Oppskrift - Fylte horn


For en stund tilbake bestemte jeg meg for å bake litt, for å ha noe litt mer fristende som lunsj. Jeg bestemte meg for å lage fylte horn. Noe som alle som smakte synes var veldig godt. Jeg bestemte meg derfor for å dele oppskriften med dere!

Hva trenger du?
4 personer, 16 horn

3,5 dl helmelk (funker med lettmelk også
50g gjær (fersk)
1 ts salt
100g meiersmør
1l hvetemel (jeg tok halvt om halvt med fint og grovt mel)

Fyll: (her velger du selv)
150g bacon
150g ost
1 stk egg til pensling

Slik gjør du:

1. Ha hvetemel og salt i en kjøkkenmaskin med eltekrok. Smuldre gjæren i melet.

2. Smelt smøret på lav varme og bland inn i melken. Hell blandingen i melet og elt på lav hastighet i 5 minutter. Skru opp hastigheten på kjøkkenmaskinen og elt i 2 minutter til.

3. Smør en bolle med litt smør og legg deigen oppi. 
Dekk med plastfolie og hev på et lunt sted i 40 minutter.

4. Ha deigen ut på en melet benk. Del deigen i to emner og kjevle ut to store rundinger. Del hver runding i 8 pizzatrekanter.

5. Legg stekt bacon og ost på den tykkeste enden av hvert «pizzastykke». Rull sammen til horn og legg 8 stykker på hvert sitt stekebrett dekket med bakepapir. Dekk med et kjøkkenhåndkle og la etterheve i 35 minutter.
Pensle med egg og stek midt i ovnen på 225 grader i 10-13 minutter.



Var utrolig godt! Anbefales virkelig å prøve!

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com







hits