble overraskende gode! Veldig mettende og gode, jeg brukte som dere ser jordbær syltetøy og brunost. Til smoothie blandet jeg bare inn litt banan, frosne jordbær og blåbær, vanilje yoghurt og litt eplejuice.

Har dere smakt det?

A real monday


Denne uken startet med en sikkelig mandag. Dere tenker sikkert at den startet som en sikkelig blå mandag, som bare var dritt. Det var den rett og slett ikke. Hver mandag sier vi alltid hjemme at nå skal vi være flinke og leve litt sunnere, men det fungerer aldri. Jeg skal ærlig si det at mandagen min heller gikk ikke akkurat som planlagt. Jeg var jo dum nok til å planlegge å stå opp kl 7, men det kunne jeg jo bare glemme. Jeg fikk heldigvis gjort mye av det jeg planla likevel.


Jeg startet dagen med å spise havregrøt til frokost, før jeg hentet Malene, som leverte bilen sin på verksted. Så bestemte jeg meg for å dra på treningssenteret. Noe som var veldig uvant, da jeg ikke har vært der på snart et halvt år. Om ikke mer. Når jeg kom hjem dro jeg innom butikken for å kjøpe noen små ting. Så bestemte jeg meg for å spise makrell i tomat til lunsj med en spinat smoothie. Så hadde jeg fortsatt masse energi og følte for å gjøre noe. Jeg bestemte meg derfor for å gå en tur i skogen. Til min store overraskelse klarte jeg å gå turen 15 minutter fortere enn jeg pleier. Enda jeg stoppet flere ganger for å ta bilder.

Når jeg kom hjem, var det bare en liten halv time til resten av familien kom hjem. Så jeg bestemte meg for å legge meg ned å slappe av litt. Når resten av familien kom hjem var det å spise spinat suppe til middag, før jeg og søsteren dro videre for å trene laget vårt i håndball. Når jeg kom hjem var det bare å spise en brødskive, dusje og gå å legge seg.

Hvordan var deres start på uka?

Skoleprosjekt - blitt et lite barnehagebarn igjen


I dag skulle vi levere inn en ny skole oppgave. Denne oppgaven handlet om kunst, kultur og kreativitet. Oppgaven het " Å lade et uterom". Vi skulle rett og slett gå på oppdagelsesferd i området vårt. Vi skulle finne en plass i skogen, som vi skulle gjøre om til et lekerom. Jeg gikk meg en tur i skogen, lekte med blader i vannkanten. Jeg endte også med på å leke meg med pinner, steiner, kongler og blader rett ved vannet.

Det endte opp med å bli en bondegård der kviser var gjerdet, kongler og steiner var dyr og blader var mat. Det var overraskende morsomt og jeg følte nesten jeg var et barnehagebarn som var ute og lekte. Det er godt jeg liker det, når det er det jeg har planer om å jobbe med fremover.

Jeg skal ærlig si at det er litt vanskelig å blogge om dagen. Jeg er hjemme på besøk hos familien, jeg har tatt med meg kamera huset.. Men resten har jeg selvfølgelig klart å glemme igjen hjemme i Hamar (batteri, minnekort osv). Kommer ikke så langt med bare et kamerahus dessverre, så vi får bare prøve å gjøre det beste ut av det.

 

Video bloggern


Her en vlog fra Malene var i Frankrike. Jeg elsket å se på den, håper dere gjør det også. Så må dere ikke glemme å abonnere, så dere får med dere neste video. Forresten, så er jeg en forferdelig dårlig blogger. Skal virkelig prøve å sette livet på plass, å starte opp igjen. Elsker det jo så forferdelig mye.
 
Hvordan går det med dere?


 

Les mer i arkivet » September 2018 » August 2018 » Juni 2018


Hei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com