hits

Oppskrift: Iskaffe


Hei alle sammen ♥ Jeg har fortiden blitt hekta på iskaffe om dagen, og har endelig fått til å lage en god en. Jeg har lett lenge etter å finne en oppskrift som lager en god iskaffe, men har aldri funnet noen. Nå har jeg utforsket litt, og lagd en jeg synes er veldig god! Jeg tenkte derfor å dele en oppskrift med dere om hvordan jeg lager den! 

Dette er hva du trenger! 

- Kaffe kapsler med 9 i styrke, eller annen kaffe du har

- En beholder med isbiter, jeg bruker min fra Starbucks 

- Ikaffe soyamelk 

- Søtning, jeg bruker karamell sirup 

Det du gjør er jo sette på to kapsler med kaffe, og fyller koppen opp med ikaffe til ca 2/3 av koppen! Så heller du oppi en passende mengde med søtning (karamell sirup). Du kan smake til hvor mye du selv ønsker etterhvert også! Det gjorde jeg til å begynne med. Så heller du oppi kaffen som du har lagd. 

Også blander du alt sammen, og VOLIA du har en god iskaffe! Håper dere liker den like mye som det jeg gjør ♥

Vil dere ha flere oppskrifter? Skal du prøve den ut? 

Video - 3 dagers vlog


 
Hva synes dere? ♥


 

FOR EN DAG


God mandag alle sammen ♥ Denne uken har jeg hatt en sikkelig pangstart på uka, noe som føles sinnsykt deilig! Dagen startet med 5 timer søvn, før det var tidlig vakt i praksis. Startet klokken sju ute i gapahuken, hver mandag har vi ute dag med tur. Så jeg har vært hele dagen ute i skog og mark. Noe som egentlig passer meg veldig fint, veldig nydelig å se på alle høstfargene ♥

Siden jeg startet tidlig var jeg også tidlig ferdig, så tidlig som halv to. Da var det rett i butikken for å kjøpe grønnsaker, for jeg hadde nemlig sinnsykt lyst på grønnsakssuppe. I tillegg så det ut som lynet hadde slått ned her hjemme, så jeg startet å rydde og vaske når jeg kom hjem. Rommet er fortsatt kaos, da jeg ikke har fått helt kontroll på hvor jeg skal ha ting enda. Så soverommet for vente litt til før den får en ordentlig shine den også. Når jeg var ferdig å vaske startet jeg med å lage grønnsakssuppe. Jeg har aldri lagd det selv før, så jeg var veldig spent på hvordan det ville smake. Den smakte sinnsykt godt, så det kommer jeg helt klart til å lage flere ganger. 

Når jeg var ferdig med å spise startet jeg litt med å rydde rommet mitt, hun jeg bor med er syk og sovna. Jeg følte derfor ikke for å rydde stort mer i rommet ved siden av hun, da hun skulle få lov til å sove. Bilen min sto innerst på parkeringsplassen, og jeg hadde egentlig tenkt til å trene. Tenkte derfor hva skal jeg finne på nå. Det endte opp med en løpetur langs Mjøsa istedenfor, og en liten styrke økt på verandaen når jeg kom tilbake.

Nå er beina greit slitne, jeg har fått i meg litt mer suppe og dusjet. Nå skal jeg sette meg med god samvittighet i senga å se litt serie, evt rydde litt til for å ikke sove i et fullstendig kaos i natt. Jeg sover enda bedre når det er ryddig og fint rundt meg. Jeg må derfor snart få litt orden i alle skuffer og skap på rommet mitt også. Kanskje på tide å pakke bort litt sommerklær snart også. 

God mandag alle fine ♥

Livet har mye planer


God onsdag alle sammen! Nå er det en stund siden sist jeg var innom nok en gang, man får vel bare bli vant til det når det gjelder meg. Jeg tror det kommer til å ta tid før jeg klarer å starte opp 100%, man får gi og ta og ta livet som det kommer. Nå om dagen er livet sinnsykt hektisk. Jeg har fått meg jobb på Rema, i tillegg til skole og praksis. Så dagene flyr avgårde, og det er ikke alltid man rekker det man har lyst til. Nå om dagen merker jeg at døgnets timer bare flyr fra meg, og jeg omtrent ikke er hjemme. Men samtidig, så elsker jeg det faktum at jeg alltid har noe å gjøre. Jeg trives best sånn, så jeg skal absolutt ikke klage. 

I helgen var jeg og hun jeg bor med å så Skjelvet på kino. Jeg satt og spant hele kroppen under hele filmen fordi det var smålig skummelt og sinnsykt spennende på samme tid. Filmes anbefales virkelig. Jeg ble også litt skuffa, for jeg trodde rett og slett at jeg skulle tro på filmen såpass mye. Noe jeg ikke gjorde, jeg trodde jeg skulle få mareritt den natta og ikke tørre å dra til Oslo etterpå. Rett og slett, så tenker jeg ikke på filmen stort i det hele tatt. Noe som egentlig er bra, men samtidig som det irriterer meg litt. 

Livet om dagen består som oftest av praksis i barnehage, jobb, skole arbeid og har nå også startet med trening igjen! Hvordan går det med dere som fortsatt titter innom meg her? Setter pris på hver og en av dere ♥

Les mer i arkivet » September 2018 » August 2018 » Juni 2018


Hei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com