hits

EN FANTASTISK FIN DAG


Hei alle sammen!

Dere trodde kanskje jeg hadde glemt at jeg sa jeg skulle oppdatere dere. Det har jeg nok ikke gjort, visste rett og slett ikke hva jeg skulle skrive til dere. De siste dagene har det ikke skjedd så mye annet enn skole, soving, arbeid med innlevering, mat og mer soving. Det har derfor ikke vært så mye spennende å skrive om til dere. Denne uken har jeg jobbet for harde livet med to innleveringer jeg skal levere på mandag. Jeg sendte den her om dagen til veileder, i dag fikk jeg gode tilbakemeldinger på oppgaven min. Jeg ble så sinnsykt glad jeg omtrent gikk rundt og hoppet av glede. Jeg stressa så mye over oppgaven, og var redd jeg hadde gjort det feil.

I dag hadde jentene fri så vi bestemte oss for å dra på senteret for å finne noen bilder vi kunne henge opp her hjemme. Vi kom dessverre tomhendte hjem etter at vi hadde sett på to forskjellige senter. Hun ene jeg bor med bestemte seg for i dag for å bli med meg på fisketur. Har hatt lyst til å gjøre det lenge, men kjedelig å gjøre det alene. Vi bor rett ved Mjøsa, så vi dro ned dit. Vi fisket en stund og tenkte at vi ikke hadde lykken med oss. To minutter senere satt fisken på kroken gitt. Det var rene komiker showet, angrer på at jeg ikke tok med kameraet for å filme. Fisken beit på kroken bare en meter unna foten min i det jeg skulle ta kroken opp av vannet. Jeg skvatt som bare søren. Fisken var overraskende tung, fikk den akkurat opp av vannkanten da snøret røyk. Fikk panikk og kastet meg etter fisken før den gikk tilbake i vannet med kroken min i munn. Jeg la den ned, og den prøvde å hoppe seg nedover i vannet igjen, klarte å redde den heldigvis! Ikke nok med det, det tok ca 10 forsøk på å stikke fisken igjennom hodet og kropp, den ville rett og slett ikke dø. Uansett hvor mye jeg prøvde på å ta vekk smertene, ville den altså ikke gikk slipp! En halv time senere trodde vi den var død, men neida den hoppet videre igjen. Kom ikke så langt heldigvis. Det endte bra til slutt og det ligger nå en fisk i kjøleskapet. Vi er fortsatt litt usikre på om den er spiselig eller hvordan fisk det er, så vi har enda ikke tørt å smake på den.


Glad jente, som slo rekorden sin i størrelse på fisk i dag!

Hvordan har deres dag vært?

NY VIDEOOO


Har dessverre helt glemt å blogge de siste dagene! Beklager for det, skal komme med en oppdatering til dere forhåpentligvis i morgen. Frem til det kan dere kose dere med denne ukens video på kanalen til meg og en veninne! Gjerne gå inn og abonner eller legg igjen en kommentar ♥
 

Hva synes dere om videoen?

Youtube kanal


Hei! De siste dagene har jeg hatt noen lange og harde dager på skolen. Har heller ikke vært helt i form, så har sovet mye etter skolen. Har derfor ikke orket og tatt stort med bilder å vise dere.. Tenkte derfor å dele med dere at jeg og en venninne har startet en youtube kanal, så her har dere første video. Dere må gjerne gå inn å abonnere på oss. Kommer mye morsomme videoer framover!
 

Driver dere med youtube?
 

Hva har jeg gjort i sommer?


Siden jeg ikke har blogget over sommeren, tenkte jeg at jeg kunne mimre tilbake til sommerferien sammen med dere. Jeg jobbet meste parten av sommeren, men jeg hadde ferie i omtrent 3 uker. Den første uke skjedde det ikke stort. Jeg startet ferien med å ta opp litt tapt søvn, gå turer og bare nyte livet. Den andre helgen av ferien dro jeg en tur for å besøke familien til kjæresten. Vi var der bare en liten tur, men det var utrolig koselig. Vi slappet bare av og koste oss ute i det fine været. Dagen etter at jeg kom hjem bestemte jeg meg for å dra til Ålesund. En venninne bodde der en stund for å passe huset til familien. Jeg bestilte flybilett til Ålesund tirsdag kveld, og på dagen på onsdag satt jeg på flyet. I Ålesund gikk vi på fjelltur, dro på stranda, var på pokemon jakt, dro ut på byen, var en tur på shopping og utforsket byen. Vi hadde det utrolig gøy, og jeg koste meg masse. Etter ti fine dager, tok vi kjøreturen hjem til Oslo. Etter lange 9 timer i bil var det deilig å komme hjem. Dagen etter jeg kom hjem var det en ny kjøretur, jeg skulle nemlig til Hamar på visning. Det ble rett og slett en sikkelig bomtur, rommet på bildet var tatt og det var bare et lite bøttekott igjen. Vi dro derfor skummet hjemover. Dagen etter var ferien over og det var på tide å komme tilbake i rutiner igjen.
Ålesund:

Fototur:

Hva har dere gjort i sommer?

 

Sondre Justad


God lørdag! I dag er rett og slett planen å ta livet med ro. Det blir bowling i kveld, ellers går dagen til å slappe fullstendig av. Så la oss heller snakke om fredagen. Fredag morgen våknet jeg med tidens smerter i ryggen, nedover rumpa og øverst i låra. Planen var egentlig å gå seg en tur, eller en eller form for aktivitet. Det måtte jeg rett og slett bare glemme. Dagen ble derfor for det meste tilbragt i senga med Youtube og serie. Når kvelden kom var det litt bedre, så da var det klart for Sondre Justad konsert. Jeg har aldri hørt veldig mye på han, hørt en sang her og der. Tenkte likevel hvorfor ikke dra, hva har jeg å tape på det. Det ble en veldig fin konsert med god stemning. Etter konserten dro vi hjem for å spise middag, før vi dro videre på vors. Jeg har nå funnet ut at jeg trives veldig godt med gutter, litt mer vant til det blitt. Vi spilte kort, lo og koste oss masse (ihvertfall jeg). Videre dro vi til utestedet for å delta på beerpong konkurranse, vi kom oss til fianlen.. Men jeg dro rett og slett før konkurransen var over. Rygg smertene kom tilbake og roomie har begynt å bli syk og var ikke i form hun heller. Da var det bare å komme seg hjem å slappe av.

I går valgte jeg å gå litt ut av komforsona med litt mer sminke enn vanlig, caps og chocker. Endte opp med å like det veldig godt, men var deilig å få av seg når man kom hjem også :-)

Hva skjedde på deres fredag?

 

Turist i egen by


Jeg flyttet til Hamar på søndag. Skolen for meg starter ikke før mandag 21.august. Likevel dro jeg oppover for å få med meg fadderuka. Det vil si at for meg er det ingen ting som skjer før senere på kvelden. I går bestemte jeg meg derfor for å gå en tur rundt i byen. Jeg dro først innom skolen for å melde meg og hun ene jeg bor med på arrangement som skjer på lørdag. Videre gikk jeg ned til gågata. Gikk en runde bortover til jeg kom til en fontene og kulturhuset. Fant ut at jeg var like ved vannet. Gikk innom det populære stupetårnet folk snakker om her. Helt ærlig synes jeg ikke det var så mye å skryte av. Jeg bestemte meg for å gå videre rundt vannet, å rett og slett se hvor jeg endte opp. Elsker å bare gå uten å vite egentlig hvor du er, bare du vet hvilken retning du må gå for å komme deg hjem. Vi skulle egentlig både på kino og studentkveld på utestedet i går. De to jeg bor med hadde hatt en lang og tøff dag på skolen, at vi fant ut at det var like greit å ta en rolig kveld hjemme. I dag er det klar for 150års bursdagsfeiring med Sondre Justad, så da håper jeg på bra stemning i dag.

Hva gjorde dere i går?

Et nytt liv har startet


Hei! Det nærmer seg vel fire månender siden sist jeg var her. Tiden har gått så alt for fort, og det har skjedd uendelig masse. Jeg har jo startet opp og avsluttet denne bloggen alt for mange ganger. Jeg har alltid gått tom for ting å skrive om. En av de siste innleggene jeg skrev, maset jeg om at jeg hadde lyst til å flytte ut. Vet dere hva, jeg har faktisk gjort det! Jeg har nå flyttet ut, men jeg har flyttet ut for å gå på skole. Jeg har nå flyttet til Hamar, for å gå barnehagelærerutdanning og det er utrolig deilig. Jeg har bare bodd her et par dager, men jeg føler meg likevel hjemme allerede. Jeg tenkte at når jeg nå har flyttet ut og startet et nytt liv har jeg kanskje også endelig noe jeg kan skrive til dere om! Jeg kommer nok ikke til å blogge hver dag med det første, nå om dagen skjer det ganske mye på engang! Så jeg kommer nok til å starte rolig med å bare blogge når det passer seg!

Hvordan går det med dere?

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com