hits

Ny videoo


Gled dere til del 2 ♥


 

Påske kaos


God morgen mine fine ♥

Jeg skulle starte å blogge igjen, men det startet litt sånn halvveis. Før bestemor døde, hadde mamma planer om å pusse opp badet. Etter alt som skjedde ble planene satt litt på vent, siden de plutselig hadde en leilighet å rydde ut av. Lørdag morgen ble det bråbestemt at badet skulle pusses opp i påsken likevel. Helt siden kl ni lørdag morgen, har det vært fult kaos hjemme. Vi har koblet ut vannet, og det eneste som står igjen på badet er nå en do. I går ble gulvet malt, så nå er det tissing i bøtter. Rommet mitt hos mamma er full av møbler og kaos, så om dagen bor jeg derfor hos pappa. I dag skjer det siste strøket med gulvmaling, før vi skal begynne å sette opp møbler. Forhåpentligvis er badet ferdig innen onsdagen er over. Det blir godt å bli ferdig.

På mandag sto jeg opp rundt ti, mest fordi jeg skulle rekke å fylle bensin før halv elleve. Så spiste jeg frokost, og ble sittende å se på tv og spise påske godt til langt uttpå dagen. Rundt klokken tre begynte jeg å fikse meg, for jeg hadde lovet tante å hjelpe hun med å sette opp møbler. Det tok sin tid, men kommoden kom opp til slutt. Nå mangler det bare en seng, som jeg tror vi må sette opp etter påske. I dag skal jeg, pappa og søsteren på harrytur til Sverige, mest for å få tiden til å gå og for å titte litt. Kanskje blir det noen fangst jeg kan vise dere senere ♥

Hva gjør dere i påsken?

Vlog - Kongsberg, slalåm og aking


Hva synes dere om videoen?

Hvorfor har jeg vært borte så lenge?


Hei alle mine fine ♥ Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget, til en forandring er det en god grunn til dette. Tirsdag 6/6 ble jeg ringt av mamma på jobb, bestemor hadde blitt hentet med ambulanse og lå nå på sykehuset. Jeg kastet meg i bilen og dro for å hente søsteren min. Vi dro rett opp til sykehuset og satt der resten av kvelden. Vi bestemte oss til slutt for at det ikke var noe vi kunne gjøre, så vi bestemte oss alle for å dra hjem for å få oss litt søvn. Dagen etter var det fortsatt ingen endring, så jeg bestemte meg for å dra på jobb. Vi var ganske sikre på at det ville gå feil vei, men vi visste ikke hvor lang tid det ville ta. Vi bestemte oss derfor for å prøve å leve hverdagen som normalt.

Etter jobb onsdag, dro jeg og fetteren min oppover til sykehuset. Femten minutter etter at vi kom fram, skjedde det jeg ville aller minst. Min kjære bestemor gikk bort. Den snilleste, mest omsorgsfulle og fantastiske damen jeg kjente var nå borte. Det er det verste jeg noen gang har opplevd, og tiden etterpå har vært tung. Det var først etter begravelsen forrige uke, at jeg følte jeg kom litt tilbake til meg selv igjen. Jeg prioriterte å tilbringe tid med familie istedenfor å blogge. Etter begravelsen dro jeg på hyttetur, i tillegg til at jeg den siste uken har hatt tre innleveringen som jeg har måttet ta igjen. Nå begynner ting å roe seg, og jeg kan snart ta påskeferie. Derfor skal jeg nå prøve å være tilbake på bloggen også, så langt det lar seg gjøre. Håper dere har det bra, og ønsker dere en fin helg ♥

Film anbefaling - Wonder


På søndag var jeg og Malene på kino, vi så filmen Wonder (Mirakel). Den handler om en gutt ved navnet Auggie, han er ikke som alle andre. Han er nemlig født for å skille seg ut. Han har hatt hjemmeundervisning da han er født med et deformet ansikt pågrunn av en genfeil. Foreldre hans har nå bestemt at han skal begynne i femte klasse på skolen.

Auggie har en far, en mor, en søster og en hund. Skolen byr på utfordringer, ikke bare for Auggie selv men også for foreldrene og lærere. Ingen vet hvordan de skal håndtere situasjonen. Vi vet alle at det å gå på skole ofte byr på mobbing, spesielt når du er ny og ikke ser "normal" ut. Jeg synes filmen var utrolig rørende og fin, og jeg anbefaler alle å se den. Jeg hadde problemer med å holde igjen tårene.

Auggies reise beviser at det viktigste er ikke å passe inn, men å være seg selv ♥

Har du sett filmen eller vil du se filmen?

Junkyard - Try on haul


Hva synes dere om videoen og innkjøpene?


 

Uken som gikk...


Starten av denne uken startet utrolig bra, jeg hadde masse blogg inspirasjon. Det resulterte i at jeg de første dagene til og med klarte å poste to innlegg om dagen. Jeg var så stolt over meg selv, på onsdag hadde jeg forhåndspublisert et innlegg da jeg hadde senvakt på jobb. Når jeg kom hjem spiste vi middag, og jeg og mamma skulle bort å flytte bilen. Det endte med at bilen ikke ville starte. Vi brukte derfor hele kvelden på å få fart på bilen, å kjøre en tur for at det ikke skulle gjenta seg. Derfor rakk jeg ikke flere blogginnlegg den dagen. I tillegg denne uken så har vi ryddet omtrent alle rom i leiligheten til mamma da hun har planer om å pusse opp. I tillegg har jeg hatt to innleveringer denne uken, så de siste dagene har jeg sittet foran macen for å skrive ferdig. Jeg endte også opp med å jobbe hele uken, så det har vært sinnsykt mye å gjøre. Nå er det noen rolige dager med skole arbeid, så da skal vi prøve å kjøre på med bloggingen.

Ukens høydepunkt:
- Selvom det har vært mye å gjøre denne uken, har det også vært sinnsykt deilig å få gjort så mye. Du får en god følelse av å tenke på hvor mye du har oppnådd i løpet av uka. Jeg hadde en veldig koselig dag sammen med Malene i går, det er sinnsykt lenge siden jeg har vært på kino så det var deilig. Jeg hadde også en fin dag på cup i går, så igjen mennesker jeg ikke har sett på en stund!

Ukens nedtur:
- Denne uken har jeg hatt så sinnsykt mye å gjøre, det har dessverre gått utover søvnen. Tidlig opp for å jobbe, rett hjem til å rydde, og litt skole arbeid på kvelden hele uka. Nå gleder jeg meg til en litt roligere uke.Uken serie/film:
- Jeg har i dag vært og sett på kino sammen med Malene. Det blir nok en liten anbefalling av denne filmen de nærmeste dagene, så gled dere til det ♥

Ukens innkjøp:
- I morgen kommer det en video haul om ukens innkjøp, så gled dere til det også♥

Ukens mest leste innlegg:
- Det tror jeg er "Monday funday" innlegget mitt.

Ukens sang:
- Where have you been - Christine Balk // Number - Alexander Oscar

Ukens cravings:
- Jeg craver sjeldent godteri, men denne uka føler jeg at jeg har hatt lyst på mye rart. Smågodt, sjokolade, kake osv.  Har heller ikke cravet cola zero så mye som jeg pleier heller.

Ukens utfordring:
- Jeg føler jeg sier dette hver uke, men jeg har alltid problemer med å få gjort mye og likevel prioritere å slappe av.Ukens tanke:
- Vi må slutte å se ned på andre pågrunn av første inntrykk, en dag innser vi hvordan personene faktisk er og vi innser at de ikke er så ille likevel. Vi kjemper alle vår egen harde kamp, så vi kan ikke dømme noen ut i fra deres tanker. Hvorfor skal vi være normal, når vi er født til å være annerledes ♥

Akkurat nå!
- Akkurat nå er jeg akkurat ferdig med å redigere video, og ryddet litt. Nå skal jeg derfor bli ferdig med dette blogginnlegget og gå å se på huskestue sammen med mamma.

Hvordan har deres uke vært?

Les mer i arkivet » September 2018 » August 2018 » Juni 2018


Hei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com