hits

Valdres day 2


Her kommer et lite bildedryss til fra dagene i Valdres, jeg elsker det virkelig. Jeg synes så mange av bildene ble så fine, så er veldig gøy å dele de med dere. Håper dere synes det er like gøy som det jeg gjør.

Hva synes dere om bildene?

Innkjøp - Sverige


God tirsdag ♥ På lørdag var jeg som sagt i Sverige sammen med to venninner. Vi var først på et modell oppdrag i Strømstad, det tok veldig lang tid så vi var der i flere timer. Vi dro innom Nordby senteret på vei hjem, det vi ikke tenkte på var at det stengte tidligere på lørdager. Vi rakk derfor kun å spise og gå innom en eller to butikker, før alt rett og slett stengte. Jeg rakk selvfølgelig å bruke litt penger likevel, jeg tenkte derfor å vise dere hva jeg kjøpte nå.


Rød t-skjorte fra New Yorker, tror denne kostet 99kr.


Det var i dette øyeblikket jeg innså at jeg må begynne å trene igjen. Bukse fra New Yorker til 199kr. Den ligner veldig på den fra Vera Moda til 399.


Sko fra New Yorker til 99kr mener jeg å huske!


Sko fra New Yorker på salg til 79 kr

Vi rakk så og si bare å se på New Yorker, i tillegg til at vi gikk en tur innom godteri butikken for å kjøpe godteri og brus.

Hva synes du om innkjøpene?

Valdres day 1


På forrige mandag dro jeg og Solveig på hyttetur. Jeg valgte å ikke blogge den perioden, rett og slett fordi jeg ville koble ut litt. I tillegg hadde vi heller ikke internett. Jeg tok likevel masse bilder, som jeg har lyst til å dele med dere. Jeg har som jeg la ut i går, også lagd en video. Men her kommer det noen bilder fra den første dagen.

Hvordan bruke dere deres vinterferie? Har dere hatt vinterferie eller har dere vinterferie nå?

Monday funday


God mandag ♥ I dag har jeg fortsatt fri, planen min var likevel å få noe produktivt ut av dagen. Vel man kan trygt si at det ikke gikk helt etter planen. Hele vinterferien har jeg sovna mellom to og tre, og stått opp mellom ett og to. Det samme kan man vel trygt si at skjedde nok en gang i dag. Jeg har sagt til jobben at jeg er hjemme, så de kan ringe om det er nødvendig. Derfor var planen å komme seg opp i grei tid, og endre døgnrytmen litt. I morgen skal jeg tilbake på jobb, så det blir gøy å stå opp i morgen ja.

Jeg kom meg til slutt opp, og tok med meg kameraet en tur ut for å ta noen bilder. Etter hytteturen har jeg begynt å like mer og mer å leke med kameraet. Jeg er absolutt ikke flink, og jeg synes det er vanskelig å finne ting å ta bilder av her i nær området. Tror jeg må begynne å ta med meg kamaraet rundt å ta bilder av det jeg finner. Ellers i dag skal jeg ikke si at jeg har gjort så mye fornuftig.

Hva har dere gjort i dag? ♥

Vlog - Hyttetur 

Uken som gikk...


Nå er jeg hjemme igjen. Det skal sies at jeg kom hjem på torsdag kveld, da var jeg så sinnsykt sliten. Så ble så og si liggende i senga resten av dagen. På fredagen var jeg også veldig trøtt. Litt senere på fredagen dro jeg og pappa på lunsj hos Farmor. Det ble mat og OL, skal ikke si jeg er noe stor fan av OL. Hele lørdagen også var jeg borte, men det kan jeg fortelle dere mer om senere.

Ukens høydepunkt:
Jeg har vært på en fantastisk hyttetur. Det er noe med det å ake, gå på ski tur, være mye ute, sitte foran peisen, spille spill og bare ta livet helt med ro.Ukens nedtur:
Det var nesten en liten nedtur det å komme hjem, men det ordner seg. Jeg har slappet av så mye denne uka, likevel føler jeg meg sinnsykt slapp og sliten.


Uken serie:
- Denne uken har jeg jo så og si ikke vært hjemme, men den lille tiden jeg har vært hjemme har jeg selvfølgelig klart å se en hel sesong med One Tree Hill.


Ukens innkjøp:
- Det jeg har kjøpt er for det meste mat, ved, fyrstikker og hodelykt. Jeg var også i Sverige i går, men det tenkte jeg å lage et eget innlegg med litt senere.


Ukens mest leste innlegg:
- Denne uken har jeg ikke blogget, så det har ikke vært noen innlegg denne uken.

Ukens sang:
- Denne uken har jeg hørt sinnsykt mye på gamle sanger. Min - Sichelle // Fuck deg - Sichelle // You and Me - Skrux


Ukens cravings:
- Grillmat, godteri (husker ikke sist jeg spiste så mye godteri), bålkos, kort spill og kinasjakk ♥


Ukens utfordring:
- Det må nok ha vært å klare å gjøre mest mulig på kort tid, samtidig nyte dagene til det fulle!

Ukens tanke:
- Hvor avhengig vi er av teknologi, og Norges helsevesen.


Akkurat nå!
- Ligger i god stolen til mamma, ser på en kveld hos kloppen, vasker klær og skal snart lage frokost.

Hvordan har deres uke vært?

 

Virkeligheten i livet


Jeg er lei av å ha en oppfatning på hvordan livet mitt skal være, drømme alt for stort og aldri bli fornøyd. Det perfekte stedet å bo, den perfekte sminka, det perfekte antrekket. Du skal være fornøyd ingen andre. Jeg tror at alle bryr seg om hva jeg legger ut, hvordan min instagram feed ser ut. Innerst inne vet jeg at det er kun jeg selv som bryr meg. Det er ingen andre som tenker over, det finnes alltid en eller annen som tenker mer over det. Jeg må rett og slett slutte å sammenligne meg selv med alle andre. Vi står alle i forskjellige sko, vi har alle forskjellige hverdagsproblemer og ting som vi må jobbe med. Jeg må rett og slett nå jobbe med meg selv.

Jeg må begynne å elske meg selv igjen. Skjønne det at jeg er verdt noe og at jeg er bra nok. Vi har alle våre sterke og svake sider. Jeg må også innse at det er greit å ikke klare alt på egen hånd. Noen ting kan det være greit å snakke med andre om. Andres liv er ikke mitt liv, jeg kan ikke tenke at jeg vil ha et liv sånn som en person har. Jeg kan jobbe meg framover mot drømmen, men det kan aldri bli likt. Det skjer heller ikke av å tro at det kommer til å skje i morgen. Det er uansett ganske umulig å få det til likt som drømmen, vi har alle vår vri og personlighet i det. Jeg må begynne å fokusere på meg selv, kanskje til og med ta litt pauser fra sosiale medier. Med det tar jeg herved et par dager fri, og reiser på hyttetur uten dekning. Nå skal jeg kose meg!

Ha en god vinterferie ♥

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt:
- Denne uken har jeg faktisk hatt en overraskende fin uke på Hamar. Skole, trening, hull i ørene, koselig middag osv. Vi hadde også såå koselig besøk av en hund, savner den allerede. Jeg var også en liten tur ute i går med noen venninner, men jeg var så sliten at jeg bare måtte dra hjem til slutt.

Ukens nedtur:
- Jeg kan faktisk ikke komme på noen nedturer denne uka. Bortsett fra at jeg har gjort såå mye denne uken, at jeg nå er sykt sliten. Samtidig som jeg har lyst til å gjøre alt mulig. Hadde også sinnsykt lyst til å dra på kino i kveld, men ser ut som filmen ikke lenger går på kino.


Uken serie:
- Når jeg er i Hamar så har jeg ikke muligheten til å se på One Tree Hill. Skal sies at jeg har tatt igjen noen episoder det siste døgnet da. Har egentlig heller ikke hatt sjans til å se så mye på serier ellers denne uka. Har sett en episode Riverdale og en episode av Sophies Verden.


Ukens innkjøp:
- Det eneste jeg har kjøpt denne uka er matvarer og øredobber. Det skal sies at jeg har lagd tidens største ønskeliste på nelly og junkyard. Kanskje jeg skal lage et innlegg om det!


Ukens mest leste innlegg:
- Det har ikke vært mye lesere og skryte av denne uken, men evig takknmelig til de få som har vært innom. Det mest leste innlegget denne uken, har vært "Happy Valentine" innlegget mitt.


Ukens sang:
- Left for dead står øverst på favoritt lista mi enda! Har ikke hatt tid til å finne nye sanger heller gitt.


Ukens cravings:
- Denne uka har jeg faktisk vært super flink til å ikke crave drit, og spise for mye drit i uke dagen. Nå i helgen derimot har jeg tatt igjen alt. Cola Zero er en craving som alltid, og cravet å komme meg bort litt.

Ukens utfordring:
- Ha nok tid i døgnet til å gjøre alt man har lyst til. Likevel ha litt tid til å slappe av å nyte tiden også. Føler jeg sier det hver uke.Ukens tanke:
- Ukens tanke kommer det et eget innlegg om, mulig i morgen.

Akkurat nå!
- Sitter jeg enda i senga, selvom klokka er over fire. Så nå er det på tide å komme seg opp av senga og begynne å pakke. Noe jeg ikke gjorde i går.

Hvordan har deres uke vært?

Ski aktivitetsdag


God morgen ♥ Akkurat nå sitter jeg med beina planta i sofaen, med en hund som biter meg i tåa og bader rundt meg. Jeg og mamma er hundepassere for et døgn. Hun er veldig søt, det skal hun ha. Hun er en liten valp, så hun har litt for mye energi.

Det har vært dårlig blogging på meg i det siste, rett og slett fordi jeg har hatt mye å gjøre. På torsdag var jeg på skolen hele dagen, og på kvelden dro vi for å trene. Vi gikk også en tur innom butikken, og vi måtte begge pakke og styre. Jeg pakket bilen på torsdag, fordi på fredag skulle vi nemlig ha ski aktivitetsdag med skolen. Jeg dro klokken åtte, og kvart på ni var jeg framme på Budor. Vi hadde masse aktiviteter i skogen, vi hadde stivhekst og alt mulig med ski på beina. For mine dårlige ankler var det ikke bare bare å leke stiv heks i løs snø, med ski på beina. Jeg tror jeg tråkket over sikkert tjue ganger på den turen. Vi var rundt seks timer ute i skogen, så det var ganske slitsomt. Når vi var ferdig, tok jeg turen rett hjem til Oslo.

Nå ser det ut som det er på tide å gå en tur, på energien og klagingen til bikkja. Senere i dag skal jeg en tur i butikken, og i kveld skal jeg bort til noen venninner og være litt med de. Jeg må også pakke litt, siden jeg planlegger å ta meg en liten vinterferie.

Hvordan ser deres dag ut?

Happy valentine


God kveld og god valentine

I dag er det som de fleste vet, valentines day. Jeg skal ikke påstå at jeg har vært noe fan av valentine. Jeg har alltid tenkt at det er litt trist at man må ha en dag for å bevare kjærligheten. Likevel har jeg begynt å innse at det kanskje er greit når man har en hektisk hverdag. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg tenker om det lenger. For min del virker det litt stressende og kaotisk, alle flyr rundt for å kjøpe blomster, hjerte sjokolade og over stappa resturanter. Jaja, folk får gjøre som de vil. Det hadde sikkert vært koselig også. Det er en ting jeg ikke har fortalt dere. Jeg startet året med å mimre tilbake til fjoråret, hvor jeg fortalte om kjæresten min. Nå har jeg blitt singel igjen.

Nå er jeg tilbake i Hamar, så i dag har jeg sittet på skolen i 8,5 time. Det er lange og tunge dager på samlingsukene, jeg får trøste meg med at det er 7 uker til neste gang. Neste gang jeg er tilbake i Hamar etter denne uken, er rett og slett bursdagen min. Nå skal jeg og roomie hive i oss en smoothie, før vi skal ta oss en real svette økt. Senere i kveld har vi planer om å lage taco, for å kose oss litt på denne kjærlighetens dag.

Hvordan ser deres dag ut?

Sminke video - gjør noe jeg aldri har gjort før!


Hva synes du?
 

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt:
Hadde en veldig koselig dag på lørdag, og en veldig koselig søndag. Søndagen besto av morsdagskos med hele slekta, før jeg tok med en venninne for å se håndball kamp ♥

Ukens nedtur:
Egentlig at praksis er over, trist å tenke på at jeg ikke skal tilbake. Har blitt så sinnsykt glad i den gjengen på kort tid ♥Uken serie:
For et sjokk, nok en gang One Tree Hill. Nå har søstra mi også blitt gira, så nå har hun stukket av med alle sesongene jeg er ferdig med!

Ukens innkjøp:
Jeg kjøpte en veldig søt genser, som jeg har begynt å like veldig godt. Jeg kjøpte også noen oppbevarings ting til kommodene mine.

Ukens mest leste innlegg:
- Hvorfor går jeg alltid i "chille" klær? Du kan lese det herUkens sang:
Left for dead - RABBI


Ukens cravings:
Smoothie, jeg gleder meg faktisk litt til å dra opp til Hamar. Der står nemlig smoothie maskinen min ♥

Ukens utfordring:
Holde hodet i sjakk, og ikke stresse over alt jeg trenger å gjøre. Stresse over å bestå praksis eller ikke.Ukens tanke:
Jeg har sinnsykt lyst til å koble av fra sosiale medier, og jeg har sinnsykt lyst til å kunne lage mine egne klær. Snakker ikke store greier, men lære meg å sy eller strikke noen ting til meg selv.

Akkurat nå!
Er jeg forhåpentligvis på vei til Hamar, om jeg ikke klarer å sove bort hele dagen. Eller aldri kommer i gang med å pakke.

Hvordan har deres uke vært?

 

Happy sunday


God søndag ♥ Og gratulerer med morsdagen til alle mødre, og en ekstra varm tanke til dere som ikke har en mor å feire ♥

I går var jeg og en venninne på Inspiria science center i Sarpsborg. Vi var lei av nærområdet, og enten dra på senteret eller bare kjøre rundt. Derfor bestemte vi oss for å gjøre noe annet til en forandring. Det var veldig interessant, men vet ikke helt om jeg kan si det passer til vår aldersgruppe. Tror det er mer for de under 15. Det var likevel greit å gjøre noe annet til en forandring. Jeg glemte selvfølgelig å ta noen bilder fra turen, men det kommer en vlog om det etterhvert.

I dag skal jeg pakke kofferten min, og gjøre ferdig en skole oppgave. Jeg har nok en innlevering i dag og i morgen, samtidig som jeg reiser tilbake til Hamar i morgen. Litt senere i dag skal jeg til bestemor for å feire morsdag, sammen med resten av slekta. Så det håper jeg blir koselig. Skal ihvertfall spise meg tjukk på favoritt sjokolade kaka, og fastelavens boller i dag ♥

Håper dere alle får en fin søndag ♥

PRAKSIS ER OVER


Det er helg! Etter mange stressende uker og mye å gjøre, er det endelig helg. Det skal sies at stresset og oppgavene ikke er helt over for meg enda. Jeg har oppgaver som skal leveres allerede på søndag, men i dag skal jeg nyte fredagen og ta det med ro. Jeg har sikkert nevnt dette flere ganger, så dere er sikkert lei av å høre det. I dag var det min siste dag i praksis, jeg har hatt praksis i denne barnehagen i 7 uker i løpet av det siste året. Nå er første årets praksisperiode over, og det er utrolig rart å tenke på at jeg ikke skal tilbake. Det har ikke gått opp for meg helt enda, men meker at det kommer til å bli utrolig rart. Jeg får alltid et eller to hjerte barn i barnehagene, som rett og slett føles litt som mine egne barn innimellom. Det har jeg selvfølgelig fått, nok en gang. Så de kommer jeg til å savne ekstra mye.

I dag har jeg ligget i senga og sett på One Tree Hill siden jeg kom hjem fra jobb. Jeg har vært en liten tur i butikken og spist middag, men bortsett fra det har jeg holdt meg i senga. Det blir fullt kjør i morgen og de neste dagene, så da må man nyte den ene dagen man har muligheten til det. Nå tenkte jeg at jeg snart skulle sette meg sammen med mamma for å se på Norske Talenter, og få hun til å lære meg å strikke. Jeg har en liten drøm om å kunne strikke klær og sy klær til mine egne barn en gang i fremtiden. Så det er vel bare å sette i gang, så får vi se hva som skjer med det.

God lørdag mine fine! Og forresten, jeg besto praksis ♥

Snart helg


God torsdag ♥ I dag har det vært nok en dag i praksis, dagen var veldig koselig men også delvis irriterende for min del. Jeg irriterer meg over hvor flinke barnehage ansatte er til å glemme bort tiden med å bare sitte å prate. De glemmer at det er pågrunn av ungene at de er på jobb. Det er ikke rart at barnehage personale og helse arbeid blir sett ned på, tenker jeg på noen ganger. Nok om det.

Etter jobb i dag dro jeg en tur til pappa for å fylle olje på bilen min, snakke litt med han og hente flere pensum bøker. Jeg har mye praksis oppgaver som skal leveres om dagen, og pensum lageret mitt lå hos pappa. Jeg kom meg hjem en time senere, da var det bare å begynne å vaske klær og rydde rommet. Det er sant hva de sier med "jeg har ikke et walkINcloset, men et walkONcloset" for det har virkelig jeg om dagen. Nå er alt ryddet, vaska er hengt opp, middagen er spist, lysene er tent og det er på tide å lese litt mer pensum til oppgavene.

I morgen har jeg siste dag i praksis. Noe som kommer til å bli veldig deilig, samtidig som det kommer til å bli litt trist. Jeg har nå vært der i sju uker, så jeg har selvfølgelig fått en tilknytting til folket i barnehagen. Spesielt barna ♥ de kommer jeg til å savne masse. Samtidig er det deilig å tenke på at første året som student nærmer seg slutten, og et skritt nærmere voksen livet. Jeg tror jeg er en av de få som faktisk gleder seg til voksenlivet. Det kommer selvfølgelig til å bli hardt og mye slit, men samtidig deilig å flytte ordentlig og starte sitt eget liv på ordentlig.

God torsdag ♥ Hvordan har deres dag vært?

Antrekk - Adidas fra topp til tå


God lille lørdag ♥ Siden det er siste uka av praksis, og jeg har tre oppgaver å bli ferdig med innen fredag har jeg mye å gjøre. Jeg må slå ut siste innsats for å få praksisperioden fullført, og få gjort alle mine oppgaver som skal leveres inn. Det er heldigvis verdt det når det er over, selvom det kan være mye stress å mas. I motsetning til tidligere, prøver jeg å gjøre litt her og der så jeg ikke stresser for mye. Både fordi jeg hater stress, og huden min bryter totalt sammen når jeg stresser. Det er rett og slett mye deiligere å ikke stresse har jeg lært meg, mens jeg har gått på skole. Nå skal jeg vise dere mitt favoritt antrekk, of all time.

Sko - Adidas Urban // Bukse - Adidas Urban // Jakke - Adidas Urban //  Solbriller - Wish

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liker dere Adidas? Hva synes dere om antrekket? ♥

 

- The Clique -


God tirsdag fininger ♥ I dag har det vært nok en dag i praksis. Det er sinnsykt kaldt ute her om dagen, i dag var det ikke alt for ille. Så i dag har vi heldigvis vært en tur ute, så det gjør dagen litt lettere for min del. Praksisperioden nærmer seg slutten med stormskritt. Derfor har jeg i dag sinnsykt mye skole arbeid, så i dag blir det heller en anbefaling til dere.

I dag er det et filmtips som står på planen. Jeg har selv sett filmen et par ganger. Det er en stund siden jeg har sett den nå, men spilte den for en venninne for en liten stund siden. Så da fant jeg ut at jeg like greit kunne tipse dere om den i samme slengen. Filmen minner meg til tider mye om Gossip Girl eller The Carrie Diaries. Det handler her også om en jentegjeng, og en annen som kommer utenfra.

- The Clique -

Filmen handler om en jente ved navnet Claire. Hun og familien flytter til byen, og foreldrene kjenner foreldrene til den rike og populære jenta Massie i byen. De ender derfor opp med å flytte inn i gjestehuset deres , noe som er til Massies store skuffelse. Claire vil først være en del av Massie sin kule gjeng, men det byr på problemer. Både som hun skaper selv, og som de rundt hun skaper for hun. Massie prøver å gjøre livet til Claire til et helvete, så tilslutt bestemmer Claire seg for å ta hevn. Selvom Massie gjør Claires liv til et helvete, prøver Clare likevel å redde hun om det er nødvendig. Claire  gjør et forsøk på å få hele Massie sin vennegjeng til å svikte Massie, ved å hacke seg inn på hennes pc. Om hun lykkes eller ikke, må du se filmen for å finne ut av. Gjerne si i fra om du ser filmen, og fortell meg hva du synes.

Har dere sett filmen? Vil dere se filmen?

 

Its cold outside


God mandag fine dere ♥ Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, det har vært en tung dag. Det er ikke bare bare å være inne en helg dag med masse småtasser. Det er alt for kaldt til at de minste kan være ute om dagen, så da blir det lange dager inne hvor de ikke får ut nok energi. Vi får prøve å gjøre det beste ut av det. Jeg ser nå på One Tree Hill og spiser litt mat. Senere i dag skal jeg på trening med de jeg er trener for, og prøve å få til en liten treningsøkt til meg selv også.

I går skjedde det ikke stort. Jeg hentet han jeg er støttekontakt for, og tok han med på å se det gamle laget mitt spille håndball. Senere dro vi opp til pappa for å pusle, og kose oss. Jeg var hjemme rundt fem, og da var jeg sååå sliten. Så da ble det serie og avslapping resten av kvelden. Ikke at det er noe nytt at jeg er trøtt og sliten, men det er det jeg er som alltid.

Hvordan startet deres uke?

 

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt:
- Gårsdagen var veldig koselig og morsomt, det ble en lang kveld. Jeg var ute sammen med noen venninner i går, og det ble greit sent.

Ukens nedtur:
- Er rett og slett at jeg har vært så sinnsykt trøtt og sliten i det siste, at jeg føler at jeg ikke har fått gjort noen ting. Bruker mer tid på å holde meg våken, enn å bruke tiden på noe morsomt.


Uken serie:
- Kjedelig som det er, så er One Tree Hill ukens serie nok en gang. Det skal sies at jeg ikke har så mye tid til overs til å se serie lenger, denne helgen har det ikke vært så mye tid til serie titting.


Ukens innkjøp:
- Det er morsomt, jeg har hatt shoppe dilla siden før jul. Likevel har jeg så og si ikke kjøpt noen ting. Jeg kjøpte en sminkekost og et vippelim.


Ukens sang:
- US -  Julie Bergan // These Days (feat. Jess Glynne, Macklemore, Dan Caplen) - Rudimental


Ukens cravings:
- Denne uken har jeg cravet bolle, og alle mulige søtsaker. Har heldigvis klart å holde meg unna en del, men noe har jeg klart å snike i meg. Kanskje mer enn jeg selv tror også, når jeg tenker meg om.


Ukens utfordring:
- Fyfaen, så kjedelig jeg er. Det har jo selvfølgelig vært det å holde seg våken, og prøve å få gjort noe som helst fornuftig annet enn serie.


Ukens tanke:
- Det er kanskje ikke så rart at ukens tanke igjen har vært dette med vekt, størrelse, kropp og klær.


Akkurat nå!
- Akkurat nå ligger jeg overraskende nok og ser på One Tree Hill, og lurer på hvordan jeg skal holde meg våken en stund til.

Hvordan har deres uke vært?

Hvorfor går jeg alltid i "chille" klær?


Det er mange som lurer på hvorfor jeg alltid går i treningsbukse og hettegenser. Vel saken er ikke så veldig avansert, jeg har bare innsett at det er det enkleste og det som funker best.

Jeg er lei av å gå inn i normale butikker de har på de fleste senterene, og føle meg like feit hver gang. Jeg vet at jeg ikke er modell tynn, men jeg vet også at jeg ikke er feit. Når jeg prøver skjorter ser det ut som hele skjorta kommer til å sprenge pågrunn av puppene mine. Hvis jeg prøver croptops som er så inn for tiden, så detter enten puppene ut under eller så ser det ut som jeg like gjerne kunne gått rundt i bh. Rumpa som detter ut under shortsen, eller bukser/skjørt som sklir ned under rumpa om man beveger på seg. Kjoler som du kjøper i de største størrelsen men alikavel så vidt rekker deg under rumpa, pågrunn av både pupper og rumpe. Kjoler som ser ut som de sprenger på grunn av puppene dine. Kjoler som du må ha i XXL på grunn av puppene, men gjerne i XS pågrunn av høyden din. Topper som enten detter under puppen, eller du ikke får over puppen. Noen utringninger som har blitt mer og mer populært faller på meg under puppen, så jeg igjen like gjerne kunne gått uten topp. For å ikke snakke om bh som passer på puppene. Hvis jeg skulle funnet meg en bh som faktisk hadde passet, hadde jeg måttet ut med 800-1000kr for en jævla bh.

Dere tenker sikkert kan du ikke bare begynne å trene for å føle deg mer vell med deg selv. Ja, jeg kan det. Men hva skal jeg gå med i mellom tiden, det er ikke sånn at man drar på trening også får man mindre kropp. Det er ikke alltid sånn at alle elsker trening, eller har super mye motivasjon hele tiden. Hva med oss, skal ikke vi få lov til å gå i normale klær og pynte oss?


- Vet ikke om dere ser hvordan puppene mine bare sprenger den skjorta her..

Alt jeg ber om er litt bedre og større størrelser på klær, uten å måtte gå i bestemor bluser. Noen bher som ikke gjør at det ser ut som du er 50 år, men heller 20. Rett og slett litt mer klær som er tilpasset klær til flere fasonger og høyder, enn super modell tynne og super modell høye. Hele verden kan ikke baseres på de. Det er noen nettsider som har begynt å ha ?større? modeller, men så vidt jeg har sett så har de kanskje en kilo eller to mer. Så de ser rett og slette egentlig bare mer sunne ut, spør du meg.

Hva føler dere om klær?

Cafe besøk


Igår startet dagen rundt kvart over seks, da var det bare å komme seg opp. Skulle i barnehagen kvart over sju, alt for tidlig for dette nattmenneske. Jeg kom meg opp og fullførte en koselig bamsefest i barnehagen. Etter praksis møtte Solveig meg på senteret. Vi endte opp med å bli der i overraskende tre timer. Begge to fikk sjokk når vi innså hvor mye klokka var når vi dro hjem. Det skal sies at vi startet senter turen med et cafe, og satt der en liten stund først. I tilleg prøvde vi å få til noen bilder til et lite "prosjekt" jeg holder på med om dagen. Ellers gikk vi bare rundt og tittet, prøvde å finne ting og tok litt bilder. Ja, vi tok litt bilder rundt på senteret faktisk, det var gøy da.

På vei hjem kjørte vi litt rundt, vi prøver å finne noen fine locations til å ta bilder framover. Hvis du har noen å anbefale i follo området, så er det bare å skrike ut. Vi har heldigivs noen planer, men man får aldri nok av steder til å ta bilder ved. I dag skal jeg møte Solveig en tur igjen, og forhåpentligvis ta noen bilder. Senere på kvelden skal jeg en liten tur ut med noen venner og kollegaer, det blir nok kjempe koselig.

Hvordan ser deres helg ut?

- Bucket list Februar -


Overleve skolen og få godkjent på alle oppgaver 
- Praksisen er nå nesten over, og snart er det tilbake til skole oppgaver og skoledager igjen. Så nå må jeg få igang rutiner igjen, og overleve lange dager.

Hyttetur
- Det nærmer seg vinterferie, selvom jeg egentlig ikke har vinterferie. Jeg har bare en oppgave i vinterferie uka, så jeg håper på å få til en liten hyttetur.

Skogstur med bål
- Dette var også en plan i Januar, som heller ikke ble noe av. Håper på å få til det om vi ender opp på hyttetur.

Bloggbilder
- Planen i Januar var egentlig å få til masse bloggbilder til dere, jeg skal ikke skryte av så mye bilder. Nå er min lille fotograf (Solveig) hjemme igjen, så da håper jeg på at vi får til noen bilder.

Sunnere rutiner
- Planen i Januar også var å komme inn i sunnere rutiner, det gikk heller ikke så etter planen som jeg hadde håpet. Så det målet følger nok videre med denne månenden også.

Hva er deres planer for Februar?

 

Tusen tusen takk!


For det første, tusen millioner takk til alle som var innom i går. Jeg fikk helt sjokk når jeg kom hjem for kvelden, og skulle sjekke om det var noen kommentarer å svare på. Da jeg så at lesertallet og sidevisninger var langt over forventningene. Trodde ikke serie innlegget mitt skulle være så populært. <3

Jeg merker jeg sliter litt om dagen. Jeg har alltid hatt et problem med å sove, jeg får alltid så mye tanker og inspirasjon om kvelden.. Jeg begynner å tenke og få så mye ideer, at jeg rett og slett ikke klarer å slappe av. Jeg klarer ikke legge bort mobilen heller, tenk om det plutselig skjer noe. Det er jo ikke akkurat sånn at de forsvinner om jeg ikke svarer på den med engang. Klarer bare ikke holde meg til ro. Jeg har sagt til meg selv så mange ganger, at jeg må legge bort serier og mobiltelefon en time før jeg skal sove. Klarer jeg det? Absolutt ikke. Tenker mange ganger at jeg må lære meg å lese før jeg legger meg, eller gjøre yoga ellernoe i den duren. Hvis dere har noen tips til å falle til ro og sove, så skrik gjerne ut.

Ellers i dag har det vært nok en leder dag. Det gikk veldig bra, og vi koste oss masse. Nå har jeg akkurat lagd middag, så nå venter jeg på at den skal bli ferdig. Resten av dagen skal jeg prøve å få gjort noe fornuftig, i håp om å sovne til rett tid i morgen.

Les mer i arkivet » September 2018 » August 2018 » Juni 2018


Hei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com