Ingen ting slår livet på vannetDagen i går gikk fra jobbing fra jeg sto opp fra jeg gikk å la meg, så rakk ikke blogge i går.

I dag har jeg tilbringet dagen på vannet sammen med familien. Vi har vært ute i rundt seks timer på vannet i dag. Det ble både båtkjøring, gåtur, bading og grilling. Vi skulle egentlig kjøre tube, men det ble dårligere vær når vi dro hjemover så vi utsatte det til en annen dag. Det var en veldig koselig dag. Jeg har lengtet lenge etter å dra på båttur, så det falt meg midt i blinken da fetter ringte å spurte. Jeg dro sammen med mamma, tante, fetter og dama hans.Hva har dere gjort i dag?

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Kristiansand var amazing, fikk se igjen Julie igjen, tilbringte koselig tid med beste kompisen. Mye bra som skjedde forrige uke.

Ukens nedtur: I slutten av uka reiste både beste kompisen min og bestevenninna mi bort, de kommer heldigivis tilbake snart. 

Ukens serie: Jeg startet å se Castle igjen, ser den siste sesongen. Gruer meg til det er over. 

Ukens innkjøp: Har både shoppet i Oslo og Kristiansand, så vuderte å lage et innkjøpsinnlegg for den siste mnd om det er interessant.

Ukens sang: You and me - Skrux

Ukens cravings: Fanta Lemon 

Ukens utfordring: Å ha nok energi og rekke å gjøre alt jeg har lyst til. Har fått gjort og vært med på mye, samtidig som jeg skulle ønske det hadde vært enda mer.


Kommer video på bildet litt senere!

Hvordan har deres uke vært?

Kvalitetstid med søsternI dag sto jeg opp rundt ti for å dusje og ordne meg. Jeg hadde nemlig avtalt å tilbringe dagen sammen med søstern. Så halv elleve tok jeg toget inn til Oslo. Dro en tur innom søsteren først, før vi tok oss en tur i bogstaveien. Der ble det shopping og kaffe. Etterhvert dro vi tilbake til leiligheten hennes å bakte horn. Noe som resulterte i sprengte horn, vi fylte dem nok litt for mye. Etterhvert bestemte vi oss for å gå fra bogstaveien og til sinsen for å hente sykkelen hennes der hun bodde før. Det endte med tre timers lang tur, med en sykkel på slep halve tiden. Når vi kom tilbake var klokka nærmere åtte, så da var det på tide å ordne middag. Like etter kom en venninne av hun, som skulle klippe håret mitt. Når klokka nærmet seg ti, fant jeg ut at det var på tide å starte reisen hjemover. Nå har jeg akkurat kommet inn døra, og skal nok veldig snart legge meg.

Hva har dere gjort i dag? ♥

På farten men lykkelig


For en stund tilbake fortalte jeg dere om at jeg hadde fått depresjonsproblemer. Jeg var langt i fra lykkelig, det var nesten ingen ting som klarte å gjøre meg glad. Folk prøvde for harde livet og gjøre små ting for meg, som skulle hjelpe meg. Det fungerte aldri, jeg fant alltid små ting som gjorde ting dårlig. Jeg lette etter feil med alt som skjedde, for å få det til å bli sånn som jeg trodde det skulle være. Nå har det endelig blitt bedre, og jeg føler meg som et nytt menneske. Nå kan jeg bli glad og lykkelig av de minste ting. Selv når jeg og Thea kjørte til Kristiansand og vi fant mange nye morsomme geofilter, klarte jeg å bli glad av det. Det sier kanskje litt. Nå tørr jeg og møte nye mennesker, gjøre ting som jeg aldri trodde jeg skulle gjøre. Når folk pleide å spørre meg hva jeg hadde lyst til å gjøre, sa jeg som oftest vet ikke. Rett og slett fordi jeg ikke ville ha en mening, i frykt om at det ikke skulle bli godtatt. Nå derimot tørr jeg å si hva jeg har lyst, eller bare gjøre det jeg har lyst til. Overgangen skjedde egentlig ganske fort, likevel så merker jeg at den blir bedre og bedre for hver dag som går. Noe som er utrolig deilig, jeg trodde aldri at det kom til å skje. Jeg tok feil. De siste dagene har jeg ikke fått blogget, rett og slett fordi jeg har vært på farten hele tiden. Jeg har kommet hjem en tur for å spise, hente ting og sove. Har dratt hjemmefra rundt 10-12 om morningen, og kommet hjem mellom 00-02 om natta. Nå skal jeg prøve å ta med kameraet mer, være åpen om at jeg vil ta bilder og filme. For det er virkelig noe jeg elsker, jeg lever for å ta bilder og dele. Så nå må jeg bare få til det også, så håper jeg på at alt blir bra. Jeg kan jo ikke stoppe nå, for jeg vil virkelig ikke tilbake der jeg var. For det er noe av det jævligste jeg har vært borte i. Ikke tro at jeg har blitt en perfekt jente, som ikke har problemer eller den slags. For det har jeg så absolutt, jeg klarer bare å se løsninger og gjøre det beste ut av det igjen. Livet mitt er bare ikke kun basert på negative ting, men også mange positive ting.Håper det går bra med dere, og at noen av dere fortsatt er igjen etter at jeg har forlatt dere for så lenge!

Gårsdagen antrekk - Pink wallBukse - Only // Topp - HM // Solbriller - Cubus (glemte mine, så kjøpte billige) // Sko - Toms // Cardigan - Cubus // Veske - HM


Hva synes dere?
 

Dyreparken - Vlog day 2


Hva synes dere? Sorry for dårlig filming, var ikke så lett med mange folk..
 

Kristiansand - Vlog day 1


Hva synes dere?

Spontantur - Kristiansand
Nå ligger jeg og Thea rett ut i hotell senga. Vi befinner vi oss nemlig i Kristiansand. Jeg fant plutselig ut at noen ville ta vaktene mine de siste dagene, og at Thea hadde fri. Så vi bestilte oss hotell, og satt oss i bilen. Etter en fire timer kjøretur kom vi frem. Siden det har vi vært og kjøpt godteri og pizza, som vi koste oss med i hotell senga. Vi har også gjort noen spennende ting, som dere får vite mer om senere. I morgen er det klar for dyreparken, og kameraet er selvfølgelig med. Nå skal vi ta livet med ro, og snart finne senga. Er en lang dag i vente i morra.

Hva gjør dere om dagen?

Kom meg aldri hjemI går startet jeg dagen rundt kl 10. Måtte innom pappa en tur da det ikke var noe vann hos mamma (naboene pusser opp) Rundt halv tolv dro jeg av gårde for å tilbringe tid med kusiner. Vi tok en tur på brygga i Son, før vi avsluttet med å spise pizza i sentrum. Senere dro jeg innom pappa en tur for å skifte. Vi hadde nemlig trening en fredag kveld. Det er ikke lenge til vi skal på Norway cup, så vi må trene for harde livet nå. Siste innspurt. Etter trening dro jeg til pappa for å dusje og ordne meg før jeg dro videre. Jeg møtte en kompis, og det var rett og slett knoll og tott på tur. Vi prøvde å finne nye veier til et vann, før vi endte opp med å gå å finne traktor veien som skulle være der. Var en mye bedre plan. Det endte bra til slutt, og vi koste oss masse. Kom meg ikke hjemover før nærmere ett, og var vel hjemme rundt halv to. Ble en ganske sen kveld, og ble ikke noe bedre av at jeg og Solveig begynte å snakke om alt mellom himmel og jord når jeg kom hjem. Sovna vel ikke før nærmere fire, og det passet veldig bra når jeg skulle på jobb kl 10. Er en ganske trøtt og sliten jente som sitter her med macen på fanget. Nå skal jeg rydde og pakke, fordi jeg reiser til Sørlandet i morgen. Skal prøve å evt lage vlog, og tar med macen for såvidt jeg vet er det internett der vi skal. Skal prøve så godt jeg kan!

Hva gjorde dere i går?

Favoritt chille outfitI dag startet jeg dagen med å gå en times tur rundt et vann her mamma bor. Skal ærlig si at formen er helt elendig! Så var på tide at jeg begynte å bevege på meg igjen gitt. Ellers når jeg kom jeg har jeg dusjet, slappet av og nå sitter jeg her og spiser litt. Snart skal jeg til ski og hente mobilen min igjen, som har vært på reprasjon. Ellers senere i dag skal jeg til Lisbeth og spise middag. Blir koselig, en stund siden jeg har sett hun nå.


Ellers tenkte jeg å vise dere antrekket jeg alltid hopper inn i når jeg slapper av. Nemlig jumpsuiten min fra sisterpoint. Kjøpte den for noen år siden i København. Så tror ikke den selges lenger. Den er veldig deilig å ha på, så jeg hopper alltid inn i den istedenfor joggedressen, spesielt nå på sommeren.

Hva gjør dere i dag?

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Ukens høydepunkt har faktisk vært utrolig mye. Hele uken har vært upåklagelig. Hytteturer gjorde virkelig susen.

Ukens nedtur: Hvis vi teller med de siste dagene, så var nok ukens nedtur hva som skjedde med bestemor på mandagen. Heldigvis endte alt godt, og hun har heldigvis fått komme hjem igjen.

Ukens serie: Denne uken har jeg ikke sett på en eneste episode av en serie, sett litt på tv de siste dagene. Ellers har det ikke vært noe serie. 

Ukens innkjøp: Ukens innkjøp har bare vært mat, kortspill, og fikk endelig kjøpt sekken jeg fikk av mamma i bursdagsgave. Som aldri kom inn på lager før nå!

Ukens sang: Happy Birthday - Kygo 

Ukens cravings: Merker denne uka har vært kjedelig, for jeg kommer ikke på noen stor cravings denne uken.

Ukens utfordring: Å få tid til alt man har lyst til å gjøre, og huske å slappe av nok!Hvordan har deres uke vært?

Hyttetur - Eina


Det er klart for å snakke om hyttetur nr 2. Som sagt dro jeg rett fra den ene hytteturen til den andre. Fredag kveld dro jeg og Ayla på hytta hennes på Eina. Vi kom frem ganske sent, eller nærmere ni. Så kvelden gikk til å lage litt mat, og bare slappe av å se på tv. Lørdag morgen startet vi med å lage litt frokost. Været var ikke på sitt beste, så bestemte oss for å ta en kjøretur. Vi dro først på et senter, før et annet senter. Kjøpte inn litt alkohol, og bare tittet rundt i butikker. Etterhvert dro vi ut på veien igjen, og Ayla viste meg litt rundt på steder hun synes var fine. Etter et par timer dro vi tilbake på hytta, noe som endte med å dra ut igjen for å handle til middag. Etter det tok vi med oss fiskeutstyret og satt oss i båten. Vi hadde nemlig lyst til å fiske, noe som ikke endte i noe fangst. Det var såpass lavt vann at vi endte opp med bare sjøgress. Når vi innså hvor mye klokka var, nærmere halv åtte. Fant vi ut at det var på tide å dra tilbake for å lage middag. Vi lagde middag, og spiste den. Før broren spurte om vi ville være med ned til kompisene hans, og drikke litt. Så vi tok med oss alkoholen og ble med ned dit. Så vi satt ute, drakk litt og bare pratet litt. Veldig koselig. Etterhvert begynte vi å bli ganske slitne, så vi gikk hjemover og la oss. Søndag morgen startet ganske slapt og deilig, vi lå bare i senga og slappet av. Leste litt bøker, oppdaterte oss litt på sosiale medier og bare slappet av. Etterhvert bestemte vi oss for at det var deilig å begynne turen hjem. Så vi lagde litt mat igjen, og pakket sammen før vi satte kursen hjemover.
Takk søte for en fin hyttetur ♥

En litt annerledes morgenI går når jeg var på vei ut fra jobb, ringer mamma og sier at jeg ikke kan ringe tilbake når jeg har kommet ut fra jobb. Det hastet tydeligvis. Hun forteller meg at bestemor har blitt innlagt på ahus. Hun hadde falt og slått hodet, og brekt armen. Jeg er en familie person, som virkelig ikke takler at de som står seg nær skjer noe med. Hele turen hjem satt jeg omtrent med tårer i øynene, og omtrent ikke følte beina mine. Så ille blir det. Legene tok tester og det så ikke ut til å være noe alvorlig, de gipset armen og i dag ble hun sendt hjem sammen med sykepleiere. Planen min for i dag var egentlig å dra å besøke hun, men når jeg ikke visste hvor hun var eller når hun skulle dra bestemte jeg meg for å drøye det. Ble derfor en slapp morgen, som plutselig endte i oppkast. Nå lager jeg litt mat, i håp om at det vil hjelpe på magen. For håpe jeg ihvertfall får i meg noe mat. Ellers i dag skal jeg muligens på trening, om formen endrer seg. Så har jeg et spørsmål til dere, hva vil dere lese fra meg fremover? Videoer, sminke, personlig, spørsmålsrunde, outfits, hva vil dere se?


Her har dere forresten et bedre bilde av favoritt jakka mi, i litt bedre lys!

 

Hyttetur - Tjøme


Fra onsdag til fredag var jeg på hyttetur med Solveig, vi dro som sagt på hytta hennes på Tjøme. Turen tok ikke mer enn litt over to timer. Vi hadde ikke mye planer for turen, annet enn at vi skulle slappe av å kose oss. Når vi kom opp dro vi innom butikken og handlet inn pizza. Standard når vi er sammen. Når vi var i butikken begynte det å regne som bare søren. Været var ikke med oss når vi kom, så det var ikke stort vi fikk gjort. Det endte til slutt med at vi dro i butikken igjen, for å kjøpe kryssordblad, litt mer godteri og kortstokk. Så det var hva resten av kvelden for det meste gikk til.

Siden onsdagen ble litt for sen, startet også torsdagen litt forsent. Rundt kl to var vel frokosten inntatt og vi begynte å ordne oss. Vi bestemte oss nemlig for å dra til Verdens ende. Der gikk vi rundt og tittet med hvert vårt kamera. Det blåste som bare søren, men det var fremdeles varmt i lufta.
Etter at vi hadde blåst bort en god stund, og finværet begynte å bli borte. Hastet vi tilbake på hytta for å rekke å grille før finværet ble helt borte. Så vi tente opp grillen, og rakk det ganske så akkurat før finværet ble borte og det begynte å bli kaldt. Vi snek oss ut på veranden en tur til, og før vi visste ordet av det kom verdens fineste solnegang. Så vi spratt rundt med hvert vårt kamera igjen, for å fange noen fine bilder. Etterhvert bestemte vi oss for ny tur i butikken, da ble det innkjøp av mer godteri, håndkle og såpe. Jeg fant nemlig ut at nattbading var en veldig god ide. Så etter litt mer kryssord og godteri spising, dro vi ned på en campingplass for å bade. Da var klokka nærmere halv tolv. Det ble nok ikke lange badet, det var en smule kaldt men ikke så kaldt som jeg først hadde fryktet.

På fredagen var det klart for avreise, men først dro vi tilbake til Verdens ende for å besøke gården som var der. Vi må nok innrømme at vi ble litt skuffet. Det sto at det var åpen gård med masse dyr, men vi ble ikke akkurat lykkelige der vi gikk å så på noen dyr fra avstand. Det ble ikke lange turen på gården, før vi dro tilbake til hytta. Der vi satt oss i sola, for å nyte utsikten og finværet når det først kom. Etterhvert ryddet vi ut og pakket sammen tingene våres, og startet reisen hjemover. Jeg skulle jo trossalt på ny hyttetur, så kunne ikke komme alt for sent hjem.

Tusen takk kjære for en flott hyttetur, kanskje vi skal bli litt lenger neste gang? Og mulig få litt bedre vær? ;*

 

Sitron, isbiter og vannNå er jeg godt plassert i stolen på verandaen til mamma, omringet av blomster. Noe jeg faktisk synes er utrolig koselig, jeg vet ikke hva det er men det gjør bare noe med humøret. I glasset har jeg vann, isbiter og sitron, noe som smakte helt nydelig. Anbefales virkelig om det er sol, eller bare litt varmt i lufta. Jeg er også ferdig med vakt nr 1 på jobb, og senere i dag blir det vakt nr 2. Starter hardt etter ferien merker jeg. Litt deilig er det å ha en grunn til å stå opp, og få litt mer ut av dagene. Ikke hatt hytteturene ikke har bydd på mye, skal fortelle dere mer om de litt senere.

Ønsker dere alle en fin dag!

 

Velkommen tilbake!


Nå er det en stund siden sist jeg har blogget. Rett og slett fordi jeg ikke har hatt nett, eller rakk før jeg dro. Tirsdag kveld bestemte jeg og Solveig oss nemlig for å dra på hyttetur. Så litt uttpå onsdagen dro vi avgårde. Turen gikk til Tjøme, der vi var to netter på hytta hennes. På fredagen sendte Ayla melding og spurte om jeg ville være med hun på hytta hennes. Så når jeg kom hjem fra hyttetur nr 1 på fredag, dro jeg rett videre på hyttetur nr 2. Nå har jeg kommet hjem fra to turer, og sitter godt planta i god stolen til mamma med beina oppi varmt vann. Føltes veldig deilig! Nå er ferien ferdig, og i morgen tidlig skal jeg tilbake på jobb. Blir litt deilig å komme tilbake i litt mer rutiner, selvom jeg har nytet hvert sekund av å ha ferie.Hvis det er interssant, skal dere gjerne få flere bilder fra hytteturene! Hvordan går det med dere?

Ny favoritt jakkeFor en liten stund siden kjøpte jeg meg ny jakke. Var på Urban sin åpning på Ski storsenter. De hadde 30% på denne jakken, og jeg hadde gavekort på 500kr. Så da endte jeg opp med å ta med meg denne jakken hjem. Angrer virkelig ikke på det. Var litt skeptisk på hvor mye jeg kom til å bruke den, siden den er voldsomt fargerik. Jeg var veldig glad i farger før, men nå er jeg ikke like glad i det lenger. Likevel har jeg brukt denne jakken som en idiot. Elsker den virkelig, den er ikke for varm og ikke for kald. Akkurat passe nå på sommeren.Hva synes dere om min nye favoritt jakke?

Rihanna - Anti world tourI går var jeg på Rihanna konsert sammen med Solveig. Jeg var ikke stor fan av Rihanna egentlig, dro bare fordi søstra mi ikke kunne dra som egentlig skulle ha billetene. Når jeg kom ut døra, så innså jeg at jeg likte hun bedre enn jeg trodde. Hun hadde den perfekte balansen av rolige og mer party sanger. Jenta kan lage stemning ihvertfall. Vi dro og spiste pizza før konserten, og gikk litt rundt i området og bare koste oss. Gleder meg allerede til ny konsert i september, ikke med samme artist men til stemningen.Ellers i dag har jeg vært med Julie. Vi har slappet av med film og godteri, og ellers bare pratet litt. Var litt for lenge siden sist. Vi endte med å ta sol litt senere også, sånn er det når det norske sommer været er på sitt beste. Var ikke så mye å finne på, da været endret seg etter et par minutter. Da ble det netflix and chill. HAHA.Håper helgen deres har vært super, hva har dere gjort? ♥

 

Mine tre favoritt kjoler
Kjole - HM

Denne kjolen elsker jeg! Fargen er en farge som passer meg bra, som jeg har hørt flere ganger at kler meg. Kjolen er litt gjennomsiktig, men ikke så mye at det gjør noe. Veldig behagelig å ha på, og akkurat passe i lengden.Kjole - HM

Stoffet på denne kjolen, er amazing. Det er så mykt og behagelig å ha på, kan ikke beskrives engang. Kjolen skal egentlig være motsatt vei av hva bildet viser, men synes rett og slett den er mye finere med litt utringning.Kjole - HM

Innså plutselig at alle kjolene mine var fra hm.. Jaja. Denne kjolen er akkurat passe lang, for meg som er kort. Veldig godt stoff, snitt langs beina. Korte ermer, men litt tykkere enn singlet noe som passer meg ypperlig.
 

Livet smiler som aldri før


Jeg kom meg hel hjem fra turen, selvom det har vært stille fra meg siden. De siste dagene har vært veldig innholdsrike. På tirsdag var jeg en tur på senteret sammen med hu mor, og ellers bare var på shopping. På kvelden var jeg på trening, før jeg dro til mamma. På onsdag skulle vi nemlig på shopping i Sverige. Vi kom oss til Sverige og koste oss, frem til jeg fikk telefon fra pappa. Han ble nemlig sendt på ahus. Så jeg dro hjem fra Sverige, hentet søsteren på jobb og tok med oss pappa på ahus. Det gikk heldigvis fint, og var ikke noe alvorlig så vi ble sendt hjem igjen.Torsdagen var uten tvil en merkelig og veldig bra dag. Det skjedde så mye på så kort tid. Jeg sto opp halv åtte, hoppet rett inn i dusjen. Klokken ni skulle jeg nemlig på jobb intervju i barnehagen. Jeg var jo selvfølgelig der allerede halv ni.. Etter intervjuet dro jeg til mamma, vi skulle nemlig hjelpe søsteren å flytte. Når vi var på vei ringer hun og sier hun har mistet nøkkelen i søppelsjakta.. Typisk den jenta der. Etter mye om og men, telefoner hit og dit. Klarte jeg til slutt å lirke nøkkelen opp igjen. Så kjørte vi frem og tilbake fra sted til sted. Etter vi var ferdig hos søsteren, tok jeg og mamma turen til bestemor. På vei til bestemor stopper vi innom butikken også ringer barnehagen, og sier jeg har fått jobb for to mnd. Jeg sto bokstaveligtalt og hoppet opp og ned i butikken.. Vi dro videre til bestemor, og spiste kake. Før vi tok turen hjemover da vi dro innom grava til onkel og bestefar. Resten av dagen var jeg rett og slett utslitt, ble en liten senter tur. Ellers slappet jeg bare av i senga, og sovna rimlig raskt.

Hvordan går det med dere om dagen?

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits