TilbakefallHei alle sammen! Det ble visst noen dager uten pause. Grunnen er vel en blanding av at jeg har hatt mye å gjøre, i tillegg til at jeg har fått tilbakefall. Forrige uke var jeg på legevakta og fikk antibiotika. To dager etter at kuren var over, fikk jeg feber og ble dårlig igjen. Det gikk fort over, men i dag igjen så har jeg fått feber og føler meg elendig igjen. Nå skal jeg snart ta turen bort på legevakta igjen. For det er ingen tvil om at det er noe som ikke stemmer. Krysser fingrene for at det ikke er kyssesyken, og jeg bare må gå på sterkere antibiotika eller noe i den duren. Ellers har var jeg med på årrungen rundt på søndag, var bare ledsager siden jeg fortsatt er syk. Ellers har det vært familie helg, der vi har spist god mat hele helgen og søsteren har vært på besøk.


Fanta is my drug!

Hvordan går det med dere?

Startet dagen med blåbær tur...
Var som sagt å spiste hos mamma i går. Dro derfra tidlig og møtte Thea. Vi feiret 3 års vennskap, med ludo og bulmers. Like etter at jeg sto opp i dag, kom søsteren inn døra. Vi tok turen ut i skogen for å finne blåbær. Vi fant overraskende mye. Skal ærlig si at jeg gikk litt for fort lei, så ble ikke den alt for lange turen. Litt over en time ble det ihvertfall. Etter turen dro vi i butikken for å handle inn til middag, og vi spiste middagen på verandaen. Ellers har jeg og søsteren sett på film og bare slappet av. Jeg endte selvfølgelig dagen med å bli syk igjen. Men det begynner allerede å hjelpe. Skulle ikke få lov til å være frisk mer enn to dager nei. Sånn kan det gå. Nå er det på tide å begynne å spise sunt, og ta vare på immunforsvaret. I morgen skal vi løpe årrungen rundt, så det blir nok hardt.

Hva har dere gjort i dag?

Bucket list oppdatering


Endre døgnrytmen
Døgnrytmen er delvis fikset, ikke alltid det er like lett å sovne men det fungerer. 
Spisere sunnere
Denne mnd har jeg vært syk nesten hele mnd. Så jeg har rett og slett ikke tenkt over hva jeg har spist. Har kun fokusert på å få i meg mat, så har nok ikke blitt det sunneste alternativet.
Trene minst to ganger i uka
Siden jeg har vært syk har jeg heller ikke fått mulighet til å trene så mye. Energien har rett og slett vært på bånd. Har i det minste fått trent en gang denne uka.
Delta på Norway Cup
Var syk under Norway cup også, så spilte ikke stort. Men jeg deltok og var en del av det!Reise bort en helg og gjøre noe
Føler at det at jeg har vært syk har ødelagt alle planene for denne mnd. For dette punktet har heller ikke blitt fullført.
Poste to videoer
Vel, skal gjøre et bedre forsøk neste uke.
Poste et antrekksinnlegg i uka
Har vel postet et antrekksbilde i ny og ned, men har nok ikke blitt hver uke. Men det kommer seg.
Spare 10 000 i mnd
Dette punktet har blitt fullført med glans, sparte til og med 15 000 kr.
Gå et fjell
Vel, neste mnd kanskje?
Lage kontor på rommet
Kontoret på rommet ble vel laget en uke etter at jeg postet dette innlegget. Elsker det virkelig!Finne en god serie
Denne mnd har jeg begynt å se på The Foster, absolutt en god serie!
Lese en bok
Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har lest en bok mens jeg har vært syk...

Hvordan har deres mnd vært?

Døgnet skulle hatt flere timer


Jeg merker veldig godt hvor få timer døgnet har, nå som jeg jobber fulltid. Halve dagen blir fullstendig borte, og man rekker aldri alt man skal. En har ikke tid til å gjøre alt man har lyst til. En kan bare gjøre noen ting. Skal absolutt ikke klage, skulle bare ønske jeg kunne få mer ut av dagene. I dag har jeg vært på jobb som alltid. Etter jobb dro jeg en tur til mamma, der vi endte opp med å male gangen. Skal tilbake dit i morgen, så kanskje jeg kan vise bilde om det blir ferdig. Ellers i dag har jeg ikke gjort stort, tiden gikk unna når vi malte. Nå skal jeg se en episode av The Fosters, før jeg skal gå å legge meg. Etter at jeg forsov meg til jobb på mandag våkner jeg automatisk kl 6, og får ikke sove lenger. Jaja, sånn er det! Tenkte jeg skulle prøve å oppdatere dere på lista for august, som jeg la ut i starten av mnd. For å fortelle dere hvordan det har gått.

Synes dere døgnet har for få timer?

Lille lørdagGod lille lørdag alle sammen!

I dag har jeg vært på jobb som alltid, og funnet ut at jeg har en uke igjen på avdelingen jeg er på. Merker allerede etter en mnd at jeg kommer til å savne de små der så altfor mye. Blir likevel værende i barnehagen, så jeg ser dem nok litt for det. Så går nok fint. I dag skal jeg ut med Solveig en tur, hva vi finner på vet jeg enda ikke. Blir vel en kjøretur, eller en film som alltid. Ellers denne uka merker jeg at det skjer så alt for lite om dagen. Er liksom jobb og trening, og møte folk i ny og ned. Merker allerede nå at jeg trenger mer eventyr. Vi får nå se hva jeg finner på.Hva gjør dere i dag? ♥

Ukens som gikk


Ukens høydepunkt: Har rett og slett vært at jeg begynner å bli frisk. Endelig har jeg energi igjen til å forlate senga, og få noe ut av dagen. Det har jeg spesielt merket nå i helgen, så helgen har nok vært høydepunktet. Da jeg både har fått sett fotball kamp med Solveig, endelig fått ryddet rommet, gått på tur og besøkt søsteren min.

Ukens nedtur: Ukens nedtur har definitvit vært den første delen av uka. Dro på planleggingsdag på jobb, hvor jeg såvidt klarte å sitte med hodet oppreist. På onsdagen var jeg så dårlig, at jeg endte opp med å dra på legevakta. Måtte starte rett på antibiotika mens jeg var der, så det sier litt. Har dratt meg selv på jobb, og ligget i senga resten av dagen. 

Ukens serie: Nå i det siste har jeg begynt å se på The Fosters, nevnte vel det forrige uke eller er det to uker siden? Den handler om en familie som tar inn fosterbarn, og deres hverdag og utfordringer. Anbefales. 

Ukens innkjøp: Med tanke på at jeg har ligget rett ut i senga utenom jobb, har jeg ikke kjøpt en eneste ting denne uka. Ihvertfall ikke som jeg kan komme på.

Ukens sang: ♪ Sweet Afterglow (feat. Myah) av Alex Grams 
 ♪ Revial av Selena Gomez

♪ By my side av Leroy Sanches
♪ Cold Water (feat Justin Bieber & Mø) av Major Lazer
♪ Sing me to sleep av Alan Walker
♪ Outta my hands av Selena Gomez

Ukens cravings: Når jeg var liten drakk jeg alltid eplejuice når jeg var syk, denne uken som jeg har vært syk har det vært ukens cravings. 

Ukens utfordring: Ukens utfordring har uten tvil vært å ha energi til å gjøre noe, prøve å bli frisk, og utnytte periodene hvor jeg faktisk har hatt energi.


Hvordan har deres uke vært?

TA SKOLEN SERIØST


Jeg er nå ferdig med vgs, eller det begynner å bli en stund siden nå. Det var ihvertfall i år. Igjennom hele skole perioden har jeg slitt mye med både det ene og det andre. Spesielt store deler av vgs, har jeg hatt en vond periode. Det har både vært ting som har skjedd med familien, ting som har skjedd mellom meg og de jeg har gått på skole med og meg personlig. Jeg slet en periode med depresjoner fordi det skjedde for mye som jeg ikke kunne takle. Det var mange grunner som sto i veien til at jeg orket å fullføre skolen. Jeg kom meg igjennom, men vitnemålet mitt ser ærlig helt på tryne ut. Jeg sitter nå og tenker på det å ta opp fag.. Noe som egentlig er noe jeg burde gjøre. Likevel er det utrolig dyrt, og jeg er virkelig ikke klar for skole igjen. Skole har tatt så mye fra meg tidligere, og tanken på å gå tilbake til det er noe jeg virkelig ikke liker. Jeg sitter her og angrer så sinnsykt mye på at jeg ikke konsenterte meg mer om skolen. Hvorfor jeg måtte være så svak, og ta til meg alt som skjedde. Jeg klarte ikke å la noen ting gå forbi meg. Jeg måtte ta alt til meg, og bli knust av alt som skjedde. Det var omtrent ingen ting folk kunne si til meg uten at jeg fant en negativ måte å se på det. Jeg angrer så mye på at jeg ikke dreit i det, og fokuserte kun på skolen, Om det så skulle være at jeg endte opp med null venner, og et mye bedre vitnemål kunne det så være. Så jeg forteller dere nå, dere som går på ungdomsskolen eller vidregående. Fullfør med glans, stå på! Det er ingen ting galt i å være litt nerd, og få gode karakterer. Du kommer til å tjene så mye på det videre i livet, og ha det så mye bedre i ettertid.


 

GårsdagenStarter søndagen veldig rolig, lå i evigheter i senga. Faktisk etter at jeg hadde spist frokost, hadde uansett ikke mange planene for dagen. Rettere sagt ingen. Thea sendte meg snap om at Grey's anatomy var på tven, så da kunne jeg ikke gjøre annet enn å slå det på. Satt og så på det en god stund, før jeg bare ble mer og mer rastløs. Bestemte meg fort for at jeg skulle gå en tur, nevnte det for Thea og hun ble gladlig med. Så endte opp med at vi dro til Langhus, for å gå tur rundt ett vann der. Når vi var midt i turen sendte søstern melding, og klaget på at hun kjedet seg. Så ti minutter etter at jeg kom inn døra fra tur, reiste jeg ned til toget for å besøke hun. Vi gikk innom butikken kjøpte pizza, dro tilbake til leiligheten hennes for å se film. Til og ha null planer for en dag, så har jeg fått gjort overraskende mye. Liker å være spontan, og utnytter og nyter hvert sekund av det.


Hva brukte dere søndagen til vakringer? ♥

Sommerens innkjøp

Kjole fra HM


Glemte igjen solbrillene mine, så kjøpte noen billige på Cubus


Bukse fra Only


TL neglelakker fra kolleksjonen til Celina og Agnes - She's my bestie - Overexposed - Picture Perfect


Nyx highlight palette - Strobe of genius


Mac fix + prep and prime


Nyx eyeshadow base og The balm mascara - What's your type
Genser fra adidas (Urban)

Hva synes dere om innkjøpene?

På bedringens vei


Nå er det en god stund siden sist jeg har blogget. Rett og slett fordi formen bare ble verre og verre. Til slutt ble det så ille at jeg ikke lenger fikk sove om natta. Noe som resulterte i at energien ble verre og verre. Orket såvidt å fullføre en dag på jobb, og etter jobb så falt jeg pladask på senga. Så den siste uka har gått til å jobbe og ligge rett ut i senga. Så jeg har rett og slett ikke hatt energi til å ha macen oppe for å blogge, eller ta et eneste bilde. Selv kamerarullen min på mobilen har ikke blitt oppdatert siden forrige lørdag. Den pleier å bli stappfull hver dag omtrent. Uken endte til slutt opp med at jeg endte på legevakta. Da testene tydelig slo at jeg hadde masse bakterier i kroppen. Nå har jeg begynt på antibiotika, så nå håper jeg at ting snart blir bedre. Nå har jeg ihvertfall litt mer energi, så det er håp. Det ser ut til at ting skal gå bedre nå, håper virkelig det. Nå har det trossalt snart gått tre uker siden jeg ble syk. 

Lørdags inspirasjon
Hva inspirerer dere om dagen?

Årrungen del 2
Hva synes dere?

Årrungen
I dag har jeg jobbet som alltid, var en bra vakt! I dag er det siste dagen til Kristin her hjemme i Ås. Så jeg møtte hun og Solveig en tur. Vi tok oss en tur ned til Årrungen, som er et vann her i Ås. Vi tok med hvert vårt kamera og knipset litt. Kom ikke hjem før nå, så har ikke fått oppdatert dere før nå. Har jo prøvd å ha to innlegg hver dag. I dag passet det seg rett og slett ikke, men det får gå. Skal prøve å få ordnet med et ekstra innlegg for i morgen før jeg må legge meg. Skal nemlig opp kl seks i morgen, for å ha tidlig vakta på jobb.

Hva har dere gjort i dag? Hva vil dere se fremover?

Gårsdagen antrekk - AdidasBukse - Vera Moda (Only) // T-skjorte - Adidas // Veske - Don Donna

Ble et veldig enkelt antrekk i går på jobb, men jeg liker det fremdeles veldig godt! Hva synes dere?

Good and badI dag har jeg som alltid vært på jobb. Det var en veldig koselig dag, selvom det var en ikke så veldig fin hendelse også. Var en av barna som slo seg og kom med løpene full i blod. Det endte heldigvis godt, og alt er bra nå! Etter jobb ringte jeg mamma, og måtte hun på senteret. Kom hjem med et par ting, både kjøpt selv og fått av mamma. Var koselig å se mamma litt igjen. Nå sitter jeg her i blogghjørnet mitt, med tente lys. Nå er også feberen tilbake, så blir nok til paracet, nesespray og serie resten av kvelden. Igjen er jeg sinnsykt godteri syk, prøver å holde meg unna butikken for å kjøpe noe godt.. Selvom det frister alt for mye, jaja!Hva gjør dere i dag? ♥

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: At jobben i barnehagen bare går bedre og bedre. Endelig har jeg en jobb som jeg virkelig gleder meg til å gå til. I motsetning til å måtte dra seg avgårde, til noe man virkelig ikke har lyst til. I tillegg har jeg endelig fått meg pult på rommet, som jeg har hatt lyst til så lenge. I tillegg vant gjengen min Norway cup, noe som virkelig er så utrolig godt for gjengen. De fortjener det virkelig.

Ukens nedtur: Ukens nedtur har helt klart vært at jeg har vært syk hele uken, har stoppet meg for å gjøre så mye som jeg hadde lyst til. Hele helgen har jeg jo ligget rett ut i senga, og ikke orket noen ting. 

Ukens serie: Denne uken har jeg begynt å se på The Fosters, noe som virkelig var så mye bedre enn hva jeg trodde. Har blitt mer og mer avhengig av den denne uka. Spesielt nå i helgen som jeg ikke har hatt energi til å gjøre noe annet. 

Ukens innkjøp: Denne uken tror jeg ikke at jeg har kjøpt noe stort, annet enn Mac Fix + og ny pult.

Ukens sang: Denne uken har jeg ingen spesiell sang jeg har hørt mer enn andre på. Annet enn de jeg har nevnt de tidligere uken. Jeg har hørt på Los Angeles xx spillelisten til Kristine Ullebø. 

Ukens cravings: Denne uken har jeg virkelig gravet på alt mulig dritt. Altså godteri, kake, vafler og sjokolade. Ikke en god ting, men sånn går det når man er syk. 

Ukens utfordring: Må nok ha vært og holde seg frisk, og ikke bli mer syk. Likevel ikke bare sitte på rumpa og ikke gjøre noe. Blir som oftest mer dårlig av å ikke gjøre noe, enn å gjøre noe.

NIGHTMARE


Jeg begynte faktisk å tenke på dette innlegget i natt, når det samme skjedde igjen. Hver gang jeg går og legger meg, og nesten sovner får jeg det samme marerittet. Det er ikke et dirtekte mareritt, da jeg fremdeles delvis er våken. Likevel så er det utrolig ekkel. Det som skjer er at jeg føler at hodet mitt vokser ti ganger større en kroppen. Se for deg at du setter ditt eget hodet, på en barbie dokke. Det er sånn jeg føler det hver gang jeg nesten sovner. Så tror ikke det er så rart at jeg nesten aldri får sove. Samtidig i dag hadde jeg tidlig vakta på jobb, noe som ville si at jeg skulle opp klokken seks. Det passet veldig bra da jeg ikke fikk sove før nærmere ett i natt. Jeg kom meg opp, og overlevde dagen på jobb overraskende lett. Nå sitter jeg her hjemme på kontoret mitt, og begynner å merke de få timene med søvn i natt. Nå skal jeg sette meg ned å spise litt tomat suppe, og prøve å få unnagjort både blogging og klesvask før jeg skal på jobb nr 2.


Har dere opplevd noe av det samme?

 

Jeg har fått meg kontor


I starten av august, snakket jeg om at en av målene mine var å sette opp pult på rommet mitt. Nå har jeg endelig gjort det, jeg har lagd meg et lite kontor. Vel og merke inne på mitt eget rom. Jeg lengter veldig etter å flytte ut, men akkurat nå er ikke det en mulighet. Med tanke på at jeg ikke vet hva jeg kommer til å gjøre fremover. Derfor er det litt som å kaste penger ut av vinduet om jeg flytter ut nå. Derfor tenkte jeg hvorfor ikke lage et kontor på rommet mitt. Det gir meg litt mer blogginspirasjon, så det er veldig deilig. Har hatt lyst på pult på rommet i flere år, og skjønner ikke hvorfor i alle dager jeg ikke har gjort det før nå. For jeg elsker det virkelig. Nå skal jeg ikke snakke mer om det, jeg skal heller vise dere litt dårlige gule bilder av det. Sånn går det når det er mørkt og dårlig vær ute.
Det er ikke helt ferdig enda, har fortsatt noen hyller og litt av hvert som skal opp også. Det kommer etterhvert.

Hva synes dere?

Avslappende søndag
Håper dere alle har en fin søndag. I dag startet dagen rolig med litt serie og mat, siden jeg fortsatt er syk. Håper på at det blir bedre over natta, siden jeg skal tilbake på jobb. Utover dagen dro jeg en tur til mamma, skulle egentlig bare bort og hente noen ting jeg trengte til barnehagen. Det endte med at vi lagde vafler, og satt og pratet en stund. Veldig koselig, og en perfekt måte og avslutte uken på. Senere dro jeg hjem til pappa, der Leif var på besøk. Da ble det puzlespill, taco og fotball kamp. Standard søndag hos pappa, alltid fotball på tven. Jeg har noen innlegg planlagt for uken, om jeg får tid til å ta noen bilder. Er det noe dere ønsker? 

Ting går ikke alltids som planlagt


Jeg hadde så mange planer for bloggen denne uka, hadde planlagt å ta bilder og alt. Istedenfor endte jeg opp med å bli syk. Så denne uka har jeg har små syk, og i går ble det på sitt værste. Likevel skal jeg prøve å oppdatere dere litt, og fortelle dere kort om hva som har skjedd denne uka. 

Tirsdag: Først var jeg på jobb på dagtid, kom hjem spiste middag og dro på trening. Etter trening, ble det litt mat før jeg gikk å la meg.

Onsdag: Først jobb på dagtid som alle andre dager, så merket jeg at formen ble verre så jeg planla og slappe av. Så fikk jeg melding av Thea om jeg ville være med på Ikea, og strømmen storsenter. Så jeg var for rastløs til å være hjemme, så jeg ble med. Når jeg kom hjem ble det en episode av The Fosters, før jeg gikk å la meg.

Torsdag: Jobb på dagtid som alltid, og rett etter jobb dro jeg rett på Norway cup. Gutta spilte nemlig kamp, jeg skulle egentlig spille selv. Med tanke på at jeg ikke var i topp form, og har et blått kne lot jeg det være. Gutta endte opp med å komme til finalen.

Fredag: Hadde senvakt på jobb, startet halv ti. Gutta spilte finale, og jeg fikk haugevis av varsler av bilder og resultater! GUTTA VANT! Det ble første plass på oss, i Norway cup. Etter jobb merket jeg at formen var elendig. Jeg spiste middag, og lå rett ut i senga resten av dagen. Hadde lyst til å blogge, men hadde ingen bilder å dele med dere.

Lørdag: Morningen startet med at jeg hadde blitt enda verre. Plutselig så var det alt, magen, halsen, hodet, nesa.. Så hele dagen har gått til å få i seg litt mat, te og håndball kamp. Jeg befinner meg fortsatt under dyna, og har ingen planer om å gå ut med det første. Tror jeg må komme meg ut en liten tur, bare for å få litt frisk luft.

Hvordan har dere hatt det i det siste? Hva bil dere lese om fremover?

12 ting jeg vil gjøre i august♥ Endre døgnrytmen


♥ Spisere sunnere


♥ Trene minst to ganger i uka
♥ Delta på Norway Cup


♥ Reise bort en helg og gjøre noe


♥ Poste to videoer


♥ Poste et antrekksinnlegg i uka

♥ Spare 10 000 i mnd


♥ Gå et fjell


♥ Lage kontor på rommet♥ Finne en god serie


♥ Lese en bokHva er deres planer for august?

Jeg har fått ny jobb!


Hei alle sammen!

I går besto dagen av 10 timers jobb. Jeg har fått meg ny heltidsjobb i barnehage, så jeg jobbet fra halv ni til halv fem. Jeg har jo fortsatt en av mine gamle jobber, så rett etter den ene jobben, var det over på den andre jobben. Noe som resulterte i 10 timers jobb, og en litt for trøtt og sliten Camilla senere. Solveig reiser avgårde til Hellas i dag (lucky you), så jeg måtte jo innom hun i går også. Så i går ble det dessverre bare et innlegg. Har tenkt til å prøve å komme med flere innlegg igjen, jeg må bare finne ut hva mer jeg kan dele først. Rekke å ta bilder, og få alt til å gå opp. Denne uka har jeg alt for mye på planen så vi får se hva som skjer. Nå er klokka snart åtte, og jeg sitter her og forhåndspubliserer innlegg så den skal bli litt oppdatert mens jeg jobber. I kveld er det klart for fotball trening, siden det er Norway cup på torsdag og fredag for laget mitt. Jeg har nå ødelagt kneet mitt, så vi får nå se hvordan det går.


Mimrer tilbake til mai

Hvordan har dere det i dag?

VI SMAKER PÅ GODTERI


Hva synes dere om videoen?
 

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Båttur! Siste dagen av ferien, elsker å være på vannet

Ukens nedtur: At denne uka var siste uka av ferien, nå er det fulltidsjobb som står på planen.

Ukens serie: Har denne uka også, kun sett på Castle. 

Ukens innkjøp: Har kjøpt en ny genser som ble en favoritt, og litt sminke. Kan vise dere i et eget innlegg i løpet av uka. 

Ukens sang: Du og jeg - Mivas remix 

Ukens cravings: Fanta Lemon 

Ukens utfordring: Komme seg opp om morningen, hadde planer om å endre døgnrytmen min denne uka. Gikk vel ikke helt som planlagt.

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits