Justin Bieber
På fredag var jeg og Solveig på Justin Bieber konsert. Jeg skal ærlig si at den skuffet litt. Det var alt for mye playback. Samtidig var jeg egentlig veldig sliten, så ble ikke den perfekte kveld. Det var koselig, og jeg er glad for at jeg var der. Det kunne vært bedre, men det kunne også vært verre. Ellers i går var jeg på håndball cup med guttene jeg er trener for. Det ble to av to seiere, så det er vi veldig fornøyd med.Var dere på konsert?

Hva er det jeg vil mest


Thea sendte meg akkurat melding, og spurte om hva som skjedde med bloggingen. Og vel jeg vet ærlig ikke. Går innom blogg.no hver dag, til og med flere ganger daglig. Jeg bare vet ikke hva jeg skal skrive om. For i det siste så står livet mitt av at jeg bor i senga mi, er på jobb og er på trening. Det er ikke så mye å skrive om, og jeg skal ærlig si jeg ikke har selvtillit nok til å skrive om det jeg vil alltid heller. Jeg vet familien min vet at jeg blogger, men jeg klarer ikke å si jeg vil ta bilder av det. Vil du ta bilder av meg, eller hva som måtte til. Jeg vet ærlig ikke hvorfor det er sånn, fordi det er rett og slett bare teit. Føler bare at folk har så mye fordommer om blogging. Jeg elsker virkelig å lage videoer, ta bilder og alt som kommer innen blogging og youtube. Samtidig så er det eneste som står oppi hodet mitt at jeg vil flytte ut. Føler at jeg kan nå målene mine mye bedre av å bo alene for meg selv. Det er noe jeg virkelig trenger. Når jeg er hjemme så bor jeg inne på rommet mitt, og går veldig sjeldent ut. Rett og slett fordi jeg trenger å være alene, og hjemme ikke alltid føles som det rette stedet å være. Jeg elsker familien min, jeg gjør virkelig det. Jeg tror jeg bare trenger å fokusere mer på meg selv, enn de rundt meg. Gjøre de tingene jeg har lyst til, uten å føle at noen kommer til å kommentere det. Skulle snakke hele tiden, bare for at det ikke skal bli klein stemning. Det er så mye jeg trenger å gjøre for meg selv, men det er så mye som stopper meg. Både pengene, samvittigheten, muligheten og alt. Det burde ikke være så vanskelig, men når man legger alt sammen så blir det vanskeligere enn man vil at det skal være. Tiden strekker ikke alltid til heller. Jeg mener absolutt ikke å klage, følte bare for å få det ut. 

- Mitt reise antrekk -

Bukse - adidas (Nelly) // Genser - Adidas (Urban) // Sko - Nike free run (Zalando) // Solbriller - Ray Ban
Hva bruker dere som reise antrekk?

Hvilken by skal jeg besøke?
Når dere leser dette innlegget, sitter jeg og søsteren enten på Gardermoen eller så er vi allerede oppe i lufta. Denne helgen skal vi nemlig besøke en ny by. Jeg kan si så mye om at det er i Norge. Vi reiser ikke alene. Hele fotball laget skal avgårde. Siden både jeg og søsteren jobber heltid, og ingen av oss hadde muligheten til å ta seg fri. Bestemte vi oss for å ta flyet etter, resten av gjengen har tatt buss tidligere i dag. Dette er en by jeg aldri har besøkt, vi kommer ikke til å få tid til å besøke mye av byen. Gleder meg likevel til å få et innblikk i hva byen har å by på.Hvor i Norge er vi på vei?

- Veien til et bedre liv - introduksjon -


Jeg har lenge ønsket å endre ting i livet mitt. Jeg har ønsket å gå ned i vekt. Jeg har ønsket å lære meg å spise sunnere. Jeg har ønsket meg å bli mer utadvendt. Jeg har ønsket meg å bli smartere. Jeg har ønsket meg å flytte ut. Jeg har ønsket meg et liv jeg er stolt av, som gjør det lettere å stå opp. Det hørtes kanskje trist og fælt ut. Jeg har det langt i fra dårlig nå, det er bare små ting i livet jeg skulle ønske var bedre. Små ting som kan gjøre store forskjeller i livet mitt. Jeg har prøvd å sette de opp som nyttårsforsetterer, mål for mnd eller uken. Ingen ting ser ut til å fungere. Jeg fikk plutselig tanken, hva om jeg gjør det til en blogg ting. Hva om jeg lager en serie, der dere sammen med meg kan fullføre dette. Vi setter oss mål for en uke eller mnd, med ting vi ønsker å forbedre. Vi skal skrive ned hva som er målet, hva vi har gjort, og hvordan vi synes det går etterpå. Jeg tenker det kan være veldig spennende, og jeg gleder meg til reisen.Hva synes dere om ideen min?

- Good Morning -
Det er lille lørdag, og vel jeg har den store lørdagsfølelsen enda. Den slipper visst virkelig ikke. Så er bare å dra seg opp av senga og komme seg på jobb visst. Håper alt kaoset er ordnet opp i, og vi kan ha en normal dag på jobb i dag. Det hadde vært flott. Dagen i dag har jeg ikke store planene for, så får se og finne på noe. Skulle egentlig spise middag med Ayla i dag, men hun har dessverre blitt syk. Så vi får se hva hun orker. Nå har jeg akkurat ordnet meg, og venter bare på at maten min skal bli ferdig.Ønsker dere en god lille lørdag, hva gjør dere i dag?

En dag full av kaos
God tirsdag!

I dag våknet jeg med en følelse av at det var lørdag, noe som ikke var den beste følelsen å våkne opp til. Våkne å tro at det er lørdag, også er det bare tirsdag. Jeg kom meg avgårde på jobb, noe som endte i bare kaos. Vannet i barnehagen forsvant, uten at vi visste noen ting. Noe som endte med at vi måtte ringe alle foreldre, og vi måtte stenge barnehagen av hygeniske årsaker. Vi ansatte måtte likevel bli igjen, og ordne med alt annet som trengs. Ble masse kaos med foreldre, kommunen og arbeiderne utenfor barnehagen. Det gikk heldigvis greit, og det ble rett og slett en litt kjedelig dag på jobb. Nå er jeg hjemme endelig, og det blir nok en liten treningsøkt senere. Energien er enda ikke på topp, så vi får prøve gradvis med den treningen.


Min kjærlighet for blomster <3

Hva gjør dere om dagen?

- Uken som gikk... -


Ukens høydepunkt: Var å begynne bedringen, og forhåpentligvis fortsette å være der. Var i en veldig koselig konfirmasjon ellers skjedde det ikke så mye denne uka.

Ukens nedtur: Er ikke så vanskelig å finne ut hva som var ukens nedtur egentlig, rett og slett det at infeksjonen min skulle komme tilbake. Eller få nytt utslag da ikke alle bakteriene var borte etter forrige kur. 

Ukens serie: Jeg ser fortsatt på The fosters, men har rett og slett ikke så mye ro i sjela til å se på serier lenger. Starter å se både youtube videoer, og serier men slår de av igjen etter et par minutter. 

Ukens innkjøp: Denne uka har jeg kjøpt en begunder rød cardigan, ellers har pengene gått til medisiner og lege regninger. 

Ukens sang: Soul Phazed - Jessica Hart. Dancing in flames - Chinook. Chemical Kids - Major Myjah. Safe and Sound - Alfred Hall. 

Ukens cravings: Det eneste jeg har cravet på denne uken, som ikke er en normal craving er: Søvn. Denne uken har jeg sovet så utrolig mye. Den ene dagen var jeg så dårlig at jeg sov i 13 timer. Jeg har fint kunnet lagt meg klokken åtte om kvelden. Det var da energien min gikk slutt. Det er ingen ting jeg har gjort mer enn å sove denne uken. 

Ukens utfordring: Jeg merker disse ukene mine siden slutten av juli begynner å bli rimlig kjedelige. Det er kanskje ikke så rart når man er syk. Men igjen så blir det å få i seg nok mat og drikke, og ha nok energi til å gjøre noe i løpet av en dag.

Ukens bilde:Hvordan har deres uke vært?

 

- Søndagstur med gutta -
Denne søndagen startet med en liten jobb økt på treningssenteret. På veien hjem dro jeg innom for å hente Rufus (hund) og Leif. Jeg og pappa hadde nemlig planlagt å ta en søndagstur i skogen. Det ble en litt over to timer lang tur, noe som passet meg veldig bra. Synes det bare blir bedre og bedre å gå turer. Før hatet jeg det mer enn noe annet, men nå elsker jeg det mer og mer. Det forundrer meg ikke om det kommer til å bli en søndagstradisjon. Nå skal vi snart lage biff og bakt potet til middag. Gleder meg bare av tanken på det, virkelig en helge favoritt. Nå skal jeg fikse meg og prøve å få tatt noen bilder snart.Hva gjør dere i dag?

 

- Bucket list September -


 - Besøke en ny by -
Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å reise og oppleve nye ting. Det gjør noe med livsgleden og energien min. Jeg må begynne å bli flinkere på dette. Denne mnd skal jeg besøke en ny by, det er allerede bestemt. Så jeg gleder meg utrolig mye.- Spille håndball -
Jeg har alltid vært glad i å spille håndball. Har spilt håndball siden jeg gikk i første klasse. Jeg slutta for et par år siden, men nå har damelaget her startet opp på nytt. Så nå gleder jeg meg til å få fart på håndball gleden igjen.

- Trene minst to ganger i uka -
Forhåpentligvis blir jeg snart frisk. Da er planen å begynne å trene gradvis igjen, tenker at det blir noen lange turer i skog og mark. Etterfulgt av noen lette styrkeøkter. Siden jeg har vært syk så lenge kan jeg ikke starte for hardt heller.

- Poste et antrekksbilde i uka -
Har begynt å like å sette sammen antrekk, og se litt mindre slaskete ut. Nå må jeg bare begynne å ta med meg kameraet, og knipse noen bilder av det hele. Tror det kommer til å bli bra for meg selv, og kanskje mer interesant for dere å lese også.
- Spare minst 10 000 -
Dette var jeg veldig flink på forrige mnd. Håper at det forsetter like bra denne mnd. Så jeg enten har penger når jeg skal fikse bilen, har muligheten til å reise eller evt flytte ut. Uansett er det greit å ha noen ekstra kroner på sparekontoen som blir nyttig brukt.

- Være flink på jobb -
Denne mnd er det min siste tid i barnehagen. Jeg er bare ansatt ut september, så denne mnd skal jeg virkelig stå på. Jeg vil virkelig få de til å savne meg, og tenke at jeg virkelig har gjort noe bra og fornuftig mens jeg har vært der. Vil rett og slett legge igjen spor etter meg.

- Lage og poste en video -
En ting jeg gjør daglig, som jeg ikke klarer meg uten. Er å se på videoer på youtube. Før kunne jeg se på hva som helst, nå ser jeg for det meste bare på spennende vlogs. Jeg vil lage filmer, redigere og dele med dere hva jeg elsker.

- Dra på konsert  -
I juli var jeg på Rihanna konsert, og det var virkelig noe av de bedre tingene jeg har gjort. I September er det klar for enda en konsert. Forrige konsert var Solveig syk, og jeg har håp om at jeg skal bli frisk. Så vi virkelig kan nyte livet på konsert denne gangen.

Hva er deres planer for September?

Vlog - a day at the beach


Hva synes dere?

Get to know me


1 - HVA ER DITT FULLE NAVN?

- Camilla Sterner

2 - NÅR HAR DU BURSDAG?
- 3. April 1997

3 - ØYENFARGEN DIN?
Blå-Grønn

4 - HAR DU NOEN SØSKEN?
- Har en store søster.

5 - FAVORITT MAT OG DRIKKE?
- Fanta med Sitron, eplejuice, eller iste..

6 - FAVORITTSANG FOR ØYEBLIKKET?
- You and Me - Skrux
- Du og jeg - Mivas Remix

7 - HVILKEN TID PÅ DØGNET LIKER DU BEST?

- Kvelden etter åtte, og utover mot natta. Da jeg er mest kreativ, og har mest energi. Kunne lett tatt meg en løpetur kl 01.00 om natta, synd det er for mørkt.

8 - HVA ER DIN BESTE EGENSKAP?

- Jeg er omtenksom, setter gjerne andre ovenfor meg selv. Noe som ikke er bra for meg selv. Jeg lever for at andre har det godt, og prioriterer andres glede ovenfor meg selv. Mange ganger jeg vil gjøre noe, men velger å ikke gjøre det for å hjelpe eller glede andre.

9 - FAVORITT APP?
-
Pokemon go og instagram

10 - HVA ER FAVORITTFAGET DITT PÅ SKOLEN?
- Favoritt faget mitt var uten tvil matematikk!

11 - FAVORITT FILM/SERIE?
Alt for mange..
- Greys anatomy
- Gossip Girl
- The fosters
- Pitch Perfect 1 og 2
- Abduction

12 - FAVORITT BUTIKK?
- Ingen tvil, Urban for alltid.

13 - FAVORITT PARFYMEN DIN?
- Chanel sin change

14 - FAVORITT HØYTID?
-
Har ingen spesiell favoritt høytid. Familie sammenkomenstene og høytidene er ikke de samme lenger. Men om jeg må velge blir det jul.

15 - FAVORITT ÅRSTID?

- Sommer uten tvil, høsten kan også være ganske fin.

16 - HVA ER DET FØRSTE DU LEGGER MERKE TIL NÅR DU MØTER NYE PERSONER?

Blikket, om de møter deg med et smil eller et stygt blikk.

17 - HVOR LANG TID BRUKER DU PÅ Å GJØRE DEG KLAR OM MORGENEN?

- Har jeg god tid, bruker jeg veldig lang tid. Har jeg dårlig tid kan jeg være rask. Bruker alt fra over en time, til kun en halv time.

18 - HAR DU PIERCING/TATOVERING?

- Det har jeg ikke.

19 - FAVORITT KLESPLAGG?

- Elsker å gå i pynta kose shortser, kjoler, eller joggebukse.

20 - HVA VIL DU BLI NÅR DU BLIR STOR?
- Jeg har rett og slett ingen anelse. Har virkelig lyst til å bli alt mulig.. 

Et helvetes døgn
På tirsdag dro jeg som sagt til legen. Noe som var ganske spesielt. De tok testen for kyssesyken som viste negativ. De tok bakterie test som også viste negativ. De tok noen andre tester som også viste negativ. De tok feberen noe de mente jeg ikke hadde. De mente rett og slett at jeg var 100% frisk. Noe jeg var 110% sikker på at jeg ikke var. Jeg fikk vilja mi til slutt, og de begynte å ta noen av testene på nytt. Det viste seg at det fortsatt var bakterier i kroppen, og jeg ble satt på ny kur. Denne kuren er den minste kuren, så har egentlig en følelse av at de satt meg på den kun for å bli kvitt meg. Når jeg kom hjem fra legen, tok jeg pilla mi og gikk rett og la meg. Bare to timer etterpå, hadde jeg feber som aldri før. Senga mi var rett og slett gjennomvåt. Resten av natta sov jeg vel omtrent ingen ting. Fikk panikk hver gang jeg tok beina ut av dyna fordi det var så kaldt, samtidig som jeg kokte av å ha den på. Feberen var der som aldri før. Sa ikke legen at jeg var frisk... Overraskende nok dro jeg på jobb dagen etter, noe som ikke er det beste jeg har gjort. Når jeg kom hjem, gikk jeg rett og la meg. Og vel jeg sov til jeg skulle på jobb i dag. Så derfor ble det ikke noe oppdatering i går. I dag har jeg smått feber innimellom (hadde det i natt også, men ikke like ille). Halsen verker som bare søren, matlysten er nesten borte, og hodet er ikke helt med om dagen det heller. Håper virkelig at jeg kan bli frisk snart.Har dere opplevd noe av det samme?

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits