Ting som irriterer meg


- Folk som bare kan gjøre en ting om dagen: Det er ofte jeg opplever at jeg spør folk om å finne på noe, så er det sånn nei jeg skal i familie selskap kl 18. Så da kan jeg ikke gjøre noen ting annet hele dagen. Det er mulig, kun snakk om prioritering.

- Folk som sier jeg vet, når de egentlig ikke har peiling: Det er ofte jeg fortelle venner ting som skjer med familien. Da får jeg ofte i svar at ja jeg vet hvordan du har det, for min familie er sånn og sånn. Jeg skal fortelle deg at du ikke vet noen ting. Du vet ingen ting om sykdommene til familien min, og hvordan det påvirker hverdagen min.

 

- Trailer sjåførene på veien: Fyfaen, dette er noe som irriterer meg hver gang jeg kjører bil. Trailere vet at du som personbil ikke kan kjempe mot de, fordi da blir du hardt skadet. De gidder derfor ikke ta hensyn til deg, og gjør alt mulig for å irritere deg istedenfor.

 

- Bilsjåfører som gjør feil og skylder på deg: Dette er en annen ting som irriterer meg veldig mye. Det har skjedd så mange ganger at folk foran meg kjører feil i rundkjøringer, også ser de seg ikke for de bare tar en 90 graders sving og kaster seg foran deg. Så vidt jeg har lært, må du da ta deg en ekstra runde i rundkjøringa, og legge deg riktig kjære deg.

 

- Folk som gjør feil og skylder på deg: Trenger vel ikke si så mye om denne. Opplevd det flere ganger at noen gjør noe de angrer på, også er det du som får skylda for det. Bare stå opp for hva du har gjort istedenfor, eller ikke gjør det! Enkelt og greit.

 

- Dårlig radiodekning i bilen: Jeg vet ikke om det bare er bilen min, men jeg opplever veldig ofte at radiosignalene ikke fungerer. Vet at noen andre jeg kjenner sliter med det de også, men ikke like mye som meg. Jeg har prøvd alt som står i instruksjonsboka, så det kan jo ikke være noe feil med det. Midt i favorittsangen, også begynner det bare å skure istedenfor.

 

- Folk som ikke gjør noe annet enn å baksnakke en person, og blir bestevenn med de etterpå: Har et par tilfeller på det rundt meg også. Det er et par stykker som ikke gjør annet enn å baksnakke hverandre, og etterpå så blir de bestevenner. Jeg vet selv at jeg kan gjøre det selv, er ikke perfekt selv. Har en hemmelig grunn daa.. Jeg skjønner likevel ikke hvordan det er mulig.Hvor ble det av meg?
Jeg vet ærlig talt ikke om folk har merket at jeg har vært borte fra bloggen de siste dagene engang. Likevel, så titt titt her er jeg. Jeg lever enda. Jeg lever et vanskelig liv, ihvertfall som jeg selv føler det. Jeg deler veldig mye, samtidig som jeg deler veldig lite. Jeg vil ikke være den personens om deler masse personlig for å få oppmerksomhet. Likevel er det ingen hemmelighet at jeg har det vanskelig. Jeg har slitt mye igjennom årene, og nå står jeg et sted hvor jeg ikke aner hva jeg skal gjøre videre. Jeg har virkelig ingen anelse, jeg skal ærlig si jeg har vært litt nedenfor de siste dagene. Har heller ikke lyst til å bringe bloggen til et trist sted, jeg vil at bloggen skal være et happy place. Samtidig som jeg ikke vil juge, eller pynte på sannheten. Jeg har skrevet mye innlegg om hvordan jeg føler det, så veldig mye av hva som skjer nå ligger i det også. Samtidig emd noen andre ting som jeg ikke forteller. Jeg vet ikke hva jeg vil med dette innlegget, men jeg føler bare for å komme med en forklaring Vil dere at jeg skal fortelle sannheten så godt jeg klarer, og ønsker? Eller pynte på sannheten, og at bloggen skal være et "happy place"?Samtidig vil jeg rett og slett klage litt over dere. Jeg er evig takknemlig for hver eneste leser jeg har, ikke missforstå det. Problemet mitt er bare at folk ønsker video, jeg lager video.. Og videoen får null respons.. Så hva gjør jeg da? Kommer jeg med det folk ønsker, eller skal jeg la det være? Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har lesere, men veldig få som kommenterer. Så jeg vil veldig gjerne at dere skal kommentere hva jeg kan gjøre bedre, og hva jeg ikke burde gjøre. Jeg blir ikke sur, jeg blir glad. Jeg elsker å blogge, jeg har alltid sagt jeg vil leve av det. Jeg får det bare ikke til, jeg trenger sårt deres hjelp, Hva vil dere ha fra meg?

 

Svar på spørsmål - med SolveigAlltid heldig med startbildet!

Solveig sin blogg: https://livingfoto.wordpress.com/

Vår nye kanal: https://www.youtube.com/channel/UCggonVVWu_OE7PpwUrGxsUg

 

Tiden løper fra megDe siste onsdagene har jeg hatt min sminke kolleksjon, og jeg var helt sikker på at dagens innlegg lå klart. Så viser det seg at det ikke er det, husker jo så godt i hodet mitt at jeg hadde skrevet det og gjort alt klart.. Det var visst ikke det. Så innlegget blir ikke å komme i kveld, men jeg skal se om jeg får laget det når jeg kommer hjem. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, så skal jeg ta meg noe mat før jeg skal avgårde på jobb. Vanligvis pleier jeg å trene etter jobb, men nå som jeg er syk blir nok ikke det noe av. Skal derfor prøve å lage innlegget så dere får det engang sent i kveld. Lover ingen ting, men skal gjøre mitt beste!

Ha en fin dag ♥

Uken som gikk...


 

Ukens høydepunkt: Var definitivt det at jeg var alene hjemme i 5 dager, utrolig deilig!

Ukens nedtur: Var uten tvil det at jeg ble syk på torsdag. Fikk så vondt i magen og var kvalm, at det var helt jævlig. Var sånn hele fredagen også, og har smått vondt i magen enda!

Ukens serie: Forrige uke så jeg veldig lite på serie, så litt på Gossip Girl.

Ukens innkjøp: Forrige ukes innkjøp var en ny bikini overdel! Dere får se den i februar!

Ukens sang: New York City - Chainmokers

Ukens cravings: De siste dagene av uka var det uten tvil cola, gjorde ikke annet enn å drikke cola på grunn av magen. Litt før det også, hihi 

Ukens utfordring: hmm, var å ha nok energi igjennom dagene Jeg aner ikke hvorfor, men når pappa er hjemme får jeg alltid masse energi om kvelden. Nå som jeg var alene så hadde jeg så lite energi, at jeg bare gikk å la meg når jeg kom hjem om kveldene! 

 


Hvordan var deres uke?

Svar på spørsmål - med SolveigHva synes dere om videoen? Del 2 kommer!

Follo Drømmelag - på hjemmearena


Hva synes dere om videoen?Ting går mer i riktig retning!Dagen i dag har gått til mye rart. For det første så sov jeg bort halve dagen, for natta var helt jævlig. I natt frøs jeg så mye, enda vi hadde fyret i peisen i mange timer. I tillegg la jeg meg med ullundertøy, men likevel så frøs jeg i hjel. Så noe sier meg at jeg hadde feber i natt. Når jeg sto opp måtte jeg tvinge i meg noe mat, så ble et lite rundstykke med egg. Før søsteren kom og vi måtte kjøpe bursdagsblomster. Så måtte jeg mamma på senteret, og på vei hjem dro jeg innom for å levere blomster. Før jeg endte opp der søsteren min var, for å besøke fadder barnet hennes. Endte opp der et par timer mer enn jeg begrenet, så var ikke hjemme før nærmere ni. Siden det har jeg spist middag og sett film. I tillegg har jeg drømt meg bort i sminke. Holder forresten på å laste inn videoer, og skal til å redigere de! Noen som gleder seg?


Hva har dere gjort i dag? ♥

Uventet avslutningDenne uka fikk en uventet slutt på skoleuka. Når jeg var på trening i går, fikk jeg plutselig sinnsykt vondt i magen. I tillegg til det så ble jeg kvalm. Det pågår enda. Jeg har vært på vippen til å kaste opp i hele dag, og ligget i senga med smerter i magen. Vi har fyrt i peisen i flere timer, pappa svetter omtrent og jeg sitter her under pleddet og fryser. Så det er nok ingen tvil om at jeg har blitt syk. Sinnsykt kjipt at det skal skje nå, og aner heller ikke hvor det har kommet fra. Jaja, det er rett og slett grunnen til null blogging i dag. Har ligget i senga så og si hele dagen, eneste jeg har gått ut døra for er å hente pappa på sykehuset. Nå tenkte jeg å se på idol, også legge meg tidlig for å bli frisk. Tenker å dra inn på senteret i morgen, så jeg kan fikse dette problemet med macen og harddisken. Har nemlig ikke plass til flere bilder eller noe som helst på macen lenger..

Hvordan ser deres fredag ut?

Nå ringer det snart inn til helgGod torsdag alle sammen! I dag har Solveig vært hos meg, vi lagde taco og spiste is. Dro på trening en time etterpå, så skal love dere at det var en som hadde vondt i magen på treninga. Var ikke det smarteste å spise så mye før trening. Vi har faktisk spilt inn tre videoer i dag tror jeg, men jeg sliter med å få de inn på macen. Jeg har alt for mange dokumenter på macen, så jeg må få fjernet noen. Har prøvd å slette litt, i tillegg har jeg kjøpt meg en harddisk. Problemet nå er bare at jeg ikke får til å legge filene over.. Så må prøve å finne ut av det så fort som mulig, så blir filene lagt over og jeg starter å redigere. Jeg vet derfor ikke når alt kommer ut, men forhåpentligvis snart!


Hva har dere gjort i dag? Hvordan videoer tror dere kommer?

Gårsdagens turØvelese gjør mester!

Hva synes dere om bildene?

Min sminkekolleksjon: Concealere
1: Glo minerals - var min favoritt veldig lenge, men ikke nå lenger. Den får bare huden min til å se enda tørrere ut.

2: HM - Denne er utrolig god til å være så billig! Dekker greit, og holder en stund men ikke hele dagen.

3: Mac - Får også huden til å se litt tørr ut, men dekker greit. Når huden min ikke var tørr var denne en stor favoritt.

4; Nyx - En av de concealere jeg har som ikke ser tørr ut, dekker ikke så altfor bra men helt greit.

5: Mac - Pro longwear - Min alltime favoritt, men kunne gjerne holdt seg på litt lenger!

Hva er deres erfaringer med disse concealerne? Hvis dere har noen å anbefalle lignene mac pro longwear så skrik ut!

En merkelig morgenHerregud, morningen i dag... Satte på klokka 7 og 8.. Når klokka ringte 7 så tenkte jeg at jeg gadd ikke stå opp enda. Så jeg drøyet den til 8, når klokka var kvart over åtte så sto jeg opp. Begynte å lage egg og bacon, selvom jeg trodde jeg hadde dårlig tid. Så begynte jeg å fikse meg og trodde jeg hadde enda dårligere tid. Løp ut i bilen og dro ned for å hente Kristin. Der var det ingen Kristin, og det var da jeg innså at jeg hadde dratt en time for tidlig.. Er det mulig.. Jeg snudde bilen og dro hjem igjen. Dro hjem begynte å vaske klær, og henge opp den andre vaska jeg hadde vasket tidligere.. Gikk ut på verandaen og tok noen bilder, før jeg bestemte meg for å ta med meg kameraet og ta noen bilder. Skal ikke si at bildene ble de beste, men noen av de ble helt ok.. Så hvis noen ønsker så kan jeg gjerne dele noen av de :)
Hvordan har deres morgen vært?

 

Twin Update


Heihei. Mitt navn er Solveig og har vært med på denne bloggen et par ganger tidligere. Jeg later som jeg vet hva jeg driver med under dette innlegget, men håper likevel det faller sånn mer eller mindre i smak. Tenkte egentlig det var på tide å vite litt mer om meg, og hvem jeg er. Kan starte kort med å si at jeg er ei god venninne av Camilla, 18 år og går siste året på vgs sammen med Camilla. Nedenfor kommer det en fin liste over ting dere kanskje visste og ting dere kanskje ikke visste om meg, så dere får et lite innblikk i hvem jeg er og hvordan jeg er som person.  

♥ Politisk aktiv. Ja du leste riktig. Jeg er aktiv medlem av AUF og er leder for Vestby AUF. Jeg er en person som enten engasjerer seg fullt og helt i en sak, eller ikke i det hele tatt. Det finnes enkelte saker hvor jeg nesten syntes synd på vedkommende som er uenig, da jeg nesten aldri slutter å prate til de er enige med meg. Svakhet eller sterkhet, kan vurderes av personen som ser.

♥ Sta. Jeg kan være veldig lett eller veldig vanskelig å ha med å gjøre. Henger kanskje litt sammen med det at jeg er politisk aktiv å gjøre, eller at jeg passer rett inn. Fikk høre av en bekjent at jeg var sta som en politiker, så det er kanskje håp i enden av tunnelen likevel.

♥ Ubesluttsom. Jeg er veldig flinkt til å ha en stor og fin plan om hvordan en ting skal være, også liker jeg å endre og justere alt i ny og ne fordi jeg rett og slett aldri blir fornøyd, og gjør alt i min makt for å gjøre det mest mulig, gjerne flest mulig ganger også.

 


♥ Frysepinne. Jeg kan kle meg i ull og lag på lag. Jeg garanterer deg, jeg fryser uansett. Møter du meg, er jeg 99,9 % sikker på at fingrene mine er blitt istapper innen jeg har rukket å være ute i fem min. I motsetning av Camilla så er jeg veldig flink til å pakke meg inn om natta, gjerne med pledd i flertall.

♥ Leseløve. Rommet mitt renner snart over av bøker, men ønsker meg stadig flere. Jeg trenger stadig flere historier inn i hodet, som jeg kan forelske meg i. Du leste riktig. Jeg er ikke en person som leser krim eller action. Det går i ekte sippebøker. En god klisjé kjærlighetsroman er det beste jeg vet om.

♥ Klein. Tror man skal lete lenge etter en som er like klein som meg. Har mine stunder selvfølgelig, hvor alt er komisk og bare tullete, men er ikke ofte det skjer uten en baktanke. «living in the moment» er et ordspill jeg har som nyttårsforsett fordi jeg må prøve å være mer spontan og mer «tilfeldig/random».♥ Babysyk. Jeg er muligens litt over gjennomsnittet babysyk til en 18 år gammel jente å være. Jeg kan se en baby gråte, og finne meg selv sitte og gråte av sympati for den lille uskyldige skapningen. Jeg har de siste årene hatt et veldig sterkt ønske om en liten familie. Det er ganske sykt, men ganske fint også til tider. Mine kjære venner er ikke alltid like fascinert over dette, men da jeg innså Camilla var likedan, ble det fort farlig hver gang vi nærmet oss noe som lignet et kjøpesenter.

♥ Sensitiv. Nesten helt sykt hvor mye jeg kan gråte på en dag. Det finnes ingen begrensninger, ingen beherskelser. Noen mener det er sunt, andre skadelig.

♥ Kamera. Tror aldri jeg har investert noe så bra før, som da jeg valgte å bruke de små skrapepengene mine på speilreflekskamera. Det er bra brukt og blitt en litt for stor del av mitt liv og hverdag. Camilla fikk meg av min store forundring, til å lage en egen fotoblogg.

 

Stalking?

Instagram/snapchat/VSCO CAM: Semelok

«Blogg»: https://livingfoto.wordpress.com/

Håper det her falt sånn litt i smak, og at dere kanskje fikk et litt større innblikk i hvem denne «Solveig?en» som stadig blir nevnt på denne bloggen, er. Ha en fin ettermiddag videre folkens, også kanskje det kommer noe mer fra min kant senere?

xo Solveig

Gratulerer med dagen, mamma <3I dag har mine kjære mamma bursdag ♥ Håper du får en kjempe fin dag, det fortjener du!

Jeg og mamma har våre oppturer og nedturer, men vi er alltids like glade i hverandre uansett. Vi går for det meste turer sammen, skrur sammen ting (rettere sagt jeg skrur, og mamma hjelper), mamma har sine blonde øyeblikk og vi ler like mye hver gang. Jeg skal ærlig si at vi har hatt en dårlig periode en god stund, men fra min side så får vi det bare bedre og bedre sammen. Hun kommer alltid til å være mammaen min, og jeg kommer til å være med hun igjennom tykt og tynt. Kanskje ikke alltid like lett, og jeg kommer til å ha motgang jeg også. Det er bare å forvente. Uansett så er jeg veldig glad i deg mammaen min ♥

Nå skal vi ut å spise, ha en fin dag!

Grønn mandag


Akkurat nå sitter jeg og ser på en film om Nelson Mandela, har en skole oppgave om han. Med filmen så koser jeg meg med mat, og grønn smoothie. I dag har jeg vært veldig flink. Sto opp to timer tidligere i dag, for å kjøre noen på sykehus. Så dro jeg til skolen etterpå. Det tok 45 min hver vei, så ble en og en halv ties kjøretur før skolen i dag. Etter skolen dro jeg ned på treningssenteret og trente en times tid. Mistet litt konsentrasjonen av en fyr som fulgte etter meg til slutt, holdte på å dø av latter. Etter trening var det hjem å lage middag, før det var avgårde på jobb. Etter jobb gikk jeg i dusjet, tok ansiktsmaske, lagde mer mat, og smoothie. Og det er her jeg sitter nå!


Ser ut som jeg må vaske macen, ups

Hva har dere gjort i dag? ♥

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Ukens høydepunkt denne uka må ha vært treningskampen på torsdag. Var veldig gøy, morsomt og spennende.

Ukens nedtur:Denne ukens nedtur, må ha vært den sinnsyke blemma jeg fikk under foten. Den har plaget meg dag inn og dag ut siden jeg fikk den.

Ukens serie/film: Det er ikke ofte jeg ser film, men denne uka må det være filmer og ikke serier som er tingen. Denne uka har jeg sett fire filmer. Den beste må ha vært Abduction. Anbefales.

Ukens innkjøp: Denne uken har jeg rett og slett ikke kjøpt noen verdens ting.

Ukens sang: Ukens sang denne uken er Roses av The Chainmakers. 

Ukens cravings: Må ha vært sjokolade, denne uka har jeg vært veldig godteri syk. Noe sier meg at mensen er like rundt hjørnet. 

Ukens utfordring: Må ha vært å holde seg unna godteri og usunne ting.


Hvordan har deres uke vært?

Still oss spørsmål!

Jeg la ut et slikt innlegg tidligere. Fikk ikke så altfor mange spørsmål på forrige innlegg. Derfor lager jeg enda ett. Jeg og Solveig ønsker spørsmål fra dere. Det kan enten være spørsmål om meg som hun skal svare på, spørsmål til oss begge, eller spørsmål om hun som jeg skal svare på. Hva nå enn dere vil ha svar på fra oss to. Vi har allerede satt av dag i løpet av uka hvor vi skal svare på spørsmålene deres, så fort dere å skriv inn så mange spørsmål dere klarer. Vi gleder oss til å lage video til dere!

 

Mine favoritt youtube kanalerMine to favoritt sminke youtubere er Celina Karine og Agnes Lovise.


Kristin og Dennis, har nå laget youtube kanal sammen. De legger ut masse morsomme videoer, og challenger.


Hanna Martinee er egentlig en sminke youtuber, men hun lager også mange hverdagsvideoer. I tillegg har hun en del morsomme videoer også. En av de første jeg begynte å virkelig følge med på.Amalie Olsen er en livstilsyoutuber. Hun lager mange morsomme videoer, også sminke videoer. Hun lager alt hun føler for å lage, og anbefales å følge med på.

Hvilke youtubere følger dere med på?

Er det mulig..I dag har Follo Drømmelag som sagt spilt håndball cup. Vi vant begge kampene våres mot Kolbotn. Det er hva jeg har gjort i dag. Planen var egentlig å blogge når jeg kom hjem, men selvfølgelig klarte jeg å sovne. Er det mulig, haha. Neste uke tenkte jeg å prøve å lage minst en video, kanskje flere også. Er det noe spesielt dere ønsker å se?


Hva har dere gjort i dag? Hva vil dere se på video? Hva vil dere ha blogg innlegg om?

Happy WeekendHei alle sammen!

I dag hadde vi fri på skolen, grunnet en begravelse til en av de ansatte på skolen. Jeg fikk derfor sove litt ekstra i dag, og sto ikke opp før 10. Rundt 11 dro jeg og pappa avgårde på trening. Etter treningskampen igår (som vi trenere vant) klarte jeg å få en blemme under foten. Så treningen i dag ble veldig dårlig. Etter trening, dro vi i butikken en tur. Før det ble hjem å dusje og spise, før jeg måtte løpe avgårde til jobb. Jobbet kveldsvakta på jobb i dag, noe som ikke var så fristende. Kom meg igjennom det, og nå skal jeg fjerne sminke og komme meg i seng. Skal opp tidlig i morgen, for i morgen er det klart for cup i Vestby hallen!
Hva har dere gjort i dag?

All about the glow
Hva synes dere om gløden min? Skal jeg avsløre hvilke produkter som blir brukt?

Treningskamp next


Nå hvert øyeblikk blir jeg og min søster hentet. Vi skal nemlig spille treningskamp mot vårt eget lag i dag. Jeg og søsteren, + to venninner av hu er nå trenere for Follo Drømmelag. I den anledning har vi tatt med oss noen flere trenere, og kjører spillere mot trenere. Så blir en veldig morsom og interssant kamp. Ingen av oss trenere har spilt håndball på lenge, og spesielt ikke uten klister. Så det kommer til å bli en stor utfordring, men samtidig veldig gøy!Det virket ikke som at sminkekolleksjonen slo veldig til... Så må vudere om jeg skal fortsette med det eller ikke.. Hvis du likte det, og vil at jeg skal fortsette så skrik ut om det!

 

Min sminkekolleksjon: Foundation
Noe har jeg tenkt til å starte med noe nytt, jeg skal nå fremover vise dere alle sminke produktene som jeg har liggende i skuffen min. I dag starter vi med foundation, jeg fant ut i går at jeg har hele 12 foundationer. Litt sykt, to av dem er nesten tomme, og noen av de bruker jeg veldig sjeldent. Jeg har tørr og urenhud.

1: Loreal Paris Infallible 24th - matte. Denne funker sånn passe greit, ikke sånn veldig å skryte av.

2: Yves Rocher bb cream - den funker bra til å være bb cream, men er ikke så glad i de. Lukter litt godt!

3: The Body Shop bb cream - lukter helt for jævlig. Den skal hjelpe mot kviser og urenheter, men jeg har ikke merket stor forskjell.

4: Maybeline bb cream - lukter ikke stort. Gir en fin glød og er en god bb cream.

5: Mac - pro longwear - veldig tykk. Dekker ganske bra, vil si medium dekkevne.

6/7: Max factor - 3 in 1 - En av mine favoritt drugstore foundationer, min gikk tom nå og det var faktisk drit trist. Jeg har hatt veldig tørr hud i det siste, så den har flekket seg litt, men det har de fleste av de gjort.8: Jan Thomas - moistrue balance - Ikke den beste dekkevnen. Funket ganske bra, om du ikke vil ha god dekkevne.

9: Inglot - AMC - Hvis det er en foundation jeg angrer på å ha kjøpt, så er det denne. Den bare flekker seg, og ser helt for jævlig ut på huden. Hørt av flere også at de ikke liker inglot.

10: Isadora - High perfomance - Denne er en av mine favoritter om sommeren, veldig lett og gir fin glød. Dekker ikke alt for bra, funker for å bare friske opp litt på sommeren for min del.

11: Maybeline - Super stay 24 - Dette var en av mine favoritter en periode, men nå liker jeg den absolutt ikke. Funker nok ikke på tørr hud, men den dekker greit. Den holder ikke så lenge, ihvertfall ikke på meg.

12: Bobbi Brown - Veldig lett, ikke alt for bra dekkevne men kan bygges opp. Holdt en god stund, men ikke hele dagen.

 

Hva er deres erfaringer med disse foundationene? Har dere noen anbefalinger til foundation til tørr hud?

Slitsom men koselig dag!I dag har jeg som sagt vært i begravelse. Var en veldig fin begravelse. Har brukt store deler av dagen sammen med familien, så rakk ikke blogge tidligere i dag. Når jeg kom hjem igjen, var det en tur for å levere noe på jobben til søsteren. Før jeg ble hentet og vi dro avgårde på trening. Kom akkurat inn døra derfra nå, så nå er jeg helt utslitt etter en lang dag. I tillegg har jeg hatt forferdelig vondt i hodet i dag, så nå gleder jeg meg til å spise litt og gå å legge meg.

 

Monday fundayNå styrer jeg rundt som en idiot. Om en halv times tid så reiser jeg avgårde på jobb, og når jeg er ferdig på jobb så reiser jeg til mamma. Vi skal nemlig i begravelse til onkel i morra, så sover like greit der i natt. Så nå har jeg en halv time på meg til å finne ut hva jeg skal ha på meg, og pakke med meg alt jeg trenger. I tillegg til å ordne meg klar til jobb, men er nesten ferdig så det går nok fint. Håper jeg. Jeg skal starte med å ha sminkekolleksjons innlegg fremover. Vil dere ha en fast dag i uka det kommer, eller hver dag i litt over en uke?


Nå må jeg løpe videre! Vi snakkes ♥

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Ukens høydepunkt på ha vært fredagen. Da var jeg og Thea først på trening, så hos faren hennes og spiste middag. Så dro vi til Strømmen da vi gikk en runde på senteret, før vi dro til Lillestrøm for å se på kino. Vi så Point break, en film som anbefales. Den fikk 5er av oss.

Ukens nedtur:  Var sammenbrudde jeg fikk her om dagen, som egentlig kom pågrunn av 15 forskjellige grunner. 

Ukens serie: Ukens serie kommer alltid til å være greys anatomy, skal prøve å finne meg en ny serie og se på nå! Noen anbefallinger?

Ukens innkjøp: Denne uken har jeg vært utrolig flink, har ikke kjøpt noe annet enn en krem. Kjøpte Eucerin Aqua porin, allerede etter 3 dager er jeg stor fornøyd!

Ukens sang: Morgan Suele - Min kabin 

Ukens cravings: Denne uken har jeg ikke hatt en stor cravings, må nok bare være så kjedelig som tyggis denne uka også!

Ukens utfordring: Har vært å holde tårene tilbake, da jeg har hatt en dårlig periode med meg selv.Q and A - svar på spørsmål


Hva slags musikk foretrekker du å starte dagen med? (kommer an på, men hva du føler akkurat nå. ^^ )
-
Om morningen hører jeg som oftest på det jeg alltid hører på. Gjerne en litt rolig sang først, også noe med litt mer liv så jeg kan våkne ordentlig!

Hva er favoritt snacken? (Kan være godteri også om du vil.)
-
Svarte og rød hodeskaller, IFA, kommer ikke på stort annet..

Viktig spørsmål: The good side, or the dark side?
-
The good side, men liker the dark side veldig godt også!

Favoritt film sjanger?
-
Er veldig glad i action, men også drama og komedie.

Sommer, høst, vinter eller vår?
-
Sommer eller vår, synes våren er veldig koselig og da har jeg bursdag :D 

Hvilke blogger leser du fast? :)
-
lisarorvik, linntheresedagsland, annarasmussen (mammatilmichelle), monambs, maddepaddee, har begynt å lese martheborge. Også er jeg innom veldig mange blogger. Men dette er de jeg alltid går innom når jeg leser blogger.

 

kva gjer du på når du er heilt aleine og har ingenting du må få gjort?
-
Enten så får jeg sikkelig rydde kikk, setter på musikk og rydder. Eller så legger jeg meg i senga, og ser på greys anatomy.

kva er favoritt-retten din?
-
Biff og bakt potet, fisk og pasta, egg og bacon, fløtegratinerte poteter, jeg elsker mat så lista er lang!

kva gjer du for å bli inspirert?
-
Ser litt rundt på blogger, weheartit, serier osv. Ser som oftest ikke på de lenge, for ender opp med å tenke at jeg skal lage mine egne drømmer og ting andre kan bli inspirert av istedenfor.

kva er dine topp 5 reisemål?
Som jeg ikke har vært på så er det:
- Miami

- Hawaii

- Maldivene

- Caribien

- Afrika

kva er dine topp 5 skjønnheitsprodukt?
-
Cosmetic catastrofe ansiktsmaske fra lush

- Garnier michellar cleansing water

- Mac leppestifter

- The balm produkter (bahama mama, sexy mama, mary louminister)

- Eucerin Aqua porin active

 

Hva står øverst på ønskelista for i år?
-
Fullføre skolen

- Få ny jobb

- Reise minst tre steder

- Bli lykkelig igjen

 

Håper dere likte svarene, lurer dere på noe mer så er det bare å kommentere under!

Ullvang genserSorry for sen oppdatering, men kom først hjem nå! Hadde egentlig planer om å blogge før jeg dro på skolen i dag, men det var litt vanskeligere å stå enn forventet. Det er så utrolig kaldt her om dagen, mellom -11 og -17. Alltid noen som har det enda kaldere, men det er sinnsykt galt fordet! Etter skolen i dag dro jeg og Solveig på senteret. Fant noen skatter som Solveig fikk tatt med seg hjem, på meg ble det bare en krem. Som jeg faktisk kjøpte i midttimen i dag. Nå skal jeg finne frem særemne boka mi, og sette meg i stolen og lese en halv times tid. Har hatt utrolig vondt i hodet i dag, så tenker at jeg skal lukke igjen pcen. Evt om jeg tar den opp igjen senere i kveld. Om en tre kvarters tid, skal jeg nemlig på trening. Endelig tilbake med litt håndball trening!


Fikk forresten denne deilige ullvang genseren av pappa til jul, utrolig deilig å ha nå som det er kaldt!

Hva gjør dere i dag? ♥

Q and A - hva vil du ha svar på?


Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Hei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits