Work your way to USAHei alle sammen!

Jeg endte opp med å dra ut i går, noe som var utrolig koselig. Ble kjent med masse hyggelig mennesker og hadde det veldig morsomt. Jeg kom hjem rundt elleve tiden (idag) og da var det å sette seg rett ned å starte med skolearbeidet. Jeg tror jeg er ferdig, mangler bare at pappa og min kjære søster skal lese igjennom så jeg evt kan endre den litt etter hva de synes. Om en times tid drar jeg avgårde på jobb. Jeg jobber utrolig mye, og akkurat nå er planen å spare for å dra og evt flytte en periode til USA. Jeg har utrolig lyst til å oppleve USA på godt og vondt. Jeg vuderer å bo i USA en mnds tid når jeg er ferdig med vgs, det er ingen ting jeg har mer lyst til enn å flytte ut og bo i USA. Så hvorfor ikke så to fluer i en smekk når man er ferdig med vgs?

Hva gjør dere i dag? Hva drømmer dere om å gjøre?

Shades on insideHei alle sammen!

I dag startet jeg dagen med en hodepine, planen var egentlig å dra å trene sammen med pappa ved elleve tiden idag. Endte opp med at jeg kjørte pappa ned og dro opp igjen for å slappe av litt. Jeg fikset meg og tok noen bilder, før jeg dro ned på Coop for å søke jobb og tok med meg pappa på veien hjem. Siden den tid har jeg jobbet med historie oppgaven, drit kjipt å måtte jobbe med skole når man har ferie men men. Ellers skal jeg på jobb om litt under en time, også får vi se om jeg drar ut etterpå eller ikke. Når jeg tenker meg om har jeg ikke mye alkohol i hus eller, så vi får se.Hva gjør dere i dag?

Vil også si tusentakk til alle som kommer innom bloggen min! I dag er jeg på 1.plass i området der jeg bor, woho!

Bonde gård


Hei alle sammen!

På søndag var vi på bondegård sammen med Leif. Vi fant ut at det var en bondegård i nærheten av der vi bor som hadde søndagsåpent. Så vi satt oss inn i bilen og kjørte dit. Det var ikke den mest spennende gården jeg har vært på, de fleste av dyrene lå bare inne i huset sitt å sov og ville ikke komme ut. Så det var litt kjedelig, ikke engang når vi prøvde å lokke dem med gress eller noen ting. Men men det var en koselig dag uansett.Hva synes dere om bildene? Har dere vært på bondegård i det siste?

 

Vidregående skole
Når jeg går rundt på skolen nå, så ser du hvor sinnsykt stort skille det er. Det er 1.vgs for seg, 2.vgs for seg og 3.vgs for seg. Det er bare noen få som går på tvers av klassene. Gjett hvem som blir mest snakket dritt om på denne skolen, jo det er nemlig de som går på tvers av klassene. Det er noen på skolen som droppet skolen noen år, og startet et par år senere. Det ville si at de måtte gå i klasse med de som er fire år yngre, og på grunn av det blir han baksnakket for å henge med de som er yngre enn seg. Som han selv sa ?Skal jeg gå bort til en random 96er (de som var eldst på skolen da) og spørre om å henge med de, fordi det ikke er sosialt akseptabelt at jeg er venner med de jeg går i klasse med!?. Når ting har blitt sånn så er det jo bare helt sykt. Jeg som er 97, føler meg rett og slett misunnelig på de som er yngre. Der ser du alle klassene henger sammen, du blir kjent med venner av venner, og på tvers av linjer. Jeg hadde virkelig ikke hatt noe i mot det, for der jeg går er det rett og slett bare drama, baksnakking og folk som ikke klarer å være sosiale. Hvor er moroa med, og folk sier de bare henger med for å gå ut av skolen med venner. Når de allerede nå ikke klarer å være sosiale utenom skolen, så i mitt hodet går du ut av vgs uten venner uansett. I hvert fall venner du kan være sosiale med.Tredje klasse er faktisk de som er mest dømmende, men skal jeg fortelle dere hvem som ser ut til å ha det verst. Jo, det er nemlig tredje klasse. Så jeg vil tro det er veldig mye sjalusi blant tredje klassingene. Det er også sikkert mange av de som jeg går med både i klasse og på skole med, som kommer til å lese dette og bare le. De kommer til å le fordi jeg har rett, og for at det er det som er sannheten om de vil det eller ei. Så kommer de til å mobbe meg for at jeg sier jeg ikke hadde hatt noe i mot å være med de som er yngre, men vet dere hva! Versegod, dere får lov, plag meg så mye dere vil, kunne ikke brydd meg mindre!

Spontan tur utHei alle sammen!

Enda et bilde fra når jeg og Mari var sammen her om dagen. Sinnsykt mye fantastiske bilder det var der altså, men men det er nå litt morsomt det også da. I går etter forrige innlegg endte jeg opp med ansiktsmaske, dusjen og neglelakk. Senere kjørte jeg Leif hjem og dro hjem igjen for å spise. Senere på kvelden begynte gjengen å samle seg opp hos Solveig. Så det endte med at jeg og Thea dro nedover når hun var ferdig på jobb. Vi var vel ikke der før nærmere elleve men vi var der jo helt til halv tre ellernoe. Skravla gikk i ett kjør, og folk som ikke er så gode venner ble bedre venner og bli bedre kjent med noen. Så det var utrolig koselig, er dessverre ikke så mange som har så mye bilder fra kvelden. Tror faktisk ikke det var så mange som brukte telefonen heller egentlig, så sånn gikk det. Nå sitter jeg på jobb, er ferdig om sånn 20 min så da skal jeg dra avgårde for å hente Leif igjen og mest sannsynelig så skal vi på kino i dag. Det blir gøy, så får vi se hva vi ender opp med å se.
Det er mulig det kommer en giveaway senere i dag, så gjerne stikk innom senere i dag.

Hva gjør dere i dag? ♥

Prøver ut noe nyttI dag har jeg prøvd ut en ny flette, innså etterpå at den så helt jævlig ut bak.. MEN hva synes dere?

Black and greyHei alle sammen!

Nå sitter jeg endelig ned og slapper av litt. I dag har jeg allerede vært på jobb, ryddet hele garasjen, lover dere at det var et helvete. I tillegg har vi klippet gresset, ordnet med ved, spist lunsj og nå ser jeg på jaget. Ellers i dag skal vi puzle litt også tror jeg det blir fotball kamp. Vi tenkte å dra å se på kino, men vi vuderte å drøye det til i morgen. Når jeg sier vi så snakker jeg forresten om meg, Leif og pappa.Hva gjør dere i dag? ♥ Hva vil dere lese om den neste uka?

Høstferie!Hei alle sammen!

Akkurat nå befinner jeg meg langt ute på landet på en gård, jeg er nemlig hos Mari. Vi var ferdig tidlig så vi hentet kamera ting og klær hos meg, også dro vi videre til gressplenen til Mari for å ta bilder. Nå sitter vi og ler oss i hjel av bildene vi tok. Var dessverre ikke alle som ble like vellykket kan man si. Nå planlegger vi å finne på noe morsomt i helgen, eller i løpet av ferien. Ja, vi har nemlig høstferie nå, noe som kommer til å bli utrolig deilig. Nå skal Mari snart på jobb, og jeg skal snart ut å spise sammen med pappa og søsteren min. I morgen tidlig jobber jeg og skal være med Leif, skal prøve å ta med kameraet på det vi driver med, så snakkes vi i morgen!

Hva gjør dere i dag? Noen andre som har ferie?

Fylte horn
Her om dagen lagde jeg noen utrolig gode innbakte/fylte horn! Så tenkte jeg skulle dere oppskriften med dere! Denne oppskriften er til ca 16 horn!

Ingridienser:
3,5 dl melk
50g gjær 1 ts salt
100g meierismør
1l hvetemel

Pålegg etter eget ønske!

Slik gjør du

 1. Ha hvetemel og salt i en kjøkkenmaskin med eltekrok. Smuldre gjæren i melet.

 2. Smelt smøret på lav varme og bland inn i melken. Hell blandingen i melet og elt på lav hastighet i 5 minutter. Skru opp hastigheten på kjøkkenmaskinen og elt i 2 minutter til.

 3. Smør en bolle med litt smør og legg deigen oppi. 
Dekk med plastfolie og hev på et lunt sted i 40 minutter.

 4. Ha deigen ut på en melet benk. Del deigen i to emner og kjevle ut to store rundinger. Del hver runding i 8 pizzatrekanter.

 5.  Legg fyllet på den tykkeste enden av hvert «pizzastykke». Rull sammen til horn og legg 8 stykker på hvert sitt stekebrett dekket med bakepapir. Dekk med et kjøkkenhåndkle og la etterheve i 35 minutter.
  Pensle med egg og stek midt i ovnen på 225 grader i 10-13 minutter.

 Jeg valgte å ha 6 med bacon biter, pizza saus og ost, og en med karbonade deig, pizzasaus og ost! Smakte fantastisk!

Har du tenkt til å prøve det ut?

Er gamle dager bedre enn nåtiden?

I denne verden er det sinnsykt mye press. Du har press om hvordan du skal kle deg, hva du skal gjøre, hvordan du ser ut, hvordan du skal oppføre deg, hva du ikke skal gjøre osv. Hvor slitsomt er ikke det, og alltid skulle ha press på seg? Ikke bare er det utrolig mye press på hva du skal gjøre, alle lever også igjennom mobilen sin. Jeg skal ikke si noe, for jeg er en av de! Tidligere når jeg var mindre så gikk jeg som oftest eller syklet til venner for å se om de var hjemme og de aller fleste kunne henge sammen. Nå snakker vi sammen igjennom sosiale medier, og kan ikke lenger være så mange i lag sammen heller. Når vi er med folk, så bruker vi faktisk meste parten av tiden på å fortelle hele verden at vi gjør det. Det samme gjelder når vi reiser til et annet land, eller et annet sted. Vi er for opptatte med å fortelle folk hvor vi er å ta et bilde enn å nyte stedet vi er på og selskapet med de vi reiser sammen med. Dere har sikkert sett den reklamen av kjæresteparet som er i paris og ser på Eiffeltårnet? Men begge to er for opptatte med hver sin mobil for å fortelle hvor de er.. Det er faktisk så sinnsykt sant at det er trist! Noen ganger får jeg utrolig lyst til å leve i en verden hvor det ikke er så sinnsykt mye press på hvordan du skal være, og det er mulig å leve uten at alt må gå igjennom sosiale medier og at man skal være avhengig av sosiale medier!

Når det kommer til gutter og jenter, og forhold så er jeg også veldig for det gamle! Nå fortiden så drar folk på fest, har one night stands og aldri møtes igjen, Hva er poenget med det! Hvorfor kan man ikke be folk ut, dra på date (middag og en aktivitet (nei ikke sex)) og bli bedre kjent igjennom flere ting sammen. Flere dater, og ikke bare en som ender i one night stands. En annen ting er at folk ikke legger så godt merke til hvem som går forbi dem, eller hva som er rundt dem for alle går rundt og ser ned i mobilen sin uansett. Vi vet jo ikke lenger hva som skjer rundt i verden, annet enn hva vi finner på nettet. Jeg synes det er trist, og skulle virkelig ønske vi kunne gå litt tilbake i tid igjen.
Hva mener dere?

Ting dere kanskje ikke visste om meg!

- Jeg legger alltid igjen den siste biten av maten min


- Jeg har skilte foreldre


- Jeg har bodd på det samme stedet i 16,5 år. Helt til jeg flyttet for et år siden. Veldig trist og flytte fra mine bestevenner, savner å ha de som nabo!


- Fun facts om da jeg var liten, jeg dro til bestevennene mine (nabohuset) etter skolen for å spise ost og drikke sjokolade melk. De tingene smakte alltid bedre hos dem!


- Jeg trives bedre med eldre, enn folk på min egen alder


- Jeg har alltid ti tusen bilder, og blir som oftest bare fornøyd med halvparten.


- Jeg er kjempe kresen på mat!

 Var det noe dere visste? Eller ikke visste?

Regn + trening = <3


Hei alle sammen!

I dag har jeg hatt ute gym på skolen, noe som mildt sagt er helt jævlig! Siden jeg kom hjem har jeg ligget under dyna for å se på serie, for å få tilbake varmen. Nå har jeg akkurat spist ferdig middag, og nå er det vel på tide å hoppe inn i enda varmere klær. Nå venter litt over en times fotball trening, før vi skal inn i hallen og ha en times håndball trening. Blir nok slitsomt, men morsomt!Var dessverre ikke så veldig mye å si om dagen i dag! Men noe er vel bedre enn ingen ting! Driver å lager noen utkast så jeg skal holde dere oppdatert og busy :D Så hvis det er noe dere ønsker så skrik ut! Håper noen faktisk gjør det også!

Hva gjør dere i dag?

Senkveld med Thomas og HaraldDisse bildene er vel 2 år gamle vil jeg tro, haha!

Denne fredagen skal jeg og Thea dra til Oslo for å se på senkveld. Faktisk så er innspillingen på torsdag, så da skal vi innover til Oslo og spise mat og dra på innspillingen til Senkveld. Det var egentlig veldig spontant at vi bestemte oss for å dra. Jeg så de siste 5 minuttene av senkveld på fredag, og hørte de sa at Petter Northug kommer på besøk neste fredag. Så jeg sendte melding til Thea som er en stor Petter Northug fan, så 10 minutter etterpå var billettene bestilt! Håper det blir koselig, og at vi får det litt morsomt der.Vet ikke om jeg tar med meg speilrefleksen til Oslo, men skal uansett prøve å være flink å ta noen bilder på turen!

 

Min hverdagssminkeMaybelline super stay 24 - 010 Ivory // Max Factor 3 in 1 - Sand 60


 Concealer HM - Light to medium


Sephora - clair light 01 // Isadora Mineral powder - 03 light honey // Isadora Mattifying powder - Matte Beige 31


Isadora Face Sculptor - 10 Sun Glow


The Balm - Nude Tude // Anastasia Dip Brow - Medium Brown // Loreal Paris - Volume Milion Lashes // Maybelline - Sensational // Maybelline - Master piece liquid eyeliner


Lush Lip Scrub - My boy loplipop // Loreal clam shine - 115 // Body Shop linliner - Mauve berry // ? // A35 // 453 // Essie - 45 & 1


Real Techniques - expert face brush & powder brush + beauty blender // Anastasia nr 12 // Mac 242 // Beter professional makeup - Large eye shadow brush

Hva synes dere? Har dere noe av det samme?

Starter et nytt tilleggsprosjekt!
Hei alle sammen!

Nå driver jeg og Solveig, og snakker sammen! Vi tenkte vi skulle lage en månedtlig greie, hvor det skjer noe litt utenom det vanlige for denne bloggen. Vi er litt dårlige på å fullføre det vi snakker om, og det skjer som oftest! Det tar bare litt lengere tid enn planlangt! Men nå skal vi bli flinkere på det, og jeg håper på at det går i boks! Klarer dere å gjette dere frem til hva det kan være? Dere kan få noen hint! Solveig er glad i å lage mat, jeg er glad i å spise mat!Lørdag er fotball dag


Lørdagen er som oftest fotball dag, der folk ser på premier legauge og sånt på tv, men i dag har Follo Drømmelag fotball kamper. Jeg skal mest sannsynelig være med å spille om beinet mitt holder. Så nå lager pappa frokost, og jeg må gå for å pakke ferdig fotball tøyet mitt. Om en times tid så drar vi! Vi skal heldigvis ikke så langt, bare en 20 minutters kjøretur står foran oss. Velger å ikke si hvor det er, for ingen fler en nødvendig trenger å se meg spille fotball haha!

Senere i dag skal jeg til Oslo for å se på The Maze Runner 2, men onkel og kusinene mine! Det blir nok koselig! Vuderer å lage sminke innlegg i morgen, hva synes dere om det?

Hva gjør dere i dag?

 

40 spørsmål og svar


 1. Tre ord om meg: Jeg er sta, matvrak og sjenert.

 2. Det første jeg gjør om morgenen: Å sjekke sosiale medier på mobilen

 3. Når jeg hører på radio blir jeg: Som oftest i godt humør.

 4. Jeg gleder meg til: Å bli ferdig med vgs, og begynne å leve livet.

 5. Klesskapet mitt er fullt av: Klær, og masse rot. Bruker en del av skapet som natt bord haha!

 6. Når jeg skal pynte meg: Går jeg i litt finere klær, og klarer aldri å bestemme meg for hva jeg skal ha på.

 7. Jeg har medlemskap:Ingen steder egentlig, jobber jo på treningssenter så får det gratis.

 8. En liten hemmelighet om meg: Jeg har en ?tvilling?,

        9: Jeg føler meg mest bra: Om sommeren, da man kan gå i lettere klær, det er lyst store deler av tiden, det er varmere, vi har sommerferie, og livet generelt er mye bedre da. 1. I kaffebaren bestiller jeg: Kakao, kaffe er ikke godt.

 2. I baren bestiller jeg: Cider, Øl, og gjerne vodka battery, selv om jeg ikke er gammel nok.

 3. I vennegjengen er jeg: Jeg kan enten være den som snakker hull i hodet på folk, eller holde meg litt tilbake og egentlig ikke sier stort.

 4. I familien er jeg: Den som holder familien samlet (prøver i hvertfall) og bryr meg mest om alle sammen.

 5. Jeg kan ikke leve uten: Mobilen min, og macen min haha! Tragisk nok, men vi lever trossalt i 2015.

 6. Barn er: Noe av det mest fantastiske som finnes, har en sinnsyk kjærlighet for barn. De gjør meg rett og slett lykkelig.

 7. Om natta:Har jeg alltid helt sinnsykt mye energi, driver og tenker på alt jeg må gjøre, begynner å rydde osv. Det er ikke måte på, er mest produktiv da.

 8. I veska har jeg:Lommebok, lepomade, bilnøkler, tyggis, headsett, tamponger og mobilen er vel som oftest i hånda.

 9. Trening er: Noe som er så sinnsykt deilig, men jeg er altfor lat på å komme meg ned på treningssenteret eller ut for å løpe. Må bli flinkere på det, for det er sinnsykt deilig. Har alltid blitt kalt for treningsnarkoman.

 10. Politikk er: Noe jeg virkelig ikke forstår.

 11. Kjærlighet er: Noe jeg trenger, men får veldig lite av. Jeg faller for folk bare fordi de bryr seg, fordi jeg er så vant med at det aldri skjer.

 12. I høst skal jeg unne meg: En tur, veldig gira på å dra et eller annet sted. Alt fra Stockholm til syden.

 13. På kjøkkenet er jeg: Den som spiser opp alt hun vinner, stort matvrak.

 14. Jeg er dårligst til: Holde meg til temaet, når jeg snakker med folk så roter jeg meg som oftest bort i alt annet. Jeg er også veldig dårlig på å sove, sånn som nå får jeg ikke til å sove.. Jeg er dårlig til å utrykke meg selv muntlig, det går rett og slett ikke. Klarte det her om dagen fordi jeg gråt. Det knuste meg totalt og ikke kunne klare å fortelle det ut til noen. Jeg skrev noe ned for meg selv, men det hjalp ikke så mye det heller.

 15. Jeg er flinkest til: Å jobbe ræva av meg, og dra meg selv langt ned i kjelleren. Jeg er også veldig flink til å bry meg, støtte folk og virkelig prøve mitt beste på at de skal ha det bra.

 16. Jeg elsker: Barn (skummelt nok), mat, reising

 17. Hva jeg vil med livet mitt: Jeg vil reise og oppleve mye, jeg vil gjøre en forskjell for flere enn de aller nærmste, jeg vil ha en familie, et fint sted å bo.

 18. Jeg beundrer: De funksjonshemmede som sliter så mye med sin egen sykdom, at andre ikke har respekt for de og de har så mange kamper igjennom en uke de må kjempe igjennom.

 19. Det beste jeg vet: Pizza, reising, kjærlighet

 20. Uvane eller ikke uvane: uvane: Å ignorere folk når jeg blir sur, jeg roter alltid, å alltid være på mobilen
  vane: Tar alltid opp mobilen, sette meg ned når jeg egentlig ikke har tid, tenke for mye, overdrive


 21. Jeg tror på: meg selv, og at jeg kan få til det jeg vil. Selv om ingen tror jeg kommer til å klare det.
 22. 32. Ved sengekanten har jeg: Lader, lepomade, pc, krem (body lotion),

 23. Jeg brenner for: Å hjelpe andre, og være viktig for noen.

 24. Du visste kanskje ikke at jeg: At jeg har hatt lyst på barn siden jeg var 12 år gammel.

 25. På kvelden er jeg: Veldig lat, men får bare mer og mer energi, Eller så har jeg null energi og bare vil gå å legge meg. Men så begynner jeg å tenke på alt jeg skal gjøre, og alt som irriterer meg osv også får jeg ikke sove.

 26. Som venn er jeg: Den som prøver å få folk til å være sosiale, finne på ting og lytter. Og skravle hull i hodet på folk.


 27. 36. Det er lov å lyve hvis: Hvis det er absolutt nødvendig, og du gjør det for å ikke såre personen mer en nødvendig. F.eks så skal du ikke late som du har følelser for en person, men du trenger ikke si alt rett ut.

 28. Når jeg jobber: Så gjør jeg det jeg skal, men veldig sjeldent mer enn det. Må skaffe meg en jobb jeg trives bedre med, og ikke være så lat. Er ingen bra egenskap det her altså.

 29. Når jeg har fri: Så tar jeg livet mest mulig med ro, hvis jeg er alene hjemme så er jeg sinnsykt effektiv. Hvor jeg rydder, tar blogg bilder, blogger, og gjør alt på engang.

 30. Om fem år er jeg:Forhåpentligvis ferdig med utdanningen, og har en kjæreste. Mitt største ønske er vel å ha en unge på vei, men vi får nå se på det da!

 31. Om ti år er jeg: Om ti år har jeg i hvertfall et barn, og kjæreste håper jeg, og mest sannsynlig en heltidsjobb.


 Det skjedde noe feil med de tallene nedover, men vi håper det går fint og at dere skjønner det fordet!

Ha en fin dag people ♥ Hva synes dere?

Hva skjedde med reisen?


Hei alle sammen!

Jeg har ikke blogget så veldig bra den siste tiden, rett og slett fordi jeg har vært langt nede i kjelleren som noen kanskje skjønte på det siste innlegget. Jeg har kommet meg litt oppover igjen, men det er fremdeles langt igjen å gå. Jeg startet jo bloggingen igjen i sommer tror jeg det var, om at jeg skulle ta med dere på en reise til et bedre liv. Jeg hadde glemt den litt, fordi jeg rett og slett mistet inspirasjonen til det bedre liv. Nå er jeg virkelig klar for å ta den opp igjen, det tar bare litt lengere tid. Det bærer også på mye mere krefter og stryke enn det jeg trodde. Jeg har et håp om å få bedre venner som virkelig viser at de vil være med deg, tar seg tid til deg, bryr seg og faktisk vil være sosial med deg utenom skolen. Jeg vil reise og oppleve ting, jeg vil ha penger til å kjøpe det jeg har lyst på (ikke alt selvfølgelig, men noen små ting her og der som kan glede), jeg vil få bedre karakterer på skolen, få samlet sammen familien igjen! Jeg vil gjøre en forskjell både for de rundt meg, men også for andre. Hvis dere har noen tips og råd, så er det bare å skrike ut! Hva funker for å gjøre dere lykkelige? Har dere noen tips å komme med? Gjerne fortell meg deres historie, om dere har opplevd noe liggnende! Hvis dere ikke vil fortelle det som en kommentar, er det bare å sende mail til meg (info boks)


Hva funker for å gjøre dere lykkelige? Har dere noen tips å komme med? Gjerne fortell meg deres historie, om dere har opplevd noe liggnende! Hvis dere ikke vil fortelle det som en kommentar, er det bare å sende mail til meg (info boks)

Livet er en dans på roser


Livet er en dans på roser, men for å komme til den fine delen av rosen må du klatre opp på tornene. De siste dagene har jeg vært fraværende på bloggen, rett og slett fordi jeg har gått på veggen. Ting går rett inn og rett ut igjen, folk kan sitte ved siden av meg, se på meg og snakke til meg.. Men jeg reagerer ikke på det, det er som om jeg bare er der men ikke er der likevel om det gir mening. Jeg er tilstede fysisk men ikke psykisk. Jeg sitter på skolen i timene, men får ikke med meg et eneste ord som blir sagt. Jeg vet at vi har prøver, innleveringer, lekser osv men lenger kommer jeg ikke. Jeg kan sette meg ned og lese oppgaven, uten å egentlig forstå hva oppgaven handler om. Lærerene sier at de skal forklare det for meg hva jeg skal gjøre, men jeg får det fortsatt ikke med meg. Det er bare tomme ord, som flyr forbi.Dere lurer kanskje på hva som har skjedd, og hvordan det endte her. Jeg skulle så gjerne ønske at jeg visste svaret på det selv, men egentlig så har jeg ingen anelse. Jeg kan fortelle dere hva jeg vet.

Jeg vet det at jeg er en familie person, men familien min er en familie som bare krangler og omtrent ingen er venner. Jeg vet såvidt hvem familien min er, og finner det først ut når noen dør. I tillegg så er de som faktisk er i nærheten av meg personer som skal fortelle deg at du er ubrukelig. Ingen ting av hva du gjør er bra nok, og ting kan alltid bli bedre. Hvis du har en drøm om noe du vil gjøre så skal de fortelle deg at nei det kan du ikke gjøre du skal gjøre sånn og sånn. Helt siden 1.klasse har jeg vært den personen som har blitt utestengt og aldri vært bra nok. Selv nå 3. klasse på vidregående skole så skjer det enda. Jeg vet ikke hva det er med meg eller hva jeg gjør galt, men noe er det tydeligvis. Jeg har selvfølgelig noen få venner men jeg skulle så gjerne ønske at jeg hadde flere. Det er heller ingen av de som forstår meg og støtter meg på riktig måte føler jeg. De også skal fortelle meg hva jeg skal gjøre, og si at nei det du har lyst til kan du ikke gjøre for det er ikke riktig. Det som er riktig for deg trenger ikke være riktig for meg, vi er alle forskjellige, har forskjellige behov, drømmer og hva som gjør oss lykkelig. Når skal folk forstå det?

Beste helgen på lenge
Avreise dag
Hei alle sammen!

Det er fredag og det er klart for avreise til Lillehammer. Denne helgen spiller vi landsturnering i Lillehammer. Jeg sitter enda på skolen, men om 45 min så drar jeg hjem for å sette meg i turbussen vår. Kameraet og macen er selvfølgelig med, så det blir nok blogging. Spørsmålet er bare hvor mye blogging det blir. Jeg hadde egentlig tenkt til å bruke dagen i går på å lagre utkast, men det rakk jeg dessverre ikke. Skal nok klare å holde dere oppdatert i løpet av helgen, ellers så tvinger jeg noen andre til å gjøre det!
Ha en fin helg, så snakkes vi plutselig ♥

Dagens antrekk - Adiddas
Topp - Urban // Cardigan - New Yorker (?) // Klokke - DKNY // Ring - Bjørklund // Bukse - Carlings 

Hva synes dere?

Følg bloggen igjennom instagram


Her kommer jeg til å legge ut når det er nye oppdateringer, spørsmål om hva dere vil lese, og andre ting som kanskje ikke kommer på bloggen!

Som dere ser så heter den sternerblogg!

Sommer antrekk

Topp - Urban // Shorts - Urban // skjorte - carlings

Høsten er kommet


Hei alle sammen!

I dag er høsten kommet, det regner og er trist ute. Ikke noe jeg håpet på nå, var så deilig med sommer. Mye lettere og kle på seg om morningen og i det hele tatt stå opp. Selvom det som ventet ikke var så altfor spennende. Sola var noe som gjorde det enda litt bedre, nå får vi finne noen nye gleder å stå opp til.Nok om været, nå sitter jeg bakerst i klasserommet sammen med Thea. Vi har historie time, og snart skal vi ha utegym i regnet! Just perfekt, akkurat nå er jeg glad for at foten min er forstuet for vi skal nemlig ha cooper test i dag. Senere i dag skal jeg dra meg ned i hallen for å trene laget mitt i håndball, og mulig se på fotball treningen først. Blir dessverre ikke noe trening på meg før helga. Da skal vi nemlig på landsturnering i Lillehammer. Slapp av, det er nett på hotellet så macen og kameraet blir med! Blir nok en del fotball snakk der, men skal lagre noen andre innlegg som jeg kan poste også.
Hva gjør dere i dag? Hvordan er dagen?

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits