Sommerfest


Hei alle sammen!

Sorry for null blogging i går, men var rett og slett ikke i form.. Og den lille tiden jeg var det, så var jeg ikke hjemme. Kan fortelle mer om den dagen, litt senere.

En av mine jobber er å være trener for et lag for funksjonshemmede i håndball. En av guttene på laget flytter nå på mandag, så forrige helg hadde vi en aldri så liten sommerfest og avslutningsfest. Den fant sted på Cobra Mc i ski, en av de som hører til der er vår sjåfør på cuper osv så han var bare glad for å låne bort lokalet sitt til oss. Der ble det grilling, noe godt i glasses, filmer, minnetaler og kos. Så nå tenkte jeg å vise dere noen bilder derifra.
Denne herlige gutten flytter fra oss <3


Gode matvraket


Egen kokk og greier!

Hva synes dere om bildene?

Foreldre og krav til barna


Foreldre vet alt best, er det ikke slik? Jeg tror i hvert fall foreldre har en tendens til å mene eller tro det. Jeg er ikke helt sikker på om jeg skal fortelle dere om mine egne historier eller om jeg skal fortelle dere om andres historier. Vet du hva, hvorfor tar vi ikke bare begge deler samtidig. Vi skal snakke om foreldrene sine krav til deg som barn, vi skal snakke om hva foreldre tror de gjør for ditt eget beste, og hva som faktisk fungerer. I hvert fall fra mitt stå sted, det er sikkert mange som har andre meninger, men det er også noen som er enige. Slik er livet.Jeg er en person, som har veldig mye meninger om ting som skjer ute i verden. Er det noen som er interessert i å høre, og ha en diskusjon med meg i kommentarfeltet?

Favoritt sanger at the moment


5sGOwFVUU0IQcIy9NiNbmo6TpyRE_juyA
gLaoN__V0ConbXgHAzUWB0jKbR7u8J5PU
AzRyxGBGiAEPTOFEgJ9zzIShlW5plD_40
Hva er deres favoritt sanger for øyeblikket?

Om meg
- Jeg er 18 år

- Jeg kommer fra et lite sted i Akershus som heter Ås

- Jeg er akkurat ferdig med 2 vgs

- Jeg har 4 jobber, så har en litt hektisk hverdag

- Jeg har en problematisk familie, som gjør hverdagen litt vanskelig.

- Jeg har blogget før på camillaasterner.blogg.no

- Jeg er veldig glad i å skrive om ting som skjer rundt om i verden

 

- Er det noe dere lurer på, så kommenter under så skal jeg ha svar på spørsmål når det kommer noen :)

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits