hits

SERIE AVHENGIGHET


Jeg håper ikke jeg er den eneste, som får en liten serie avhengighet om vinteren. Hver dag siden omtrent julaften tror jeg, så føler jeg at jeg omtrent ikke har gjort annet enn å se på serie. Når man kommer hjem etter en lang dag, så er det mest fristende å utsette planene og heller legge seg ned i senga med serie. Spesielt når det er mørkt og kaldt ute.

Det blir sikkert ikke noe bedre av at jeg har 8 sesonger ellernoe av en serie. Det tar liksom aldri slutt, så man har alltid noe å se på. Samtidig som Riverdale får en ny episode hver uke i tillegg. Du får aldri nok serier og se på. Jeg burde virkelig bruke tid på skolearbeid og trening, men det skal sies at skolearbeidet blir gjort. Sånn som i går kom jeg hjem fra jobb, gjorde skolearbeidet ferdig og havnet rett i senga for å se på serie. Der blir jeg alltid liggende resten av dagen etter det. Så spør jeg meg selv om kvelden, hvorfor får jeg ikke sove? Hello, Camilla du har ligget i senga hele dagen. Kroppen din våkna når du gikk for å pusse tennene og rense ansiktet ditt.

Har dere serie avhengighet om vinteren?

Barnehage dager


God tirsdag alle sammen ♥

I dag har det vært nok en dag i praksis. Denne gangen i praksis, skal vi ha lederdager. Det vil si at vi studenter velger ut noen dager, hvor vi skal ha styring og ha et opplegg for hele dagen. I dag var det tur dag, så i dag har vi vært i skogen og vi har akt masse. Det var kjempe gøy, både for store og små! Dessverre så kan ikke jeg vise dere bilder av det. I går var jeg så sinnsykt trøtt, så da ble det rett og slett bare en youtube video istedenfor. Håper dere likte det fordet. Nå skal jeg fortsette med litt skolearbeid, så får vi se hva resten av dagen bringer.

Barnehage outfiten er sjeldent veldig spennende, det går som oftest i varme og behagelige klær. Det verste jeg vet er å ha ola bukse under parkdressen. Jeg føler alltid at jeg blir ekstra kald av det. Spesielt i dag som det var tur dag, så ble det treningsbukse og fleece istedenfor. Jeg tror jeg må begynne å bli litt mer komfertable med å ha litt mer "hverdagslige" klær i barnehagen, og ikke så mye chille klær. Vet ikke hva det er, men når man beveger på seg såpass mye i en barnehage, føler jeg alltid at det er bedre å ha på seg behagelige klær.

Ønsker dere alle en fin tirsdag ♥

Video mandaaag


Hva synes dere om denne ukens video?

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt:
- Jeg hadde en koselig kveld sammen med bestemor og søsteren min. Jeg og Malene hadde en koselig Ikea tur. Uka har rett og slett vært veldig fin ♥


Ukens nedtur:
- Ukens nedtur må nok ha vært uenighetene og kranglene som har vært på jobb de siste dagene. Men vi finner nok en løsning, og gjør det beste ut av det.


Uken serie:
- Sjokkerende nok har denne ukens serie, nok en gang vært One Tree Hill. Nå er jeg snart ferdig med det jeg har av sesong 4, sesong 5 next!


Ukens innkjøp:
- Denne ukens innkjøp har vært Ikea møbler, speil, bilde stativ og litt av hvert. Rett og slett, så husker jeg ikke alt engang.


Ukens sang:
- Supplies - Justin Timerlake // Gravity - Marius Samuelsen


Ukens cravings:
- Hmmm, kan ikke huske at jeg har hatt noe spesielt cravings denne uken heller. Hatt litt små lyst på pizza, og Cola Zero. Det har faktisk vært en craving lenge, men det er en så stor del av hverdagen at jeg har helt glemt det!


Ukens utfordring:
- Jeg merker at jeg har det mye bedre om dagen, så jeg har ikke så mye store utfordringer lenger. Det er alltid bare det å rekke å være med på mest mulig, og likevel få unnagjort alt skole og jobb arbeid som jeg trenger å gjøre.


Ukens tanke:
- Ukens tanke er som jeg fortalte i går, klær og dårlig selvtillit.


Akkurat nå!
- Akkurat nå ser jeg på One Tree Hill, men egentlig må jeg sette i gang med skole arbeidet. Har mye som må bli ferdig til i morra, og i løpet av uka.

Hvordan har deres uke vært?

 

Happy saturday


God lørdag!

Bloggen har ikke vært så mye å skryte av i det siste, dessverre. Jeg har rett og slett sittet foran pcen og stressa ihjel med skole oppgaver. Ting på skole og praksis går litt så som så om dagen, det er litt ting som skjer som gjør at jeg mister litt motivasjon. Det er nok bare å gjøre det beste ut av det.

Igår ringte klokken rundt 6, og da var det bare å komme seg opp. Litt før sju dro jeg avgårde på jobb, og kvart på to var jeg ferdig. Etter jobb dro jeg hjem for å fikse meg, før jeg satt meg på toget inn til Oslo. Jeg skulle først møte søsteren, før vi tok turen til bestemor. Vi har funnet ut at i stedenfor små ting i julegave, er det mye koseligere å ha en kveld sammen med hun. Bestemor begynner å bli ganske gammel, så hun husker ikke hva hun får uansett.

Etter vi hadde vært hos bestemor, var det såpass sent at jeg ikke orket å dra hjem. Jeg endte derfor opp med å sove hos søsteren i Oslo i natt. Vi gikk å la oss veldig tidlig, etter å ha sett litt på norske talenter og Sophies verden. I dag våkna vi rundt ti, og bestemte oss for å ta frokosten på cafe. Før vi gikk en tur i Bogstadveien for å se litt. Jeg kom hjem med et nytt headset. Jeg får så sinnsykt lite motivasjon av å shoppe, får rett og slett litt dårlig selvtillit. Føler ting alltid sitter så rart på meg. Det kommer mulig et innlegg, med mer snakk om det. Om jeg tørr å publisere det.

Jeg må ærlig innrømme at jeg synes vippene mine rett og slett ser veldig stygge ut. Jeg vet ikke om jeg har fortalt det, men jeg har tatt vippeextensions for to uker siden. Jeg synes nesten ikke at de synes, og føler at det var bortkasta bruk av penger. Uansett når jeg kom hjem i dag, kastet jeg i meg noe mat før jeg dro videre. Jeg dro først på vinterbro senteret for å kaste gamle hvitevarer, før jeg tok turen til pappa. Jeg hadde lovt å komme innom i løpet av denne uka, men bare utsatt det og utsatt det. Etter det bestemte jeg meg for å ta meg en tur på trening. Det endte i dette bildet...

Jeg føler meg som verdens største amatør når jeg er på trening, så nå har jeg rett og slett spurt søsteren min om hun vil hjelpe meg å finne treningsgleden igjen. Hun er mye flinkere på trening enn det jeg er. Det ble en liten treningsøkt og det er bedre enn ingen ting. Nå har jeg spist middag, og leiligheten er ryddet og vasket. Det er min type lørdag. Jeg vuderer rett og slett å slutte å innta alkohol... Blir jo bare fyllesjuk, sløser penger og ja. Jeg har det jo gøy en periode, men kanskje jeg må lære meg å bli mer utadvendt, og tørre å være meg selv uten alkohol også.

God lørdag ♥

New desk


God onsdag ♥ Idag ble det et veldig sent innlegg. Etter jobb i dag, tok jeg og Malene turen til Ikea. Egentlig lå jeg i senga etter jobb, og vuderte om jeg skulle sove litt eller holde meg våken. Endte merkelig nok opp med å ikke sove. Ikea turen ble litt lenger enn planlagt. Vi fikk handleliste fra barnehagen, og vi hadde hver vår handleliste i tillegg. Det tok vel to eller tre timer før vi var på vei hjem igjen, med så og si stappa bil. Vi kom oss hjem, jeg startet med å gjøre litt skole arbeid, før jeg satt i gang med å sette sammen møbler og ordne det jeg hadde planlagt. Selvfølgelig da gikk strømmen, og bloggingen og fortsettingen med ommøbleringen gikk jo da i vasken.


Før jeg startet i dag, den ene kommoden skrudde jeg sammen i helgen som jeg visste.

Nå har strømmen kommet tilbake, jeg ble så og si ferdig med prosjektet. Litt små justeringen igjen gjennstår, men det får vi ta en annen dag. Jeg må si meg overraskende fornøyd med resultatet, og hvor det ble. Jeg hentet en gammel plate i kjelleren som jeg tenkte å gjøre om til pult. Var litt skeptisk på om det ville bli fint med tre plate, men synes det ga en veldig fin variasjon til det hvite rommet.

Nå er det på tide å finne senga, lang og tung dag gjenstår igjen i morgen. I morgen skal jeg ha leder dag i barnehagen, noe som vil si at jeg styrer hele dagen. Det kan bli spennende.

Hvordan synes du at det ble?

Det verste med å være nattmenneske


Noen ganger i livet, er det du hater mest også det du elsker mest. Klokken er nå ni på tolv om kvelden/natta. Jeg skal på ?jobb? om et par timer, så hvorfor sover ikke jeg? Jo, det lurer jeg også på. Jeg prøvde det nye head settet til søsteren min tidligere i dag, så da endte jeg opp med å høre på masse musikk på Spotify og finne masse ny musikk. Jeg lå i senga og prøvde å sove, men der lå jeg og tenkte på all den musikken jeg ville høre på. Etter å ha gjort det en stund, begynte jeg å drømme om pulten jeg har planlagt i hodet mitt at jeg skal fikse meg. Hvis Ikea hadde vært åpent nå, så hadde det vært der du hadde funnet meg for å si det sånn. Samtidig sitter jeg her og tenker at jeg har lyst til å trene, og at jeg burde lage meg en liten treningskrok hjemme. Da kunne jeg trent til alle døgnets tider, uten å tenke på åpningstider. Ja, jeg vet selvfølgelig at det er mye man kan gjøre hjemme, uten apparater. Likevel så ligger det noen i rommet ved siden av meg som jeg ikke har lyst til å vekke. Jeg er et skikkelig nattmenneske, når de andre ligger godt og sover. Det er tiden hvor jeg kan være superwomen. Om natta får jeg inspirasjon til å trene, jeg får de beste ideer til skole oppgaver, jeg får de beste ideene til innredning. Mange ganger vurderer jeg å sove etter jobb, til kvelden kommer også bruke hele kvelden på alt jeg vil, for å dra på jobb også repeat. Altså heller sove på kvelden, og leve livet om natta. Bare det hadde vært noen butikker og ting som var åpent om natta. Det hadde selvfølgelig også vært litt stusselig å aldri være våken når andre er våken, og rett og slett leve livet alene også da. Jeg tror egentlig jeg har blitt et nattmenneske, fordi resten av familien er morgen mennesker.  Mange står heller opp tidlig for å ha litt alene tid, men jeg har tatt kvelden til min alene tid da alle de andre heller vil sove.

Er du nattmenneske eller morgen menneske?

Ny video - Unboxing


 
Hva synes dere? Hva vil dere se neste video om?

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt:
Denne ukens høydepunkt må ha vært Fangene på fortet på fredag. Det er ihvertfall den tiden jeg husker best fra hele uka. Det var såå gøy, anbefalles virkelig! Et annet høydepunkt var at jeg endelig fikk giveaway pakken min, den var såå fin. Det kommer en unboxing video til dere i morgen, håper dere gleder dere! Ellers så hadde jeg en veldig koselig dag i går, sammen med mamma ♥Ukens nedtur:
Ukens nedtur må nok ha vært at jeg fikk mensen i går, og de fantastiske mensen smertene. Kommer ikke på så mye annet negativt som har skjedd denne uka egentlig.


Uken serie:
Ingen tvil om hvilken serie det har vært. Som forrige uke, er det fortsatt One Tree Hill. Det skal sies at jeg absolutt ikke har hatt mye tid til å se på det denne uka, men nå i helgen har jeg fått tatt igjen noen episoder.


Ukens innkjøp:


Ukens sang:
Nå begynner jeg å lure på hva jeg har gjort denne uken, jeg har jo ikke hørt på musikk engang. Har ikke funnet en eneste ny sang som jeg har likt denne uken. Men kan jo nevne Slow (feat. Noah Cyrus) R3HAB remix av Matoma


Ukens cravings:
Denne uken har det vært utrolig mye som har skjedd. Har vært ute og flydd hele tiden, og omtrent ikke vært hjemme. Så denne uken har jeg cravet søvn, energi og kaffe for å holde kroppen i gang i løpet av dagen rett og slett.


Ukens utfordring:
Denne uken har nok utfordringen vært å rekke alt man har lyst til å gjøre, uten å stresse og rekke å nyte det mest mulig. Det er vanskelig å nyte hvert sekund av det koselige som skjer, når det er masse som skjer og man har mye å gjøre. Ha det koselig på fritiden, jobbe og likevel rekke å skrive oppgaver.


Ukens tanke:
Ukens tanke har nok vært nok en gang hvor mye jeg ønsker å flytte ut. Jeg ønsker meg et kontor, walkincloset, et mørkt soverom og en stor deilig seng. Masse bilder og fint interiør. Får det der aldri ut av hodet mitt. Driver og ser på leiligheter for å flytte ut da, det skal sies.


Akkurat nå!
Akkurat nå er klokka faktisk ti på tolv på lørdagskvelden, dette innlegget blir forhåndspublisert da jeg skal på cup på søndag. Så nå har jeg sinnsykt lyst til å rydde, mens jeg ser på One Tree Hill og prøver å planlegge litt koselige ting framover.

Hvordan har deres ukes vært?

 

New In


I går rakk jeg rett og slett ikke blogge, det var alt for mye som skjedde i går. I går startet dagen klokken sju, og jeg var på jobb litt over åtte. Når jeg var ferdig, kastet jeg meg i bilen, løp inn døra hjemme, løp ut igjen, og satt meg på toget. Mamma hadde nemlig bursdag i går, så vi hadde planlagt en overraskelses dag for hun. Vi hadde sagt vi skulle en liten tur ut å spise middag i Oslo etter jobb. Hun var litt sur fordi hun ikke visste noe, hun hater å ikke vite. Når vi kom på resturantet sa de, bord for fire? Og mamma skjønte ingen ting, da det bare var meg, hun og søsteren min. Vi hadde nemlig invitert tante også som en overraskelse. Når vi satt på resturanten måtte vi til slutt fortelle mamma hva planen var. Vi skulle på fangene på fortet. Det ble en veldig fin kveld, som vi kommer til å huske lenge. Det var kjempe gøy!

I dag har jeg og mamma vært på sikkelig rundtur. Vi startet dagen med egg og bacon til frokost, før vi ordnet oss. Vi dro først til bestemor, der vi spiste boller og koste oss. På vei hjem tok vi turen innom Ikea, det var kaos for å si det mildt. Det var to irriterte damer som gikk ut av den døra. Etter Ikea bestemte vi oss for å dra en tur på senteret. Der fant jeg litt undertøy, noen truser og to leppestifter. Alle på salg, vell og merke. Vi kom oss endelig hjem til slutt. Nå har jeg spist pizza, ryddet og satt på ikea møbel. Så nå skal jeg innta senga, for mer One Tree Hill og litt lørdagsgodt.

Hvordan har deres dager vært? Hva synes dere om innkjøpene?

Snart helg


I går gikk bloggingen rett og slett i glemme boken. Dagen startet med tidligvakt på jobb, som startet kvart over sju. Etter jobb dro jeg for å hente en pakke, og var hjemme rundt tre. Da spilte jeg inn en video, hvem vil ha unboxing? Når jeg var ferdig, var det bare å hive i seg noe mat før Malene kom for å hente meg. Vi dro for å sette på vippeextensions, og var ikke hjemme før kvart på ti. Da var jeg så sliten, at jeg rett og slett bare måtte gå å legge meg.

I dag har jeg også vært på jobb, når jeg kom hjem så var jeg igjen super sliten. Så jeg gikk å la meg i senga for å se litt på One Tree Hill. Nå har jeg akkurat spist middag, og snart gå turen til trening. I morgen blir det nok blogginnlegg litt sent igjen. Mamma har bursdag, så vi skal til Oslo og feire. Hun vet ingen ting, så det kommer til å bli kjempe spennende å se.

Ha en fin dag ♥

Winter wonderland


Akkurat nå sitter jeg ved kjøkkenet bordet og haster i meg bak. Det er tidens snø storm ute, alle biler, busser osv sitter fast overalt. Det er helt krise å få måkt, fordi det er så mye snø. Jeg har frisør time om en time, så må bare hive i meg noe mat og prøve å få ut bilen igjen. Både min og mamma sin bil er nå måkt inne og sitter fast! Dette kan bli gøy, for håpe jeg rekker det så jeg kan få litt orden i håret mitt.

På søndag var jeg og mamma en tur ute i skogen. Vi var litt spente på hvordan det skulle gå, det var litt mye snø men det gikk veldig fint. På dette bildet ser det ut som det har kommet sinnsykt mye snø, men skal skuffe dere å si at treet står nede i vannet.

Av dette bildet begynner jeg å tenke på Alice in Wonderland, eller Narnia. Ingen vet hva som gjemmer seg på den andre siden av "tunnelen". Kanskje bare jeg som synes det ser ut som en tunnel mellom trærne.

På enden av skogen måtte vi et koselig syn av hester og sauer.

Har dere mye snø der dere bor?

En liten forandring på hodet


God mandag fine!

Som jeg nevnte i helgen skulle jeg til frisøren. Jeg har hos friøsren på lørdag. Jeg hadde et ønske om en kald blondfarge, med litt grå skjær i seg. Noe som tydeligvis var helt umulig uten å svi kortet. I tillegg var etterveksten min for lang til å kunne gjøre noe med bare etterveksten. Jeg endte med å stripe håret mitt, for å roe ned etterveksten min.

Jeg var på Magic frisør Vinterbro. Jeg endte rett og slett opp med å ikke bli fornøyd. Mange av de som jobbet der snakket polsk/engelsk, russisk/engelsk osv, så det var ikke så mange av de som var til å forstå. Akkurat nå ser det ut som jeg har to brune flekker i bakhodet, den ene siden er lysere enn den andre når jeg har i sideskill.. Når jeg har i midt skill, ser det ut som jeg har fått tre lyse striper på hver side, og etterveksten ser rett og slett ganske lik ut. I dag skal jeg derfor ringe for å klage, så får vi håpe kundeservicen er bra og vi får ordnet opp i det.

Her ser dere også hvor mørkt håret mitt fortsatt er i bakhodet.. Akkurat som om de har gjort det lyst der jeg kan se, men ikke resten.. Som om jeg ikke skulle legge merke til det..

Har dere dårlige erfaringer med frisører?

 

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt:
- Ukens høydepunkt har ikke vært så mye siden jeg har ligget i senga og vært syk, og ellers vært på skolen. I helgen var det ihvertfall veldig koselig å dra bort og være litt med venner, og gå en koselig søndagstur sammen med mamma.

Ukens nedtur:
- Denne ukens nedtur har uten tvil vært at jeg våkna tirsdag morgen med feber, og potte tett nese. Det gjorde virkelig susen på uka.

Uken serie:
- Forrige uke startet jeg å se på One Tree Hill igjen, siden jeg ikke hadde mulighet til det i Hamar har det gått i filmer og Gossip girl denne uken.

Ukens innkjøp:
- Jeg tror jeg har vært på senteret en gang denne uken. Da kjøpte jeg en boks til å ha piller i, en badehette og en treningsdagbok.

Ukens sang:
- Det morsomme er at jeg aldri har likt denne personen, men det må bli sangen til Sophie Elise (In my head). Jeg liker også utrolig godt Low Life - Soleima ♥

Ukens cravings:
- Denne uken har jeg faktisk hatt mange forskjellige cravingser. Hver gang jeg er i Hamar har jeg lyst på alt mulig dritt, jeg cravet pizza super lenge. Vi har også drit gode vafler på skolen, som vi har gått og siklet på hver dag. I tillegg som jeg skrev tidligere så har jeg fått multiblender til jul, så jeg lagde smoothie og etter det ble jeg ektet. Vet ikke om jeg har lagd det tre eller fire ganger, og da har jeg lagd nok til 3-4 glass hver gang.

Ukens utfordring:
- Jeg føler jeg sliter elendig mye med energi nivået mitt om dagen, nå skal det sies at jeg også har vært syk da. Jeg har hatt problemer med å holde meg våken og ha energi nok en gang denne uken. Det er et par uker på rad nå, så nå er det på tide å komme seg igang.

Ukens tanke:
- Ukens tanke har vært at jeg virkelig vil flytte til et annet sted. Jeg er ikke så fornøyd med stedet jeg bor i Hamar, så det er ikke lenger noe fristende å være der. Mister rett og slett motivasjon av å være der.. I tillegg er jeg møkk lei av å ha dårlig samvittighet over og måtte velge hvem av foreldrene mine jeg skal være hos.

Akkurat nå!
- Akkurat nå styrer mamma med middagen på kjøkkenet (jeg lagde lunsj, så nå var det hennes tur). Jeg blogger, hører på musikk, driver med youtube og rydder rommet. Litt av alt egentlig, prøver å være mest mulig produktiv i dag, skal prøve å dra inn litt lesing etter middagen siden dvd spilleren tok kvelden i dag. Derfor blir det ingen One Tree Hill på meg i dag heller.

Hvordan har deres uke vært?

 

Oppskrift: smoothie


Det finnes mange forskjellige oppskrifter på smoothie, men denne oppskfiten har jeg alltid vært veldig glad i. Til jul fikk jeg en multiblender, så den siste uka så har jeg lagd masse smoothie. Tenkte derfor å dele noen oppskrifter for dere.

Den består av banan, frosne jordbær, frosne blåbær, vanilje yoghurt og eple juice. Dessverre har jeg ikke noe mål på hvor mye jeg pleier å ha oppi.. Det er litt smak og behag. Hvis den blir for tykk vil jeg bruke vann for å tynne den ut, hvis man tar for mye eple juice er det eple juice den kommer til å smake..

Håper det smaker!

Skole uka er over


God fredag!

Nå befinner jeg meg tilbake hos pappa. Det var deilig å komme hjem, mer One Tree Hill maraton. Skole uka har vært ganske tung for å være helt ærlig. Jeg har vært forkjøla og hatt feber hele uka, så har hatt litt problemer med å ha energi til alt. Derfor er det ekstra deilig å komme hjem å slappe av. I morgen er det klart for frisør time, og bursdag på kvelden. Det blir kanskje ikke så mye avslapping likevel. Denne skole uka har bestått av mye forsøk og førstehjelp. Veldig spennende og lærerikt.

Hvordan har deres uke vært?

Hør meg skrike!


Hva synes dere om videoen?


 

Inspirasjon - Når kommer sommeren?


Hva inspirerer dere om dagen? // Weheartit

Back in the cold


God tirsdag! Gårsdagen var litt av en dag. Natt til mandag ble det ikke mye søvn, jeg ble sittende oppe å se på One Tree Hill. Bare en episode til, okei en til da. Det skjer hver gang. Jeg visste trossalt at det ble en uke til neste gang jeg fikk se på det, så da måtte jeg jo benytte sjansen når jeg kunne. På jobb ble det mye kaos og drama, og det gjorde ikke akkurat susen for den trøtte sjelen jeg var i går. Etter jobb dro jeg hjem for å spise middag sammen med pappa og søster, før jeg satt turen til Hamar. Turen opp var ganske jævlig, det var så mørkt og tøkete, at det var såvidt man så veien foran seg. Jeg kom meg heldigvis like hel fram. Når jeg kom fram var det et problem med å holde seg våken, vi tok derfor oss en tur i butikken, lagde smoothie og jeg lagde meg mat til å ha med på skolen i dag.

Dagen i dag har vært forferdelig lang. Hadde rimlig problemer med å stå opp i dag også gitt, det var veldig kaldt og skulle gjerne ønske jeg kunne sove mye lenger. Jeg er virkelig ikke noe skole menneske, så det å sitte å høre på forelsning hele dagen sliter jeg med. Prøver å holde meg våken og få med meg mest mulig, men det har veldig lett for at man begynner å tenke på alt mulig annet. Senere i dag var jeg en liten tur på senteret, ellers bare ligget og slappet av. Det blir tidlig opp i morgen, så tenker at det blir tidlig i seng i dag. Lover mer spennende innlegg framover.

Hvordan var deres start på uka?

Tilbake til skolebenken


God søndag fine dere ♥

Nå er jobb livet og juleferien over. Jeg skal ikke si jeg har hatt så mye til julefølelse eller juleferie, men den er uansett nå over. I morgen reiser jeg tilbake til Hamar for å være på skolen. Fremover nå blir det utrolig mye å gjøre, mye skole oppgaver og praksis. Jeg gruer meg litt til å dra tilbake på skolen, sitte i åtte timer i et klasserom og ikke orke noe resten av dagen. Får prøve å gjøre det beste ut av det.

I dag har jeg vært en tur hos bestemor. Vi spiste litt godteri, ryddet ned litt julepynt og bare koste oss. På vei hjem dro vi innom tante for å levere noen ting der, og før vi visste ordet av det var dagen nesten omme. Dro innom mamma for å hente noen flere julegaver, før jeg tok turen hjem til pappa. Nå har vi akkurat spist middag, og jeg er akkurat ferdig med å pakke. Jeg skal en tur på jobb først, før jeg drar på kvelden i morgen.

Hvordan er deres søndag? ♥

12 funfacts about me


- Får lyst til å trene etter at jeg har dusja
- Om kvelden kan jeg være super women
- Jeg sover mye bedre når rommet mitt er ryddig
- Jeg trener mye bedre når jeg er sliten


- Hatet å gå på tur når jeg var liten, nå liker jeg det
- Jeg drømmer for stort
- Jeg elsker å sminke meg, men hater å gå med sminke
- Elsker å ha nye klær, men hater å bruke penger på det


- Jeg ønsker å gå ned i vekt og bli mer fornøyd med meg selv, men ikke nok til å starte å gjøre noe med det
- Jeg liker ikke salat, men elsker grønnsakssuppe
- Jeg er elendig til å ta vare på meg selv
- På vgs hadde jeg 4 jobber ved siden av skolen

Har dere noen funfacts om dere selv å dele?

 

Innkjøp - Adidas girl


Som jeg sa i går tenkte jeg å i dag å vise dere noen innkjøp fra den siste tiden, så her kommer det!


Det første jeg skal vise dere er en Daniel Wellington klokke. Jeg kjøpte den på romjulssalg, samtidig som jeg hadde en rabatt kode. Jeg elsket klokka fra første stund jeg tok den på. Den var så overraskende lett og deilig å ha på. Mange av klokkene jeg har hatt har vært veldig tunge, så det kan være slitsomt å ha på. Denne glemte du nesten at du hadde på, men gjorde virkelig noe ekstra til antrekket.


Det andre jeg skal vise dere er denne fine leppestiften. Jeg fikk to like ting i gave fra mac, så jeg byttet den ene til denne leppestiften. Den heter "Kinda sexy", jeg er ikke super fan av nude toner, men denne synes jeg var veldig fin.


Det siste jeg skal vise dere, er dette fantastiske adidas setter. Jeg har drømt om dette settet så utrolig lenge, og endelig er det mitt. Jeg fikk det i julegave, men i feil str og nå har jeg endelig fått byttet det i riktig str, og jeg elsker det. Adidas er mitt favoritt merke, elsker det så mye. Du får kjøpt det hos Urban, men om du skal ha det! Vær rask, det blir utsolgt utrolig fort. Før noen sier det, så ja ansiktet mitt har blitt en stor kvise. Det har heldigvis blitt mye bedre!

Hva synes du om innkjøpene? ♥

Spontan turer


Er det noe jeg er sinnsykt glad i, så er det spontane turer. Jeg og Solveig er utrolig flinke på det, spontantur til Oslo, spontantur til Sjusjøen, spontantur til Tjøme eller Valdres! Der har du oss. I går brå bestemte vi oss for å dra til Storo fordi jeg skulle bytte noen klær, som de hadde flere igjen der men ikke her vi bor. Typisk nok så hadde de bare jakka inne, og ikke buksa. Jeg fikk nemlig et sett. Etter jobb i dag dro jeg derfor med meg en kollega, og fikk byttet buksa også. Nå er alt på plass så da kan jeg endelig slappe av, og ikke stresse med at bytte tiden går ut. Jeg kan også holde meg unna shopping for en stund, hvis jeg klarer. Jeg har veldig sjeldent shoppe dilla, men nå de siste to månedene har det vært helt sinnsykt. Klarer jo ikke holde meg unna å kjøpe noe.


Fototur tidligere i Desember.

Akkurat nå sitter jeg på plass ved pulten min, alt for å ikke legge seg i senga og sovne. Eller rettere sagt gjøre så jeg ikke får sove senere i dag. Jeg sliter utrolig mye med å sove om dagen, så om noen har noen sove tips jeg kan prøve så er det bare å si i fra. Jeg tar i mot alt med et stort JA. I morgen tenkte jeg å lage et innkjøpsinnlegg for dere, fra de siste dagene.

Ha en fin dag ♥

Fra julepynt til skolepult


God tirsdag (mandag). I dag er det en sånn tirsdag som virkelig føles mer ut som en mandag. Hvert år. I natt sov jeg rundt 3-4 timer, noen som passet utrolig bra. Egentlig ikke, i dag besto dagen av å være på kurs. Jeg jobber i barnehage når jeg er hjemme i follo, og studerer til barnehagelærer ved siden av. I dag skulle barnehagen på kurs om rammeplanen, noe som er mitt pensum. Jeg var så heldig at jeg fikk lov til å bli med på det. Da passet det utmerket å bare sove et par timer i natt, sånn går det når man har hatt noen dager fri. Jeg kom meg igjennom dagen, men nå sliter jeg virkelig med å holde meg våken. Nå må jeg nesten prøve å gjøre mest mulig i dag, så jeg ikke sovner og heller kan sovne tidligere i kveld. Typisk meg å likevel våkne opp rundt åtte tiden, men vi får nå krysse fingrene for at det går.

Over til overskriften. Til tross for at jeg reiser tilbake til Hamar om under en uke, så bestemte jeg meg i dag for å gjøre noe med rotet mitt. Jeg hadde gjort om pulten min til youtube bakgrunn til videoene våres. Til slutt endte den opp som det perfekte stedet for å samle opp alle julegavene mine. Jeg innså i natt (sånn 02.00) at det var på tide å starte å lese pensum bøker, og styre med skolesaker allerede nå. Jeg bestemte meg derfor for å gjøre om pulten til en skolepult likevel, etter mye om og men med meg selv. Det værste jeg vet er å ha forskjellige hjem, og styre med ting fram og tilbake. Det er alltid noen ting du blir sinnsykt glad i, som du bare vil ha med deg overalt hvor du drar. Akkurat nå har jeg jo trossalt tre hjem, noe som egentlig er helt forferdelig. Jeg kan jo ikke ta med meg et flyttelass hver gang jeg drar noe sted, sånn som jeg har gjort nå i det siste. Jeg har bodd hos pappa nå som han er borte, så reiser jeg til Hamar, og når jeg kommer tilbake fra Hamar flytter jeg inn hos mamma. Jeg har praksisplass like i nærheten av der mamma bor, så da kan jeg tilbringe tid med mamma og også ha kort vei til jobb. Derfor det blir mye flytting fram og tilbake. Trenger virkelig å falle til ro et sted kjenner jeg, og heller dra på besøk de andre stedene.

Jeg synes det ble veldig fint, deilig å ha et sted å sitte for seg selv å jobbe også. Nå skal jeg en liten tur ut, så da snakkes vi senere.

Er dere tilbake i hverdagen, eller har dere fri enda?

Årskvallade 2017


Godt nyttår ♥ Som jeg sa tenkte jeg å starte opp bloggen igjen i 2018, nå er 2018 i gang og vi setter i gang. Jeg lover ikke at det skal bli bra, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Jeg tenkte å starte 2018 med å mimre tilbake på året 2017.

Jentetur til Polen
- I julegave 2016 fikk jeg tur til Polen sammen med mamma og søsteren. Det var en veldig fin tur, vi spiste god mat og shoppet. Vi dro også på spa, og koste oss masse.

Mye jobb, og mange nye venner
I Desember 2016 fikk jeg meg ny jobb, så første halvår ble brukt mye på jobb. Jeg har aldri trivdes så mye i en jobb før som det jeg har gjort her. Jeg har også truffet utrolig mange herlige mennesker, og har fått en utrolig god venninne jeg ikke kunne vært foruten.

Reunion med familie
Familien min er ikke den beste på å se hverandre, eller tilbringe året sammen. Dette året bestemte vi oss for å lage et stort bursdagsselskap. Jeg så igjen utrolig mye familie som jeg ikke har sett mye til, og det ble en utrolig koselig kveld.

København tur
Jeg og pappa bestemte oss for å gjøre noe annet denne påsken, annet enn å sitte hjemme og ikke gjøre noe spesielt. Vi bråbestemte oss derfor for å ta en tur til København. Vi koste oss masse på akvariumet, tivoli, god mat, shopping og mye mer.

Ble kastet ut
I April 2017 var en tid med mye krangling mellom meg og pappa. Ingen av oss vet egentlig ikke helt hva som skjedde, begge var sure og irriterete på den andre. Pappa mente jeg var sur, og jeg mente han var sur. Det endte opp med at jeg fikk beskjed om å tømme rommet mitt, og flyttet inn til mamma. Jeg og pappa er nå heldigvis venner igjen, og ting er bedre.

Fikk meg kjæreste
I slutten av April 2017 fikk jeg meg også kjæreste, vi hadde holdt på mye fram og tilbake. I April fant vi ut at vi faktisk skulle bli sammen, vi har hatt det veldig bra siden det. Jeg ønsker ikke å fortelle om hvem han er, eller legge ut bilder av han. Etter hans ønske og jeg vil også holde det privat.

Kjørte fly for første gang alene / Dro tvers over landet for å bo med en venninne jeg akkurat hadde møtt
Juli 2017 var helt sinnsyk. Mye av ferie planene mine ble endret og jeg hadde plutselig veldig lite å gjøre. En venninne jeg akkurat hadde møtt var i Ålesund og spurte om jeg ville komme å besøke hun. To dager senere satt jeg på flyet for å besøke hun. Jeg skulle være der sammen med hun i ti dager, Når jeg kom fram innså jeg hvor lite vi faktisk hadde vært sammen, og at vi aldri hadde overnattet sammen tidligere. Heldigvis gikk det over all forventning og vi storkoste oss masse.

Startet med youtube
Sommeren 2017 bestemte jeg og en venninne oss for å lage en youtube kanal. Vi var begge interessert i å ha et sted å dele sminke relaterte ting, men også andre ting. I August 2017 la vi ut vår første video, og vi har kost oss masse med det! Maleneogcamilla på youtube ♥

Startet på skole og flyttet
Jeg bestemte meg for å starte på skole og flytte. Jeg startet på barnehagelærerutdanningen på Hamar. Jeg er veldig glad for at jeg gjorde det, samtidig gleder jeg meg til dagen jeg er ferdig!

Enda flere nye venner
Dette året har jeg fått utrolig mange gode venner, både via jobben, skolen og felles venner! Evig takknemlig for alle sammen!

Hvordan har deres 2017 vært?

 

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com