Velkommen tilbake!


Hei alle sammen!

Nå har jeg vært borte i nesten to uker uten varsel. Uken før vinterferien var det utrolig mye å gjøre på skolen, og jobbet mye samtidig. Fredag 19.Februar satt jeg og Thea oss på flyet til Gran Canaria. Der har vi nå vært en uke. Når jeg kom hjem pakket jeg om kofferten og satt meg på bussen sammen med resten av laget. Denne helgen er det nemlig klart for Petter Wessel cup. Så nå skal vi snart avgårde i hallen, men tenkte at nå som jeg hadde litt tid til overs. Så var det på tide å hilse på dere igjen. Er det forresten noen som er interessert i Reise Guide? Tenkte jeg kunne prøve å skrive noe om reisen.Hvordan går det med dere? ♥

Challange - Solveig og CamillaHva synes dere om videoen?

Perlen din er klarFikk en litt morsom telefon når jeg satt på skolen i dag, rettere sagt enn melding på svareren! "Hei Camilla! Nå er perlen din klar, så nå kan du komme å hente deg". Med andre ord, jeg tror bilen min er klar til å hentes nå! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, og skal ta meg litt mat før jeg henter bilen. Så skal jeg avgårde på jobb og starte jobb helgen min for fullt. Blir så koselig vettu, så folk hold dere hjemme i dag. Vil ikke stresse på jobb i dag Neida, joda... Nå har jeg egentlig dårlig tid, så vi snakkes mer i morgen søtinger ♥Prinsessa nyter tilværelsenAkkurat nå befinner jeg meg i senga! Sitter her med ansiktsmaske og macen! Tar livet virkelig med ro. Har ikke vært helt i form de siste dagene heller. Var så smart at jeg dro på trening likevel da, så nå som jeg kom hjem landet jeg fort i senga. Tenker å slappe av litt på macen, og få i meg noe mat. Før det blir tidlig opp i morgen for å dra på skolen. Siste dag før jobb helga mi. Denne helgen jobber jeg sent fredag, tidlig lørdag, sent lørdag, tidlig søndag, og mulig jeg jobber utover dagen på søndag også! Virkelig en jobb helg til det fulle. Oppgaven jeg har hatt hengende på skuldrene i uker nå, er endelig levert. Så nå er det på tide å starte med neste oppgave som henger på skuldrene! Tror ikke jeg starter før i morgen da!Håper dere har hatt en fin kveld, og sover godt i natt ♥

Dagens antrekk - black and white

♥ Sko - New Yorker // Jeans - Dr.denim // Topp - Urban // Jakke - Urban // Solbriller - Rayban ♥
Hva synes dere om antrekket?

Da var bilen levert


Etter forrige mandags ulykke, er bilen nå levert på verksted. Fikk en Toyota Yaris som leie bil, skal ikke si jeg er storfan av toyota! Skal nok klare å overleve de neste tre dagene, da den har handsfree og automat. Leverte bilen før skolen i dag, så måtte stå opp enda tidligere enn vanlig. Skal ikke klage på det heller, når jeg starter tre timer senere enn de andre! Nå sitter jeg på skolen og har norsk. Vi tar notater av talemål, woho dette var gøy. Ellers i dag skal jeg på jobb rett etter skolen, også henter jeg Solveig på vei hjem. Blir en sen kveld på oss i dag, så det er fint vi starter sent i morgen!


Hva gjør dere i dag? ♥

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt/Ukens nedtur: Denne uka går ukens nedtur og høydepunkt litt inn i hverande. For ukens nedtur var uten tvil det at politiet kjørte inn i meg. Samtidig var det ukens høydepunkt fordi jeg slapp bota på 4200kr! 

Ukens serie:  Etter at jeg denne uka mistet viaplay, og søstra mi sluttet å betale netflix så har jeg ikke hatt så mye å se på.. I tillegg til at alle seriene jeg så på tv, også ble borte. Så har jeg ikke sett mye på serier, men Carina mente jeg måtte se på Skam. Så det blir faktisk ukens serie, fordi den var overraskende bra. Du kan se den på nrks nett-tv!

Ukens innkjøp:


Har uten tvil vært denne! Kjøpte den på vei hjem på mandag, og livet mitt ble endelig komplett. Endelig kan jeg koble mobilen til radioen, og høre på min egen musikk i bilen! Har virkelig gjort å kjøre til skolen til en drøm igjen! Fås kjøpt hos biltema til 149;-

Ukens sang: Justin Bieber - Children! Som faktisk akkurat kom på i øreproppene!

Ukens cravings: Denne uka har jeg hatt mensen, så denne uka har sjokolade uten tvil vært ukens cravings! Likevel har jeg klart å spise overraskende lite av det! 

Ukens utfordring: Denne ukens utfordring må ha vært å ha nok tid til alt jeg skulle gjøre. Da jeg har hatt 8 innleveringer, hengende på skuldrene. I tillegg til å ha jobbet en god del, og få tid til litt trening også! Kom meg igjennom uka, med et godt resultat. Så må si meg fornøyd! 


Hvordan har deres uke vært?

Ingen kommer noen gang til å forstå meg


Folk tror de kjenner meg, og vet hvem jeg er. Egentlig så er det ingen som vet halvparten engang. Rett og slett fordi jeg aldri klarer å være 110% meg selv.

Jeg elsker å være spontan, men det folk ikke vet at det må skje etter min egen plan og ikke alle andres. Hvis noen spontant inviterer meg bort, så blir jeg som oftest aldri med. Når jeg selv vil være spontan så skjer det. Noe av det har rett og slett noe med at jeg aldri føler meg bra nok. Når huden min ser helt forferdelig ut, så kan det påvirke så mye av hverdagen min. Får så dårlig selvtillit av det, og føler meg aldri fin nok. Jeg bryr meg alt for mye om hva alle andre mener, uten at jeg er klar over det selv. Jeg vil ikke bry meg om alle andre, men det er noen ganger jeg bare gjør det. Spesielt så er jeg redd for hva familien rundt meg vil si. Eller så er jeg redd for hva som skal skje. Enten om noen utnytter meg, forlater meg eller at jeg blir personen som blir sittende igjen alene mens alle andre har det gøy. Jeg vet så godt at mange av disse tingene mest sannsynelig ikke vil skje, men jeg frykter de likevel. Jeg overtenker alltid alt for mye, og er alltid redd for å ikke føle meg velkommen. Uansett hvor mye folk forteller meg at de liker meg for hvem jeg er, og at jeg er fin uansett. Så har jeg alltid vanskelighet for å tro de. I tillegg så blir jeg så lei meg og utenfor hver gang jeg føler folk ikke vil snakke med meg, og jeg føler at jeg maser eller er til bry. Jeg er også lei av at folk alltid tror at de vet hvordan jeg har det, når de egentlig ikke vet halvparten. Eller skal fortelle meg hva som er best for meg, eller hva jeg skal gjøre.


Tror dette var nok om meg for nå, mye av det var bare ting jeg følte for å dele med dere!

Dagen i dagI natt satt jeg oppe til sånn 3 eller 4, for å gjøre skole oppgaver. Fikk unnagjort 4/8 oppgaver så var veldig deilig. Jeg er mest kreativ og effektiv om natta, så når jeg starter sent så utnytter jeg tiden. I dag hadde jeg bare to timer på skolen, så var veldig deilig. Siden jeg også hadde overraskende mye energi, så kom Carina og hentet meg. Vi har bare rånet rundt, vært innom senteret, møtt folk, og spist mat haha! Veldig koselig var det ihvertfall. Nå har jeg akkurat kommet hjem, og skal snart spise middag før det blir trening!
Hva har dere gjort i dag? ♥

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Må virkelig ha vært at jeg endelig fikk se Carina igjen! Har ikke sett hun siden starten av desember. Så var veldig koselig når hun endelig kom på besøk. Hun har bodd 4 timer unna de siste to mndene!

Ukens nedtur: Denne uka har det faktisk vært at søstra mi klarte å ta med seg favoritt buksa mi til Oslo.. Hun skulle ta den med hver gang hun kom hit, men hun glemte den igjen hver gang. Det har faktisk vært helt sykt hvor mye det har påvirket uka. Hadde så mange antrekk klare som jeg skulle ta bilder av å vise dere med den buksa. Klarte til å med å få et raseriutbrudd på pappa, fordi jeg ble så irritert.. Ups.. 

Ukens serie: Vet ikke om det teller som en serie, men har begynt å følge med på Sykt Perfekt!

Ukens innkjøp: Denne uken kjøpte jeg et par sminke produkter, og solkrem til syden turen!

Ukens sang: Dust - Clmd feat. Astrid S

Ukens cravings: Vet ikke hvorfor men ukens cravings er alltid tyggis, har blitt avhengig.. Og på søndag gikk den tom..

Ukens utfordring: Ukens utfordring har vært å holde seg unna usunn mat. Noe jeg absolutt ikke har klart. Har vært så mye dritt mat denne uka, at det er helt sinnsykt! Februar skal bli bedre!!Min beste og værste dag


I dag startet med en helvetes dag! Først startet det med at jeg aldri klarte å stå opp. For jeg var barnevakt til klokken litt over tolv i går. På veien hjem ble jeg så sulten at jeg dro innom Esso og kjøpte burger, hehe usunn sa du? Kom meg derfor ikke så tidlig i seng. Planen var egentlig å så opp tidligere for å dra på biltema først, for å kjøpe noe til bilen. Orket ikke gjøre det, så jeg dro på skolen. På parkeringsplassen klarte en i parallell klassen min å skrape opp bilen min foran førersetet. Great. Ikke nok med det, for på vei hjem fra skolen skjedde det utrolige. Jeg kjørte inn på stasjonen der bussen kjører, for å slippe av en til bussen. Sivil politiet kom i fart etter meg for å gi meg bot. Det hadde kommet is og snø utover dagen i dag. Så politi bilen klarte rett og slett ikke stoppe bilen, så den stupte rett inn i bakdelen min istedenfor. Jeg skulle egentlig fått en bot på 4200kr, for å ha kjørt der jeg ikke skulle. Istedenfor endte det med at politiet måtte skrive skademelding på meg, og droppe bota. Jeg fikk nemlig beskjed om at jeg ikke skulle straffes på denne måten. Så det var virkelig lykkerus for meg, ble så lykkelig. Holdt på i to timer inne i politibilen for å skrive skade melding og masse surr da. Kom meg endelig avgårde, og fikk dratt på biltema og fikset det jeg skulle. Så nå har vi hatt en omgang med forsikringsselskapet, så nå skal bilen snart på reprasjon!Green liner and brown lips


Øyne: Hm eyeliner i fargen Azure Thing, Mascara Lashtastic W7

Lepper: Hm lip definer i fargen Choc Therapy, Mac Viva Glam II

Hva synes dere?

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits