Yellow dress

Hei alle sammen!

Tusen takk til alle som var innom i går, og alle som kommenterte! Ligger på 2.plass i Ås i dag, og det var veldig morsomt. I dag er jeg utrolig trøtt og sliten etter i natt (se forrige innlegg), og skal slappe av litt nå og spise mat før jeg drar på jobb. Er heldigvis ikke den værste jobben i dag, selvom jeg har både smerter i foten (som er forstuet) og skulderen som jeg ikke aner hvor kommer fra. Blir nok noe smerte stillende på meg, mat, jobb før jeg synker under dyna i kveld. Ikke så veldig spennende dag på meg i dag, men det er trossalt mandag i dag.

Hva gjør dere i dag skjønninger? ♥

 

Personlig innlegg - Aldri vært bra nok


Jeg tenkte liksom gå å legg deg, du klarer å holde tankene dine til i morgen. Du skal trossalt stå opp og på skolen om noen timer. Neida jeg klarte det ikke, klokka er 00.02 om natta, og denne jenta tok opp word dokumentet for å skrive istedenfor å legge seg når hun har vært trøtt i hele dag..

 

Helt siden første klasse har jeg alltid vært den jenta som har blitt dømt og blitt stengt utenfor. Jeg begynner å gråte allerede, dette kommer til å ende bra. Jeg tror ikke noen har vært klar over det, ikke engang meg selv før jeg snakket om det med Lisbeth og Julie denne helgen. Jeg vet ikke om jeg ikke ville innse det, eller om jeg ikke så det. Når andre sier det virker det så mye mer ekte. Jeg vet ikke hva det er med meg, men det må være noe. Det er jo en grunn til at det har vært sånn siden første klasse, og jeg nå går på 3 vgs. Hva har jeg gjort, og hva er det med meg som gjør at så mange mennesker finner ut at jeg ikke er bra nok. Jeg hadde virkelig troa på at alle finner en vakker dag de rette folkene som de er ment til å være med. I en alder av 18 år, så har jeg to personer i hele verden som jeg føler det slikt med. Jeg føler ikke det engang for min egen familie. Det er egentlig ganske sykt, jeg er en veldig familie person. Jeg kan ikke akkurat si at jeg føler for å snakke ut om problemene mine til familien min, for jeg får bare dritt slengt tilbake uansett. Føler ikke jeg er så mye til bra nok for de heller, de gir meg bare for høye krav, eller har ikke troa på at jeg kan klare noe som helst, eller stoler på meg og tror på meg for den saksskyld. Hvorfor gjør du ting i det hele tatt da, eneste grunnen jeg har er at jeg skal mot bevise de.. Men de tror meg jo ikke uansett eller stoler meg eller noen ting så det går jo ikke an å motbevise noen ting heller.

 

I løpet av hele barneskolen med vennegjengen var jeg alltid den som ikke var bra nok til å være med i offentligheten, de fleste var med meg utenom skolen men ikke på skolen. Jeg var såpass liten at jeg ikke tenkte så altfor mye over det, men nå innser jeg hvordan jeg virkelig hadde det. Jeg tenkte jo selvfølgelig over det da også, men jeg tenkte jo bare at det er sånn det skal være. Det har jeg jo innsett at det er absolutt ikke sånn det skal være. Ikke i en alder fra 6-13 år. Hver gang jeg spurte om å være med å leke noe så var nei det er ikke plass til flere, eller en eller annen rar grunn. Sånn fortsatte det på ungdomsskolen også, men der var jeg mer tredje hjulpet på vogna i alle sammenhenger. Så det var ikke stort bedre.

 

Når jeg kom på vidregående så tenkte jeg at nå er folk mer voksne, folk har funnet seg selv og jeg finner folk som er mer lik meg selv. Det første halvåret var noe av det bedre jeg hadde vært med på. Helt til det skjedde masse drama med noen gutter jeg ikke engang får lov til å fortelle. Andre året fikk jeg valg fag som endte opp med at jeg ble venn med parallell klassene, og igjen så var skole året noe av det beste som noen gang hadde skjedd meg. Enda bedre enn første halvåret av førsteklasse. Helt til jeg innså at jeg var ikke lenger bra nok til å være med de heller. Jeg har spurt typ 1 gang i uka om noen vil finne på noe og de sier nei jeg kan ikke. Jeg prøver å være spontan, jeg prøver å planlegge.. Ingen ting fungerer. Tror du ikke at de legger ut bilder senere om at de er sammen.. Da tenker jeg igjen, hva er galt med meg. Hva er så annerledes med meg i forhold til alle andre. Det spørsmålet lurer jeg fortsatt på den dag i dag For ting er fortsatt like dan, og jeg kan ikke vente med å flytte ut, flytte et stykke unna og starte fullstendig på nytt. Jeg er klar for å starte livet for meg selv, helt alene med min kjære hund jeg skal skaffe meg, for rett og slett så har jeg ikke noe annet jeg har mer lyst til. Jeg har gitt opp hver eneste menneske sjel som lever, jeg er tydeligvis ikke bra nok for et eneste menneske og det er jeg dritt lei av.

 

Sunday is funday


Justin Bieber - What do you mean

Marcus og Martinus - Elektrisk

Gavin Degraw - Run every time

Broiler - Fly by night

Hailee Steinfield - Love myself


God søndag fininger <3

I dag har jeg lagd enda en video (som kommer mulig neste helg) og rydde litt hjemme. Rundt 13 dro jeg for å hente Thea, før vi dro for å hente Solveig. Så dro vi til Son og møtte på Feliks. Like ved huset hans var drømmehuset til meg og Solveig til salgs så vi endte opp med å gå på visning. Huset koster jo bare 10 mill og er gigantisk, men som vi sa vi står ikke utenfor drømmehuset når det er en mulighet til å gå inn haha! Når vi var ferdige der kjørte vi Solveig hjem, også fant jeg ut at jeg ikke skulle være støttekontakt i dag likevel. Derfor endte jeg og Thea opp på visninger rundt omkring. Det kribler i flyttefoten her, haha! Nå har jeg kommet hjem igjen og nå skal jeg snart spise middag. Før den tid skal jeg ut å klippe gresset og henge opp litt klær i sola. 

Hva gjør dere i dag?

Gårsdagens antrekk
Veldig enkelt og sommerlig antrekk i går!

Topp og shorts fra Urban // Klokke fra DKNY // Koppen er kjøpt på Clas

Hva synes dere?

Videoblogg - babling !!
Skateboard girl
Er det rart man blir drama queen?


Jeg hadde håpet jeg skulle slutte å ty til word dokumentet mitt igjen, men jeg tok visst feil. La meg i senga med musikken, og tenkte jeg skulle sove. Nevnte for tull for en kompis at jeg hadde smerter i hjertet istedenfor i foten, og det endte i tårer. Trodde ikke han skulle spørre om hvorfor jeg hadde smerter i hjerter, for det var jo egentlig ikke tull. Jeg vet ikke hvordan jeg skal takle det her lenger. I hele sommer så har jeg prøvd å finne på noe med mine såkalte venner, men de sier alltid nei jeg kan ikke. Hvordan tror dere at det da føles når du ser dem ute med andre venner. Hvorfor får du ikke være med, hva har du gjort for å fortjene det? Jeg er jo bra nok til å være med dere på skolen, hva er forskjellen hjemme. De pleier som oftest også å si at bare si i fra hvis det er noe, jeg er her for deg! Hvor er dere nå når jeg trenger det, dere er langt vekke fra hvor jeg er i hvertfall. For jeg kan ikke se dere noen steder.. Det er derimot dere som gjør at livet ikke er så alt for bra lenger. Jeg sitter rett og slett med en følelse av å ikke være bra nok, at jeg er alles siste valg som bare blir brukt når ingen andre kan, og rett og slett er en reserve løsning.. Føles ikke akkurat bra. Når du avtaler med folk om å møtes, og de ender opp med å glemme det og dra med noen andre istedenfor er vond. En ting er når det skjer engang, men en annen ting er når det skjer hver eneste gang, med så å si alle du har avtale med, da er det ikke lenger greit. Sånn er det bare, er det rart man blir drama queen når hver eneste gang du blir kjent med nye folk, så skjer akkurat det samme. Du blir ditchet like mye hver gang, uansett hvor glad de sier at de blir i deg, hvor mye du betyr osv.. Så varer det alltid i en dag eller to, også bare forsvinner det.. Hva er det jeg gjør galt? Noen sier at det ikke er deg det er noe galt med, men hva er det som er galt da?Ting som irriterer meg
- Folk som ikke spør, men forventer ting
Nå som jeg har fått lappen så er det veldig mange som ikke gidder å spørre, de bare forventer å sitte på.. Det irriterer meg bare mer og mer..

- Folk på veien
Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg hater folk som kjører på veien. Det er så utrolig mange som tror at de er verdensmestere og eier veien..

- Lærere som skal ha lekser til hver time, og ha lekse prøver.
Takk skal dere ha tredje klassinger som fikk lærerene til å dele opp ukes leksa til å ha lekser til hver time. Og begynne å ha lekse prøve til hvert kapitell, har vi ikke nok å gjøre med alt annet fra før av?

- Kollektiv transport
Heldigvis slipper jeg maset med kollektiv transport lenger, noe som er utrolig deilig. Når jeg først tar det så blir jeg gal. Trange busser, folk som ikke er trygge på veien, varme busser, folk som ikke eier folkeskitt osv. Lista er lang!- Folk generelt som ikke eier folkeskitt
Vi nordmenn snakker så utrolig mye om folk i andre land som er så hyggelige og mer i møtekommende. Hvorfor kan ikke alle de som mener det bare begynne å gjøre det samme, istedenfor å snakke om hvor mye bedre andre er? Være hyggelige istedenfor å gi folk blikk, gå dem ned, være frekke osv. 17.mai er vel den eneste anledningen nordmenn faktisk er hyggelige!

- Dårlig hårdag
Vi har vel alle de dagene når ingen ting funker med håret, eller det står i alle kanter, blir fett etter noen timer osv.

- Sminke dager
Har dere vært borte i at dere sminker dere på akkurat samme måte flere dager på rad, og noen dager blir det helt fantastisk og holder hele dagen. Andre ganger så rekker du ikke komme på skole eller jobb før alt er helt på tryne...

 

The weekend is over
Nå er helgen dessverre over og jeg er allerede tilbake på skolen. Prøvde å blogge 5-6 ganger i går, men det var umulig å laste opp bilder og da er det ikke noe morsomt å blogge. Nå har jeg også glemt hva jeg skulle snakke om i går, jaja. Skulle blogge på lørdag også, men var virkelig ingen mulighet til å jobbe. Klokken åtte dro vi til Strømmen for å spille tunering. Vi vant fire av fire kamper, og jeg  kom hjem med en skadet fot. Standard. Når jeg kom hjem var det å hoppe i dusjen, før det var klart for nabofest. Jeg og pappa dro hjem rundt elleve tror jeg, da gikk jeg rett og la meg og sovnet på et blunk. Søndag morgen var det tid for vakt på treningssenteret, når jeg var ferdig der så hentet jeg Leif (han jeg er støttekontakt for) og var med han helt til åtte. Da var det litt is med pappa, hentet søs, dusjet, så litt serie også sovnet jeg haha. Hektisk helg, men det er akkurat sånn jeg liker det. Har noen innlegg på lager som sagt, som kommer så fort jeg har fått tatt en del bilder til det jeg trenger. Må bare skaffe meg tid til å gjøre det, og ikke bare ta noen på rommet. Tror jeg skal klare å få det til i løpet av uka, så vi kan starte med det bra neste uke!


Hva har dere gjort i helgen?

It is friday


Hei alle sammen!

I går fikk jeg rett og slett ikke mulighet til å blogge. Satt ikke ned et eneste sekund omtrent, bortsett fra da jeg spiste middag haha!

Dagen i går startet med at jeg og min store søster dro på trening rundt åtte. Vi trente en times tid, før jeg måtte hjem og fikse meg før det kom en hund inn døra. Vi passer nemlig en Golden Retriever noen dager. Like etter at han kom på besøk dro jeg avgårde på skolen.

Etter skolen dro jeg og Mari innom mcern på vei, etterpå dro jeg i butikken for å kjøpe middag. Når jeg kom hjem møtte jeg en hund som kom løpende mot meg. Så når jeg kom hjem ble det en times tur i skogen. Når vi kom hjem var det å lage mat, skifte og dra avgårde på trening igjen. Når jeg kom hjem spiste jeg litt mat, dusjet og gikk å la meg fordi jeg var så sinnsykt trøtt.Nå sitter jeg igjen på skolen bakerst i klasserommet og blogger som jeg alltid gjør mens læreren står bak meg og ler av teksten jeg akkurat skrev. Jaja!

Senere i dag skal jeg mest sannsynelig møte Ayla, noe som er en stund siden sist så det blir koselig. Vet ikke helt hva vi skal gjøre enda, men det får dere nok mest sannsynelig høre senere. I løpet av helgen skal jeg prøve å få lagd noen utkast av de innleggene jeg har i hodet så det kanskje kan bli flere innlegg om dagen igjen, og noen innlegg i det hele tatt de dagene jeg ikke rekker. Er det noen som har noen ønsker? Planen i går var å ta antrekksbilder, men rakk ikke komme inn døra engang før jeg måtte ut på tur, så da skiftet jeg til noe litt mer komfertabelt å gå i skogen med....


God helg mine fine! Hva er planene for helgen?

Back to reality


Fordelen med å sitte bakerst i klasserommet er å kunne se på bilder og blogge uten at noen merker det. Just perfect for me. Jeg tenkte at skole hverdagen ikke kom til å bli den værste og at jeg skulle få tid til å blogge. Jeg tok visst feil, er ikke bare det at det er mye å gjøre, men jeg mistet rett og slett overskuddet til å gjøre det. Sikkert fordi døgnrytmen min forsvant for en stund siden, så det er hardt å stå opp. Håper på at den kommer tilbake snart, og at ting snart blir i rutiner igjen.

Som dere sikkert forsto så var det ikke bare bare og komme tilbake på skolen, for det første så er ikke skole miljøet det aller beste lenger, for det andre så er det siste året og det er nå absolutt alt du gjør teller, du må virkelig slå til på alt. Da låter det bra at vi har fått en stor oppgave og jeg sitter her og blogger ikkesant?

Første skole dag var fra 10-11.30, så var ikke så lenge, og det gikk helt fint. Når jeg var ferdig ble jeg med Solveig hjem, der vi trøstet oss med pizza siden skole hverdagen var tilbake, etter det dro jeg på jobb, og var ikke hjemme før 21.30, da måtte jeg lage meg mat til i dag og la meg rett etterpå.Hvordan var deres første skole dag?

YesterdayHei alle sammen!

Planen var egentlig å blogge i går, men plutselig hadde jeg ikke lenger tid. Satt på verdandaen leste blogger, og så på serie mens jeg spise deilig frokost. Tok bilder, og skulle til å blogge men plutselig kom hele familien hjem og det ble stilt i stand mat og krangling. Woho. Så begynte jeg og vaske klær, og kjørte søstra mi dit hun skulle. Dro hjem for å slappe av, da Thea sendte melding om å finne på noe. Så da dro vi i butikken for å kjøpe mat og godteri, før vi dro tilbake til meg for å kose oss. Vi startet å spille Ludo, før jeg fikk melding av en kompis for å kjøre de på fest. Når de spurte om å hente igjen halv tre om natta, så ble vi sittende oppe å spille spill og kose oss med godteri hele natta. Når vi hadde fått alle hjem, så var jo ikke vi trøtte lenger. Så vi hentet en annen kompis og kjørte rundt, vi var vel hjemme hos meg igjen halv sju i morges. Så gikk vi å la oss i senga til pappa, og sov der frem til 12. Nå har Thea dratt, og jeg skal lage meg frokost før jeg skal hente Leif.Hva gjør dere i dag?

Tilbake til hverdagen (nesten)


Hei alle sammen!

Veldig sen update i dag, men sånn går det når dagene blir fult utnyttet!

I dag våknet jeg vel rundt ni, men sto vel ikke opp før nærmere halv ti! Da lagde jeg meg frokost, og ordnet litt før jeg dro på trening rundt 11. I dag hadde jeg en av mine bedre dager på treningen. For første gang løp jeg som aldri før, åh det var så deilig! Etter det ble det noen mage og rygg øvelser, før jeg dro hjem igjen og lå i sola. Rundt 15.30 dro jeg avgårde på jobb, og har vel egentlig akkurat kommet hjem. Nå skal jeg og pappa spise litt mat, og slappe av før det blir en ikke så altfor sen kveld. Prøver å få orden på døgnrytmen igjen, så det ikke blir så hardt når skolen begynner igjen.
Har dere kommet tilbake til hverdagen enda? Gjerne fortell meg om dagen deres!

De siste dagene gjennom mobilen

På søndag var jeg hos Thea, hvor vi lagde mat og hadde noe godt i glasset! Kjempe koselig!


Oslo tur med de beste tvillingene, tvillingsøster Lisbeth var også med!


To bilder fra dagens treningsøkt med søsteren, og bildet i midten er fra en dag det var fint vær, hvor jeg nyter frokosten i finværet! (Ingen frokost på bildet men)

Hva synes dere om innlegg som dette? Hva har dere gjort i dag?

Rett fra sjela


Siden det var utrolig mange som syntes det var spennende og interessant å lese om drapsinnlegget mitt, så tenkte jeg å fortsette litt på det. Jeg liker egentlig ikke å snakke om drap, men hvis man skal endre på ting så må man snakke ut om det å finne en løsning.

Det har blitt utrolig vanlig å ta selvmord. Det er utrolig mange som sliter med seg selv og andre rundt seg. Det kan være alt fra å bli mobba, til å ikke trives, til å bare føle at man ikke hører hjemme på jorda. Det kan være så utrolig mange grunner til ønsket om å ta livet sitt. Barnebarnet til noen familie venner tok for en stund siden livet sitt. Han var en utrolig bra person, og det kom som et stort sjokk på utrolig mange. Det var ingen som visste hvordan han følte det, han var en person som var utrolig omtenksom og ingen skjønte at han hadde det vondt.

 

 

Jeg fortalte om denne familie vennen til et utrolig nærme familie medlem. Denne personen presterte å si at det hadde h*n også lyst til. I påsken når jeg hadde bursdag så sa denne personen at h*n skulle reise bort og ikke kom til å være hjemme. Derfor tenkte vi ikke over å invitere denne personen når vi dro ut for å spise på bursdagen min. Denne personen mente at h*n ble lei seg, og fikk lyst til å ta livet sitt. For h*n var visst ikke bra nok til å være med. Livet sitt er virkelig ikke noe man kødder med, man kødder ikke med at man har lyst til å ta livet sitt. Jeg har selv vært der og sagt det, men det har rett og slett vært fordi jeg har følt meg så sinnsykt langt nede at jeg ikke lenger så en utvei. Akkurat der og da tenkte jeg ikke konsekvensene av hvordan andre personer ville reagere. Det var vel den tiden jeg følte som mest at ingen personer brydde seg uansett, så de kom ikke engang til å legge merke til det. Så hva gjorde det for noe da, når jeg uansett ikke var lykkelig og ingen ting gikk min vei. Jeg er enda ikke over det stadiet, men en ting er helt sikkert. Jeg kommer til å være i livet til jeg dør i en bil ulykke eller en naturlig årsak. Jeg har sett vært i lyset der du tror du kommer til å miste noen som står deg nært. Så uansett hvor mye du føler at du ikke har noen, så skal jeg love deg at du alltid har noen som hadde blitt utrolig lei seg og du kanskje hadde ødelagt for denne personen. Jeg hadde aldri hatt samvittighet til å gjøre noe sånt mot denne personen, uansett hvem det er. Jeg får motivasjon til å bevise for dem at jeg er bra nok, jeg skal vise dere hva dere går glipp av og gjøre en stor forskjell. Det er drømmen min, og jeg skal få det til. Jeg må bare finne ut hvordan.

Dagens antrekk - Ola jakke kjærlighet


Topp - New Yorker // Jakke - Only // Bukse og smykke - Palestina/Jordan

Hva synes dere?

Natta er den beste tiden


Hei alle sammen!Jeg kom meg hjem til slutt, selvom dette har vært en utrolig bra dag så får jeg likevel ikke sove og sitter her med mine negative tanker. Hvorfor er det slik? Hvorfor har hodet mitt omstilt slik at det bare eksisterer negative tanker? Det er utrolig irriterende fordi jeg vil veldig gjerne være positiv, for det gjør det mest sannsynelig lettere for å oppnå ting jeg har lyst til og få flere valgmuligheter. Kommer de negative tankene av alt presset vi har, eller kommer det av noe annet? Jeg tror det er en blanding av at det har skjedd så utrolig mye negativt i livet mitt den siste tiden, at jeg rett og slett ikke skjønner hva positivt er lenger. Jeg skjønner jo hva det er, men jeg har bare ikke troa på det lenger. Jeg har blitt slik at jeg dømmer ting og ser negativt på ting.. Noe som gjør det enda verre. Jeg så egentlig utrolig negativt på det siste døgnet, men det endte opp med å være utrolig koselig! Jeg tror det er utrolig vanskelig å komme seg ut av det, når man først har endt opp på den negative siden. Det er for stort press, føler i hvertfall jeg. Føler at alt jeg gjør er aldri bra nok, fordi det går alltid an å gjøre det enda bedre. Hvorfor er det man gjør aldri bra nok. Hvis du kommer hjem og er drit happy fordi du fikk 5 på en prøve, så er det alltid noen som sier du kunne fått en 6er da. Du får alltid høre det, og hvor mye hjelper det på selvtilliten og motivasjonen man har? Det hjelper sinnsykt lite, det skal jeg love dere. For noen er det garantert motivasjon, for meg er det det som drar meg ned i støvlene. Så hvordan kommer man seg ut av det?

- Hva mener dere?

Meg samfunnet


I dagens jobbsamfunn er ting rett og slett ikke rettferdig. Så vidt jeg har forstått så virker det rett og slett som om folk blir utnyttet. Jeg er selv en del av jobbsamfunnet og har en god del jobber selv. Selv har jeg faktisk ikke følt den urettferdigheten så mye, annet en at jeg er den som er mest fleksibel. Jo vent, jeg tror jeg har kjent på den likevel. Jeg jobber på Meny, og hver gang noen spør om jeg kan jobbe for de eller bytte dag, er jeg alltid oppe for å hjelpe de. Jeg har spurt om å bytte vakt 1-2 ganger, og tror dere ikke at det er umulig å bytte de. Bare hyggelig for at jeg hjelper dere kollegaer med hver eneste av vaktene deres, det har vært 1-2 tilfeller av 10 hvor jeg faktisk ikke har kunnet. Snakk om samarbeid og arbeidsmoral a dere. 

Det var egentlig ikke det dette innlegget skulle handle om, for i dag har jeg snakket med en kompis av meg. Han er ute i læra og får alle jobbene hele tiden. I dag har han jobbet fra 08.00-22.30. Er det rettferdig? Hvor lenge har de andre jobbet, og hvor mye har de faktisk gjort. En ting er at han faktisk kunne ha sagt nei, men en annen ting er at når de vet han har mye å gjøre fra før av så skal de gi han enda mer arbeid. Snakk om å være samarbeidsvillig og en god kollega a. Jeg får faktisk en følelse av at de nyutdannede og uføre rett og slett blir misbrukt. Hvis de skal få all dritt jobben, må jobbe ræva av seg hele dagen hver eneste dag i uka uten å få så altfor mye for det så er det ikke rettferdig. Hvis det er sånn opplæringen skal være, så blir du jo lært opp feil i følge meg. Du blir lært opp til å utnytte andre, og kun tenke på deg selv. Er det sånn verden har blitt, deg selv er den eneste som eksisterer.

 

Jeg har nå fått lappen, og mens jeg er ute å kjører føler jeg enda mer på den at folk tenker kun på seg selv. Jeg har hatt et tilfelle på motorveien flere ganger. Jeg havner bak en trailer, og det kommer tre biler etter hverandre i venstre fila. Jeg blinker for å si at jeg har lyst til å komme forbi jeg også. I full fart fra ingen steder kommer det en bil i full fart og legger seg ut i det jeg også skal ut. Flaks for han at jeg tenker på litt flere enn meg selv så jeg sjekker en ekstra gang før jeg legger meg ut. Hvis ikke hadde han ligget dø, og kanskje jeg også. Når du ser at noen har lyst til å legge seg ut, og mest sannsynlig kommer til å gjøre så tar du ikke fart og kaster deg ut bare fordi du også vil ut. Da skal jeg ærlig si at jeg blir en smule oppgitt over folk. Det virker som de ikke bryr seg om at de kanskje dreper seg selv eller andre, så lenge de kan gjøre som de selv vil.

Yellow is the new black


Når dere leser dette så er jeg enten på vei til Oslo, eller akkurat ankommet gamle nabolaget. Søndag kveld blir tilbringet hos Thea, da vi skal grille og bare catche opp fra den siste tiden. Blir koselig! Når jeg våkner mandag morgen, skal jeg avgårde til Oslo sammen med Lisbeth og Julie, som er mine kjære og min gamle naboer. Når vi er ferdige i Oslo skal jeg bli med hjem til de og spise middag, også ser vi hva kvelden bringer. Derfor har jeg valgt å lage noen forhåndspubliserte innlegg til dere. Snart kommer det et innlegg fra Lisbeth og Julie, der de skal fortelle om meg fra da jeg var liten! Gled dere!!

Også må jeg bare si at jeg er evig takknemlig for alle som har vært innom bloggen min de siste dagene, og kommet med så mange gode kommentarer!

Omtale - ansiktsmaske fra lush


Catastrophe Cosmetic

- En fersk ansiktsmaske full av beroligende og fuktighetsgivende blåbær, calamine, kamille, rose og mandelolje. Vi bruker hele lokalplukkede norske blåbær som er rike på vitaminer og mineraler, inkludert antioksidantene vitamin A, C og E som hjelper huden å beskytte seg mot skade.

Denne ansiktsmasken er veldig lett og påføre, og også veldig lett å ta av. Hvis jeg får urenheter i ansiktet bruker jeg denne noen dager på rad, og da blir urenhetene fortere borte. Om den også hjelper for å forebygge disse urenhetene er jeg ikke helt sikker på. Denne blir huden min litt tørr av, og jeg er avhengig av en god fuktighetskrem etterpå. 

Love Lettuce

- Lys opp hudfargen med næringsrik agar tanggele, beroligende og fuktighetsgivende honning og mandelolje, og forsiktig peelende mandelskall. Denne masken er rett og slett parfymert med fransk lavendel, som har en beroligende effekt på sinnet og hjelper til med å balansere hudens talgproduksjon. Passer godt for normal til fet hud.

Denne ansiktsmasken er også veldig lett og påføre og lett å ta av, noe jeg er stor fan av. Denne etter later også huden min god og myk. Denne bruker jeg bare for å friske opp huden, og bare for kosen sin skyld.
Hva er deres erfaringer med lush?

Hvordan endte vi opp her?


Klokken er ti over halv fire om natta, jeg sitter her og rett og slett ikke får sove. Jeg sitter her med alle mulige tanker om alt mellom himmel og jord. Jeg krangler med en kompis av meg, som rett og slett mener jeg kunne drept han uten å bry meg. Hvordan endte vi opp her, at ting går så langt at folk begynner å snakke om drap. Og for å ikke snakke om alle de forskjellige måtene og hvor mange som blir drept om dagen. Det er jo helt sinnsykt å tenke på. Når ble dødsfall så normalt og snakke om, bruke mot andre, drepe i det hele tatt og ja alt som har med dødsfall å gjøre. Da stiller jeg meg selv spørsmålet, hvordan endte vi opp her? Tidligere var vi alle så nære i hvertfall med de rundt oss, vi passet på at alle hadde det bra og trygt, nå så er det jo viktigere at folk dør enn at folk har det bra. Det er faktisk helt sinnsykt å tenke på, men det er nesten sånn jeg føler verden har blitt. Begynner nesten å grine over å tenke over vår egoistisk og sinnsyk verden har blitt. Er det virkelig dette barna våres skal vokse opp i? Det virker jo ikke trygt, er det virkelig i en verden som denne vi hører hjemme og som vi har skapt? Flaut å tenke på!!Hva mener dere?

Mirror says yes, camera says no
Er det ikke utrolig hvordan du føler deg bra når du ser deg selv i speilet, og så fort du tar opp kameraet for å ta bilder til bloggen så føler du deg helt for jævlig. Skjer med meg all det time. F.eks se på øynene mine på bildene, de er jo på to helt forskjellige planeter jo. Det ene er jo fem ganger større enn det andre, og kan ikke si jeg kan skylle på sminka heller. Den skjeve eyeliner greia mi, hjalp vel ikke stort heller da. Men men sånn kan det gå. Noen som har tips til å få bedre hud forresten? I need it!

Nå er jeg hjemme igjen fra jobb! Godt og være hjemme, nå står potetene i ovnen og biffen ligger i panna. Dette kommer til å smake himmelsk. Nå skal jeg kose meg med maten, før jeg håper på en tidligere kveld i dag enn hva det var i går. Er noen interessert i ting du ikke visste om meg innlegg, eller spørsmålsrunde?


Mine favoritt bukser fra Palestina, super deilig å gå med! Også er de litt stilige da!Hva gjør dere på denne lørdagen?

Mine jobber


I dag går dagen til å jobbe, så dette er et forhåndspublisert innlegg om mine jobber. Vi får se om jeg får blogget noe når jeg kommer hjem i kveld, hvis ikke blir det to innlegg i morgen! Ønsker alle en kjempe fin lørdag!

Ferskvare - Meny


- Jeg jobber i ferskvaren på meny. Da ekspediterer jeg fisk, kylling og kjøtt. Noe som kan være veldig stressende, møkkete og ekkel. Tjener mer her enn noen av de andre jobbene, så den er grei å ha fordet.

Barnepass - Treningssenter- Har egentlig mange flere bilder herfra, men jeg kan dessverre ikke dele bilder av andre uten dems tilatelse så da blir det hva jeg pleier å gjøre. Her jobber jeg som barnepasser på et treningssenter. Noe som kan være en sikkelig dritt jobb. Tjener forferdelig dårlig også, men får trene gratis så sparer en god del penger sånn sett. Her passer jeg på barna til de som trener enkelt og greit. Når det ikke er noen barn, så turner jeg som oftest eller ser serier.

Støttekontakt - Ås Kommune- Dette er verdens beste jobb! Jeg er støttekontakt for en mann med down syndrom. Han er verdens søteste og mest herlige gutt. Vi tar han rett og slett med på kino, mini golf, turer i skogen eller bare å ta han med opp til oss og grille, eller spille brett spill. Kjempe koselig, han smiler og er glad bestandig!

Håndball trener - Follo Drømmelag


-
Her er jeg trener for et lag for funksjonshemmede sammen med pappa. Jeg har kontroll over håndball laget og pappa over fotball laget. De fleste vet vel hva det å være trener går ut på vil jeg tro.

Er det noe dere lurer på ang jobb, eller noen av jobbene jeg har så er det bare å spørre!

Working friday
Hei alle sammen!

Denne fredagen er ikke mye til spennende. Jeg sov til rundt tolv i dag, og siden det har jeg rett og slett bare vasket klær, spist frokost og fikset meg. Om to timer reiser jeg avgårde på jobb, og før den tid så skal jeg innom butikken for å handle litt så det blir noe middag før jeg skal på jobb. Høres nesten ut som jeg bor alene, noe jeg virkelig skulle ønske at var sant. Jeg har noen innlegg på lager og lurer derfor på hva dere ønsker å lese først, og hva dere vil lese i det hele tatt.

- Det egoistiske samfunnet vi bor i

- Mine jobber

- Ansiktsmaske omtale fra lush

- outfits

- hverdag

- sminke

- Spørsmålsrunde

Hva gjør dere i dag? // Hva vil dere lese om fremover?

Friday inspiration//weheartit

Hva inspirerer dere?

Almost weekend
Hei alle sammen!

Må starte med å si tusen tusen takk for så mange hyggelige kommentarer i går, dere er virkelig helt fantastiske! ♥

I dag har jeg egentlig ikke gjort stort. Jeg sto opp rundt to tror jeg, helt sykt at jeg sov så lenge! Når jeg sto opp lagde jeg frokost til meg og lunsj til pappa. Når jeg var ferdig med maten, så gikk jeg på rommet og satt musikken på for fullt. Magisk. Jeg startet med å fikse på senga, og rydde rommet smått. Mister litt motivasjonen til å rydde, når jeg føler at egentlig så vil jeg flytte ut og bo alene. Får nå bare gjøre det beste ut av det, frem til det skjer. Nå skal jeg snart kjøre min søster og en venninne til Nordstrand, før det blir rett på trening for min del.
#livetutenvipper

Hva gjør dere i dag søtinger?

Vippeextensions


Jeg tok nytt sett i starten av mai hos Thea, en venninne av en annen venninne. Ble ikke så fornøyd der i og med at hun akkurat hadde fått vippe serfiktatet. Jeg gikk videre til Marina fra Laveria. Jeg ble mere fornøyd der, men vippene datt av etter 3-4 uker. Den siste gangen jeg tok påfyll nå for en uke siden, tok vi volum vipper. Fikk spørsmål om å prøve det til samme pris som vanlige vipper. Etter nesten en uke begynte de og lugge og klø, til slutt måtte jeg ta på vippene og da datt de på rekke og rad av. Så nå en uke etterpå, sitter jeg igjen med null vipper. Når vippe extensionsene ble delvis dratt og falt av for noen dager siden har jeg heller ikke stort igjen av mine gamle heller. Så nå sitter jeg her med null komma niks vipper, woho


Øverst er med nytt sett, og nederst er når de fleste har falt av. Sånn nesten i hvertfall

Hva er deres erfaringer med vippe extensions?

Ikke bra nok


For en stund siden så holdt jeg på med en gutt. Vi hadde det kjempe koselig når vi snakket sammen, men dessverre så reiste han bort og var lenge borte. Og vi fant aldri tid til å møtes, ikke at han tok så mye insiativ til å møtes heller. Han sa at jeg ikke kom til å miste han, og at han ville være der for meg. Så jeg valgte å være åpen og ærlig å fortelle han litt av problemene som finnes i min hverdag. Da var jeg rett og slett ikke bra nok lenger, en liten stund etterpå glemte han alt han hadde sagt. Han tok derfor og forlot meg, og nå en mnd etterpå ser jeg det at han er sammen med en annen.Så nå begynner jeg å tenke, er man ikke bra nok om man ikke har en hverdag og et liv som er en dans på roser. Er det å møte motgang en dødssykdom? Jeg tenker at hvis det er en som sliter med å stole på folk, og du viser at du kan stole på hun, og hun velger å gjøre det. Så er vel ikke hun av den personen som kommer til å være utro og være kjip mot deg. Hun er mere den som kommer til å være evig takknemlig for støtten hun har fått av deg, og virkelig vil kjempe for forholdet deres.Hva mener dere?

Starten på en ny reise
Hvordan starter man sin nye reise, når den tingen som skal starte alt ikke fungerer. Jeg føler at den eneste måten jeg kan starte min nye reise, er å flytte ut så jeg kan starte for meg selv. I familien er det for mye negativitet og drama, at jeg prøver å være minst mulig hjemme. Jeg vil starte det sunne liv, men hvordan fungerer det når resten av familien spiser og handler inn dritt. Jeg liker interiør mer og mer, og kan ikke vente med å innrede ting selv. Jeg vil kunne dra å besøke folk uten at foreldre skal vite til punkt og prikke hvor du er. Selvfølgelig så godtar jo ikke foreldre alle du er med og alt du gjør, men det er av de dårlige tingene som skjer med deg du faktisk lærer. De fleste lærer i hvertfall av å gjøre ting, og gjøre feil. Hvordan skal man lære når man ikke får muligheten til å prøve. Jeg trenger en ny start, jeg trenger å starte for meg selv. Noe som også kunne ha hjulpet meg er å dra på en tur. Komme seg litt bort og få nye tanker, inspirasjon og motivasjon. Jeg vil heller ikke dra alene, og har ikke all verden av penger til å få til så mye av det her heller. Så hvor starter man da?Red lips


Hei alle sammen!

Dagen i dag har vært utrolig lang. Jeg sto opp mellom sju og halv åtte for å kjøre søsteren til Bærum. Hun måtte levere noe jobb papirer og vi skulle fikse noe greier sammen etterpå. På veien hjem dro vi innom farmor på besøk der, før vi besøkte grava til onkel, før vi dro til ski for å gå innom ticket. Vi har veldig lyst til å ta en spontan tur til syden. Ble ingen tur på oss da, dessverre. Nå sitter jeg her og egentlig prøver å komme meg vekk, det er veldig dårlig stemning hjemme om dagen så det er ikke så koselig å være hjemme. Tror det blir mat, også skal jeg klippe meg, så blir det å dra til Drøbak for å møte Ayla.

Hva gjør dere i dag?

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits