hits

En slitsom pinseaften


God pinse ♥ I dag er det første pinsedag, og jeg har rett og slett ikke gjort noen ting. I går hadde vi tre timer fotball trening, før vi spiste softis og spilte minigolf. Det var en veldig koselig start på dagen, bortsett fra at jeg endte med å bli sinnsykt solbrent og ha et stort brannsår på kneet. I dag har jeg derfor vært støl fra topp til tå, i tillegg til et sinnsykt vondt kne. Jeg har omtrent ligget i senga i hele dag, og hatt problemer med å klare å reise meg opp og gå.

Når jeg var ferdig å spille fotball dro jeg rett for å møte en venninne, for vi skulle hente to venner på Oslo S. Det endte i grilling hos meg, vors hos en på jobb med kubb og hele pakka. Så gikk turen videre for å spille bowling, før vi til slutt endte opp på et utested. Det var en lang og innholdsrik dag, ingen tvil om det. Selvom det ble litt drama utover kvelden, så var det en koselig kveld.

Håper alle har en fin lang helg ♥

Video - guess the product


Hva synes dere om videoen?


 

Gratulerer med gårsdagen, Norge!


Gratulerer så mye med gårsdagen, alle sammen ♥ I år har jeg hatt min første nasjonaldag med bunad, jeg har aldri følt meg finere på denne dagen. Jeg har ofte vært en av de eneste som ikke har bunad, i år var jeg faktisk den eneste. Vi startet dagen med champange frokost klokken ni, og den varte omtrent til tre. Før vi dro til Ski for å se på borgertoget der. Når det var ferdig dro jeg hjem for å komme meg ut av bunaden, og spise middag sammen med mamma. Etter middagen føltes dagen for såvidt som alle andre dager. Jeg og mamma så på sommerhytta, paradise og de vanlige tingene vi pleier.

I dag har jeg vært på jobb, det er ikke alle som har fri på inneklemte dager. Er ihvertfall glad vi har fri på røde dager. Dagen ble litt spesiell da det er mye sykdom, og vi i tillegg fikk en liten vannlekkasje. I kveld blir det litt pakking til flyttingen, litt øving av skole  oppgaver, litt rydding av leiligheten og ja en blanding av alt. Nå skal jeg rydde litt i pausen til Norske Talenter, før jeg vil få med meg hvem som stikker av med seieren.

Jeg har follo bunad ♥

 

JEG SOV I 24 TIMER


Uken min fikk dessvere en litt spesielt utfall enn hva jeg var forberedt på. På fredag var planen å dra til Oslo for å ta litt bilder, se på en ny butikk som har åpnet, se på sommerkjoler og bare kose meg. Sånn endte det ikke dessverre. Når jeg våknet på torsdag var jeg veldig sliten og vondt i hodet, jeg orket derfor ikke gjøre stort den dagen. Lå for det meste i senga og så på serie, når mamma kom hjem hjalp jeg henne med å vaske litt. Før vi tok en tur bort til tante for å hjelpe hun med noe. Når vi kom hjem skulle vi spise taco, jeg spiste taco og koste meg med sommerhytta.

(18.45) Også startet det rene helvete jeg kastet opp nærmere ti ganger, etter det mistet jeg rett og slett tellingen. Det roet seg heldigvis ned til slutt. Det verste var at hver gang jeg spøy fikk jeg også diaré. Så hver gang jeg var på badet måtte jeg bare kaste meg rundt alle veier. Det stoppet jo ikke. Etter nærmere atten ganger, så var det like før jeg svimet av. Jeg klarte ikke få i meg noe væske eller noen ting. Jeg klarte så vidt å gå ned fra do den siste gangen. Jeg krabbet omtrent inn på rommet til mamma og bare gråt. Jeg var så utslitt, redd og full av smerter. Det endte med at vi tok oss en tur på legevakta.

Når vi ankom legevakta (01.30) fortalte hun meg bare at jeg hadde infeksjon i magen, også kalt omgangssyke. Jeg fikk derfor bare beskjed om å dra hjem igjen. Selvom jeg kaldsvettet, og hun mente jeg var tilstede selvom jeg egentlig ble svimmel av å se på hun snakke så mye og egentlig ikke fikk med meg halvparten av hva hun sa. Når jeg kom hjem var ting bitte litt bedre, jeg prøvde å få i meg litt og litt væske med å omtrent putte tunga ned i glasset bare. Sånn holdt jeg på hele natta for jeg fikk ikke sove. Rundt åtte dagen etterpå sovnet jeg endelig. Fram til dagen på lørdag gjorde jeg omtrent ikke annet enn å sove, drikke og gå på do. Det var det hele døgnet bestod av. Først sånn to tiden på dagen på lørdagen kom jeg vel meg opp av senga. Nå har jeg heldigvis fått i meg noe mat, selvom det er skummelt. Og er litt mer oppegående enn hva jeg har vært de siste dagene.

Håper alle har hatt noen fine fri dager ♥

The perfect place to relax


God tirsdag mine fine ♥ I dag skal jeg endelig til frisøren for å fikse opp i håret mitt, har irritert meg i lang tid nå over etterveksten min. I dag skal jeg endelig få gjort noe med det, håper bare det blir bedre resultat enn forrige gang. Jeg fikk litt angst etter forrige gang, når håret mitt ble helt forferdelig. Det har forresten vært lite med oppdateringer fra meg om dagen. Unnskyldningen har rett og slett kun vært den, at jeg ikke har hatt energi til stort. Jeg har derfor brukt meste parten av tiden i senga, med netflix på skjermen. Nå er heldigvis formen mye bedre, så nå kan hverdagen gå tilbake til det normale.

Jeg skal jo flytte snart, og de første nettene får jeg ikke tatt med noen seng opp. Både fordi vi flytter på en torsdag, jeg har ikke bil til å frakte den selv og vi har ikke bestemt hvem som skal ha hvilket rom. Pågrunn av dette hentet jeg opp den oppblåsbare madrassen til mamma, jeg tok den opp i stua for å sjekke om det var hull i den. Det endte med det perfekte stedet å slappe av foran tven, mens jeg var syk. Det å ha en madrass å ligge på midt i stua, var rett og slett bare helt perfekt. Klarte til og med å gjøre ferdig litt skole arbeid mens jeg satt der. Vurderer å gjøre det flere ganger, men tror ikke de rundt meg akkurat synes det var så fint og koselig, haha!

Har dere noen gang gjort noe lignende? Hva gjør dere om dagen? ♥

Video - ulemper med store pupper + storytime


Hva synes dere om videoen? ♥

Inspirasjon - Sommer og flyttingI dag er det en grå og trist dag her, derfor kan vi se på litt bilder og glede oss til varme sommer dager. Håper ihvertfall det blir en varm og god sommer i år, med tanke på den lange og kalde vinteren vi har hatt. Selvfølgelig er det mye flytte inspirasjon inni her også, men gleder meg til å dele den hverdagen med dere også! Ønske dere alle en fin torsdag, snart er det helg ♥

C & M tester - Godteri fra Amsterdam


Hva synes dere om videoen?


 

1.mai - regn og halsbetennelse


God tirsdag og første mai. Det sies at mai er en vår måned og det er nå gresset blir grønnere. Her regner det som bare det, og er mørkt og trist. Jeg ligger hjemme med halsbetennelse, så for min del går det egentlig veldig fint. Jeg merker likevel at jeg blir sinnsykt rastløs og kjeder meg mye når jeg ikke orker stort. Jeg måtte likevel komme meg en tur ut av døra i dag for litt frisk luft. Jeg ble derfor med mamma på plantasjen, noe som endte i tre forskjellige hagebutikker. Denne jenta var derfor greit sliten når hun kom hjem.


Er det bare jeg som synes slike planter er sinnsykt nydelige? Skulle så gjerne ønske at jeg hadde grønn fingre, og klarte å ta vare på sånne. Skulle gjerne at farger og grønt rundt i hele leiligheten. Jeg skal prøve å få kjøpt inn to eller tre stk som jeg skal prøve å holde i livet når jeg flytter.


Jeg synes slike matplanter er så sinnsykt fine. Det morsomme er jo at jeg ikke spiser noe omtrent av det man får på slike planter. Jeg er jo absolutt ikke fan av grønnsaker. Noe jeg virkelig snart må lære meg. Når jeg flytter skal jeg prøve å blande det inn i smoothie, supper og drikke mulig når jeg flytter. Gleder meg nesten litt.

Jeg merker det når jeg ser på ønskelista mi, at jeg godt hadde trengt flere millioner kroner for å få ønskene mine i oppfyllelse.

God tirsdag ♥

Les mer i arkivet » September 2018 » August 2018 » Juni 2018


Hei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com