hits

Ja, det finnes et tilbud!


Det er sikkert ikke så mange av dere som interesserer dere for dette. Likevel er det en såpass stor del av hverdagen min, og noe jeg bryr meg om så hvorfor ikke dele. Jeg er trener for et lag for funksjonshemmede, og funksjonshemmede er en stor del av hverdagen min. Jeg har skjønt i det siste at det er mange som ikke vet at det finnes et treningstilbud for funksjonshemmede. Det gjør det faktisk, det finnes i så mange store deler av Norge spesielt. I Vestby har vi både et håndball lag og fotball lag for funksjonshemmede. Det er det forferdelig mange som ikke vet. Søsteren min snakket til og med sammen med en vernepleier, som heller ikke visste at det fantes et tilbud. Det gjør det! Funksjonshemmede burde ha akkurat de samme tilbudene som andre har, og det er jeg med på å få til. Det er jeg veldig stolt over. Så hvis du kjenner noen med en eller flere funksjonshemninger så finnes det tilbud for de også. Derfor er det bare å søke opp i dine lokale klubber for å finne ut hvor ditt nærmeste tilbud er. De har så godt av det som det alle andre har. Jeg har forstått av mange med funksjonshemninger har veldig lett for å skjerme seg og være alene. Jeg har sett på mitt lag at det gjør så mye med dem, å ha en gruppe de kan være med som forstår dem på en helt annen måte enn andre kanskje vil gjøre. Det er en utfordring for de også, men en veldig god en.
 

- Junkyard wishlist -
Cardigan her // Skjorte her // Jakke her


T-skjorte her // T-skjorte her // Genser her


Leggings her // Bukse her // Bukse herSvart kjole her // Lys grå kjole her // Grå kjole herAdidas sko her // Nike sko her // Nike sko her

Har dere noen av de samme ønskene?

Hvorfor blogger jeg?


Jeg har spurt meg selv så mange ganger hvorfor jeg egentlig blogger. Jeg klarer aldri å fullføre det jeg planlegger med bloggingen, og klarer aldri å fullføre det 100%. Noen ganger skjønner jeg ikke hvorfor, selv om jeg vet noe av grunnen bak det. Noen ganger så merker jeg at jeg ikke klarer å være 100% meg selv, det var nok noe av grunnen til at jeg startet å blogge. Jeg ville ha et sted der jeg kunne være 100% meg selv. Noen ganger tenker jeg det at når jeg ikke klarer å være helt meg selv utenom bloggen, hvordan skal jeg da klare å være det på bloggen. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg alltid skal være redd for hva andre skal tro. Det er jo bedre at de vet hvem den ekte meg er, istedenfor å kjenne halve meg. Jeg elsker å ta bilder, jeg elsker å fikse meg opp, jeg elsker å skrive selv om jeg ikke alltid er like flink på det. Jeg har faktisk funnet ut at bloggingen har hjulpet med skrivingen min, jeg klarer det bedre nå enn jeg gjorde før. Kanskje jeg ville blogge for å finne meg selv, prøve ut forskjellige ting å finne ut hva jeg liker. 

- Autumn inspiration -Hvordan ser deres inspirasjon ut om høsten?

God mandag!
God mandag skjønninger!

I dag har pappa kommet hjem igjen. Så i dag leverte jeg bilen på verksted og hentet pappa på sykehuset. Ellers har jeg bare vært en tur i butikken, og slappet av. Er så sinnsykt trøtt og sliten i dag, så det er virkelig mandag i dag. Nå skal jeg hvert øyeblikk oppe i treningstøyet, og komme meg avgårde på trening. Selvom det egentlig er den tingen som frister minst i dag. Jaja, får bare hoppe i det!Hva gjør dere i dag? ♥

Antrekk - høsten er her


Kjole - Flattop (Urban) // Strømper - Cubus // Solbriller - Rayban // Sko - Din sko // Øredobber - Gina // Klokke - DKNY

Hva synes dere om antrekket? ♥

 

- Sannheten om meg -


Jeg tenkte å gjøre et litt annerledes versjon av ting dere ikke visste om meg. Det er vel i hovedsak bare tittelen som blir litt annerledes.

 

Jeg hater grønsaker, men jeg elsker grønnsakssuppe

- Den der er litt morsom, for om noen serverer meg salat på tallerkenen rører jeg det så vidt. Om noen derimot serverer meg grønnsakssuppe, spiser jeg flere skåler.

Jeg elsker å gå i chille klær

- Jeg skal ærlig si at jeg omtrent ikke går med annet. Jeg går gjerne på jobb med joggebukse og hettegenser, likevel liker jeg at det skal se litt fint ut likevel. Sånn som på dette bildet.

Pizza og the stream

- En fredag kveld kan jeg lett finne på å se på the stream og spise pizza, og legge meg rundt kl elleve. Det er ikke noe problem.

No alcohol

- Sammen med det andre punktet kan jeg vel i samme slengen nevne det at alkohol ikke er min bestevenn. Jeg vet mange på min alder er glad i en fest, mens jeg sitter heller hjemme med godteri og en film eller noe i den duren.

Kresen

- Jeg er super kresen, noe med at jeg ikke spiser salat. Jeg spiser heller ikke skalldyr, lam og mer som jeg ikke kommer på.

Hat elsk forhold til å pynte seg

- Jeg har dager hvor jeg elsker å pynte meg, og dager jeg hater det. Har nok noe med selvtilliten å gjøre. Noen dager føler jeg meg fin og vil pynte meg, andre dager føler jeg meg rett og slett dritt. Jeg kan gå i butikken og bare ååå den var fin, men den vil ikke se fin ut på meg.Likte dere det?

Dagstur - Sjusjøen


Dere må gjerne kalle meg gal, noe jeg har hørt alt for mange ganger i dag allerede. I går bestemte jeg meg nemlig for at jeg ville på en aldri så liten høsttur. Jeg klarte å få med meg Solveig på tur også. Så klokken elleve i dag, satt vi oss i bilen og tok turen til Sjusjøen. Nå er klokka rundt 21, og jeg er hjemme igjen. Ja, vi tok oss nemlig en spontan dagstur til Sjusjøen som er rundt tre timer unna. Vi dro dit, parkerte bilen og valgte å gå en mil på tur. Med hvert vårt kamera hengende på slep, noen morsomme samtaler og to slappe bein tok turen rundt 2,5. Vi satt oss i bilen igjen, og startet veien hjemover igjen. Det ble først en tur innom Moelv, før det ble en tur rundt i Hamar sentrum. Så ble det stopp på Espa, før vi dro videre og endte opp på Ikea. Der fikk jeg med meg litt planter og litt lys, før vi tok turen hjem. Så nå er jeg endelig plassert hjemme i godstolen, og det føles rett og slett ut som vi har vært borte i flere dager. Det var ihvertfall utrolig deilig med en avkobling, og en lang dag. Nyter vært sekund på den veien, med god musikk og fine farger også jeg.Hva har dere gjort i dag?

Vlog - Tjøme


Hva synes dere? Liker dere vlogs?


 

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com