Snart helg allerede?


Tenk at vi (ihvertfall jeg) er snart ferdig med første skole uke. Helt sykt å tenke på. Vi hadde nå første dag i går. Så uken har jo ikke akkurat vært så lang. Likevel er det sykt å tenke på. Selvom de neste dagene går til skolearbeid. I tillegg blir det bursdagsfeiringer i helgen. Jeg har nemlig bursdag, jippi. Blir en bra helg, samtidig ikke. I dag har Thea vært her, og vil har lagd utrolig god mat. Vi lagde fløtegratinerte poteter, kylling filet og Béarnaisesaus! Det blir så sinnsykt godt, vi glemte litt krydder i potene da. Ikke så mye at det ikke var lett å fikse da. Nå har jeg egentlig litt dårlig tid, skal på trening om 10 min. Så nå må jeg nesten løpe!Hvordan ser helgen deres ut? Vil dere se resultatet av middagen fra i dag også?

Gårsdagens middag
Gårsdagens middag besto av fullkornspasta, kylling filet og pesto. Jeg var litt usikker på hvordan det kom til å smake, men det smakte utrolig godt! Det er noe jeg absolutt kommer til å lage flere ganger. Det var absolutt ikke vanskelig heller. Jeg stekte kyllingfilen så den ble gjennomstekt, kokte opp en god mengde pasta. Til slutt blandet jeg litt pesto inn i pastaen, samtidig som jeg la en dert på toppen av kyllingfilen.Hva spiste dere til mat i går?

Hverdagsinnlegg nå?


Klokken er to om natta.. Jeg har skole i morgen, men får virkelig ikke sove. Jeg har snudd døgnrytmen min fullstendig på hodet. Perfekt. Jeg sitter her og tenker på hva jeg skal blogge om dagen etter, i tillegg til det andre innlegget som ligger klart. Det passer seg alltid med et hverdagsinnlegg ved siden av et annet innlegg tenker jeg. Samtidig som jeg ikke har blogget på en uke, blir det litt rart og bare oppe inn i et hverdagsinnlegg. Jeg tenkte derfor og heller ha en oppsumering av uka!

Mandag 21/3: Da var det klart for bursdagen til pappa. På dag tid skjedde det ikke stort, pappa dro og trente og jeg kjørte til Oslo for å hente gave. På kvelden kom både Paul, Farmor og Erik (mannen hennes) på besøk. Da ble det kaffe og kaker.

Tirsdag 22/3: Dette var bursdagen til Ayla, den hadde vi feiret helgen før. Denne dagen ble ikke brukt til stort, såvidt jeg husker. Meste parten av dagen lå jeg bare å slappet av. Det var en dag jeg tenkte NYT FERIEN.

Onsdag 23/3: Denne dagen dro jeg på senteret rundt 12, det nærmet seg nemlig bursdagen til søsteren. I tillegg til at jeg skulle finne ut hva jeg selv ønsket meg. Klokken 13.30 var det på tide å komme seg avgårde på jobb. Jeg startet nemlig to timer tidligere, så de heltidsansatte kunne komme seg på påskeferie. Den dagen på jobb var så kjedelig, det var så lite å gjøre at jeg løste suduko i to timer! Når jeg kom hjem var jeg så sliten at jeg endte opp i senga med en film.

Torsdag 24/3: Det var klart for bursdagen til søsteren. Hun selv jobbet og skulle feire dagen sin med venner. Jeg hadde derfor ingen planer, da jeg ikke var sikker på om vi skulle feire eller ikke.

Fredag 25/3: Denne dagen startet med en liten jobb økt i et par timer. Var ikke stort som skjedde på treningssenteret denne dagen, så ble bare litt vasking og snakking med folk som trente. Etter jobb dro jeg hjem for å ordne meg, før jeg skulle avgårde til mamma. Hos mamma ble det biff og bakt potet, sammen med tante og søsteren. Ble en aldri så liten bursdagsfeiring der. Vi så på tv, spilte yatzy og bare koste oss.

Lørdag 26/3: Denne morningen startet hos mamma. Vi spiste egg og bacon til frokost, før jeg og søsteren dro på senteret. Jeg kjøpte den siste delen av gaven hennes, mens hun gikk i butikken for pappa. Så dro vi og spiste lunsj, ble toast og milkshake gitt. Så dro vi hjem til pappa der det ble kalvstek, og resten av gavene.

Søndag 27/3: Denne dagen var jeg et par timer alene hjemme, så jeg sto opp for å sminke meg. Lage frokost og ta litt bloggbilder, som virkelig var på tide. Ellers ble dagen brukt til youtube videoer, da det er flest folk som laster opp videoer på søndager.

Mandag 28/3: Natt til denne mandagen kom jeg på at jeg hadde skulle jobbe på treningssenteret denne mandagen. Dagen starter derfor med en bråvåkning tre kvarter før jeg startet. Jeg tok derfor på meg klærne og gikk ut døra. Jeg måtte nemlig også fylle bensin før prisene gikk opp igjen. Når jeg kom hjem hadde Leif kommet til oss, da ble det lunsj (frokost for meg) og litt pusle spill. Senere dusjet jeg og fikset meg, før jeg møtte Solveig på cafe. Vi dro på Waynes Coffee. Etter en time eller to der, dro vi hjem til meg. Som de to rydde narkomanene vi er, startet vi å rydde boden vår. Noe som endte i et veldig bra resultat! 

Tirsdag 29/3: Dagen startet med å stå opp for å sminke seg, spille inn en video som jeg skal prøve å få lastet opp på fredag. Deretter ventet butikken, og ukens handel. Når jeg kom hjem ble det lagd frokost, før jeg satt igang med ukens rydding, støvsuging og tørking av støv. Det var dagen for å få besøk. Først kom søsteren og en venninne av hun for å spise. Rettere sagt de kom hjem med litt mat som de skulle spise hos oss. Deretter fikk jeg besøk av Solveig og Mari, vi drakk hvitvin, spiste ost og kjeks. Det ble litt russesnakking, og litt kosesnakking.

Ble mye ukes snakk i dag, men hva har dere gjort denne uken? Hvordan går det med dere?

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Ukens høydepunkt må nok ha vært at vi hadde skole ferie, jeg gjorde ikke stort. Jobbet sånn annenhver dag, men det var fortsatt deilig å slippe skolen. Har faktisk hatt det mye bedre med meg selv, nå som jeg ikke har hatt skole.

Ukens nedtur: Jeg hadde ingen spesiell nedtur forrige uke, men jeg skulle egentlig ønske at jeg hadde dratt på en slags påskeferie. Så veldig fristende ut å dra på skitur, fjelltur eller et eller annet. De fleste som dro, dro mer på fylle tur. Ikke noe for meg. En annen nedtur jeg akkurat kom på, var at sidespeilet på bilen min falt av. I tillegg var alle bilverksteder stengt, så jeg fikk ikke fikset det heller. Det er heldigvis blitt fikset nå! 

Ukens serie: Skam! Hadde skam maraton her om dagen fordi jeg kjedet meg. Enda mer glede var det da jeg leste på se og hør, at det kommer en ny sesong! 

Ukens innkjøp: 

Addidas jakke fra Urban! Er egentlig bursdagsgave fra pappa, men fikk lov til å kjøpe gave selv!

Ukens sang: Bonkers - Sofiah 

Ukens cravings: Denne uken har jeg ikke hatt noe spesiell cravings, ikke på godteri engang! Har spist litt av det som har vært tilgjengelig, men ikke sånn sinnsykt. Ellers så craver jeg alltid på mat, bakt potet og pommes frites har stått i hodet mest. 

Ukens utfordring: Dette er en utfordring jeg har et par ganger, men denne uken har det vært et enda større problem. Nemlig å støvsuge med fugl i hus. Jeg støvsugde, ble ferdig og snudde meg. Tror dere det ikke var like ille. Gadd ikke gjøre noe med det, støvsugde noen dager etterpå, det samme skjedde...Hvordan har deres uke vært?

Hva har skjedd siden sist?


Det er ikke år og dager siden jeg blogget sist. Likevel ble det en liten uforventet pause forrige uke. Jeg har egentlig ingen god forklaring. Det ble bare rett og slett sånn. Jeg jobbet en god del, og gjorde noe hele tiden. Så istedenfor å blogge bare halvveis var det lettere å ikke blogge i det hele tatt. Siden sist, ser nå at jeg ikke har hatt noen hverdagsinnlegg på en stund. Det må vi gjøre noe med. Jeg har jobbet mye, vært å sett på håndball kamper, trent, og bare slappet av. Nå har jeg påskeferie frem til 30.Mars. Så jeg tenkte jeg skulle prøve å få unnagjort litt bilder, og planlegge litt blogginnlegg. Gjør det mye når jeg har fri. Nå har jeg fått inspirasjon til å trene igjen, og planelgger nå økter fremover. Kanskje jeg kan komme med det også etterhvert.

Hva har dere gjort i det siste? ♥

Gratulerer med dagen, pappa <3
I dag er det pappa sin tur til å fylle år! Gratulerer så mye med dagen pappaen min, veldig glad i deg ♥

 

 

Innkjøp - før jeg dro til syden


Jeg lovte dere å vise dere syden innkjøp. Her kommer ting jeg kjøpte meg før jeg dro til syden, så kommer innkjøpene fra syden veldig snart!

Hope you enjoy!

Jeg elsker denne jenta!


Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Jeg elsker virkelig denne jenta! Hun er rå, og jeg kjenner meg igjen i så mye av hva hun sier. Hun er meg, hun klarer å sette ord på de tingene, jeg selv ikke klarer å sette ord på.
 

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Høydepunktet denne uken må ha vært den koselige kvelden jeg hadde sammen med mamma. Jeg har ikke vært med henne på en god stund, annet enn en liten shoppingtur. Så det var koselig å endelig gjøre noen sammen igjen.

Ukens nedtur: Ukens nedtur hmm, den var vanskelig denne uka. 

Ukens serie: Denne uken har jeg faktisk ikke sett noe spesielt på serie. Ihvertfall ikke som jeg kan komme på. Jeg så en episode av skam, og 5 episoder av Greys Anatomy i løoet av helgen. De kommer alltid til å være en stor favoritt. 

Ukens innkjøp: Denne uken kjøpte jeg to dr.denim bukser. En i svart Lexy og en i svart Plenty. I tillegg kjøpte jeg en ansiktsmaske fra merket Formula 10.0.6. Skal egentlig ikke si meg storfornøyd med den masken. Har nå bare testet den engang, så skal bli spennende å fortsette å teste den.

Ukens sang: Hello Friday - Flo Rido, Jason Derulo & Hymn for the weekend - Coldplay 

Ukens cravings: Cravings hmm, har cravet på smågodt store deler av uken. Dessverre har jeg også spist utrolig mye godteri denne uken. 

Ukens utfordring: Utfordringene mine er som oftest å holde seg positiv og tro på seg selv.

Ukens opptur: Denne går nok litt inn i den første, men samtidig som jeg skrev dette innlegget slo det meg. Jeg har ikke felt en eneste tåre denne uken! Det fortjener virkelig en applaus. Pleier alltid å knekke sammen i løpet av uka, not this time.

Hvordan har deres uke vært?

Dansegalla med Ole Ivars


Ja, dere leste riktig. I går var jeg på dansegalla med Ole Ivars. Dro dit sammen med Leif, Kenneth og Runar. Vi dro dit alle sammen, i hovedsak pågrunn av Leif. Han elsker å danse og han er stor fan av Ole Ivars. Vi lagde derfor en overraskelse for han. Han visste ingen ting om hva vi skulle i går. Han visste ikke stort mer enn at jeg kom og hentet han. Vi dro først ut å spiste pizza før vi dro avgårde på dansegallaen. Leif var så heldig at han også fikk møte Ole Ivars, så vi tok med en lykkelig kar hjem om natta.I løpet av en kveld er det alltid noe som irriterer meg. Denne gangen var det som mange andre ganger, at folk virkelig ikke har respekt. Jeg var ute på dansegulvet og danset sammen med Leif. Utallige mange ganger var det noen som dyttet oss bort. Enten så gikk de oss bare rett ned, eller presset oss ut av danse gulvet. Det var som om de ikke ville at vi skulle danse, og ville ha større plass til seg selv. Noen ganger er folk så egostiske at det ikke er måte på. Får så vondt av hvor egoistiske folk er, og hvor lite de bryr seg om andre mennesker. Spesielt de med nedsatt funksjonsevne, de blir bare feiet av banen.Hva mener dere?

Fredagskos
I går var jeg, og befinner meg enda hos mamma. I går startet vi kvelden med å gå en liten tur, vi gikk ikke lenger enn butikken da. Var noen små ting vi skulle ha, men til en forandring så gikk vi og ikke tok bilen. Når vi kom hjem satt vi oss ned og spilte scrabble. Jeg vant, etter litt hjelp fra mamma. Hun har noen års erfaring med wordfeud. Senere lagde vi biff, fløtegratinerte poteter og litt tilbehør. Etter vi hadde spist, sett på idol og slappet av en stund. Gikk jeg på kjøkkenet for å lage dessert. Det ble så enkelt som jordbær og sjokolade. Senere så vi på Senkveld og spiste litt smågodt. Er det fredag, så er det fredag.Hva gjorde dere i går? ♥

Video - vlog roadtrip 

Mer vellykket fototurHva synes dere om bildene? ♥

Video - Hverdagssminke!


Hva synes dere om videoen? ♥


 

Ting dere kanskje ikke visste om meg!


Jeg er veldig glad i å skrive

Hver gang jeg snakker med noen om noe jeg interesserer meg om, eller blir irritert over. Så setter jeg meg ganske fort ned med Word dokumentet. Dere har også fått lese noen ting av hva jeg har skrevet. Har en god del ting igjen også. Mye av det er familie og venneproblemer som jeg ikke alltid føler for å dele.

Jeg vil oppleve verden

Jeg har rett og slett mark i rumpa etter å reise. Det er ingen ting jeg har mer lyst til enn å reise å oppleve verden. Det går ikke en dag der jeg ikke drømmer meg bort i å reise, og oppleve verden på godt å vondt. Det er planen min for neste år.

Jeg er ikke glad i skole

Dette kommer nok ikke som noe sjokk for de som kjenner meg. Jeg er virkelig ikke glad i skole, jeg var det i en periode. Nå føler jeg at jeg ikke får gode resultater, uansett hvor mye jeg prøver. Så jeg har rett og slett gitt opp.

Jeg har alltid drømt om å bli noe stort

Helt siden jeg var liten, har jeg alltid drømt om å bli noe stort. Det vil ikke nødvendigvis si å være populær, eller kjendis. Jeg vil rett og slett bare gjøre en forskjell, som kan hjelpe mennesker. Jeg vil bety noe for flere enn bare mine nærmeste.

Jeg er mildt sagt interessert i sminke

Jeg er utrolig interessert i sminke. Huden min takler bare ingen ting, så jeg gir veldig lett opp. Enten så detter det av med engang, eller så flekker det seg. Det sitter aldri godt. Har prøvd 12 forskjellige foundationer, og et par forskjellige puddere. Ingen av de oppnår hva jeg ønsker.

Jeg gir opp lett

Det har nok kommet mye frem igjennom dette innlegget. Likevel lager jeg det som et eget punkt. Det har seg nemlig sånn at hvis jeg prøver og prøver, og ting ikke går som jeg vil. Så gir jeg rett og slett bare opp. Jeg orker ikke prøve og faile alt for mange ganger, da får jeg bare dårlig selvtillit. Det ødelegger også bare dagen.

Jeg har døra nesten alltid oppe når jeg er på do

Dette er faktisk sant! Som oftest bare løper jeg inn og setter meg ned, og tenker ikke mer over det. Selvfølgelig hvis vi har bursdagsselskap eller slike ting så låser jeg den jo. Hvis det bare er familie hjemme så er den som oftest åpen. Da er det ikke snakk om å lukke den, men ikke låse den. Neida, den døra står helt oppe!

Hva synes du om innlegget?

Hvor ble av hverdagen min?


Da mitt hverdagsliv ikke er det mest spennende, så ser det nå ut som jeg har gått over til å fortelle dere om andre ting. Både ting rundt meg, ting jeg bryr meg om osv. Vet ikke hva dere synes om det? Vil dere heller ha mer hverdagslige innlegg?

Jeg kan oppdatere dere om de siste dagene mine. På fredag var jeg en tur på senteret sammen med Solveig, den fredagen var jeg så sliten så jeg slappet av hjemme resten av kvelden. For på lørdag var det som jeg fortalte, nemlig klar for cup. Vi spilte cup i drammenshallen. Det ble 1.plass på andre laget, og 2.plass på første laget. Vi ble fornøyde. Når jeg kom hjem, var det bare å hoppe i dusjen og fikse seg. Det var nemlig klart for bursdagsselskap for Stine. Noe som var veldig koselig.Søndagen gikk til å rydde rommet, gå tur med kameraet som dere fikk se, og på kvelden tok jeg meg en tur ned på treningssenteret. På mandag var jeg på skolen, også gikk vi med bøsser for kreftforeningen. Når jeg kom hjem var jeg så trøtt og sliten at jeg tok meg litt mat, og gikk å la meg. I dag er det tirsdag, så i dag er det lang skole dag. Etterfulgt av dobbel treningsøkt. Både håndball og fotball i dag.

 

Hvorfor eldre?


Det har seg sånn at jeg trives mye bedre med eldre, enn hva jeg gjør med folk som er like gamle som meg eller yngre. Grunnen er ikke akkurat så veldig avansert. Det er kanskje noen som ikke forstår det, før de står i samme situasjon selv. Det har seg nemlig sånn at når jeg er med eldre så forstår de valgene du tar mye bedre. De prøver ikke påvirke deg til å gjøre noe annet enn hva du allerede har bestemt deg for. Om du velger å ikke teste deg for en arvelig sykdom, så skjønner de deg. De respekterer valgene du tar, de gir deg selvfølgelig noen grunner til å faktisk gjøre det. Bare for at du skal være helt sikker, og ikke angre på valgene dine. Når du da har bestemt deg, så er det valget ditt og de respekterer det. Jeg så det også i Sykt Perfekt, der Tringa ikke kunne drikke og spise på en fest. Vennene hennes respekterte det, og støttet hun igjennom hele kvelden. Når jeg også er med eldre så kan man plutselig kose seg, og ikke tenke og bekymre seg for noe. Sier du en ting så respekterer de det, og lager ikke noe ut av det ved å stille hundre spørsmål. Jeg har også opplevd både det ene og det andre. Så jeg har vokst opp mye fortere enn mange andre. De ungdomsstadiene folk er i nå, er jeg allerede ferdig med. Jeg er ikke den som blir drita på fest, jeg er mer den som tar vare på alle de andre. Jeg er mammaen i forholdet. Det er bare sånn jeg er. Jeg snakker kanskje ikke som en voksen, men jeg mangler fortsatt livserfaringene. Selv om jeg kanskje tenker og oppfører meg mer voksent enn hva jeg er. Så hopper jeg ikke over noen år, og blir mye eldre av den grunn.Hva mener dere?

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Kan ha vært at jeg fikk en karakter bedre enn hva jeg trodde på en innlevering.

Ukens nedtur: At jeg fikk en dårligere karakter enn hva jeg håpet på særemne.. 

Ukens serie: Denne uken har jeg sett på LOVE. Det var en litt spesiell serie, men var likevel litt morsom Vet rett og slett ikke hva jeg skal si om den engang. Også kom en ny episode av Skam denne uken, så det har jeg også sett på. 

Ukens innkjøp: Denne uken kjøpte jeg meg et skjørt på Cubus.

Ukens sang: I kinda like it - Julie Bergan 

Ukens cravings: Godteriiiii, mine cravings hver eneste uke er mat eller godteri. No joke 

Ukens utfordring: Holde seg våken og oppplagt. Det er sånn 2 uker siden, jeg føler at jeg virkelig har sovet ut ordentlig. Er alltid noe som skjer tidlig dagen etter, eller noe på kvelden som gjør at jeg ikke får sove så mye som jeg trenger. 

Planlagt fototur....


= mislykketHva kan jeg bli bedre på?

Mine mål for mars


Jeg har sett flere bloggere legge ut slike innlegg. Siden jeg sliter så mye med hverdagen, og ting rundt meg. Tenkte jeg at det kanskje var på tide å prøve noe sånt jeg også. Jeg trenger å bli bedre på det ene og det andre. Jeg må begynne å gjøre ting annerledes om ting skal bli bedre, og jeg skal klare å komme meg videre. Derfor tenkte jeg nå og sette meg ned å lage en liste for meg selv, som dere nå også skal få ta en del i.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥ Si oftere nei til ting jeg ikke vil
Som jeg skrev i forrige innlegg, så er jeg alt for flink til å si ja til ting. Selv ting jeg ikke har lyst til. Jeg sier ja, fordi jeg får dårlig samvittighet av å si nei. Sannheten er den at jeg ødelegger for meg selv, og mister meg selv oppi det hele. Så nå må jeg begynne å si nei, og bare si ja til de tingene jeg virkelig har lyst til.

♥ Ta mer bilder, og bli flinkere innen fotografering
Bilder og fotografering er noe jeg alltid har hatt lyst til å drive med. Dessverre så blir jeg alt for lett skuffa, og gir opp alt for lett. Pågrunn av depresjonen også, så klarer jeg ikke se gleden i det lenger. Det er noe jeg skal jobbe med denne mnd. For jeg vil virkelig bli bedre, og føle gleden med det igjen.

♥ Tørre å møte nye folk
Det er ingen hemmelighet at jeg trenger frisk blod i hverdagen. Jeg sliter mye med det som er rundt meg nå, så jeg trenger noe nytt. Noe personer som jeg kanskje kan starte et nytt og bedre liv med. Ikke vondt ment mot de gamle, men alle har bruk for litt nyere ting en gang i blant. Sånn som når vi går fra Iphone 5 til Iphone 6. Problemet er bare at jeg ikke tørr, jeg tenker for mye på ting som kan skje. Så jeg feiger rett og slett bare ut. Dette skal jeg bli flinkere på nå!

♥ Blogge mer, og ikke bry meg om hva ander mener om det
Jeg liker veldig godt og blogge, og det er mitt lille fristed for å dele det jeg føler for. Før turte jeg ikke snakke om den til noen, og slettet den når jeg fant ut at folk fikk vite om den. Nå har jeg skjønt at de fleste vet om den. Mamma, søstra mi, hele trinnet mitt (More or less), venner av søstra mi, vet ikke om tante vet lenger, men det er ihvertfall mange som vet. Nå har jeg ingen grunn til å skjule det lenger, selvom det kanskje blir kleint å begynne med. "Mamma ikke spis enda, jeg skal ta bilde først". Selvom mamma får like lyst til å ta bilder av hva vi gjør, når jeg gjør det hmm.

♥ Care more about myself, than everybody else (Bry meg mer om meg selv, og ikke alle andre)
Når jeg er ute og drikker med venner. Blir de alltid mye fortere full enn meg, eller ikke har kontroll. Hva vet jeg, men uansett så ender det alltid opp med at jeg tar vare på de, istedenfor å tenke på meg selv. Jeg bryr meg også alt for mye om hva alle andre sier, så jeg slutter å være meg selv. Det er noe det virkelig er på tide å slutte å bry seg om. Jeg har blitt mye flinkere i det siste, det er likevel på tide å bli enda bedre!


Hva er deres mål for mars?

I dag er det tid for cup igjen


Det er bare 6 dager siden jeg kom hjem fra cup. Når dere leser dette, er jeg jaggu på cup igjen. Denne gangen er det ikke så langt, kun en times kjøretur. I dag befinner jeg meg nemlig i Drammen. Denne gangen er det fotball cup, forrige helg var det håndball cup. Det tar virkelig ikke slutt. Jeg må ærlig si at det ikke er alltid jeg har like lyst til å bli med på det her. For det er et lag for funksjonshemmede, og jeg har egentlig ingen ting på det laget å gjøre. Likevel skal de ha meg med å spille, jeg føler selv at det er feil. Jeg vet også at andre folk mener det, det som er værst er når vi lager over at andre har med spillere som ikke har noe der å gjøre.. Jeg prøver å si nei.. Så kommer de og sier "Du må være med å spille, hvis ikke kan vi ikke stille to lag. Og da kan ikke han og han være med, når vi sa de kunne være med". Da klarer jeg rett og slett ikke si nei, jeg får dårlig samvittighet over de andre. Jeg får vondt av at de må endre planene sine pågrunn av det. Det er ikke min skyld, det er trenerene. Likevel tar jeg på meg skylda, og gjør det jeg ikke vil for dem. Hva får jeg igjen for det? Rett og slett ingen ting.Jeg håper cupen går bedre enn livet mitt ♥

Nå er det virkelig nok
Jeg er så lei av slike bilder på facebook. Generelt folk som skal gjøre narr av andre mennesker. Når skal vi innse at alle mennesker er forskjellige. Noen er kraftige, noen er tynne, noen har små pupper, noen har store pupper, noen har mer hår enn andre, noen har stor rumpe, noen andre mindre. Sånn er livet, og det er ikke noe man får gjort noe med. Når skal vi gjøre narr av andre, fordi de ser eller er annerledes. Jeg blir så lei meg, frustrert og sint når jeg ser slike ting. Eller folk som ler seg ihjel av folk som søker den store kjærligheten på tinder. Hvem vet, kanskje hun har sosial angst og ikke tørr å møte mennesker. Hvem vet, men en ting er sikkert. Det er som oftest en grunn bak alt sammen, så slutt å gjør narr av andre folk for å ikke være som deg. Ikke gjør narr på andres menneskers utseende, personlighet og følelser. Det er rett og slett ikke riktig, uansett hvor bra du føler deg etterpå..

Min diangose


De siste dagene har jeg egentlig vært litt nedenfor. Rett og slett fordi jeg ikke føler at jeg vet hvem jeg selv er. Eller klarer å stå opp for meg selv. Jeg sier veldig ofte ja til ting, som jeg egentlig overhode ikke har lyst til. Jeg får bare dårlig samvittighet av å si nei. Fordi jeg vet hvor mye noe vil glede andre, så klarer jeg ikke si nei og skuffe dem. Samtidig som når ting er bra en dag, og egentlig er elendig resten. Jeg blir alltid lurt av den ene gode dagen. Den gode dagen får meg til å bli, selvom det er ingen ting jeg vil mer enn å bare forlate det hele. Det gjelder både venner, folk som spør om jeg vil bli med på ting osv.


Jeg har aldri klart å innrømme det, men kanskje det bare er på tide. Det er noe av det skumleste jeg kan dele, og jeg vet ikke engang hvorfor jeg gjør det. Akkurat nå føler jeg, at jeg rett og slett ikke har noe å tape. Jeg har ikke tenkt over det før, at det faktisk er så ille. Til jeg jobbet med særemne om sorg og depresjon. Når jeg leste at depresjon kan være når gode ting skjer, men at du ikke klarer å nyte gleden. Så slo det meg, jeg har utviklet en depresjon igjennom alt som har skjedd meg. Det var en tidligere som nevnte at det kanskje kunne ha skjedd, men jeg nektet for det fordi jeg ikke ville at det skulle være sant. Jeg tenkte også at det å gi meg selv en diagnose, kom til å gjøre vondt verre for meg. Nå har jeg innsett at det ikke kan bli verre, og jeg kommer aldri til å ha samvittighet til å gjøre meg selv eller andre noe vondt. Så hva har jeg å tape på å innrømme det?

Video - vlog


Hva synes dere om videoen? ♥

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Denne uken har vært et stort høydepunkt i seg selv. Gjorde noe morsomt hele dagen, alle dagene! Var trossalt 5 dager i syden, og to netter på cup. Begge deler var utrolig morsomt, og jeg storkoste meg!

Ukens nedtur: Denne uken har jeg ikke noen spesiell nedtur som jeg kan komme på. 

Ukens serie: Denne uken har jeg ikke sett stort på serie, så kun et par episoder av carrie diaries. Nå er den slutt :( 

Ukens innkjøp: Denne uken shoppet jeg litt i Spania. Kjøpte egentlig bare masse småtteri, men kan lage et innlegg på det!

Ukens sang: Denne uken var virkelig kjedelig, for jeg har såvidt hørt på musikk denne uka heller. Fikk en ny favoritt her om dagen, nemlig Julie Bergan sin nye sang I Kinda Like It

Ukens cravings: I syden får vi alltid cravings på den grønne pringlesen! 

Ukens utfordring: Å prøve å bli brun, i det kalde syden været!Hvordan har deres uke vært?

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits