hits

Ingen kommer noen gang til å forstå meg


Folk tror de kjenner meg, og vet hvem jeg er. Egentlig så er det ingen som vet halvparten engang. Rett og slett fordi jeg aldri klarer å være 110% meg selv.

Jeg elsker å være spontan, men det folk ikke vet at det må skje etter min egen plan og ikke alle andres. Hvis noen spontant inviterer meg bort, så blir jeg som oftest aldri med. Når jeg selv vil være spontan så skjer det. Noe av det har rett og slett noe med at jeg aldri føler meg bra nok. Når huden min ser helt forferdelig ut, så kan det påvirke så mye av hverdagen min. Får så dårlig selvtillit av det, og føler meg aldri fin nok. Jeg bryr meg alt for mye om hva alle andre mener, uten at jeg er klar over det selv. Jeg vil ikke bry meg om alle andre, men det er noen ganger jeg bare gjør det. Spesielt så er jeg redd for hva familien rundt meg vil si. Eller så er jeg redd for hva som skal skje. Enten om noen utnytter meg, forlater meg eller at jeg blir personen som blir sittende igjen alene mens alle andre har det gøy. Jeg vet så godt at mange av disse tingene mest sannsynelig ikke vil skje, men jeg frykter de likevel. Jeg overtenker alltid alt for mye, og er alltid redd for å ikke føle meg velkommen. Uansett hvor mye folk forteller meg at de liker meg for hvem jeg er, og at jeg er fin uansett. Så har jeg alltid vanskelighet for å tro de. I tillegg så blir jeg så lei meg og utenfor hver gang jeg føler folk ikke vil snakke med meg, og jeg føler at jeg maser eller er til bry. Jeg er også lei av at folk alltid tror at de vet hvordan jeg har det, når de egentlig ikke vet halvparten. Eller skal fortelle meg hva som er best for meg, eller hva jeg skal gjøre.


Tror dette var nok om meg for nå, mye av det var bare ting jeg følte for å dele med dere!

Min beste og værste dag


I dag startet med en helvetes dag! Først startet det med at jeg aldri klarte å stå opp. For jeg var barnevakt til klokken litt over tolv i går. På veien hjem ble jeg så sulten at jeg dro innom Esso og kjøpte burger, hehe usunn sa du? Kom meg derfor ikke så tidlig i seng. Planen var egentlig å så opp tidligere for å dra på biltema først, for å kjøpe noe til bilen. Orket ikke gjøre det, så jeg dro på skolen. På parkeringsplassen klarte en i parallell klassen min å skrape opp bilen min foran førersetet. Great. Ikke nok med det, for på vei hjem fra skolen skjedde det utrolige. Jeg kjørte inn på stasjonen der bussen kjører, for å slippe av en til bussen. Sivil politiet kom i fart etter meg for å gi meg bot. Det hadde kommet is og snø utover dagen i dag. Så politi bilen klarte rett og slett ikke stoppe bilen, så den stupte rett inn i bakdelen min istedenfor. Jeg skulle egentlig fått en bot på 4200kr, for å ha kjørt der jeg ikke skulle. Istedenfor endte det med at politiet måtte skrive skademelding på meg, og droppe bota. Jeg fikk nemlig beskjed om at jeg ikke skulle straffes på denne måten. Så det var virkelig lykkerus for meg, ble så lykkelig. Holdt på i to timer inne i politibilen for å skrive skade melding og masse surr da. Kom meg endelig avgårde, og fikk dratt på biltema og fikset det jeg skulle. Så nå har vi hatt en omgang med forsikringsselskapet, så nå skal bilen snart på reprasjon!Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com