hits

Hvor ble det av meg?
Jeg vet ærlig talt ikke om folk har merket at jeg har vært borte fra bloggen de siste dagene engang. Likevel, så titt titt her er jeg. Jeg lever enda. Jeg lever et vanskelig liv, ihvertfall som jeg selv føler det. Jeg deler veldig mye, samtidig som jeg deler veldig lite. Jeg vil ikke være den personens om deler masse personlig for å få oppmerksomhet. Likevel er det ingen hemmelighet at jeg har det vanskelig. Jeg har slitt mye igjennom årene, og nå står jeg et sted hvor jeg ikke aner hva jeg skal gjøre videre. Jeg har virkelig ingen anelse, jeg skal ærlig si jeg har vært litt nedenfor de siste dagene. Har heller ikke lyst til å bringe bloggen til et trist sted, jeg vil at bloggen skal være et happy place. Samtidig som jeg ikke vil juge, eller pynte på sannheten. Jeg har skrevet mye innlegg om hvordan jeg føler det, så veldig mye av hva som skjer nå ligger i det også. Samtidig emd noen andre ting som jeg ikke forteller. Jeg vet ikke hva jeg vil med dette innlegget, men jeg føler bare for å komme med en forklaring Vil dere at jeg skal fortelle sannheten så godt jeg klarer, og ønsker? Eller pynte på sannheten, og at bloggen skal være et "happy place"?Samtidig vil jeg rett og slett klage litt over dere. Jeg er evig takknemlig for hver eneste leser jeg har, ikke missforstå det. Problemet mitt er bare at folk ønsker video, jeg lager video.. Og videoen får null respons.. Så hva gjør jeg da? Kommer jeg med det folk ønsker, eller skal jeg la det være? Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har lesere, men veldig få som kommenterer. Så jeg vil veldig gjerne at dere skal kommentere hva jeg kan gjøre bedre, og hva jeg ikke burde gjøre. Jeg blir ikke sur, jeg blir glad. Jeg elsker å blogge, jeg har alltid sagt jeg vil leve av det. Jeg får det bare ikke til, jeg trenger sårt deres hjelp, Hva vil dere ha fra meg?

 

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Var nok jentekvelden vi hadde på tirsdagen. Møtte alle igjen, og vi hadde det kjempe koselig. Håper det gjentas flere ganger.

Ukens nedtur: Må ha vært alt unødvendige dramet og misforståelser som skjedde de siste dagene! 

Ukens serie: Greys anatomy uten tvil, har sett hele ferdig engang! Men har begynt å se på det fra starten av igjen! 

Ukens innkjøp: Er denne jakken fra Urban, fant den på 50% salg. Ordinær pris 899!Ukens sang: Faded - Alan Walker 

Ukens cravings: Tyggis faktisk av alle ting, den siste uken har jeg måtte ha noe å tygge på hele tiden! Selv når jeg sover!! 

Ukens utfordring: Sove om kvelden/natta! Har hatt så mye problemer med å sove den siste tiden, har sovnet mellom 3-5 om natta! Kan vel si at det endte opp med en utfordring i dag når skolen startet også!

Året 2015: del 3


Hvordan har deres 2015 vært?

Tilbake i gamle trakter


En tid før jul, og i høst hadde jeg en dårlig periode. Etter at onkel døde i jula, så har ikke julen vært den samme heller. Etter at det kom mye negativitet i jula, så endte jeg opp i gamle trakter. De siste dagene har jeg ikke orket å gjøre noen ting på dagtid, jeg har bare ligget i senga og enten spilt spill, sett på youtube eller sett på serie. Når klokka nærmer seg tolv (om natta) går jeg ut av senga og begynner å rydde. Det er først da jeg begynner å gjøre ting. Jeg aner ikke hvorfor, det bare er sånn. Jeg kan til og med finne på å bare begynne å gråte helt uten grunn. Er ikke snakk om å gråte veldig, men bare noen små tårer som kommer. Jeg har begynt å tenke på hva jeg skal gjøre etter vgs. Og jeg klarer virkelig ikke å bestemme meg. Nå gleder jeg meg litt til å komme tilbake til skolen og miljøarbeider, så jeg kan klare å sette ord på ting igjen. Akkurat nå sitter jeg og Thea og planlegger antrekk, som vi skal ta bilder av å legge ut i morgen. Håper dere gleder dere til det!Året 2015: del 2


Året 2015: del 1


Siden jeg ikke startet å blogge på denne bloggen før i juni, så kommer dette til å bli fra juni 2015 til desember 2015. Fant ikke så mange spennende bilder fra før den tid uansett :)

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com