Vennskap


Vennskap, hva vil egentlig vennskap si. De fleste vil vel si at vennskap er at man har en person (eller flere) man alltid kan komme til om det er noe. De som alltid er der uansett hva du gjør, eller hva som skjer. Hva skal man med et vennskap om man aldri er med hverandre og svikter avtaler hver eneste gang.I hvert fall for en del av folkene rundt meg mener at vi er venner. Vi snakker sammen engang i blant når vi virkelig trenger noen. Vi har vært venner i rundt et år, og går på samme skole og har noen fag sammen. Hvor mange ganger i løpet av et år har vi faktisk møtt hverandre utenom skolen. Jeg skal være ærlig og si at noen av de har jeg møtt typ 1-2 ganger, noen 2-3 og noen en god del ganger. De du møter typ 1-3 ganger i løpet av et år utenom skolen, når dere bor typ 10-20 min unna hverandre.. Hvor gode venner er de egentlig? Du har prøvd sikkert 20 ganger i løpet av det året og forslå ting og gjøre, datoer osv. Har noen av de noen gang sagt ja og faktisk fullført det? Nei, det har dessverre aldri skjedd. Det er de som enten sier ja på sekundet uten og engang tenke seg om. Du har de som sier ja, men finner ut dagen før at nei det passer ikke likevel fordi noe bedre dukket opp, etterpå så kan noen av de også finne på å klage over at de kjeder seg den dagen eller at ingen ville være med de. Da mener jeg virkelig, hvorfor er vi i det hele tatt venner? Hva skal man med venner som aldri tar seg tid til å møte deg, eller bruke tid på å snakke med deg eller gjøre en innsats for vennskapet deres? Da føler jeg virkelig bare for å si takk og farvel, men så kommer problemet hvem skal jeg være med nå?

 

Bli med på min reise


Vent til leser tallet er på bunn, før du bestemmer deg for å starte opp igjen. Det er hva jeg har klart å gjøre nå, noe som ikke var den beste ideen. Vi får bare prøve å gjøre det beste ut av det, får dette er hva jeg virkelig vil.

Det siste halvåret har ikke vært noe av det beste. Den siste tiden har det skjedd utrolig mye dumt, egentlig helt siden jeg begynte på vidregående. Når jeg startet på vidregående var ting så bra, jeg var så lykkelig. Til det siste halvåret hvor bare dritt skjedde. Og det samme skjedde andre året. Nå er jeg klar for å gjøre alt til noe bra. Jeg er klar for starte livet mitt på nytt, jeg har fått en helt annen innstilling. Jeg vil vinne kampen mot det negative, og få livet mitt til å bli bra igjen slik jeg vil.

Jeg har lyst til å ta dere med på reisen til en bedre hverdag igjennom bloggen, jeg har tenkt til å være ærlig og åpen. Ikke for åpen, da dette ikke er en dagbok. Jeg skal fortelle dere ting som det er, til en viss grad. Reisen går ut på å begynne å trene mere og endre livsstilen min. Den går ut på å gjøre ting som gjør meg glad. Den går utpå å skaffe seg flere og bedre venner. Den går ut på å være mere sosial og ikke jobbe så mye. Den går ut på å få opp selvtilliten, og gjøre og oppnå det jeg faktisk vil.

Er dere klare? Vil dere være med på reisen?

I will come back stronger very soon!


Hei alle sammen!

Hurte innlegg, jeg kommer tilbake veldig snart! Veldig mye sterke, og jeg har mye planer på gang. Stay tuned! 

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits