Skolen har tatt mer fra meg, enn hva den har gitt meg


For en stund siden så jeg på en video Annikken Jørgensen la ut, jeg har tidligere også lagt den ut her på bloggen. Annikken snakket om at skolen hadde tatt mer fra hun, enn hva den hadde gitt henne. Den kjente jeg meg veldig igjen i. Det finnes så mange andre måter å oppnå ting i livet. Sosiale medier er så stort nå, at hvis du virkelig vil noe og gjør alt du kan for å oppnå noe igjennom sosiale medier så får du det til.

 

Jeg kan ærlig si at jeg ikke husker stort av hva jeg har lært de 13 årene jeg snart har gått på skolen. Læreren vår klikka i vinkel på oss over at vi ikke husket hva vi lærte i første klasse på vgs. Jeg føler ikke jeg har stor nytte av hva vi lærer på skolen. Greit nok vi lærer kanskje å skrive bedre, og formulere oss bedre. Noen gjør i hvert fall det, for jeg har ikke gjort det. Dere ser det sikkert på skrivingen min dere også, at den ikke er den beste. Jeg blir hele tiden fortalt at jeg skriver dårlig, men er det noen som prøver å hjelpe for å få meg til å skrive bedre? Svaret er rett og slett nei. Jeg får stadig vekk høre at jeg skriver som jeg snakker, men hvordan skal jeg vite hva jeg skal endre på og gjøre bedre når ingen forteller meg det?

 

Den skolen jeg går på er utrolig flink til å dra deg enda lenger ned enn hva du er fra før av. Norsk læreren vår sammenligner oss med første klasse, og sier at vi aldri har fått det til så bra som det de gjør. Deres oppgave var å lage et intervju, mens vår oppgave var å tolke sagaer. Det er to litt forskjellige ting, hvis vi hadde byttet om på det, hadde nok svaret vært litt annerledes. I tillegg så bruker hun mye av timene, på å ha samtaler med elevene. Der forteller hun dem hva de gjør bra og hvordan de kan bli bedre. Har hun noen gang gjort det med oss? Ikke som jeg kan huske i hvert fall, hun har rett og slett gitt oss opp. Hva tror du skjer med motivasjonen vår da? Den går rett til helvete.

 

Skolen har gitt meg noe kunnskap, som jeg rett og slett ikke behøver. De andre tingene, innser man til slutt at ikke stemmer uansett. Skolen har gitt meg noen venner, som jeg har blitt veldig glad i. Jeg tror jeg kunne funnet noen som dem andre steder også, ikke nødvendigvis dem. Skolen har tatt fra meg motivasjonen til å oppnå hva jeg ønsker, den har gitt meg pinlige situasjoner, den har gitt meg dårlig selvtillit, den har gjort at jeg har mistet det å kunne tro og stole på folk og tro at de vil meg noe godt, de har fått meg til å måtte være med folk jeg egentlig vil komme meg langt unna. Skolen har rett og slett tatt knekken på meg. Min eneste motivasjon for å holde ut nå, er at jeg rett og slett snart er ferdig og er fri. Hva hjelper det egentlig når karakterene egentlig går rett vest? Du kan trygt si at jeg egentlig har kastet bort 13 år av livet mitt, på å sitte på ræva. Når jeg kunne ha gjort så mye annet, og de 13 årene får jeg rett og slett ikke tilbake.

 

Noen som føler det samme ang skole?

Happy HalloweenHei alle sammen!

Sorry for fraværet i går. Jeg er syk, og har ikke så mye energi om dagen. I tillegg var jeg barnevakt for to små gutter i går, veldig koselig. I dag har jeg vært på jobb, og nå ligger jeg i senga og ser på film. Vi har norsk oppgave om filmen og romanen Victoria, så det er den filmen jeg ser på nå. Prøver å bli frisk og samle opp energi til julemiddag i morgen. Ja, i morgen skal jeg feire jul sammen med familien min. Ja, første november. Farmor reiser bort om noen uker, og blir borte helt til mars/april. Så vi samler familien i morgen, for å feire jul sammen. Farmor er redd for bakterier, så om jeg ikke blir frisk får jeg ikke være med.. Så det er det dagen min går til i dag!

Hva gjør dere på halloween?

Har dere spørsmål til oss?Hvis dere har noen spørsmål og stille oss, så still i vei! Så tvinger jeg Solveig med på å svare på spørsmål :D

 

Fri dag!I dag har jeg fri dag, ikke fri dag fra skole men fridag fra jobb. Bloggen er selvfølgelig en jobb og har jo ikke fri fra jobb. Føles fortsatt litt friere og bare ha bloggen i dag, og ikke alle andre jobber. Denne uka har jeg til nå jobbet 16 timer i matbutikken. Så nå er jeg rimlig sliten fra den, så godt med en dag fri. Skal ikke jobbe i matbutikken igjen før tirsdag, men har ikke fri for det.. I dag går mesteparten av dagen til skolearbeid, ellers skal jeg nyte fridagen min!

 

Hva gjør dere i dag?

Oppdatering av sminkeprodukter
For en stund siden kjøpte jeg en god del sminke, og jeg har fått flere spørsmål om jeg kan gi dere en oppdatering på hva jeg synes om de. Så det kommer nå!

Jan Thomas - Lift me up Foundation: Denne foundation er kjøpt på vita, den koster 279 kr. Denne foundation har jeg delte meninger om.. De dagene jeg har startet sent, eller har vært våken en stund før jeg sminker meg så sitter foundation veldig bra. Den holder lenge, og glir litt av enkelte steder (rundt øynene for det meste) De dagene jeg starter tidlig, og tar på foundation så sitter den ikke like bra. Det kommer også helt an på hvordan du påfører den. Jeg påfører den først med en stippling kost også beauty blender så sitter den best, ihvertfall for meg. Jeg er ganske fornøyd med denne founadtion, tror det bare er huden min som ikke får hvilt nok tidlig og da sitter den ikke like bra.

Jan Thomas - pudder: Dette puddere legger foundation veldig bra, har ikke hatt noe dårlige erfaringer med denne. Har ikke fått prøvd den så mye på andre foundationer, men til JT foundation så sitter den bra. Dekker ikke så veldig mye, men den matter ned og gir et fint resutlat. Dette pudderet koster også rundt 250kr.

Loreal - Øyenskygge palett: Dette palettet har jeg i fargen Rose. Dette palettet koster 199 kr, men når jeg kjøpte det kostet det kun 99 kr (vita). Jeg har ikke fått prøvd dette palettet så mye, men så langt så liker jeg det. Det har veldig fine farger, og legger seg bra. De sitter også ganske bra, faller litt av etterhvert. Skal teste det mer, og oppdatere dere senere. Tenkte å prøve ut noen looker også, og se hvordan den er.

Max factor - kremøyenskygge: Denne har jeg i fargen 25 bronze, den koster rundt 100kr. Denne kjøpte jeg på 30% på Cubus.

Isadora - leppestift: Denne kjøpte jeg på 30% på Cubus. Ordinær pris 139 kr. Denne har jeg i fargen 156. Jeg elsker fargen på denne, og liker konsistensen. Eneste er at den ikke sitter så veldig godt på.

Max factor - mascara: Dette er min favoritt mascara, den gir bra nok volum og litt volum. Perfekt til hverdags.

Essie - neglelakk: Ble litt skuffet over denne fargen, jeg har den i fargen chinchilly. I butikken så denne grå lilla ut, men nå ser den enten grønn brun ut eller grå grønn.. Ikke veldig fint.. Ellers liker jeg Essie neglelakkene veldig godt. Denne kjøpte jeg for 99kr på HM.

Er vi ikke lenger i uka?


Hei alle sammen!

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen til mamma. I natt sover her jeg, det er lenge siden sist. Jeg har akkurat kommet hjem fra jobb, og dette har vært en lang dag. Dro hjemmefra sju i dag og var ikke hjemme før rundt halv ti. Så har vært en veldig lang dag. Klokken kvart over sju i dag, leverte jeg bilen på service. Skal bli godt å få den fikset, selvom det kommer til å svi for lommeboka. Senere dro jeg til Thea, for å sitte på til skolen. Var ikke ferdig på skolen før halv fire, og startet på jobb fire. Så var ikke mye tid der heller. Synes bloggingen er veldig kjedelig og firkanten om dagen, så hva vil dere lese om? Vil veldig gjerne ha noen svar på det :)Monday morningHei alle sammen!

Nå om sånn ti min skal jeg gjøre avgårde på skolen. Starter litt senere på mandager, noe som er kjempe deilig. I dag drar jeg rett på jobb etter skolen, og er ikke hjemme før halv ni.. Så det blir stille her de neste timene. Skal se om jeg enten får noen til å skrive et innlegg, eller så kommer jeg nok til å blogge når jeg kommer hjem. Mest sannsynelig. I natt har jeg egentlig ikke sovet så godt, satt lenge oppe i går og tenkte og var litt nedenfor. Sånn går det av og ti.Ønsker dere alle sammen en fin mandag!

Søndag = fotball
Hei alle sammen

I dag har jeg vært på jobb fra 11-13. Når jeg kom hjem hadde vi besøk, så jeg hoppet i dusjen. Når jeg kom ut var det tid for vafler og kos. Siden den tid har gutta krutt (pappa, Leif og Kenneth) sittet å sett på fotball. Fra 15 - 19. Har de ligget i sofaen hele gjengen og sett på fotball. Hører bare skrik og rop her og der, når det skjer noe spennende. Mens de har sett på fotball har jeg byttet på med å se på serie, og øve til religions prøve som vi har i morgen. Det å se at du har 50 sider og pugge, gjør at du mister motivasjonen rett og slett. Jeg får bare fortsette å lese, og prøve å øve så godt som overhode mulig. Denne uka jobber jeg 6 dager! Så jeg drar for det meste rett fra skole til jobb. Starter sent 4 dager, så skal prøve å få til noe med bloggen. Så får vi se hvor bra det går!Jeg burde ikke bry meg, jeg gjør det likevel


Jeg er en person som bryr meg, om absolutt alt. Det er ikke alt jeg engang burde bry meg om, men jeg gjør det likevel. Hvis jeg ser en person jeg ikke engang kjenner, bli lei seg så bryr jeg meg. Jeg lever for å hjelpe andre som sliter, jeg tror jeg kanskje hadde passet som lege. Problemet er bare det, at jeg bruker alt for mye tid til å bry meg om alt annet. Så jeg klarer ikke engang fokusere på skolen. Det er ikke bare personer som har det vondt jeg bryr meg om.

 

Dessverre så bryr jeg meg alt for mye om hva folk mener om meg også. Det er en ting som ødelegger for meg enda mer. Jeg bryr meg utrolig mye om fremmede mennesker, i tillegg til de jeg kjenner. Jeg tørr bare ikke gå bort til de, og hjelpe de. Fordi folk rett og slett skal snakke dritt til deg om du gjør det. Jeg burde stå i mot det, og gjøre noe virkelig viktig for den personen som sliter. Jeg tørr rett og slett ikke. Kall meg en pingle, for det er akkurat hva jeg er. Jeg skulle så gjerne ønske at jeg klarte å stå opp for meg selv, og hjelpe de som trenger det. For det er akkurat hva jeg lever av. Jeg føler selv at folk ser ned på meg, uansett hva jeg gjør. De har all grunn til å gjøre det, for jeg vet ikke lenger hvem jeg selv er. Jeg er ikke en person som svikter andre, tenker negativt eller lar meg knekke fort. Det er hva jeg har blitt av hvilken verden vi lever i.

 

Jeg er en person som bryr seg om hvor mange likes og kommentaren hun får. Jeg burde ikke bry meg om det heller, for det har virkelig ingen ting å si. Når jeg har vært omringet av personer som sier at du er en idiot om du har mindre enn 100 likes på profilbildet ditt på Facebook. Når det er det du vokser opp med, så er det sånn du er vant til at det skal være. Hvis jeg får mindre enn 10-13 likes på bildene mine på insta, så tar jeg de ned igjen. Hvorfor jeg gjør det vet jeg ikke, for jeg burde virkelig ikke bry meg. Jeg gjør det likevel. Det er den verden vi lever i nå.

 

Min søster er 5 år eldre enn meg. Når vi var mindre fikk hun alltid oppgaven om å ordne med grønnsaker, og måtte selvfølgelig smake på det etterpå. Det har vært hennes oppgave siden hun var i stand til å gjøre det. Jeg har alltid vært den personer som står ved siden av, og egentlig ikke gjør noen ting. Jeg har vært som en ?vaktmester? for familien, som fikser med lamper og bygger sammen ting. Det er hva jeg kan. Min søster har også alltid hatt mye større press på seg når det gjelder skole. Hvis hun fikk dårlig på en prøve, så fikk hun husarrest og fikk ikke lov til å bli med på det hun hadde lyst til. Ingen i vår familie har noen gang vært flinke på skolen, likevel får hun det til bedre enn meg. Hun har alltid hatt et mye større press på seg. Jeg derimot får kjeft i to sekunder også er det ingen som bryr seg etterpå. De setter høye krav, men de har aldri gitt meg nye straff for å få dårlige karakterer. Det har rett og slett fått meg til å miste motivasjonen. Jeg skal selvfølgelig ikke si at foreldrene mine er grunnen til at jeg gjør det dårlig, men en kan ikke si at de ikke har noe å gjøre med det. Jeg skulle rett og slett ønske at jeg fikk større konsekvenser for det jeg gjør. Istedenfor å kjefte og gjøre ting verre, så prøv heller å gjøre det bedre. For min del nå, tror jeg rett og slett at det er for sent. Jeg ligger såpass langt etter nå, at jeg tror jeg må gå hele skolegangen min over for å klare det.

 

Jeg har likevel et håp om at jeg skal klare meg, jeg skal få til noe bra og være den jeg vil være. Uansett hva som må til for å kunne klare det. Jeg har mange ganger hatt tanken om at nå er det nok, det er ikke noe jeg kan gjøre for å komme meg ut av dette. Jeg klarer bare ikke fullføre tanken. Jeg forlater ikke denne kloden før jeg har oppnådd alt jeg vil. Jeg må bare finne en måte, som gjør at jeg kan klare akkurat hva det er jeg vil. Jeg er redd for å miste de jeg er glad i, derfor er jeg også utrolig dårlig på å knytte meg til folk. Hver gang jeg skjønner at noen virkelig kommer til å være der for meg, og ikke forlate meg blir jeg rett og slett redd. Jeg dytter folk ut av livet mitt, fordi det gjør meg rett og slett redd. Jeg vil ikke være denne personer som dytter folk vekk, klager over at jeg ikke har noen, er negativ, ikke får til det jeg vil, mister den jeg er eller gir opp. Jeg vil komme meg ut av denne knipa, og få til noe bra. Jeg vil ikke miste akkurat DEG, jeg vet det virker som at jeg prøver å dytte deg ut av livet mitt, og at jeg tar deg for gitt. Jeg må bare si at jeg er utrolig glad i deg, og jeg virkelig trenger deg. Jeg vet bare ikke enda hvordan jeg skal gjøre det, jeg trenger tid. Jeg trenger rom, jeg trenger trygghet og jeg trenger noen til å forstå meg.. Jeg trenger noen som forstår meg, ikke dømmer meg, og ikke prøver å fortelle meg hva jeg skal gjøre. Jeg trenger noen som ikke forteller meg hvor dårlig jeg er i forhold til de, jeg trenger noen som prioriterer meg, spør meg om jeg har det bra, uansett om jeg ser glad ut eller ikke. Selv om du kanskje er glad for et øyeblikk, betyr ikke det at alt det vonde er glemt. Jeg trenger noen som kan støtte meg i hva jeg velger å gjøre, uansett om det er et bra eller dårlig valg.. Jeg må gjøre det som er rett for meg, og hvis det viser seg å være galt så er det akkurat det jeg lærer av. Jeg vil heller angre på noe jeg har gjort, enn å angre på noe jeg ikke gjorde.

Jeg digger denne jenta!


Jeg sitter nå og ser på en youtube video. Jeg har nesten lyst til å gråte. Selvom jeg ikke kjenner personen, så føler jeg likevel at hun forstår meg. Det er akkurat hva jeg tenker når det gjelder mennesker, når det gjelder skole og når det gjelder livet generelt. Jeg har prøvd å lese bloggen til denne personen så mange ganger, men har glemt det igjen og igjen. Nå er det slutt på det, for jeg tror denne jenta kan oppnå mye. Jeg tror denne jenta kommer til å gjøre en så stor forskjell, som jeg også drømmer om. Hun er en stor inspirasjon, spesielt for meg. Kanskje hun blir det for deg også! Anbefaler alle sammen å se denne videoen, og fortsette å følge henne videre.

Bloggen hennes finner dere herPeppes next
Hei alle sammen!

Nå har vi besøk av Leif. Jeg og søsteren min har akkurat kommet hjem, etter at vi tok han med på ski senteret. Vi fant ut at favoritt toppen var 200kr billigere, så vi måtte jo slå til! Nå er vi akkurat ferdig med å pusle, og skal nå gjøre oss i stand til å dra ut. I dag står nemlig pizza og fotball for tur. Follo Drømmelag, skal tilbringe kvelden på peppes pizza i Drøbak, hvor vi skal spise pizza og se på fotball. Det blir nok bra!

Hva gjør dere i kveld?


Kiss for me, som må fikse på leppestiften sin haha!

Ulvens rettigheter


Jeg har vansker med å se grunnlaget for sauebønder, eller andre «jegere», som beveger seg fritt i de norske skogene med våpen, uten noen form for konsekvens. Dette baserer seg mye på mine personlige meninger, men det får bare gå. Jeg klarer ikke skjønne hvorfor jegerne alltid skal komme med samme utsagn hver eneste gang. «men den gikk til angrep på hunden min, så jeg tok meg friheten til å avfyre våpenet mitt». Jeg har spurt før, og jeg spør igjen: Hvor, jeg gjentar HVOR? finner de den ideen om at det er ok at de velger deres hunds rettigheter fremfor ulvens rettigheter? Er hunden mer verdt enn ulven?

Egoisme

Sauebønder tenker kun: «Det er mine sauer, og kommer noe i veien for dem, så dreper jeg det». Når flokk med sauer går fritt(!) langs veien, og inne i skogen, forventer man da at rovdyrene som lever i sitt eget territorium, skal vike unna sauene, kun fordi det er det vi mennesker ønsker?

Hver gang jeg diskuterer ulv på forum, avis-kommentarfelt eller hva det måtte være, så hører jeg det samme. «Det er greit å skyte ulv fordi den norske loven tillater det». Gjør det saken noe som helst bedre? Blir det riktig av den grunn? Nei!

Når du som jeger velger å slippe hunden din fritt i skogen, gjerne 1km foran deg, bare for å være helt sikker, så forventer du at hunden din er godtatt av alle de andre dyrene? Spesielt når hundene brukes for å jage frem rovdyrene? Når en hund kommer og plager et annet dyr, så klart glefser den. Det er din oppgave som hundeeier å ha kontroll på hunden din til en hver tid. Når du lar hunden gjøre hva enn den velger å gjøre, så skyter du ikke bare fordi du er dum nok til å slippe den løs?

Når hunden din går på tur, og dere møter på en annen hund. De begynner å krangle og glefse etter hverandre. Ja, dette skjer ofte. Tar du da på deg skylden selv, eller tar du deg friheten til å skyte den andre hunden? Neppe! Normalt tar du på deg skylda, og får hunden vekk derifra, hvorfor skal det da være noe annerledes når du er i skogen? Hunden er ditt ansvar og den får ta konsekvensene når du er uansvarlig.

1) Er du redd for hva hunden din møter på i skogen. Ikke la hunden løpe fritt

2) Bruk bånd om du skal ha kontrollen i skogen

3) Du er i ulvens territorium, og kan ikke skyte hva som kommer foran deg, når det er du som er i veien.

Det er ganske mange som argumenterer mot ulven, ved å si at den er farlig og angriper mennesker osv. Ulven er garantert 10 ganger mer redd for deg enn du er for den. Det er også frivillig å tilbringe tid i skogen. Våpen kan ikke løse all verdens problemer, for det skulle tatt seg ut om vi skal begynne å skyte alle som går i veien for oss.. Er ikke slik det fungerer.

Sauebøndene har et sant poeng! Ulven spiser sau. Men, har dere noen gang tenk på hvorfor? Ulven er et rovdyr som spiser det som er svakere enn seg selv, slik næringskjeden er bygget opp. Flere argumenterer da med at menneskene er på toppen, og det stemmer også, men det er ikke fordi vi spiser alt vi dreper. Jeg spiser ikke ulv til middag, så ser ikke grunnen til å late som at jeg gjør.

Hvordan får ulven tak i sauen? Hvor er bøndene som har ansvaret for dem? Det er tydelig at det egentlig ikke er så ille for deg som bonde, at dem blir drept av andre rovdyr, når man slipper sauene på eventyr alene langs veien og inni skogen. Hva i huleste gjør sauer i skogen? Hvorfor? Logikk?

Hvis du som bonde, hadde brydd deg mer om sauene, enn at det er du som taper penger på at noen andre får kjøttet, så hadde du tenkt lenger.

Problemløsning

Det finnes én god løsning på dette problemet. Ansvar, er løsningen. Hvis sauene hadde vært innenfor et avgrenset område, med et rovdyr-sikkert gjerde, som holder andre dyr utenfor, så ville de vært trygge ? og du hadde kontroll på den til en hver tid. Ellers har vi noe som kalles for gjetere, som også kan bli brukt til nytte for sauene og økonomien til bøndene.

Logikk

Det er flere som stadig tror at menneskene eier alt de kommer over, kun fordi vi har teknologien til å drepe alt det vi ønsker, og som kan skremme oss i en liten grad. «Ulven er i vårt territorium». Siden når, og i følge hvem?

Vi eier ikke skogen og ikke de artene som lever der heller, så det å si at de er i veien for oss, gir en null mening for meg. Vi styrer ikke hva som lever eller dør i naturen, så naturen og økosystemet går sin gang uansett. Dyrene var her lenge før oss, og de klarte seg helt fint på egenhånd, så det trengs ikke noe hjelp.

En ting er å drepe elg (er ikke stor tilhenger av det heller) men det er ok, fordi det er mat, og veldig mange av dem. Ulven er utrydningstruet i Norge, og kommer til å dø ut snart om det fortsetter slik. Nei ulven er ikke genetisk norsk, men det gir ingen større rett til å kvitte seg med dem. Dyr er ikke noe mindre verdt enn oss mennesker, så om ingenting som ikke er genetisk norsk, så er det mange som må gå.

I et kommentarfelt på VG, for en drøy uke siden fikk jeg dette til svar på min egen kommentar:

«Det er derfor ren logikk at det beste for alle er at det under enhver omstendighet er ulven som skal bøte med livet.» Vær så snill, og si meg at du ikke mener det?! Det er ingen logikk i det du akkurat sa. Det er ikke det beste for oss om alle ulvene skal bøte med livet. 

Vi er øverst på næringskjeden, fordi vi er de som står med våpenet, og dreper alt som kommer i veien for oss. Det betyr ikke at det er riktig. Det er en forskjell.

Skrevet av Solveig Øksendal, 18 år!

Brown and red?
Her om dagen bestemte jeg meg for å utforske litt med øyenskyggene jeg kjøpte, Dette resulterte i hva dere ser over. Jeg synes looken ble ganske grei, men bildene gjorde looken verre. Bildene ble tatt når det hadde blitt mørkt, så bildene ble dårlige.. Vil dere at jeg skal prøve meg ut på flere looker, og ta bilder?

 

Pizza og serie


Hei alle sammen!

Solveig ville veldig gjerne at jeg skulle fortelle dere om min kjedelig kveld. Jeg er nemlig syk, så jeg sitter i sofaen med pizza og serie. Det er så og si alt jeg skal gjøre resten av kvelden. Ellers i dag har jeg endelig fått fikset pæra på bilen min, og vært på skolen. Ikke så veldig spennende dag, men sånn er det når man er syk og ikke orker noen ting.
Solveig har skaffet seg en foto blogg, den kan dere lese her

Hva gjør dere i dag?

Jeg er avhengig


Jeg innså akkurat at jeg er avhengig av jobb. For noen timer siden var jeg overlykkelig over at jeg nå har fire dager fri. Nå så ligger jeg her i senga og kunne ønske at jeg kunne jobbe i morgen også. Jeg ble plutselig spurt om jeg kunne jobbe to timer på søndag, og jeg sa ja uten å engang tenke meg om. Jeg er rett og slett avhengig av å jobbe, og vet ikke hva jeg skal finne på om jeg ikke jobber.. Folk spør meg hvordan jeg klarer å ha fire jobber i tillegg til skole. Vet dere hva, jeg vet rett og slett ikke. Nå er klokka halv ett om natta, og jeg er lys våken. Jeg tror det er slik jeg klarer det. Før måtte jeg ha 8-9 timer søvn, hvis ikke var jeg helt ubrukelig. Nå blir jeg ubrukelig om jeg sover mer enn 7 timer. Jeg kan fint sove mellom 5-6 timer, uten å bli trøtt før det blir rundt 2-3 om natta igjen. Jeg våkner av meg selv etter 5-7 timer. Det er sånn livet mitt har blitt nå. Jeg leverer skole oppgaver klokken ett om natta, jeg jobber med de til fire om natta. Jeg gjør alt jeg må gjøre den tiden jeg egentlig burde ha sovet, for søvn er noe jeg faktisk ikke klarer å gjøre. Jeg kom hjem fra jobb i dag med feber, la meg i senga og så litt serie. Så begynte jeg å kvinke mer til. Nå ligger jeg her og finner ny musikk til spillelista mi, oppdaterer mobilen osv. Alt blir gjort nå! 00.37! Hva skal jeg gjøre med dette?Turen er bestiltJeg og Thea har snakket frem og tilbake om å dra en tur til syden i nærmeste fremtid. I går i engelsk timen ble turen bestilt! Vi drar til Gran Canaria i vinterferien. Det blir nok utrolig deilig og vi gleder oss masse.

Travel tirsdag
Hei alle sammen! Nå har jeg endelig kommet inn døra. Har ikke vært hjemme siden 07.30. Startet på skolen 8.10, og rundt 10.45 tok psykologi klassen turen til Oslo. Nærmere bestemt Universitet på blindern. Vi var med på en psykologi forelesning. Vi var ikke på toget før 15.18. Jeg startet på jobb 16.00 så jeg hadde en smulig dårlig tid. Jeg var på jobb 15.59! Så jeg rakk det akkurat! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra kveldsvakta. Nå skal jeg lage meg noe mat, før jeg går tidlig i seng. Skal gjøre et forsøk på å trene i morgen tidlig nemlig, i tillegg til at jeg skal skifte pære på bilen og levere søknad i drøbak før skolen. Dette blir gøy! Starter heldigvis ikke før 10.40!

Hva har dere gjort i dag?

Ny uke, nye muligheter
Hei alle sammen! Takk til alle som stakk innom i går, veldig gøy å se at leser tallet og sidevisningene gikk litt oppover. For øyeblikket sitter vi i auditoriet på skolen, og har religion. Læreren har akkurat hatt fremvisning for oss på piano, han var overraskende flink. Ikke at det har noe å si for dere haha. Etter skolen i dag blir det å gjøre litt skolearbeid før jeg drar avgårde på jobb. Så kvelden min går til skolearbeid og jobb, så vi får se om jeg kommer på noe spennende å skrive til dere i kveld. Noe dere ønsker?

 

Ansiktsmaske fra The body shopDette er en ansiktsmaske fra the body shop, som jeg har på meg på bildet over. Jeg kjøpte den for snart to mnd siden tror jeg. Jeg har litt under halvparten igjen, så den er drøy i bruk. Likevel har den skuffet meg. Denne masken er fra tea tree serien, noe som er en serie som skal hjelpe godt mot urenheter. Jeg har ikke sett noe forbedring på denne så langt. Jeg har brukt den 2-3 ganger i uken siden jeg kjøpte den. Jeg har heller fått flere, og større urenheter enn jeg hadde tidligere..


Noen som har noen erfaringer med denne masken?

Spørsmålsrunde svar - del 2


Er du ofte ute og drikker?
-
Jeg er faktisk veldig sjeldent ute og drikker. Er ikke så veldig fan av det, rett og slett fordi jeg har fått inntrykk av at det enten er fjortis fyll. Eller at folk bruker det for å få seg noe. Noe jeg ikke er stor fan av.
Skal du ha russebukse eller russedress?
-
Jeg har bestilt russedress
Favoritt drikke når du er ute?
-
Sprit & Fanta/Cola, strawberry daqurri og appelsin juice, en cider eller to.
Hva liker du best å spise til middag?
-
Ingen hemmelighet at jeg er stor elsker av pizza, men også taco, lasagne, baktpotet og biff, fisk og pasta, ost og pastaa, egg og bacon (heaven on
Sovestilling?
-
Har ingen spesiell sove stilling


Favorittserie?
-
Castle, Greys Anatomy, New Girl, One Tree Hill
Hvilken telefon og farge har du?
-
Jeg har iphone 6 i hvit & gull
Hvilket kamera bruker du?

- Canon Eos 600D og Canon eos 1100D som jeg snart skal selge.

Hva ønsker du deg til jul?
-
Vuderer å lage et innlegg om det veldig snart : )
Favorittkokk? :DD (Solveig som spør)
-
Tørr jeg si noe annet enn deg?
Hvis du kunne valgt én grønnsak utenom brokkoli, som du kan gå med på å spise, hvilken vil det være?
-
Du er teit kjære! Grønnsakssuppe er godt, men jeg skal lære meg til å spise alt. Så spørsmålet er hvor du starter :*
Skal vi flytte snart?
-
Skaff deg penger du, du vet jeg er med!Hva synes dere om svarene? Har dere noen flere spørsmål?

Håndball lørdag
Hei alle sammen! I dag har Follo Drømmelag spilt håndball serie igjen. Vi spilte kamper i bjørnholt hallen. Vi spilte to kamper, noe som resulterte i to seiere. Vi spilte først mot Herulf også mot Vivil. Det var utrolig gøy å se de spille i dag, alle scorte og det var et smil på munnen til alle sammen! Vi hadde også med oss en liten maskott, lille Leah. Veldig koselig å ha med henne også :)

Hva har dere gjort i dag?

Sminke innkjøpHer har dere sminke innkjøpene mine fra den siste uka! Hva vil dere høre mer om?

Svar på spørsmålsrunde - del 1


Hva liker du å gjøre på fritiden?
- På fritiden gjør jeg stort sett ikke annet enn å jobbe, være på cup og en gang i blant møtes med venner

Hvem er ditt stilikon?
- Tror rett og slett ikke jeg har noe stilikon.. Er utrolig glad i stilen til Madeleine Pedersen da..

hvordan er det på skolen for tiden?
-
Det går bra! Siste året er tøft, men jeg klarer meg.

hvordan er miljøet i klassen/på skolen?
- Det er ingen hemmelighet at miljøet ikke er det beste i klassen. I hvertfall ikke for min del, men det går helt fint. Har ikke noe stort problem med å være der.

er det noen der du ikke tåler ansiktet på?
-
Det er det alltid
gleder du deg til russetiden?
-
Skal ikke si jeg gleder meg til russetiden, da det ikke skjer noe spesielt for min del.

hva skal du i russetiden?
-
Jeg har bestilt russeklær og skal på tusenfryd, thats it!

hva er planene dine etter vgs?
-
Etter vgs skal jeg ha friår, hvor jeg skal jobbe og reise. Etter det skal jeg studere, men har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal studere enda.

hva slags sminke bruker du - hele sminkerutinen liksom?
-
Jeg har faktisk laget et innlegg om det, som du kan se her! Har vurdert å lage sminke video igjen, men jeg vet ikke om jeg tørr.

Hvem er det du tar først kontakt med, når det er noe?
-
Det må nok være Solveig, Thea eller Ayla.
Hvem er du med hvis du skal finne på noe med noen utenfor skolen?
-
Solveig, Ayla, Thea for det meste. Noen ganger også Mari, Stine, Kine, Julie, Lisbeth, Victoria, Frida.Del 2 kommer om noen dager! Hva synes dere om svarene? 

I kveld kommer det sminke innlegg, så husk å gå innom litt senere i kveld :)

 

Almost weekend


Hei alle sammen!

Akkurat nå sitter jeg i stolen til mamma, og ser på hun henge opp noen merkelig lys hun har kjøpt. Neida, de var så fine så mamma ;) Hun har vært på ikea og kjøpt lanterne kuler, som man putter en led pære inni. Vi hadde det veldig morsomt med å prøve å sette de sammen, haha. Middagen ligger godt plassert i magen, og vi vuderer å ta oss en god tur. Er lenge siden jeg har trent eller vært i aktivitet nå. Har vel ligget litt for mye på latsiden de siste dagene. I tillegg til at hverdagen er fyllt opp med skole og jobb. Thats my life.


Bildet fra når vi gikk tur på susjøen i fjor sommer!

Jeg var forresten på senteret i sta og kjøpte sminke! Så tenkte jeg skulle lage et innlegg å vise det enten i kveld eller i morgen. Så skal jeg teste og lage et nytt innlegg, om hva jeg mener om de. Sounds good?

 

Ask me anything!
Hva lurer du på? Still meg spørsmål om hva som helst!

 

Nelly wishlist1. link // 2. link // 3. link


1. link // 2. link // 3. link


1. link // 2. link // 3. link

Ønsker dere dere noe av det samme?

Prosjekt på gang


Hei alle sammen

Etter skolen i dag dro jeg til Ayla. Vi var hos hun en tur først, før vi tok turen ned på vinterbro senteret. Der fant vi ut at det var elleville dager, det vil si masse salg. Det var ikke elleville dager før i morgen, likevel fant vi masse salg allerede både på cubus og vita. Det meste var på sminke, så vi fikk en ide. I løpet av uka skal vi ned å handle masse sminke, også tenkte vi at vi skulle prøve å lage en videoblogg der vi sminker oss og prøver ut forskjellig sminke. Det kan hende det er en annen som også blir med. Er ikke helt sikker på når videoen blir laget, men skal oppdatere dere på hva som skjer. Dere kan også føle min blogg insta som heter sternerblogg, der kan jeg begynne å oppdatere dere før det kommer innlegg. Kommer etterhvert også til å poste litt bakscenene bilder når det skjer noe spennende!


Bildet er typ 3 år gammelt hahah, blir nok fingere og bedre bilder etterhvert!

Hva synes dere om prosjektet?

Uken som gikk ...


Ukens opptur... Det må nok være at jeg og mamma endelig fikk pratet sammen igjen, og skal begynne å ordne opp mellom oss. Blir deilig, jeg er glad i deg mammaen min ♥ Det kan også ha vært taco fredag sammen med Thea. 

Ukens nedtur... Ukens nedtur må ha vært en dårlig tilbake melding på skolen, jobbet så hardt med den også ble jeg tatt for å gjøre noe jeg ikke har gjort.. Ukens sang...   ♪ How that taste - Kehlani ♪ og ♪ All hours  -Julie Bergan ♪

Ukens latter...  Ukens latter må ha vært å se på Mari, Stine og Kine spille twister hos Mari på lørdag. Det var virkelig ikke et vakkert syn.

Ukens innkjøp... Denne uken har jeg ikke kjøpt noe annet enn mat, og betalt for bensin..

Ukens cravings...  Det må være ansiktmaske, denne uken har jeg vært hekta på ansiktsmaske! Tatt ansiktsmaske typ 5 ganger denne uka!Innlegg stjelt av Mona!

Hvordan har uken deres vært?

Sunday inspiration
God søndagSo damn serious

Hei alle sammen og god søndag!

Akkurat nå sitter jeg godt plassert i sofaen med håndball på skjermen. Denne gangen er det ikke Greys Anatomy på skjermen, men det er håndball. Sitter og ser på håndball jentene spille mot Litauen. Det er ikke den mest spennende kampen jeg har sett, men det begynner å komme seg. Merker hvor mye jeg savner å spille håndball selv, når jeg både ser på det på tv og trener det til guttene. Jaja, når man ikke klarer å holde seg borte fra skadene så har man vel ikke noe annet valg. Når kampen er over er det på tide å spille inn engelsk oppgaven, og sette seg ned å øve til historie prøven som vi har på tirsdag. Jobber i morgen så rekker ikke øve så mye i morgen, så da får man bruke søndagen sin på det. Ellers skal jeg nok klare å snike inn ett innlegg til i kveld, hva vil dere lese denne søndagen?

Hva gjør dere i dag? // Hva vil dere lese om senere i dag?

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits