DET VAR BLOD OVERALT
Det hele startet når jeg våknet hos mamma. Jeg sto opp gikk en tur på badet før jeg gikk tilbake inn på rommet mitt igjen. La meg i senga, og mamma kom snikende etter. Helt ut av det blå, var plutselig hele meg dekket i blod. Igjen når jeg kom til pappa skjedde det igjen, plutselig var hele meg dekket i blod. Det så nesten ut som jeg hadde drept noen. Heldigvis var det bare neseblod. Har ikke blødd neseblod siden de trodde jeg brakk nesa mi i høst, og nå to ganger på samme dag. Håper ikke det fortsetter.. 

Stressende hverdag


I går var jeg helt sikker på at jeg hadde blogget, men det hadde jeg jo ikke gjort. Jeg gikk hele dagen og tenkte at jeg hadde gjort det, fordi jeg hadde planlagt innlegget i hodet mitt. Nå har jeg selvfølgelig glemt hva det var jeg planla. I går var jeg i bursdag til bestemor, noe som var veldig koselig. Var vel så og si hele slekta som bor her i Oslo som var der. Bortsett fra søstra mi og kjæresten til fetter som begge er på ferie. Vi bestilte pizza, hadde med godteri og kaker. Som jeg sa før jeg dro til noen var "Nå skal jeg til bestemor og legge på meg 10 kilo". Vel og merke la jeg ikke på meg så mye da, men alt kan skje hos bestemor. Planen var å ta masse bilder siden vi var så mange samlet, men tror dere ikke mobilen min gikk tom for strøm eller? Joda.


I dag er det videre til bursdagsselskapet til farmor. Vi har sjeldent familie selskaper, men når vi først har det er begge to på samme helg. Gleder meg til å se igjen kusinene mine, lenge siden jeg har sett dem nå. Ellers i dag er ikke planene store, har sovet hos mamma i natt. Så vi skal vel en tur innom senteret før jeg må hjem å hente pappa.Hva skal dere i dag? Ha en fin dag ♥

 

NÅR SKAL DU TA HINTETJeg er ikke ofte alene hjemme, men når jeg først er det.. Klarer jeg virkelig ikke ha det rotete rundt meg, jeg klarer ikke slappe av før det er ryddig. Pappa lot meg være alene hjemme i sånn rundt en halv time, etter ti minutter hadde jeg ryddet hele kjøkkenet. Som vel ser ikke ut i måneskinn etter at pappa har vært der. Ikke at jeg hjelper så mye til når han er hjemme men. Det tok meg resten av den halv timen til å rydde stua, badet og rommet mitt i tillegg. Støvsuge gjorde jeg også. Pappa kommer hjem og sier "oj så fint du har gjort det her". Så går han igjennom kjøkkenet, evt lager litt mat og kjøkkenet ser ut som før jeg ryddet det.. Når pappa er borte mer enn to dager, så ender det også opp blomster på bordet. Pappa synes det er så koselig at han begynner å ta bilder av det, og poste det på facebook siden sin. Pappa, når skal du ta hintet om å gjøre det samme? Du blir jo så glad hver gang det skjer, hvorfor ikke gjøre det selv de gangene jeg ikke gjør det?Har dere noen lignende historier?

DET VAR LIKE FØR...


I går hadde jeg psykologi eksamen, noe som gikk overranske bra. Nå håper jeg bare sensor sier det samme, så blir livet fantastisk. Etter eksamen i går, dro jeg og hentet Thea. Vi bestemte oss for å dra på IKEA, og ja IKEA i seg selv er jo et rent helvete å gå i. Hvordan mennesker går der inne, som om de er de eneste i verden det får meg til å klikke. Jeg klarte å holde meg, men det var like før. En blir jo sliten av å gå der inne, og folk tenker jo ikke på at det er andre der heller. Jeg fant et par ting som jeg tok med meg hjem, så nå starter jeg prosjekt med å fikse rommet mitt. Kjøpte bare en plante, et bilde og noen hyller. Så får vi se om det blir noe mer orden på det rommet her etterhvert! Hvem vet kanskje jeg bare flytter ut istedenfor, haha!Hva driver dere med om dagen?

LIVET TOK ENDELIG SLUTT


Det er ingen hemmelighet at hun har hatt mye negativitet i livet, og ikke har hatt så mye glede i livet den siste tiden. Nå kan hun endelig nyte ting litt mer, og være mer glad. For hun har nå endelig kommet til rett sted, der hun alltid har ønsket å være. Hun har endelig kommet til stedet der hun er glad igjen, ser gleden i livet og er seg selv igjen.

Nå skal jeg slutte å snakke om meg selv i tredjeperson, måtte bare dra den et ekstra skritt når jeg først skulle ta en mammatilmichelle. Jeg har skrevet om det tidligere også, jeg har endelig fått energien og gleden tilbake. Selv nå i det siste hvor det har skjedd noen små negative ting som har påvirket meg noen dager, har jeg likevel klart å holde motet oppe. Noe som viser at jeg endelig har fått gleden virkelig tilbake. Jeg klarer å beholde gleden og energien, selvom det skjer små negative ting. Så nå blir livet bare bedre og bedre, og jeg har endelig kommet tilbake på rett plass. Noe som er utrolig deilig.


De siste dagene har jeg vært litt borte fra bloggen, rett og slett fordi jeg har hatt to eksamener som har ligget over skuldrene. Samtidig som pappa ble innlagt på sykehus, han kom hjem igjen og ingen ting var alvorlig! Jeg har også vært på fotball cup og gjort både det ene og det andre. Skal prøve å være tilbake så godt jeg kan! Hvordan går det med dere? ♥

Jeg har mange ønsker, men trenger deres hjelp


Jeg bruker tiden min på å tenke på hva jeg har lyst til å gjøre for å hjelpe andre. Jeg lever for å hjelpe andre, og at andre skal ha det bra. Jeg bruker mer tid på å tenke ut hvordan jeg skal hjelpe andre, istedenfor å tenke på hvordan jeg skal hjelpe meg selv. Det er ingen tvil om at alle trenger hjelp en gang i blant, ingen av oss klarer oss helt alene. Derfor så trenger jeg også deres hjelp for å oppnå mine drømmer. Hvem vet kanskje jeg kan hjelpe dere og oppnå deres drømmer også. Så hvorfor ikke slå oss sammen, og hjelpe hverandre.

Mine ting er kanskje litt store, og vanskelige å få til. Jeg får det i hvert fall ikke til om jeg ikke prøver, og tror ikke jeg får til alt alene heller. Så er dere spente på hva det egentlig er jeg har planer om? Jeg skal fortelle dere nå.

.- Jeg vil bedre situasjonen for eldre, som ikke får den omsorgen de trenger på eldre hjem. Mange av de frykter for eldre hjemmet, og vil bo hjemme helt til de ikke har noe valg lenger. Jeg har til og med hørt voksne som heller vil gjøre noe kriminelt og gå i fengsel istedenfor å havne på eldre hjem.

- Den andre tingen jeg vil gjøre er å bedre situasjonen for foreldre løse barn, fattige barn eller barn generelt som ikke har det noe bra. Alle er like mye verdt, har rett på de samme rettighetene og trenger muligheter som alle andre.

- Den tredje tingen jeg vil ordne, er situasjonen til funksjonshemmede. De som alle andre har rett på samme rettigheter, er like mye verdt og trenger mulighetene som alle andre får. Selv om de kanskje har en hemning, betyr ikke det at de får til noe mindre enn andre. De blir satt på samme sted som eldre, blinde og får ikke den omsorgen de trenger. Det er nesten alltid de svake det går utover om noe skal bli kuttet ned på. De blir kastet ut av arbeidsmarkedet, eller utnyttet fordi de får gratis arbeidskraft og lønna blir betalt fra nav. Selv om de gjør en like god jobb som resten av de ansatte, og får like mye skryt.

- Den siste tingen jeg har i hodet som jeg vil endre på, er rett og slett skolen. Jeg er ikke skole flink selv, og har slitet igjennom alle årene på skolen. Så jeg vil finne en løsning på hvordan skolen kan være mulig å fullføre for alle sammen. Til nå har jeg tenkt på at det må mer praksis til i grunnskolen, inkludert videregående. Jeg vil ha friere valg til hvordan fag vi skal kunne studere. Jeg vil ikke at de vanskelige fagene skal være grunnen til at vi ikke får vitnemål eller ikke klarer å fullføre skolen, eller bli det vi har lyst til. Vi kan være dårlige i fellesfagene, men være ekstremt flinke på de fagene vi faktisk trenger videre. Så er det fellesfagene som ødelegger for resten, jeg vil ha en stopper for det!

Hva synes du vi skal gjøre? Er du interessert i å samarbeide med meg?

Kontakt meg på: sternerblogg@gmail.com

Jeg beklager


Unnskyld jenter <3 Jeg er glad i dere!

For en stund tilbake så skrev jeg innlegget om at russetiden var oppskryt, og jeg ser i ettertid hvor slem jeg faktisk var mot mine nærmeste. Det gikk rett og slett litt for langt. Det var virkelig ikke ment som hat mot de, selv om det kanskje virket sånn. Jeg har en tendens til å ta meg ekstra nær av ting når jeg ikke føler meg velkommen til en hver tid. Har det fra tidligere, da jeg er vant til å bli utestengt. Jeg skrev nok innlegget når jeg var ekstra sur og irritert på hele sitasjonen, at jeg lagde situasjonen verre enn hva som var nødvendig. Jeg er glad i jentene jeg var på gruppe med. Det ble bare litt problemer med at jeg ikke kunne når de kunne, og de ikke kunne når jeg kunne. Mange av de går i klasse sammen og snakker om mye av tingene i klasserommet, som jeg ikke får med meg. De prøvde å få beskjeden ut videre, men det var ikke alltid like lett og tolke hva som skjedde og ikke. Da det alltid ble mye frem og tilbake. 

København <3


Nå har vi kommet hjem fra København. Vi har hatt to/tre fine dager i København. Vi kjørte fra Ås-København, noe som var noen lange timer i bil. Det gikk overraskende greit med noen stopp på veien og litt musikk. Jeg og Thea dro sammen med hennes far og samboer. Vi sov på Hotel Admiral, hotellet var veldig fint. Rommene var veldig store og fine, og betjeningen var hyggelige. Skal ikke si at vi var så veldig mye på hotellet egentlig, men den tiden vi var der koste vi oss. Vi brukte første dag bare til å se litt, ta en drink i nyhavn og bare slappe av etter mange timer i bil. På mandagen gikk vi til Christiania, noe som var helt jævlig. Det stinket så mye hasj, at jeg omtrent ble kvalm. Det er ikke et fint sted, men er likevel glad for å ha vært der. Senere gikk vi bort til Operaen, og tok ferga tilbake til Nyhavn igjen. Jeg og Thea tok oss en tur opp til gå gata, og fant noen åpne butikker. Det var tirsdagen som var den store shopping dagen! Vi fikk shoppet og kost oss masse, med litt for mange gnagesår og blemmer for noen av oss. Vil dere ha innkjøp i innlegg eller video?

Hvordan har de siste dagene vært hos dere? Hvordan var 17.mai?
 

Gratulerer med dagen <3


I dag er det Norges nasjonal dag, og siste dag for oss som russ. Som dere vet så befinner jeg og Thea oss i København. Så blir verken russefeiring eller 17.mai feiring for vår del. Jeg regner med vi koser oss ihjel med shopping i Danmarksgater i dag uansett. Jeg ønsker russen en bra siste dag, og gratulerer alle med dagen ♥


 

Mine hår produkter


Jeg har ikke det fineste håret, men jeg har nå endelig blitt fornøyd med håret mitt. I april tror jeg det var, farget jeg håret mitt til å bli en litt lysere og kaldere farge. I tillegg kjøpte jeg lilla shampoo, som jeg har testet ut. Før ble håret mitt veldig fort flokete og elektrisk, det er det slutt på nå! Derfor tenkte jeg å vise dere hvilke produkter jeg har brukt den siste tiden, og hvem vet kanskje det fungerer på deg også!


Slik så håret mitt ut for litt over en mnd siden!Fudge lilla shampoo // Garnier Respons marvellous nextar balsam // garnier respons strengthening shampoo // define maroccan argan oil hårkurVet ikke om dere ser det, men håret mitt ser mye sunnere ut nå! Og jeg ser nå at lyset på det site bildet får håret mitt til å se veldig gult ut! Men det er langt i fra gult!

Hva bruker du til håret ditt?

Stikker til København


Det er vel to eller tre år siden jeg var i København sist. Så nå er det på tide å dra tilbake. Når dere leser dette sitter jeg og Thea mest sannsynelig i bilen på vei til København. Vi dropper russetiden og 17.mai for å reise til København. Vi skal bare være der nede i to netter, men vi gleder oss fortsatt utrolig mye. Vi skal for det meste shoppe, dra på tivoli og bare kose oss masse! Jeg skal prøve å ta litt bilder til dere mens jeg er der nede, men jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å blogge mens jeg er der nede. Tror ikke jeg kommer til å ta med macen nedover. Oppdaterer dere heller når jeg kommer hjem, men skal prøve å bruke tiden før jeg drar til å lage et eller to innlegg. Lover ingen ting, men jeg skal absolutt prøve. Jeg kommer til å oppdatere blogg snapchaten min underveis, så hvis dere vil følge med på turen så kan dere legge til sternerblogg.
København 2013

 

Addidas og update på livet


Hei alle mine fine ♥ Jeg må rett og slett bare bite tenna sammen og bli flinkere til å blogge igjen! Har så mange ideer i hodet, men vet aldri hvordan jeg skal fullføre de alene. Spesielt bildene, men vi finner alltid en løsning. Bloggingen kommer dessverre ikke til å bli 100% nå fremover. For de neste ukene vil bestå for det meste av eksamen. Vi ble trekt opp på fredag den 13, og jeg kom selvfølgelig opp i faget jeg er dårligst i. Selvom jeg visste det kom til å skje, var det likevel kjipt. Jeg kom opp i Engelsk litteratur og kultur, psykologi og norsk hovedmål. Vi får bare håpe på det beste, og håpe det går bra! Skal prøve å ta pauser fra øvingen, og blogge litt så langt jeg klarer.

Instagram: camillasterner
twitter: camillasterner
snapchat: sternerblogg


 

Stor dag, for Follos DrømmelagI går var Follos Drømmelag på Kolbotn cup, vi hadde tre kamper. Første kamp var mot Kolbotn, så var det Østre Toten før det var et annet Kolbotn lag. Vi klarte å stikke av med seieren på alle kampene. Noe som alle jublet for. Ikke nok med det, men tidligere i år var vi også med på Petter Wessel. Som er et slags Norges mesterskap i håndball. Vi stakk av med seieren i vår klasse der også. På Kolbotn cup kom folkene fra Petter Wessel og ga oss en sjekk på 10 000kr som en premie for seieren. Noe som var utrolig bra, og ingen av oss hadde forventet. Tusen takk for det!

 

Fredagstur rundt Nøklevann


I dag startet jeg dagen med egg og bacon til frokost sammen med pappa. Før jeg dro over til mamma, vi hadde nemlig planlagt å gå tur i dag. Allerede litt over ti var jeg hos mamma, noe som er ganske tidlig til en jente som pleier å stå opp kl 13. Kl 13 i dag var jeg ferdig med en mils tur sammen med mamma. Vi gikk rundt Nøklevann i Oslo, noe som er like ved der vi bodde før. Jeg var så liten at jeg ikke husker det, men likevel. For øyeblikket ligger jeg rett ut i hengekøya på verandaen og nyter sola til det fulle. Det er  planen fremover et par timer, etter det vet jeg ikke hva som skjer. Har håp om at det skjer noe gøy, men vi får se hva kvelden bringer!Hvordan ser dagen ut for dere? ♥

Endelig kom den nye starten og jeg kom tilbake


Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget. Så lenge at alle leserne jeg engang hadde, har nå blitt borte. Lesertallet ligger vel nå på mellom 1-5, noe som vel ikke er stort. Siden sist har jeg endelig fått livsgleden tilbake. Alt jeg likte før, har plutselig blitt borte og jeg har fått en helt ny energi. Før elsket jeg å sitte inne å se på serier og lese blogger. Nå har jeg ikke lenger ro i kroppen til å gjøre det, setter meg ned for å se serie eller lese blogger i 5 min. Så klarer jeg ikke mer og må gjøre noe annet. Om dagen er jeg utrolig eventyrlysten, og er gira på opplevelser. Jeg har lyst til å dra på skog tur, fjelltur, fisketur, syden tur, shopping tur og det er ikke noe jeg ikke har lyst til. Jeg har fått all motivasjon, og livsglede tilbake. Noe jeg tror kan hjelpe for bloggen min, og gleden å vise dette videre. Jeg har tenkt til å prøve igjen, og hvis du vil følge med videre. Så er du hjertlig velkommen!

Hvordan går det med dere? ♥

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits