Dagens antrekk - too big sunglasses


Sko - Nike Air Max Thea // Jeans - dr.denim (moxy) // Topp og jakke - Urban // Solbriller - russedressNå var det sinnsykt lenge siden jeg har tatt bilder ute! Merker allerede at det gjorde bildene såå mye bedre, må begynne å gjøre det mer igjen. Bare litt kleint når pappa står og ser på, og det er folk rundt overalt der vi bor hele tiden. Jaja, finner nok en løsning igjen!

Hva synes dere? ♥

RUSSESLIPPNå nærmer det seg russetid for oss! I går slapp vi, ihvertfall nesten. Vi hadde ikke festen, men vi slapp likevel. Vi klarte rett og slett ikke holde oss lenger. Vi er bare vandreruss, men likevel så valgte vi å lage logo og kjøpe gensere.

Er dere russ i år? Har dere noen planer for russetiden?

Jeg tenker, men handler ikke


Jeg går hele tiden og tenker på både det ene og det andre som jeg har lyst til å gjøre. Så kommer spørsmålet, gjør jeg faktisk noe med det? Jeg snakker hele tiden om at jeg har lyst til å begynne å spise sunnere, har lyst til å gå ned i vekt, har lyst til å bli flinkere på skolen osv. Jeg vil det aldri nok til at jeg faktisk begynner å ta tak. Samtidig som jeg alltid går rundt og klager på det. Jeg har bare aldri motivasjon og krefter nok til å gjøre det. Er det faktisk så slitsomt som man skal ha det til, eller vanskelig? Jeg må begynne å ta tak selv, men jeg har bare ikke energi og krefter til det. Jeg skal ærlig si at jeg sliter meg ut med ting jeg egentlig ikke vil, eller som ikke er bra for meg. Jeg sliter meg ut med å jobbe konstant, og alltid bekymre meg for andre. Jeg bruker mer energi på andre, enn meg selv. Jeg tilbringer også tid med folk som meste parten av tiden bare bringer negativ energi over meg. Jeg klarer bare ikke kvitte meg med de. Både fordi jeg vet at de trenger meg, eller jeg ødelegger de av å gå nå. Noen av de folkene jeg ikke burde omringes går jeg på skole med, og nå er det bare to mnd igjen. De to mnd består av tentamner, russetid og eksamener. Er det vits å lage noe ut av det nå? Burde man ikke bare holde ut de siste mnd, selvom det tar knekken på deg? Hvordan skal man vite hva som er rett å gjøre? 

Beste dagen på lenge


Dette var såå gøy! I dag var den spennende dagen jeg snakket om, og gledet meg til. Vi i Follo Drømmelag spilte underholdningskamp idag. Det var Larvik og Halden som spilte. Selveste Nora Mørk, Gro Hammerseng-Edin osv. Utrolig stas Vi fikk pizza og brus, de holdte av plassene til oss, og vi fikk ta bilder med jentene. Utrolig stas!

 

Lilla shampoo - fungerer det egentlig?Fudge - lilla shampoo

Det er utrolig mange som har lyst til å prøve lilla shampoo, men ikke er helt sikker på om det faktisk fungerer. Derfor tenkte jeg i dag å fortelle dere om min erfaring med det. For en ukes tid tilbake fikk jeg nemlig min i posten. Det betyr derfor at jeg ikke har fått prøvd den så alt for mange ganger. Før jeg kjøpte den var jeg litt skeptisk. Jeg har sett og hørt folk bruke den, men ingen har kommet med så veldig mye resultat og har endt opp med å farge håret sitt ellernoe slikt istedenfor. Jeg var derfor i tvil om jeg skulle kjøpe den, jeg lurer på om den ikke var på salg når jeg kjøpte den. Husker dessverre ikke for bli, jeg kjøpte den ihvertfall på blivakker. Allerede nå etter bare to ganger, ser jeg faktisk forskjell i håret mitt. Jeg ser hint av hvitt/grått i håret mitt, og andre som har sett på håret mitt har også lagt merke til det. Det er ikke sånn at man ser det veldig tydelig på avstand. Dessverre nå så har det blitt litt for hvitt/grått, så ser nesten ut som jeg har blitt gammel istedenfor. Heldigvis er det for det meste bare i tuppene, så man legger ikke så godt merke til det! Jeg liker det ihvertfall!


Var nok ikke den beste dagen å ta bilde av håret sitt nei, ups

Hva er deres erfaringer med lille shampoo?
 

Ukens som gikk


Ukens høydepunkt: Var nok bursdagen min, da jeg var først ute og spiste lunsj med Thea. Før jeg dro til mamma for å spise middag med mamma og tante.

Ukens nedtur: Denne ukens nedtur må ha vært all den unødvenige kranglingen og diskusjonene denne uken. Det er visst ikke bare bare å være på russe gruppe..

Ukens serie: Denne uken har jeg faktisk ikke sett på en eneste episode av en serie tror jeg, har sett en episode av skam. Ellers har jeg sett på Paradise og Bloggerne før jeg legger meg. Ukens innkjøp: Denne uken har jeg nok ikke kjøpt noe annet enn mat, såvidt jeg husker. Det er det eneste jeg har brukt penger på!

Ukens sang: Sex - Cheat Codes, Kris Kross.. Med mindre fuglesangen til fuglen min teller, haha! 

Ukens cravings: Denne uken har jeg vært så trøtt og sliten, at jeg tror jeg har drukket redbull hver dag eller annen hver dag. 

Ukens utfordring: Denne ukens utfordring må ha vært å finne ut hva man skal lage til mat, og holde seg på den mindre usunne siden. 

Daglig basis - hverdagsdate


Hver eneste dag de siste to ukene, har den samme tingen skjedd noen jeg har kommet hjem fra skolen. Hver dag når jeg har kommet hjem fra skolen, har jeg inntatt kjøkkenet. Tar macen opp av vaska setter den på bordet, så går jeg over til kjøleskapet og finner ut hva det skal være til middag. Så setter jeg meg ned på bordet med fuglen min, blomstene mine og middagen. Det morsomme er at når jeg setter meg ned ved siden av fuglen min for å spise, går han ned å finner maten sin og spiser med meg. Utrolig søtt ♥ Etterhvert blir middagen byttet ut med macen min, og jeg setter meg ned for å gjøre skolearbeid. Det er ikke absolutt alle dagene jeg har denne rutinen, for det er en gang i blant hvor jeg starter tidlig på jobb og ikke rekker. Etter hvert utover kvelden drar jeg enten av gårde på trening eller jobb. Gjett hva som skjer når jeg kommer hjem? Jo jeg setter meg ned igjen, på bordet.


Nesten sminke fri i dag <3 <3 <3

Har dere noen vaner dere gjør hver dag?

Er det mandag enda?


Av en eller annen merkelig grunn, følte jeg plutselig at det var tirsdag eller onsdag i dag. Det var som om vi allerede var halvveis i skole uke. Da er det ihvertfall nedtur og tenke på at det er mandag. Det ble faktisk ikke så veldig mye nedtur for meg, for jeg klarer fortsatt ikke å slå det inn i hodet mitt at det er mandag. I natt sov jeg hos mamma, da jeg var der og spiste middag i går. Jeg sto opp tidligere for å dra i butikken en tur, før jeg kjørte ned på veien og innså at det var 110 igjen. Lykkerus! Skolen besto for det meste av selvstendig arbeid, noe som var sinnsykt deilig! Etter skolen dro jeg og Thea for å ta en liten treningsøkt. Det er en stund siden sist, så ble bare tre kvarter. Starter smått her. Så dro vi hjem, lagde mat, og vasket kjøleskapet! Noe som var på tide her i hus. Nå har jeg akkurat kommet inn døra fra jobb, skal ta meg litt mat og starte med litt skole arbeid.Denne uka skjer det en spennende ting, synes ihvertfall jeg! Gleder meg til å dele med dere!

Hvordan er deres mandag? ♥

Mandagens tips


Hva synes dere om videoen?


 

19 år i dag!


 

Spennende dag i vente


Hei alle sammen!

Nå er det lørdag, i dag har jeg faktisk bare kontroll på halve dagen. I morgen har jeg nemlig bursdag, og siden jeg da har fått beskjed om å komme til Vestby 19.00. Begynner jeg å lure på hva som skjer. Som oftest hadde jeg fått vite hva som skjer. Skremmende. Frem til da skal jeg få ordnet meg litt, spise litt og være litt med Leif som er på vei hit nå. Jeg skal prøve å få tatt litt bilder i løpet av dagen, men som alltid så lover jeg aldri noe. Kommer nok mest mobil bilder, men vi skal vel overleve det engang i blant også, eller hva?

Nå må jeg gjøre meg i stand, så snakkes vi senere! Ha en fin lørdag ♥

Youtube fredag


Hva synes dere?

 

Min hudpleie rutineJeg har tørr og urenhud

1. Om morningen starter jeg med å skylle ansiktet mitt, og påføre Eucerin Aqua Porin Active dry skin

2. Om kvelden bruker jeg Camomile cleansing oil fra The Body shop! Den fjerner sminken veldig lett. Oljen er også veldig fin for tørr hud :)

3. Formula 10.0.6 - One Smooth Operator. Dette er en veldig god skrubb. Jeg skrubber ansiktet med denne etter at jeg har fjernet sminken.

4. Formula 10.0.6 - Get your glow on. Dette er en ansiktsmaske, den er helt gjennomsiktig og etter 10 minutter kan du dra av hele masken.

5. A-pro Mandelolje - denne smører jeg huden min med etter masken eller skrubben. Denne gir en del fukt.

Denne rutinen har hjulpet huden min veldig mye. Folk begynner til og med å se forskjell på huden min. Den er ikke lenger like tørr, og urenhetene begynner endelig å forsvinne! Jeg har halvparten så mange nå, som det jeg hadde tidligere! Hvis noen ønsker kan jeg sette sammen en video der jeg bruker de?

 

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits