Home Sweet HomeNå er jeg kommet hjem igjen. Vi dro fra fjellet rett etter frokost, og var vel hjemme rundt kl to. Siden det har jeg vel egentlig bare slappet av. Hatt noen telefoner med banken, og hatt en liten roadtrip. Ikke veldig mye som har skjedd egentlig. Nå er Ayla på vei for å hente meg, så får vi se hva vi finner på. Ble vel bare spontant bestemt at vi skulle ut på tur, så spent på hva vi ender opp med. Nå må jeg vel nesten snart løpe, men tenkte bare jeg måtte stikke innom og underholde dere i dag også! Jeg og Thea tenker å lage en video i morgen, hva vil dere se? 

SkjønnhetsfavoritterDet er ikke lenge siden jeg hadde et sminkeinnlegg, rettere sagt en sminkevideo! Likevel tenkte jeg at det var på tide å snakke litt mer om noen av mine favoritt produkter. Mange av produktene er nye, som jeg har testet en mnds tid.

Change Chanel - Er ikke helt sikker på hva det rette navnet på denne er. Eau de toilette? Denne lukter litt sterkt, men samtidig ikke for sterkt. Brukte den en periode kun om vinteren, men nå har jeg begynt å bruke den smått om sommeren også. Lukten sitter veldig lenge, og jeg tar meg selv ofte i å lukte på meg selv. Ja, faktisk!

W7 - Lashtastic False Liquid lashes: Denne har blitt min favoritt! Den gir akkurat passelig volum og lengde. Samtidig som du kan bygge den opp til å få akkurat hvordan du vil ha det! Veldig lett å bruke, og er drøy i bruk! Jeg har lenge sett etter den perfekte mascara, og for meg er det denne! Kjøpes her


Kat Von D - Shade and light: Jeg har alltid hatt problemer med at concealeren min ikke holder hele dagen, og sminken generelt ikke holder så lenge. Etter at jeg begynte å sette concealeren med dette puddere, så vel jeg får ikke sminken av med det første. Jeg var på trening og svettet, dusjet etterpå.. Og vel concealeren satt der fremdeles. Har testet det med flere concealere også, for å teste om det ikke bare en concealeren. Contor fargene sitter nesten like bra, de kan falle av litt lettere..

Sephora High Coverage Concealer: Denne har nå gått tom, og nå vet jeg ikke hva jeg skal finne på! Den er litt tykk, men legger seg veldig fint! Lenge siden jeg har hatt en concealer som dekker så mye og samtidig legger seg så fint! Billig var den også! Bra fargeutvalg, god pris, bra dekkevne, og ser bra ut! Hva mer kan man be om?Kat Von D - Lolita II: Jeg er en person som ikke er veldig fan av lipglosses, og liquid lipstick. Denne synes jeg er veldig fin, den tørker fort matt men har fortsatt litt fuktighet. Jeg har ofte problemer med at ting tørker ut leppene mine, men ikke denne. Fargen er også veldig fin!

Mac - Captive: Denne er min nye favoritt. Jeg har utrolig mange mac leppestifter, men denne er en av de jeg bruker aller mest. Denne holder sinnsykt bra! Jeg var på fotball trening, drakk masse vann, tok på lepomade oppå. Likevel når jeg kom hjem, så satt meste parten av leppestiften fortsatt på! Hvor sinnsykt er ikke det, og fargen passer både hverdags og fest. 

Hva er deres favoritter?

 

5 favoritter - TopperAdidas - UrbanT-skjorte - Bik BokTynn genser - UrbanAdidas - Urban Outfitters (København)Enkel og kjedelig topp - Bik bok

Har dere noen av de samme favorittene? Hvis ikke hva er deres favoritter?

BUSSFILA REDDET LIVET VÅRT


I går dro vi som sagt oppover på fjellet. Når vi var i Oslo skjedde det noe uventet. Vi kjørte bortover (jeg var fører) E18, da det plutselig kom en trailer mot oss i feil kjøreretning. Det var midt i en sving, så man la ikke merke til det med engang. Før pappa plutselig la merke til at her var det noe som ikke stemte. Det var en bussfil ved siden av oss. Så jeg reagerer med å kaste bilen over i bussfila. Trailer sjåføren reagerte med engang, og skjønte hva han drev med. Han kasta henda opp bak hodet, som om han skrev "herregud, hva er det jeg driver med". Han satt på nødlysene, og stoppet for å prøve å komme seg ut igjen. Hvis det ikke hadde vært for den bussfila, hadde vi mest sannsynelig frontkolidert med en trailer i 60-80 km/t. Vel jeg vil ikke tenke så mye på hva som hadde skjedd, om det ikke hadde vært for buss fila.

Har dere opplevd noe lignedne?

Mine fire youtube favoritter


Jeg har alltid vært stor fan av youtube, ihvertfall de siste årene. Så nå tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen av dem, kanskje dere får noen favoritter dere også.

Jon Olsson - han er svensk, men bor i Marbella og Monaco. Han lager vlogs hver eneste dag, og hvis du har like lyst til å reise som det jeg har. Vil du nok finne denne brukeren av interesse. Eller hvis du er rastløs, og trenger inspirasjon til hva du skal gjøre om dagen.

Celina Karine og Agnes Lovise - er to bestevenner som begge driver med sminke og skjønnhet. Hver gang jeg vil se noe med sminke, eller trenger inspirasjon eller tips til produkter eller lignende. Er det alltid disse to jeg ser på, ser på noen andre også, men det er disse to jeg ser på best og har fulgt lengst.

Anniken Englund Jørgensen - denne jenta har jeg snakket om et par ganger på bloggen tidligere. Likevel så må jeg bare nevne hun igjen. Jeg elsker hennes åpenhet og hennes tanker. Hun tenker mye av det samme som meg, men hun er ikke redd for å si det høyt. Samtidig måten hun formidler ting på, og engasjerer meg er bare helt fantastisk!

Hva er deres youtube favoritter?

JEG HAR INTERNETT


Hei skjønne! Håper dere har en fin kveld ♥ Internettet å hotellet er ikke det aller beste, men det fungerer helt greit! Gleder meg til å oppdatere med fisketurer og hva enn vi finner på. I morgen er det meldt mye regn, så vet ikke om jeg tørr å bevege speilrefleksen ut. Heldigvis har jeg med meg en vanntett gopro, så kanskje det blir noen morsomme bilder i morgen. Vi har ikke bestemt oss for hva vi skal gjøre i morgen, men det blir nok gøy. Vi har ikke gjort så alt for mye i dag, men en ting er sikkert. Jeg husker ikke sist jeg og pappa hadde det så gøy sammen. Vi har spist mat og ledd oss ihjel, spilt air hockey og ledd oss i hjel. Rett og slett bare storkost oss. Vi hadde en liten hendelse på veien oppover, som dere kan lese mer om i morgen kveld. Nå skal vi se på Castle og slappe av litt på hotell rommet!

Hva gjør dere i dag?

SPONTANTUR


Det endte med at jeg og pappa bestilte oss en tur på fjellet. Vi drar nå i dag, og blir borte frem til mandag! Æææææ, jeg skal endelig på fisketuren jeg har snakket om så lenge. Jeg overrasket selv meg selv, når jeg fikk lyst til å dra på fisketur. Jeg synes bare det vekker frem gamle minner, og hørtes sinnsykt koselig ut. Det er nå snart to mnd siden, og nå skal jeg endelig på fisketur. Vi skal til Storefjell, og hotellet vi bor på har både basseng, trimrom og basseng. Jenta skal virkelig kose seg.


Når det kommer til blogging fremover vet jeg ikke hva som skjer. Klarer ikke finne ut om det er nett der eller ikke. Jeg tar likevel med meg både kamera, gopro og macen. Så får vi se hva som skjer. Slapp av, det blir ikke helt stille fra meg frem til mandag. Jeg har ordnet så det ihvertfall blir et innlegg i løpet av hver dag, forhåpentligvis får jeg til å snike inn to. Så ikke glem å stikke innom!Håper dere får noen fine dager mens jeg er borte, dere kan følge med på snap mens jeg er borte! Skal huske å oppdatere!
 

Endelig ferie!
God kveld alle sammen! I dag hadde jeg siste vakt på jobb før to uker ferie. Nå har jeg ferie i nesten tre uker, så er utrolig deilig. Hva jeg skal finne på vet jeg ikke helt enda. Jeg søkte egentlig fri, fordi jeg hadde håp om å bli med på frambu i år. Sånn ble det dessverre ikke. Jeg og pappa ser både på litt syden ferie, fjellturer og litt av hvert. Så vi får se hva det blir til. Etter jobb dro jeg en tur på senteret, det var nemlig nattåpent. I tillegg har favoritt butikken Urban vært stengt en stund, men åpnet igjen i dag. Så ingen tvil om hvem som måtte innom da!


Nå er jeg endelig hjemme, og utrolig sliten! Så nå blir det å slappe av litt, og så får vi se hva som skjer.

Ha en fin kveld ♥

5 favoritter - sanger


♪ Gal - Robin og Bugge ♪

Alarm - Anne Marie

♪ The Ocean - Mike Perry ♪

♪ What about you - Isac Elliot ♪

♪ Who I am - Mads Veslelia ♪Hva er deres favoritt sanger for øyeblikket?

 

Middag på Aker bryggeI dag startet jeg dagen med en yoga økt, noe som var mer slitsomt enn jeg trodde. Tenker alltid at det bare er å slappe av og nesten sove. Var ikke direkte slitsomt, men du ble ihvertfall varm i hele kroppen. Etter yogaen fikset jeg meg og tok toget inn til Oslo. Der møtte jeg først mamma, og vi gikk en runde rundt å tittet i butikker. Var i Oslo og alt jeg kom hjem med var en pinsett.. Jeg som ville ha nye klær, men fant ingen ting.. Etter en times tid kom søsteren med bussen, og vi gikk ned på Aker brygge. Der endte vi opp på Big Horn Steak House, et sted med god mat men veldig dyrt.


Hvem sier det ikke er fint å ta toget innimellom?

Når jeg kom hjem dro jeg innom guttene som var flinke og trente. Dro innom butikken og kjøpte is til gutta, og mat til pappa. Så da ble alle fornøyde. Nå ligger jeg rett ut i senga, og er egentlig veldig sliten. Tok vel litt for hardt i med treninga de siste dagene, kjennes virkelig i beina. Så nå skal jeg slappe av med litt kveldsmat etterhvert, og litt serie eller youtube.Ha en fin kveld ♥

5 favoritter - JakkerNå er det på tide å vise frem noen kles favoritter. Dette er noe jeg faktisk har tenkt til å gjøre et år, men aldri kommet i gang med å gjøre. Nå var det virkelig på tide. Jeg har ikke det mest spennende klesskapet, men det er alltid noen som liker det samme..


Flattop - Urban: Denne føler jeg er litt too much til tider, likevel liker jeg den veldig godt. Har du et enkelt antrekk du vil gi prikken over i'en til, passer denne perfekt! Den holder deg også ganske varm. Litt dyr, men absolutt verdt det!Cardigan - Cubus: Denne holder deg utrolig varm, og selv på høsten og utover vinteren brukte jeg denne som jakke. Vel og merke så skulle jeg aldri gå langt, men den holdt varmen likevel. I tillegg er den sinnsykt deilig å ha på, et must i klesskapet!Adidas - Urban: Denne jakken er min absolutte favoritt. Denne får et hvert antrekk til å se fantastisk ut. Elsker å ha den på meg, og vuderer å invistere i en i svart også!Ola jakke - ONLY: Det er ingen hemmelighet at jeg har en kjærlighet for ola jakker! Jeg har vel fire stk ellernoe liggende her hjemme. Denne var ikke så dyr, og stoffet er utrolig mykt og behagelig å ha på!HM: Jeg hadde en periode der jeg var utrolig glad i gult. Så denne jakken ble fort kjøpt. Jeg liker den ikke like mye nå som det jeg gjorde tidligere, likevel så frisker den alltid opp antrekkene når jeg synes de blir for kjedelige!

Hva er deres klesfavoritter? Har vi noen av de samme?

SUMMER INSPODrømmer dere dere også bort i reiser og god stemning med dine nære?

Bitt av basillenHver eneste morgen om dagen starter på samme måte, først så våkner jeg rundt 5-6. Så sovner jeg igjen og våkner ikke før nærmere tolv. Så blir det frokost med pappa, og tilbake i senga å se på Jon Olsson. Anbefales å se på youtube videoene hans! Sånn som i går ble det en liten økt etter frokost. I dag ble det en liten gå/løpe tur i skogen. Alt jeg trengte for å få litt energi på plass igjen. Det er alt for lenge siden sist jeg hadde noe annet enn hverdagsinnlegg, så nå skal jeg sette meg ned å finne på et eller annet. Før jeg må avgårde på jobb, også kamp etterpå. Dobbel treningsøkt i dag også gitt.


Hva gjør dere om dagen? Hvordan innlegg vil dere se?

Dobbel treningsøktDagen i dag startet litt tregt. Etterhvert ble jeg så rastløs at jeg bestemte meg for å ta en sykkel tur. Noe som vel aldri skjer med meg, en ting er å gå tur.. Men det å sette seg på sykkelen har jeg vel ikke gjort på et år. Ble bare en liten halv time på sykkelen, men det var bedre enn ingen ting. Når jeg kom hjem la jeg meg en stund på verandaen og leste litt videre i boka. Før jeg ble rastløs igjen, og dro med meg pappa på tur. Vi endte opp med en fire kilometer lang tur inn i skogen. Veldig deilig! Nå er maten inntatt, og jeg vuderer om jeg skal dra ut en tur eller bare bli her hjemme å rydde. Vi får se hva som skjer.Har din søndag vært aktiv, eller ikke fullt så aktiv?

Tiden løper fra meg
Gårsdagen gikk over all forventning! Det ble virkelig så mye bedre enn hva jeg hadde trodd. Eneste problemet mitt i går var at jeg ikke hadde så mye til felles med så mange av de som var der. Det var jo tre treningssenteret som var samlet på en plass, og jeg jobber ikke så mye at jeg kjenner så mange av de. Fikk likevel snakket med en del av de, og koste meg. Har jo ligget og vært syk i en uke, så dro hjem mellom tolv og ett.
I dag har tiden virkelig løpt fra meg, klokka er rundt halv åtte. Og vel jeg har enda ikke vært utenfor tomta, tror ikke det blir noe tur utenfor tomta i dag heller. Leif har vært her i dag, så vi har sittet på verandaen og puslet en god del. Ellers ble det et godt grillmåltid, før gutta nå satt seg for å se fotball kamp. Jeg satt meg derfor ned med macen, og kom på at det kanskje var på tide å oppdatere dere. Jeg har også lest i Eirin Kristiansen sin bok, og fått masse inspirasjon til bloggen, og livet generelt! Kjøpte den for to dager siden, og jeg er allerede helt frelst. ANBEFALES!


Hvordan har dagen deres vært? Har dere lest boka til Eirin?

 

Kan ikke være syk for alltidHei fininger ♥

Vet ikke om jeg har fortalt det, men den siste uken har jeg vært syk. Natt til tirsdag ble det verre enn noen gang. Da var da feber steg opp på sitt værste, og jeg rett og slett følte meg helt forferdelig. Passet perfekt da jeg hadde eksamen tirsdag morgen, og skole avslutning på kvelden. Prøvde å svelge et par paraset, og kom meg igjennom dagen. Sovnet ganske fort når jeg kom hjem vel og merke. Siden den tid har en egentlig funnet meg rett ut i senga med serier. I dag er det klart for sommerfest med jobben, så blir en tur ut så får vi se hvordan det går.

Hvordan har dere det om dagen? Hva er planene for helgen? ♥

Skjønnhet - oppdatert hverdagssminke


Hva synes dere? Har dere noen tips og råd?
 

SOMMERFERIEI går var det klart for skoleavslutning! Nå er jeg ferdig med 13 års skolegang, og det føles utrolig deilig. For meg har det å komme igjennom skolen, vært en stor kamp. Jeg har hatt lyst til å droppe ut utallige mange ganger, i løpet av de 13 årene på skolen. Jeg føler rett og slett at skolen har tatt mer fra meg, enn hva det har gitt meg. Nå er jeg klar for å bygge opp meg selv igjen, og begynne å gjøre de tingene jeg selv har lyst til. Håper jeg klarer å nyte tiden litt, og gjøre noen ting som gjør meg glad.Har dere sommerferie enda?

En deilig tur i finværetI dag hadde vi trekk til muntlig eksamen, jeg kom opp i historie. Noe jeg for å være ærlig ikke vet hva jeg føler om, det er ikke det værste jeg kunne komme opp i. Etter trekket dro jeg og Thea til meg for å øve litt, men jeg klarer aldri å øve på dagtid. Så vi øvde litt og spiste mat, før Thea dro hjem. Jeg endte opp med en liten lur, og en liten skogtur. Måtte samle litt energi og krefter til å bære ut på historien. Nå skal jeg lage litt mat og rydde, før jeg må sette med ned med boka. I morgen tidlig bærer det avgårde til Oslo for å spille kamper!Hva gjør dere om dagen? ♥

Bildene som ikke var ment for bloggen


Hva synes dere om slike bilder?

Sommerfullt lørdagI dag startet jeg dagen med en liten tidlig vakt på jobb. Når jeg kom hjem ryddet jeg kjøkkenet, klippet gresset, vasket og hang opp tøy. I tillegg pakket jeg inn en gave og ryddet rommet. Før jeg måtte ta fatt på å fikse opp meg selv. Jeg og pappa skulle nemlig i bursdagsselskap til Leif. Han blir 54 år i morgen, men de valgte å feire dagen hans i dag. Nå har jeg akkurat kommet hjem derfra, og nå bærer det videre til historie boka for å øve til fremføring. Ellers er det tidlig vakt igjen i morgen, og ned i historie boka igjen.

Hva gjør dere for noe spennende i dag? ♥

GÅRSDAGENS ANTREKK


Bukse - Only // Klokke - DKNY // topp - New Yorker // Solbriller - HM // Smykke - Palestina

Hva synes dere? ♥

SUMMER FEELINGI dag startet jeg dagen med å dra til legen, bare for en liten sjekk av noen små ting. Resultatene var overraskende bra! Dro videre på skolen rundt tolv, og da var fikk vi muntlig oppgave som skal fremføres neste uke. Har både religion og historie fremføring neste uke, så det blir spennende! Ble en kort skole dag, så etter skolen tok jeg og Solveig en liten tur for å ta noen bilder. Vi måtte selvfølgelig innom butikken en tur også, nå som det er så varmt. Jeg skal virkelig ikke klage på varmen, men skal ærlig si jeg sliter med å ha nok energi og få nok søvn om dagen!Hva har dere gjort i dag? ♥

DEN DØDE
Det sa plutselig stopp, plutselig så skjedde det ikke noe mer. Det gikk så bra de siste dagene, før det plutselig sa stopp. Den bloggen her altså, hvis det går bra noen dager, så går det ræva de neste. Det er typisk meg det. Neseblodet har forresten gitt seg, om noen skulle lure. Er fortsatt livredd for å begynne å blø igjen, men det har heldigvis ikke skjedd enda.

Siden sist har jeg hatt norsk forberedelse og norsk eksamen, ellers har det ikke skjedd stort. I går var jeg i Oslo får å møte kusinen min, noe som var utrolig koselig. Bildet over er fra når vi satt på fridays og spiste is/kake i varmen. Etter at vi klarte å gå feil vei, og endte opp med å gå rundt hele festningen i varmen. Ups, vi fikk oss en koselig tur da i hvertfall. I morgen skjer det ikke stort, blir en tur for å hente en gave før det blir trening i sol steika.


bildet fra når jeg var hos mamma i helgen

Hvordan går det med dere om dagen? ♥

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits