hits

Inspirasjon - Sommer og flyttingI dag er det en grå og trist dag her, derfor kan vi se på litt bilder og glede oss til varme sommer dager. Håper ihvertfall det blir en varm og god sommer i år, med tanke på den lange og kalde vinteren vi har hatt. Selvfølgelig er det mye flytte inspirasjon inni her også, men gleder meg til å dele den hverdagen med dere også! Ønske dere alle en fin torsdag, snart er det helg ♥

JEG FLYTTER


Jeg har snakket endel om den siste tiden at jeg har et stort ønske om å flytte. Jeg har drømt så lenge om å kunne pynte med blomster i mitt eget hjem. Kunne kjøpe interiør ting å pynte mitt eget hjem. Kunne innrede akkurat som jeg vil. Kunne spise akkurat hva jeg vil middag. Spise når jeg selv føler for det uten å tenke på at noen kommer til å kommentere at du alltid spiser, eller er du sulten nå igjen. Kunne gå i undertøyet om du vil, høre på høy musikk når du vil.

Kunne gjøre skole oppgaver når jeg vil, kunne blogge og lage youtube videoer når jeg vil. Kunne ha mitt eget kontor, uten at noen forstyrrer med å komme inn på rommet ditt hvert 5 minutt. Endelig ha et sted hvor du føler deg hjemme. Det er alt jeg har tenkt på de siste tre årene. Jeg har en liten hybel i Hamar, der jeg går på skole. Jeg har skole hver sjuende uke, huseier bor i samme hus og jeg føler rett og slett ikke at jeg har noe privat liv. Jeg føler rett og slett at jeg bor hjemme hos foreldrene mine mens jeg er der. Samtidig som det tar en evighet å lage mat, vi har ikke noe felles rom til å sitte sammen. Så vi som bor der blir sittende på hvert vårt rom og se på hver vår serie.

Jeg har derfor bodd hos mamma og pappa fram og tilbake. Begge to har sine problemer, og enten irriterer seg lett over ting jeg gjør eller helst vil være alene. Jeg har derfor lenge følt at jeg ikke hører hjemme noe sted. De har kastet meg ut annenhver gang, når de har gått lei av meg. Det hjelper ikke akkurat så mye på humøret og selvtilliten. Jeg vet selv at jeg burde vært flinkere til å hjelpe til, men jeg har også lyst til å gjøre mitt eget liv. Samtidig når du får klager og kommentarer på alt du gjør, så er ikke motivasjonen stor for å hjelpe til heller.

Nå er tiden endelig inne, jeg skal endelig flytte. 1.Juni skal jeg endelig flytte. Jeg og en venninne jeg går på samme skole som, og som jeg også bor med i hybelen i Hamar skal nå flytte sammen. Til et nytt og bedre sted, det er mye større. Vi får et ordentlig kjøkken, stue og en god veranda. Vi skal lage flytte vlogger, og dere skal selvfølgelig få lov til å være med på reisen om dere ønsker det. Håper dere gleder dere like mye som jeg gjør, kommer til å bli en stor forandring for sosiale medier fronten ♥

Valdres day 2


Her kommer et lite bildedryss til fra dagene i Valdres, jeg elsker det virkelig. Jeg synes så mange av bildene ble så fine, så er veldig gøy å dele de med dere. Håper dere synes det er like gøy som det jeg gjør.

Hva synes dere om bildene?

- Bucket list Februar -


Overleve skolen og få godkjent på alle oppgaver 
- Praksisen er nå nesten over, og snart er det tilbake til skole oppgaver og skoledager igjen. Så nå må jeg få igang rutiner igjen, og overleve lange dager.

Hyttetur
- Det nærmer seg vinterferie, selvom jeg egentlig ikke har vinterferie. Jeg har bare en oppgave i vinterferie uka, så jeg håper på å få til en liten hyttetur.

Skogstur med bål
- Dette var også en plan i Januar, som heller ikke ble noe av. Håper på å få til det om vi ender opp på hyttetur.

Bloggbilder
- Planen i Januar var egentlig å få til masse bloggbilder til dere, jeg skal ikke skryte av så mye bilder. Nå er min lille fotograf (Solveig) hjemme igjen, så da håper jeg på at vi får til noen bilder.

Sunnere rutiner
- Planen i Januar også var å komme inn i sunnere rutiner, det gikk heller ikke så etter planen som jeg hadde håpet. Så det målet følger nok videre med denne månenden også.

Hva er deres planer for Februar?

 

New desk


God onsdag ♥ Idag ble det et veldig sent innlegg. Etter jobb i dag, tok jeg og Malene turen til Ikea. Egentlig lå jeg i senga etter jobb, og vuderte om jeg skulle sove litt eller holde meg våken. Endte merkelig nok opp med å ikke sove. Ikea turen ble litt lenger enn planlagt. Vi fikk handleliste fra barnehagen, og vi hadde hver vår handleliste i tillegg. Det tok vel to eller tre timer før vi var på vei hjem igjen, med så og si stappa bil. Vi kom oss hjem, jeg startet med å gjøre litt skole arbeid, før jeg satt i gang med å sette sammen møbler og ordne det jeg hadde planlagt. Selvfølgelig da gikk strømmen, og bloggingen og fortsettingen med ommøbleringen gikk jo da i vasken.


Før jeg startet i dag, den ene kommoden skrudde jeg sammen i helgen som jeg visste.

Nå har strømmen kommet tilbake, jeg ble så og si ferdig med prosjektet. Litt små justeringen igjen gjennstår, men det får vi ta en annen dag. Jeg må si meg overraskende fornøyd med resultatet, og hvor det ble. Jeg hentet en gammel plate i kjelleren som jeg tenkte å gjøre om til pult. Var litt skeptisk på om det ville bli fint med tre plate, men synes det ga en veldig fin variasjon til det hvite rommet.

Nå er det på tide å finne senga, lang og tung dag gjenstår igjen i morgen. I morgen skal jeg ha leder dag i barnehagen, noe som vil si at jeg styrer hele dagen. Det kan bli spennende.

Hvordan synes du at det ble?

Inspirasjon - Når kommer sommeren?


Hva inspirerer dere om dagen? // Weheartit

Årskvallade 2017


Godt nyttår ♥ Som jeg sa tenkte jeg å starte opp bloggen igjen i 2018, nå er 2018 i gang og vi setter i gang. Jeg lover ikke at det skal bli bra, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Jeg tenkte å starte 2018 med å mimre tilbake på året 2017.

Jentetur til Polen
- I julegave 2016 fikk jeg tur til Polen sammen med mamma og søsteren. Det var en veldig fin tur, vi spiste god mat og shoppet. Vi dro også på spa, og koste oss masse.

Mye jobb, og mange nye venner
I Desember 2016 fikk jeg meg ny jobb, så første halvår ble brukt mye på jobb. Jeg har aldri trivdes så mye i en jobb før som det jeg har gjort her. Jeg har også truffet utrolig mange herlige mennesker, og har fått en utrolig god venninne jeg ikke kunne vært foruten.

Reunion med familie
Familien min er ikke den beste på å se hverandre, eller tilbringe året sammen. Dette året bestemte vi oss for å lage et stort bursdagsselskap. Jeg så igjen utrolig mye familie som jeg ikke har sett mye til, og det ble en utrolig koselig kveld.

København tur
Jeg og pappa bestemte oss for å gjøre noe annet denne påsken, annet enn å sitte hjemme og ikke gjøre noe spesielt. Vi bråbestemte oss derfor for å ta en tur til København. Vi koste oss masse på akvariumet, tivoli, god mat, shopping og mye mer.

Ble kastet ut
I April 2017 var en tid med mye krangling mellom meg og pappa. Ingen av oss vet egentlig ikke helt hva som skjedde, begge var sure og irriterete på den andre. Pappa mente jeg var sur, og jeg mente han var sur. Det endte opp med at jeg fikk beskjed om å tømme rommet mitt, og flyttet inn til mamma. Jeg og pappa er nå heldigvis venner igjen, og ting er bedre.

Fikk meg kjæreste
I slutten av April 2017 fikk jeg meg også kjæreste, vi hadde holdt på mye fram og tilbake. I April fant vi ut at vi faktisk skulle bli sammen, vi har hatt det veldig bra siden det. Jeg ønsker ikke å fortelle om hvem han er, eller legge ut bilder av han. Etter hans ønske og jeg vil også holde det privat.

Kjørte fly for første gang alene / Dro tvers over landet for å bo med en venninne jeg akkurat hadde møtt
Juli 2017 var helt sinnsyk. Mye av ferie planene mine ble endret og jeg hadde plutselig veldig lite å gjøre. En venninne jeg akkurat hadde møtt var i Ålesund og spurte om jeg ville komme å besøke hun. To dager senere satt jeg på flyet for å besøke hun. Jeg skulle være der sammen med hun i ti dager, Når jeg kom fram innså jeg hvor lite vi faktisk hadde vært sammen, og at vi aldri hadde overnattet sammen tidligere. Heldigvis gikk det over all forventning og vi storkoste oss masse.

Startet med youtube
Sommeren 2017 bestemte jeg og en venninne oss for å lage en youtube kanal. Vi var begge interessert i å ha et sted å dele sminke relaterte ting, men også andre ting. I August 2017 la vi ut vår første video, og vi har kost oss masse med det! Maleneogcamilla på youtube ♥

Startet på skole og flyttet
Jeg bestemte meg for å starte på skole og flytte. Jeg startet på barnehagelærerutdanningen på Hamar. Jeg er veldig glad for at jeg gjorde det, samtidig gleder jeg meg til dagen jeg er ferdig!

Enda flere nye venner
Dette året har jeg fått utrolig mange gode venner, både via jobben, skolen og felles venner! Evig takknemlig for alle sammen!

Hvordan har deres 2017 vært?

 

Halloween makeup


I dag bestemte jeg og Malene for å lage en halloween look. Malene er mye flinkere til å sminke enn meg, så det var hun som sminket meg i dag. Jeg har nok fortsatt enda litt mer å øve på. Det tok veldig lang tid, og var en veldig krevende look. Vi satt vel her i en og en halv time om ikke mer for å prøve å få til looken. Vi ble sånn passelig fornøyd, med tanke på at det er første gang. Det føltes veldig ekte ut på huden, og vi følte også at det så veldig ekte ut. Det var nå litt farge kræsj, og kunne nok blitt enda finere.

Hva tror det at det skal forestille?

#halloweenmakeup #makeup #halloween #oktober

EN FANTASTISK FIN DAG


Hei alle sammen!

Dere trodde kanskje jeg hadde glemt at jeg sa jeg skulle oppdatere dere. Det har jeg nok ikke gjort, visste rett og slett ikke hva jeg skulle skrive til dere. De siste dagene har det ikke skjedd så mye annet enn skole, soving, arbeid med innlevering, mat og mer soving. Det har derfor ikke vært så mye spennende å skrive om til dere. Denne uken har jeg jobbet for harde livet med to innleveringer jeg skal levere på mandag. Jeg sendte den her om dagen til veileder, i dag fikk jeg gode tilbakemeldinger på oppgaven min. Jeg ble så sinnsykt glad jeg omtrent gikk rundt og hoppet av glede. Jeg stressa så mye over oppgaven, og var redd jeg hadde gjort det feil.

I dag hadde jentene fri så vi bestemte oss for å dra på senteret for å finne noen bilder vi kunne henge opp her hjemme. Vi kom dessverre tomhendte hjem etter at vi hadde sett på to forskjellige senter. Hun ene jeg bor med bestemte seg for i dag for å bli med meg på fisketur. Har hatt lyst til å gjøre det lenge, men kjedelig å gjøre det alene. Vi bor rett ved Mjøsa, så vi dro ned dit. Vi fisket en stund og tenkte at vi ikke hadde lykken med oss. To minutter senere satt fisken på kroken gitt. Det var rene komiker showet, angrer på at jeg ikke tok med kameraet for å filme. Fisken beit på kroken bare en meter unna foten min i det jeg skulle ta kroken opp av vannet. Jeg skvatt som bare søren. Fisken var overraskende tung, fikk den akkurat opp av vannkanten da snøret røyk. Fikk panikk og kastet meg etter fisken før den gikk tilbake i vannet med kroken min i munn. Jeg la den ned, og den prøvde å hoppe seg nedover i vannet igjen, klarte å redde den heldigvis! Ikke nok med det, det tok ca 10 forsøk på å stikke fisken igjennom hodet og kropp, den ville rett og slett ikke dø. Uansett hvor mye jeg prøvde på å ta vekk smertene, ville den altså ikke gikk slipp! En halv time senere trodde vi den var død, men neida den hoppet videre igjen. Kom ikke så langt heldigvis. Det endte bra til slutt og det ligger nå en fisk i kjøleskapet. Vi er fortsatt litt usikre på om den er spiselig eller hvordan fisk det er, så vi har enda ikke tørt å smake på den.


Glad jente, som slo rekorden sin i størrelse på fisk i dag!

Hvordan har deres dag vært?

Oppskrift - Fylte horn


For en stund tilbake bestemte jeg meg for å bake litt, for å ha noe litt mer fristende som lunsj. Jeg bestemte meg for å lage fylte horn. Noe som alle som smakte synes var veldig godt. Jeg bestemte meg derfor for å dele oppskriften med dere!

Hva trenger du?
4 personer, 16 horn

3,5 dl helmelk (funker med lettmelk også
50g gjær (fersk)
1 ts salt
100g meiersmør
1l hvetemel (jeg tok halvt om halvt med fint og grovt mel)

Fyll: (her velger du selv)
150g bacon
150g ost
1 stk egg til pensling

Slik gjør du:

1. Ha hvetemel og salt i en kjøkkenmaskin med eltekrok. Smuldre gjæren i melet.

2. Smelt smøret på lav varme og bland inn i melken. Hell blandingen i melet og elt på lav hastighet i 5 minutter. Skru opp hastigheten på kjøkkenmaskinen og elt i 2 minutter til.

3. Smør en bolle med litt smør og legg deigen oppi. 
Dekk med plastfolie og hev på et lunt sted i 40 minutter.

4. Ha deigen ut på en melet benk. Del deigen i to emner og kjevle ut to store rundinger. Del hver runding i 8 pizzatrekanter.

5. Legg stekt bacon og ost på den tykkeste enden av hvert «pizzastykke». Rull sammen til horn og legg 8 stykker på hvert sitt stekebrett dekket med bakepapir. Dekk med et kjøkkenhåndkle og la etterheve i 35 minutter.
Pensle med egg og stek midt i ovnen på 225 grader i 10-13 minutter.Var utrolig godt! Anbefales virkelig å prøve!

- Autumn inspiration -Hvordan ser deres inspirasjon ut om høsten?

Jeg elsker denne jenta!


Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Jeg elsker virkelig denne jenta! Hun er rå, og jeg kjenner meg igjen i så mye av hva hun sier. Hun er meg, hun klarer å sette ord på de tingene, jeg selv ikke klarer å sette ord på.
 

10 tips for bedre selvfølelse


1. Skill alltid på begrepene selvfølelse og selvtillit
-
Selvfølelse er det samme som å være bevisst sin egen verdi, og er et mål om sjelens kondisjon

2. Tren på å bekrefte deg selv
-
Hver kveld skriver du ned tre ting som du har gjort bra i løpet av dagen.

3. Ikke sammenlign deg med andre
-
Sammenlign deg heller med deg selv, og bli gjerne inspirert av andre. Men du skal aldri føle deg dårligere enn noen andre fordi de får noen ting bedre til.

4. Ta valg for egen skyld - ikke andres
-
Velg å gjøre det du selv vil enn å prestere for å imponere andre. God selvfølelse tillater deg å følge egne drømmer og ønsker.

5. Lev som du lærer
-
Gå gjennom dine egne normer og verdier. Hva er rett og riktig for deg? Gjør det du kan for å leve etter disse.

6. Vær glad i deg selv
-
Mange behandler seg selv ille. Du trenger å behandle deg selv som noen du bryr deg om.

7. Du duger!
-
Det er umoderne å kjenne seg utilstrekkelig. Slutt med det. Tenk heller at du er herlig og gjør så godt du kan, og det holder virkelig mål.

8. Frigjør deg fra skam og skyld
-
En riktig god selvfølelse får du ved å frigjøre deg fra å føle skam og skyld. Skriv ned det fæle du føler du har gjort på et papir og brenn det opp.

9. Lev nå!
-
Tren på å være her og nå i stedet for å henge fast i det som er fobi, eller uroe deg for det som kommer i morgen. Bruk heller kreftene på å leve akkurat nå.

10. Stå opp
-
Veiskillene er mange, og de krever mye av oss. Kjenn etter at det er DINE valg du tar - ikke andres. For å ha det godt på veien mot målene dine må du være bevisst på hva du tenker og mener.

Jeg digger denne jenta!


Jeg sitter nå og ser på en youtube video. Jeg har nesten lyst til å gråte. Selvom jeg ikke kjenner personen, så føler jeg likevel at hun forstår meg. Det er akkurat hva jeg tenker når det gjelder mennesker, når det gjelder skole og når det gjelder livet generelt. Jeg har prøvd å lese bloggen til denne personen så mange ganger, men har glemt det igjen og igjen. Nå er det slutt på det, for jeg tror denne jenta kan oppnå mye. Jeg tror denne jenta kommer til å gjøre en så stor forskjell, som jeg også drømmer om. Hun er en stor inspirasjon, spesielt for meg. Kanskje hun blir det for deg også! Anbefaler alle sammen å se denne videoen, og fortsette å følge henne videre.

Bloggen hennes finner dere herLes mer i arkivet » September 2018 » August 2018 » Juni 2018


HHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com