hits

Vidregående skole
Når jeg går rundt på skolen nå, så ser du hvor sinnsykt stort skille det er. Det er 1.vgs for seg, 2.vgs for seg og 3.vgs for seg. Det er bare noen få som går på tvers av klassene. Gjett hvem som blir mest snakket dritt om på denne skolen, jo det er nemlig de som går på tvers av klassene. Det er noen på skolen som droppet skolen noen år, og startet et par år senere. Det ville si at de måtte gå i klasse med de som er fire år yngre, og på grunn av det blir han baksnakket for å henge med de som er yngre enn seg. Som han selv sa ?Skal jeg gå bort til en random 96er (de som var eldst på skolen da) og spørre om å henge med de, fordi det ikke er sosialt akseptabelt at jeg er venner med de jeg går i klasse med!?. Når ting har blitt sånn så er det jo bare helt sykt. Jeg som er 97, føler meg rett og slett misunnelig på de som er yngre. Der ser du alle klassene henger sammen, du blir kjent med venner av venner, og på tvers av linjer. Jeg hadde virkelig ikke hatt noe i mot det, for der jeg går er det rett og slett bare drama, baksnakking og folk som ikke klarer å være sosiale. Hvor er moroa med, og folk sier de bare henger med for å gå ut av skolen med venner. Når de allerede nå ikke klarer å være sosiale utenom skolen, så i mitt hodet går du ut av vgs uten venner uansett. I hvert fall venner du kan være sosiale med.Tredje klasse er faktisk de som er mest dømmende, men skal jeg fortelle dere hvem som ser ut til å ha det verst. Jo, det er nemlig tredje klasse. Så jeg vil tro det er veldig mye sjalusi blant tredje klassingene. Det er også sikkert mange av de som jeg går med både i klasse og på skole med, som kommer til å lese dette og bare le. De kommer til å le fordi jeg har rett, og for at det er det som er sannheten om de vil det eller ei. Så kommer de til å mobbe meg for at jeg sier jeg ikke hadde hatt noe i mot å være med de som er yngre, men vet dere hva! Versegod, dere får lov, plag meg så mye dere vil, kunne ikke brydd meg mindre!

Fylte horn
Her om dagen lagde jeg noen utrolig gode innbakte/fylte horn! Så tenkte jeg skulle dere oppskriften med dere! Denne oppskriften er til ca 16 horn!

Ingridienser:
3,5 dl melk
50g gjær 1 ts salt
100g meierismør
1l hvetemel

Pålegg etter eget ønske!

Slik gjør du

  1. Ha hvetemel og salt i en kjøkkenmaskin med eltekrok. Smuldre gjæren i melet.

  2. Smelt smøret på lav varme og bland inn i melken. Hell blandingen i melet og elt på lav hastighet i 5 minutter. Skru opp hastigheten på kjøkkenmaskinen og elt i 2 minutter til.

  3. Smør en bolle med litt smør og legg deigen oppi. 
Dekk med plastfolie og hev på et lunt sted i 40 minutter.

  4. Ha deigen ut på en melet benk. Del deigen i to emner og kjevle ut to store rundinger. Del hver runding i 8 pizzatrekanter.

  5.  Legg fyllet på den tykkeste enden av hvert «pizzastykke». Rull sammen til horn og legg 8 stykker på hvert sitt stekebrett dekket med bakepapir. Dekk med et kjøkkenhåndkle og la etterheve i 35 minutter.
    Pensle med egg og stek midt i ovnen på 225 grader i 10-13 minutter.

 Jeg valgte å ha 6 med bacon biter, pizza saus og ost, og en med karbonade deig, pizzasaus og ost! Smakte fantastisk!

Har du tenkt til å prøve det ut?

Er gamle dager bedre enn nåtiden?

I denne verden er det sinnsykt mye press. Du har press om hvordan du skal kle deg, hva du skal gjøre, hvordan du ser ut, hvordan du skal oppføre deg, hva du ikke skal gjøre osv. Hvor slitsomt er ikke det, og alltid skulle ha press på seg? Ikke bare er det utrolig mye press på hva du skal gjøre, alle lever også igjennom mobilen sin. Jeg skal ikke si noe, for jeg er en av de! Tidligere når jeg var mindre så gikk jeg som oftest eller syklet til venner for å se om de var hjemme og de aller fleste kunne henge sammen. Nå snakker vi sammen igjennom sosiale medier, og kan ikke lenger være så mange i lag sammen heller. Når vi er med folk, så bruker vi faktisk meste parten av tiden på å fortelle hele verden at vi gjør det. Det samme gjelder når vi reiser til et annet land, eller et annet sted. Vi er for opptatte med å fortelle folk hvor vi er å ta et bilde enn å nyte stedet vi er på og selskapet med de vi reiser sammen med. Dere har sikkert sett den reklamen av kjæresteparet som er i paris og ser på Eiffeltårnet? Men begge to er for opptatte med hver sin mobil for å fortelle hvor de er.. Det er faktisk så sinnsykt sant at det er trist! Noen ganger får jeg utrolig lyst til å leve i en verden hvor det ikke er så sinnsykt mye press på hvordan du skal være, og det er mulig å leve uten at alt må gå igjennom sosiale medier og at man skal være avhengig av sosiale medier!

Når det kommer til gutter og jenter, og forhold så er jeg også veldig for det gamle! Nå fortiden så drar folk på fest, har one night stands og aldri møtes igjen, Hva er poenget med det! Hvorfor kan man ikke be folk ut, dra på date (middag og en aktivitet (nei ikke sex)) og bli bedre kjent igjennom flere ting sammen. Flere dater, og ikke bare en som ender i one night stands. En annen ting er at folk ikke legger så godt merke til hvem som går forbi dem, eller hva som er rundt dem for alle går rundt og ser ned i mobilen sin uansett. Vi vet jo ikke lenger hva som skjer rundt i verden, annet enn hva vi finner på nettet. Jeg synes det er trist, og skulle virkelig ønske vi kunne gå litt tilbake i tid igjen.
Hva mener dere?

Livet er en dans på roser


Livet er en dans på roser, men for å komme til den fine delen av rosen må du klatre opp på tornene. De siste dagene har jeg vært fraværende på bloggen, rett og slett fordi jeg har gått på veggen. Ting går rett inn og rett ut igjen, folk kan sitte ved siden av meg, se på meg og snakke til meg.. Men jeg reagerer ikke på det, det er som om jeg bare er der men ikke er der likevel om det gir mening. Jeg er tilstede fysisk men ikke psykisk. Jeg sitter på skolen i timene, men får ikke med meg et eneste ord som blir sagt. Jeg vet at vi har prøver, innleveringer, lekser osv men lenger kommer jeg ikke. Jeg kan sette meg ned og lese oppgaven, uten å egentlig forstå hva oppgaven handler om. Lærerene sier at de skal forklare det for meg hva jeg skal gjøre, men jeg får det fortsatt ikke med meg. Det er bare tomme ord, som flyr forbi.Dere lurer kanskje på hva som har skjedd, og hvordan det endte her. Jeg skulle så gjerne ønske at jeg visste svaret på det selv, men egentlig så har jeg ingen anelse. Jeg kan fortelle dere hva jeg vet.

Jeg vet det at jeg er en familie person, men familien min er en familie som bare krangler og omtrent ingen er venner. Jeg vet såvidt hvem familien min er, og finner det først ut når noen dør. I tillegg så er de som faktisk er i nærheten av meg personer som skal fortelle deg at du er ubrukelig. Ingen ting av hva du gjør er bra nok, og ting kan alltid bli bedre. Hvis du har en drøm om noe du vil gjøre så skal de fortelle deg at nei det kan du ikke gjøre du skal gjøre sånn og sånn. Helt siden 1.klasse har jeg vært den personen som har blitt utestengt og aldri vært bra nok. Selv nå 3. klasse på vidregående skole så skjer det enda. Jeg vet ikke hva det er med meg eller hva jeg gjør galt, men noe er det tydeligvis. Jeg har selvfølgelig noen få venner men jeg skulle så gjerne ønske at jeg hadde flere. Det er heller ingen av de som forstår meg og støtter meg på riktig måte føler jeg. De også skal fortelle meg hva jeg skal gjøre, og si at nei det du har lyst til kan du ikke gjøre for det er ikke riktig. Det som er riktig for deg trenger ikke være riktig for meg, vi er alle forskjellige, har forskjellige behov, drømmer og hva som gjør oss lykkelig. Når skal folk forstå det?

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com