hits

VIDEOOO MANDAG


Hva synes dere?
 

Uken som gikk...


Nå er det veldig lenge siden jeg har hatt en uken som gikk. Tenkte derfor å prøve å sette i gang med det nå! Hvis dere har noen innspill på hva jeg skal ha med er det bare å skrike ut.

Ukens høydepunkt:
Ukens høydepunkt må ha vært å få godkjent arbeidskravet som jeg har stresset og grudd meg til hele uken. Veldig deilig å få meldingen om at det ble godkjent. Det var også veldig deilig å komme hjem til familie, venner og kjæreste igjen. Selvom det ikke er alt for lenge siden jeg så de sist.

Ukens nedtur:
Denne ukens nedtur har ikke vært stor. Mer skuffet over at jeg ikke klarte å holde meg unna dårlige alternativer når det gjelder middag. Kjøkkenet vårt hjemme er rett og slett ganske dårlig, så det er ikke alltid like fristende å lage mat. Samtidig får jeg utrolig lett vondt i magen om dagen. Vært hos legen også men de finner ikke ut noen ting. Samtidig har ansiktet mitt fått tidens kviseutbrudd.

Ukens serie:
Den siste tiden har jeg startet å se på Orange is the new black igjen. Jeg så litt på det tidligere, men så hadde ikke de siste sesongene kommet ut så jeg ventet. Innen den tid begynte jeg å se på nye serier, så nå bestemte jeg meg for å se hele greia på nytt og få med meg alt sammen.

Ukens innkjøp:
Denne uken har jeg kjøpt melk, havegryn, rosiner, yoghurt, sokker, truser og deo. Veldig spennende innkjøp denne uken gitt. Jeg kjøpte også litt ting sammen med de jeg bor med på ikea og på nett. Det skal jeg vise dere når alt er på plass.

Ukens sang:
Jeg har blitt så lei av sangene mine i det siste, at jeg rett og slett har begynt å høre på gamle lister. Never easy av både Kurt og Thosebricks, Make me (Cry) av Noah Cyrus, Hero av Donkey Boy osv.

Ukens cravings:
Jeg har egentlig ikke hatt noen store cravings. Jeg har prøvd å være litt flink denne uken med å ikke spise så mye godteri og usunt. Når jeg tenker meg om har hatt cravings på kaffe om dagen for å holde meg våken.

Ukens utfordring:
Utfordringene mine når jeg er på skole er faktisk å sovne om kvelden og holde seg våken i løpet av dagen. Jeg er så lite vant til å ha skole, at det blir så mye som skjer inn i hodet og mye å få med seg at jeg blir sliten av det. Burde ikke være noe problem å sovne om kvelden når jeg er vært vant til å jobbe.. Likevel er jeg et natt menneske, og kommer alltid til å være et natt menneske så inspirasjonen og energien kommer når jeg burde sove.

Ukens tanke:
Ukens og forrige ukes tanke har egentlig bestått veldig av hvordan Siv Jensen blir fasinert over landsturneringen for funksjonshemmede. Likevel så har hun ingen fokus på de når det gjelder politikken og tar heller alt de har fra dem.

Akkurat nå!
Akkurat nå sitter jeg mest sannsynelig å ser på det gamle laget mitt spille håndball kamp om alt som går etter planen. Egentlig er det fredag nå, og jeg sitter her og ser på the voice sammen med pappa.

Hvordan har deres uke vært?

Sannheten om skolen


Jeg vet egentlig ikke helt hvor mye jeg har fortalt dere om skolen. Jeg har ihvertfall begynt å barnehagelærer studiet i Hamar. Jeg går noe som heter samlingsbasert. Det vil si at jeg har en uke med skole, og fire uker med nettuker. Jeg er derfor bare på skolen en uke hver femte uka ca. De andre ukene kan jeg legge opp slik jeg vil. Det kan være veldig deilig, samtidig som det kan være utfordrende. Jeg merker jeg har lett for å utsette oppgavene til siste frist. Jeg føler samtidig at jeg lærer mye mer av å jobbe selv og diskutere med andre, istedenfor å bare sitte å høre på foreleser. De som er på skolen hver dag (campus basert) har levert første oppgave nå. Hvis jeg hadde gått der kjenner jeg meg selv såpass, at jeg vet jeg hadde utsatt lesingen helt fram til nå. Nå har jeg heller fått lest masse og lært mye mer enn jeg hadde gjort med campus basert.

Det er sikkert mange som lurer på hvordan det er å gå barnehagelærer og hva det egentlig går ut på. Så jeg kan fortelle litt om hva vi har gjort til nå. Skal bli mye flinkere til å oppdatere dere mer jevnlig videre fremover. Frem til nå har vi prøvd å bruke kreativiten mye. Vi har lagd fortellinger om hva som skjer under kumlokket, inne i panteautomaten eller billettautomaten. Noe som var veldig vanskelig, veldig morsomt og krevende på samme tid. Vi har skrevet om voksnes rolle i rolle lek, noe som var utrolig vanskelig. Vi ansatte i barnehagen har så mange forskjellige roller etter barnsbehov og utfordringer, kunnskap og hvordan type lek. Vi har vært i skogen for å leke gjemsel, boksen går, sett på dyr og planter, sett på blomster og sopp. Vi føler rett og slett noen ganger at vi selv er et barn i barnehagen. Det er vanvittig morsomt og lærerik, hvis du er glad i barn og interesserer deg for barns oppvekst, væremåte og kultur og vil jobbe med det anbefales det virkelig!

Studerer dere? Og hva studerer dere?

 

Ikea tur


Her om dagen bestemte vi (jeg og de to jeg bor med) og ta oss en tur på ikea. Vi fant ut at leiligheten våres trengte litt mer personlig preg og bli litt mer hjemme koselig. Vi gikk rundt og ble veldig inspirert av sofaer og kjøkkenn, og generelt det meste som var å finne. Jeg merker veldig godt at jeg får så lyst på min helt egne leilighet som jeg kan innrede å gjøre som jeg har lyst til med. Vi får nok vente til etter studier med den slags. Vi kjøpte litt planter, bilderammer, et bilde og litt lys. Vi satt det opp når vi kom hjem, og innså at det skulle ikke så mye til for å gjøre det litt mer hjemme koselig. Jeg kan ta å vise dere litt bedre senere. Vi har bestilt bilder, så vi må vente på at de komme, når det er på plass skal jeg vise dere litt bedre hvordan vi har det. I dag reiser jeg hjem til Follo igjen, skal på cup i morgen og har fri et par uker nå før jeg skal på skolen igjen. Tenkte også å fortelle dere litt mer om skolen i løpet av helgen hvis dere er interessert i det.

Hvordan synes dere ikea er? Helt jævlig eller ganske greit?

 

En kveld på badet


Hva synes dere?

God mandag


Hei vakre mennesker!

Jeg vet egentlig ikke om det fortsatt er noen som går innom bloggen min, da jeg er forferdelig dårlig til å blogge. Siden sist har jeg vært hjemme i Oslo på besøk hjemme. Jeg går samlingsbasert, som vil si at vi har en uke med forelesninger og ca tre uker med nettoppgaver som vi kan gjøre hvor vi vil. Derfor bestemte jeg meg for å tilbringe litt tid med venner, familie og kjæreste. Det har egentlig ikke skjedd stort hjemme heller. Jeg har vært på fotball cup og hatt mye fotball treninger. Jeg var i konfirmasjon til min kjære kusine i går ellers har det ikke skjedd store ting. Nå skal jeg prøve å være tilbake så godt jeg kan, skal ihvertfall ikke gå tre uker til neste ordentlige innlegg.

Når jeg prøvde å laste opp bilde innså jeg hvorfor det har vært så lite motiverende å blogge. Nettet her jeg bor er så elendig dårlig, at det omtrent tok ti minutter bare å laste opp et bilde. Vi får bare prøve å gjøre det beste ut av det. Jeg har også blitt mye dårligere til å oppdatere sosiale medier og ta bilder som jeg var så sinnsykt glad i før. Det er på tide å starte opp igjen!

Hva gjør dere om dagen?

NY VIDEOOO


Denne bloggen her står nå for det meste av videoer som blir postet! Lover dere at jeg nå skal komme i gang å bli bedre! Hold ut!

Mandaaaaaaag


Har dere gjort chubby bunny challange før?

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com