hits

BUSSFILA REDDET LIVET VÅRT


I går dro vi som sagt oppover på fjellet. Når vi var i Oslo skjedde det noe uventet. Vi kjørte bortover (jeg var fører) E18, da det plutselig kom en trailer mot oss i feil kjøreretning. Det var midt i en sving, så man la ikke merke til det med engang. Før pappa plutselig la merke til at her var det noe som ikke stemte. Det var en bussfil ved siden av oss. Så jeg reagerer med å kaste bilen over i bussfila. Trailer sjåføren reagerte med engang, og skjønte hva han drev med. Han kasta henda opp bak hodet, som om han skrev "herregud, hva er det jeg driver med". Han satt på nødlysene, og stoppet for å prøve å komme seg ut igjen. Hvis det ikke hadde vært for den bussfila, hadde vi mest sannsynelig frontkolidert med en trailer i 60-80 km/t. Vel jeg vil ikke tenke så mye på hva som hadde skjedd, om det ikke hadde vært for buss fila.

Har dere opplevd noe lignedne?

Kan ikke være syk for alltidHei fininger ♥

Vet ikke om jeg har fortalt det, men den siste uken har jeg vært syk. Natt til tirsdag ble det verre enn noen gang. Da var da feber steg opp på sitt værste, og jeg rett og slett følte meg helt forferdelig. Passet perfekt da jeg hadde eksamen tirsdag morgen, og skole avslutning på kvelden. Prøvde å svelge et par paraset, og kom meg igjennom dagen. Sovnet ganske fort når jeg kom hjem vel og merke. Siden den tid har en egentlig funnet meg rett ut i senga med serier. I dag er det klart for sommerfest med jobben, så blir en tur ut så får vi se hvordan det går.

Hvordan har dere det om dagen? Hva er planene for helgen? ♥

Les mer i arkivet » September 2018 » August 2018 » Juni 2018


Hei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com