Halloween makeup


I dag bestemte jeg og Malene for å lage en halloween look. Malene er mye flinkere til å sminke enn meg, så det var hun som sminket meg i dag. Jeg har nok fortsatt enda litt mer å øve på. Det tok veldig lang tid, og var en veldig krevende look. Vi satt vel her i en og en halv time om ikke mer for å prøve å få til looken. Vi ble sånn passelig fornøyd, med tanke på at det er første gang. Det føltes veldig ekte ut på huden, og vi følte også at det så veldig ekte ut. Det var nå litt farge kræsj, og kunne nok blitt enda finere.

Hva tror det at det skal forestille?

#halloweenmakeup #makeup #halloween #oktober

EN FANTASTISK FIN DAG


Hei alle sammen!

Dere trodde kanskje jeg hadde glemt at jeg sa jeg skulle oppdatere dere. Det har jeg nok ikke gjort, visste rett og slett ikke hva jeg skulle skrive til dere. De siste dagene har det ikke skjedd så mye annet enn skole, soving, arbeid med innlevering, mat og mer soving. Det har derfor ikke vært så mye spennende å skrive om til dere. Denne uken har jeg jobbet for harde livet med to innleveringer jeg skal levere på mandag. Jeg sendte den her om dagen til veileder, i dag fikk jeg gode tilbakemeldinger på oppgaven min. Jeg ble så sinnsykt glad jeg omtrent gikk rundt og hoppet av glede. Jeg stressa så mye over oppgaven, og var redd jeg hadde gjort det feil.

I dag hadde jentene fri så vi bestemte oss for å dra på senteret for å finne noen bilder vi kunne henge opp her hjemme. Vi kom dessverre tomhendte hjem etter at vi hadde sett på to forskjellige senter. Hun ene jeg bor med bestemte seg for i dag for å bli med meg på fisketur. Har hatt lyst til å gjøre det lenge, men kjedelig å gjøre det alene. Vi bor rett ved Mjøsa, så vi dro ned dit. Vi fisket en stund og tenkte at vi ikke hadde lykken med oss. To minutter senere satt fisken på kroken gitt. Det var rene komiker showet, angrer på at jeg ikke tok med kameraet for å filme. Fisken beit på kroken bare en meter unna foten min i det jeg skulle ta kroken opp av vannet. Jeg skvatt som bare søren. Fisken var overraskende tung, fikk den akkurat opp av vannkanten da snøret røyk. Fikk panikk og kastet meg etter fisken før den gikk tilbake i vannet med kroken min i munn. Jeg la den ned, og den prøvde å hoppe seg nedover i vannet igjen, klarte å redde den heldigvis! Ikke nok med det, det tok ca 10 forsøk på å stikke fisken igjennom hodet og kropp, den ville rett og slett ikke dø. Uansett hvor mye jeg prøvde på å ta vekk smertene, ville den altså ikke gikk slipp! En halv time senere trodde vi den var død, men neida den hoppet videre igjen. Kom ikke så langt heldigvis. Det endte bra til slutt og det ligger nå en fisk i kjøleskapet. Vi er fortsatt litt usikre på om den er spiselig eller hvordan fisk det er, så vi har enda ikke tørt å smake på den.


Glad jente, som slo rekorden sin i størrelse på fisk i dag!

Hvordan har deres dag vært?

Oppskrift - Fylte horn


For en stund tilbake bestemte jeg meg for å bake litt, for å ha noe litt mer fristende som lunsj. Jeg bestemte meg for å lage fylte horn. Noe som alle som smakte synes var veldig godt. Jeg bestemte meg derfor for å dele oppskriften med dere!

Hva trenger du?
4 personer, 16 horn

3,5 dl helmelk (funker med lettmelk også
50g gjær (fersk)
1 ts salt
100g meiersmør
1l hvetemel (jeg tok halvt om halvt med fint og grovt mel)

Fyll: (her velger du selv)
150g bacon
150g ost
1 stk egg til pensling

Slik gjør du:

1. Ha hvetemel og salt i en kjøkkenmaskin med eltekrok. Smuldre gjæren i melet.

2. Smelt smøret på lav varme og bland inn i melken. Hell blandingen i melet og elt på lav hastighet i 5 minutter. Skru opp hastigheten på kjøkkenmaskinen og elt i 2 minutter til.

3. Smør en bolle med litt smør og legg deigen oppi. 
Dekk med plastfolie og hev på et lunt sted i 40 minutter.

4. Ha deigen ut på en melet benk. Del deigen i to emner og kjevle ut to store rundinger. Del hver runding i 8 pizzatrekanter.

5. Legg stekt bacon og ost på den tykkeste enden av hvert «pizzastykke». Rull sammen til horn og legg 8 stykker på hvert sitt stekebrett dekket med bakepapir. Dekk med et kjøkkenhåndkle og la etterheve i 35 minutter.
Pensle med egg og stek midt i ovnen på 225 grader i 10-13 minutter.Var utrolig godt! Anbefales virkelig å prøve!

- Autumn inspiration -Hvordan ser deres inspirasjon ut om høsten?

- Bucket list September -


 - Besøke en ny by -
Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å reise og oppleve nye ting. Det gjør noe med livsgleden og energien min. Jeg må begynne å bli flinkere på dette. Denne mnd skal jeg besøke en ny by, det er allerede bestemt. Så jeg gleder meg utrolig mye.- Spille håndball -
Jeg har alltid vært glad i å spille håndball. Har spilt håndball siden jeg gikk i første klasse. Jeg slutta for et par år siden, men nå har damelaget her startet opp på nytt. Så nå gleder jeg meg til å få fart på håndball gleden igjen.

- Trene minst to ganger i uka -
Forhåpentligvis blir jeg snart frisk. Da er planen å begynne å trene gradvis igjen, tenker at det blir noen lange turer i skog og mark. Etterfulgt av noen lette styrkeøkter. Siden jeg har vært syk så lenge kan jeg ikke starte for hardt heller.

- Poste et antrekksbilde i uka -
Har begynt å like å sette sammen antrekk, og se litt mindre slaskete ut. Nå må jeg bare begynne å ta med meg kameraet, og knipse noen bilder av det hele. Tror det kommer til å bli bra for meg selv, og kanskje mer interesant for dere å lese også.
- Spare minst 10 000 -
Dette var jeg veldig flink på forrige mnd. Håper at det forsetter like bra denne mnd. Så jeg enten har penger når jeg skal fikse bilen, har muligheten til å reise eller evt flytte ut. Uansett er det greit å ha noen ekstra kroner på sparekontoen som blir nyttig brukt.

- Være flink på jobb -
Denne mnd er det min siste tid i barnehagen. Jeg er bare ansatt ut september, så denne mnd skal jeg virkelig stå på. Jeg vil virkelig få de til å savne meg, og tenke at jeg virkelig har gjort noe bra og fornuftig mens jeg har vært der. Vil rett og slett legge igjen spor etter meg.

- Lage og poste en video -
En ting jeg gjør daglig, som jeg ikke klarer meg uten. Er å se på videoer på youtube. Før kunne jeg se på hva som helst, nå ser jeg for det meste bare på spennende vlogs. Jeg vil lage filmer, redigere og dele med dere hva jeg elsker.

- Dra på konsert  -
I juli var jeg på Rihanna konsert, og det var virkelig noe av de bedre tingene jeg har gjort. I September er det klar for enda en konsert. Forrige konsert var Solveig syk, og jeg har håp om at jeg skal bli frisk. Så vi virkelig kan nyte livet på konsert denne gangen.

Hva er deres planer for September?

Bucket list oppdatering


Endre døgnrytmen
Døgnrytmen er delvis fikset, ikke alltid det er like lett å sovne men det fungerer. 
Spisere sunnere
Denne mnd har jeg vært syk nesten hele mnd. Så jeg har rett og slett ikke tenkt over hva jeg har spist. Har kun fokusert på å få i meg mat, så har nok ikke blitt det sunneste alternativet.
Trene minst to ganger i uka
Siden jeg har vært syk har jeg heller ikke fått mulighet til å trene så mye. Energien har rett og slett vært på bånd. Har i det minste fått trent en gang denne uka.
Delta på Norway Cup
Var syk under Norway cup også, så spilte ikke stort. Men jeg deltok og var en del av det!Reise bort en helg og gjøre noe
Føler at det at jeg har vært syk har ødelagt alle planene for denne mnd. For dette punktet har heller ikke blitt fullført.
Poste to videoer
Vel, skal gjøre et bedre forsøk neste uke.
Poste et antrekksinnlegg i uka
Har vel postet et antrekksbilde i ny og ned, men har nok ikke blitt hver uke. Men det kommer seg.
Spare 10 000 i mnd
Dette punktet har blitt fullført med glans, sparte til og med 15 000 kr.
Gå et fjell
Vel, neste mnd kanskje?
Lage kontor på rommet
Kontoret på rommet ble vel laget en uke etter at jeg postet dette innlegget. Elsker det virkelig!Finne en god serie
Denne mnd har jeg begynt å se på The Foster, absolutt en god serie!
Lese en bok
Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har lest en bok mens jeg har vært syk...

Hvordan har deres mnd vært?

Lørdags inspirasjon
Hva inspirerer dere om dagen?

Årrungen del 2
Hva synes dere?

Jeg har fått meg kontor


I starten av august, snakket jeg om at en av målene mine var å sette opp pult på rommet mitt. Nå har jeg endelig gjort det, jeg har lagd meg et lite kontor. Vel og merke inne på mitt eget rom. Jeg lengter veldig etter å flytte ut, men akkurat nå er ikke det en mulighet. Med tanke på at jeg ikke vet hva jeg kommer til å gjøre fremover. Derfor er det litt som å kaste penger ut av vinduet om jeg flytter ut nå. Derfor tenkte jeg hvorfor ikke lage et kontor på rommet mitt. Det gir meg litt mer blogginspirasjon, så det er veldig deilig. Har hatt lyst på pult på rommet i flere år, og skjønner ikke hvorfor i alle dager jeg ikke har gjort det før nå. For jeg elsker det virkelig. Nå skal jeg ikke snakke mer om det, jeg skal heller vise dere litt dårlige gule bilder av det. Sånn går det når det er mørkt og dårlig vær ute.
Det er ikke helt ferdig enda, har fortsatt noen hyller og litt av hvert som skal opp også. Det kommer etterhvert.

Hva synes dere?

12 ting jeg vil gjøre i august♥ Endre døgnrytmen


♥ Spisere sunnere


♥ Trene minst to ganger i uka
♥ Delta på Norway Cup


♥ Reise bort en helg og gjøre noe


♥ Poste to videoer


♥ Poste et antrekksinnlegg i uka

♥ Spare 10 000 i mnd


♥ Gå et fjell


♥ Lage kontor på rommet♥ Finne en god serie


♥ Lese en bokHva er deres planer for august?

Mine fire youtube favoritter


Jeg har alltid vært stor fan av youtube, ihvertfall de siste årene. Så nå tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen av dem, kanskje dere får noen favoritter dere også.

Jon Olsson - han er svensk, men bor i Marbella og Monaco. Han lager vlogs hver eneste dag, og hvis du har like lyst til å reise som det jeg har. Vil du nok finne denne brukeren av interesse. Eller hvis du er rastløs, og trenger inspirasjon til hva du skal gjøre om dagen.

Celina Karine og Agnes Lovise - er to bestevenner som begge driver med sminke og skjønnhet. Hver gang jeg vil se noe med sminke, eller trenger inspirasjon eller tips til produkter eller lignende. Er det alltid disse to jeg ser på, ser på noen andre også, men det er disse to jeg ser på best og har fulgt lengst.

Anniken Englund Jørgensen - denne jenta har jeg snakket om et par ganger på bloggen tidligere. Likevel så må jeg bare nevne hun igjen. Jeg elsker hennes åpenhet og hennes tanker. Hun tenker mye av det samme som meg, men hun er ikke redd for å si det høyt. Samtidig måten hun formidler ting på, og engasjerer meg er bare helt fantastisk!

Hva er deres youtube favoritter?

SUMMER INSPODrømmer dere dere også bort i reiser og god stemning med dine nære?

Fredagstur rundt Nøklevann


I dag startet jeg dagen med egg og bacon til frokost sammen med pappa. Før jeg dro over til mamma, vi hadde nemlig planlagt å gå tur i dag. Allerede litt over ti var jeg hos mamma, noe som er ganske tidlig til en jente som pleier å stå opp kl 13. Kl 13 i dag var jeg ferdig med en mils tur sammen med mamma. Vi gikk rundt Nøklevann i Oslo, noe som er like ved der vi bodde før. Jeg var så liten at jeg ikke husker det, men likevel. For øyeblikket ligger jeg rett ut i hengekøya på verandaen og nyter sola til det fulle. Det er  planen fremover et par timer, etter det vet jeg ikke hva som skjer. Har håp om at det skjer noe gøy, men vi får se hva kvelden bringer!Hvordan ser dagen ut for dere? ♥

Mandagens tips


Hva synes dere om videoen?


 

Jeg elsker denne jenta!


Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Jeg elsker virkelig denne jenta! Hun er rå, og jeg kjenner meg igjen i så mye av hva hun sier. Hun er meg, hun klarer å sette ord på de tingene, jeg selv ikke klarer å sette ord på.
 

Mer vellykket fototurHva synes dere om bildene? ♥

Mine mål for mars


Jeg har sett flere bloggere legge ut slike innlegg. Siden jeg sliter så mye med hverdagen, og ting rundt meg. Tenkte jeg at det kanskje var på tide å prøve noe sånt jeg også. Jeg trenger å bli bedre på det ene og det andre. Jeg må begynne å gjøre ting annerledes om ting skal bli bedre, og jeg skal klare å komme meg videre. Derfor tenkte jeg nå og sette meg ned å lage en liste for meg selv, som dere nå også skal få ta en del i.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥ Si oftere nei til ting jeg ikke vil
Som jeg skrev i forrige innlegg, så er jeg alt for flink til å si ja til ting. Selv ting jeg ikke har lyst til. Jeg sier ja, fordi jeg får dårlig samvittighet av å si nei. Sannheten er den at jeg ødelegger for meg selv, og mister meg selv oppi det hele. Så nå må jeg begynne å si nei, og bare si ja til de tingene jeg virkelig har lyst til.

♥ Ta mer bilder, og bli flinkere innen fotografering
Bilder og fotografering er noe jeg alltid har hatt lyst til å drive med. Dessverre så blir jeg alt for lett skuffa, og gir opp alt for lett. Pågrunn av depresjonen også, så klarer jeg ikke se gleden i det lenger. Det er noe jeg skal jobbe med denne mnd. For jeg vil virkelig bli bedre, og føle gleden med det igjen.

♥ Tørre å møte nye folk
Det er ingen hemmelighet at jeg trenger frisk blod i hverdagen. Jeg sliter mye med det som er rundt meg nå, så jeg trenger noe nytt. Noe personer som jeg kanskje kan starte et nytt og bedre liv med. Ikke vondt ment mot de gamle, men alle har bruk for litt nyere ting en gang i blant. Sånn som når vi går fra Iphone 5 til Iphone 6. Problemet er bare at jeg ikke tørr, jeg tenker for mye på ting som kan skje. Så jeg feiger rett og slett bare ut. Dette skal jeg bli flinkere på nå!

♥ Blogge mer, og ikke bry meg om hva ander mener om det
Jeg liker veldig godt og blogge, og det er mitt lille fristed for å dele det jeg føler for. Før turte jeg ikke snakke om den til noen, og slettet den når jeg fant ut at folk fikk vite om den. Nå har jeg skjønt at de fleste vet om den. Mamma, søstra mi, hele trinnet mitt (More or less), venner av søstra mi, vet ikke om tante vet lenger, men det er ihvertfall mange som vet. Nå har jeg ingen grunn til å skjule det lenger, selvom det kanskje blir kleint å begynne med. "Mamma ikke spis enda, jeg skal ta bilde først". Selvom mamma får like lyst til å ta bilder av hva vi gjør, når jeg gjør det hmm.

♥ Care more about myself, than everybody else (Bry meg mer om meg selv, og ikke alle andre)
Når jeg er ute og drikker med venner. Blir de alltid mye fortere full enn meg, eller ikke har kontroll. Hva vet jeg, men uansett så ender det alltid opp med at jeg tar vare på de, istedenfor å tenke på meg selv. Jeg bryr meg også alt for mye om hva alle andre sier, så jeg slutter å være meg selv. Det er noe det virkelig er på tide å slutte å bry seg om. Jeg har blitt mye flinkere i det siste, det er likevel på tide å bli enda bedre!


Hva er deres mål for mars?

Uken som gikk...


 

Ukens høydepunkt: Var definitivt det at jeg var alene hjemme i 5 dager, utrolig deilig!

Ukens nedtur: Var uten tvil det at jeg ble syk på torsdag. Fikk så vondt i magen og var kvalm, at det var helt jævlig. Var sånn hele fredagen også, og har smått vondt i magen enda!

Ukens serie: Forrige uke så jeg veldig lite på serie, så litt på Gossip Girl.

Ukens innkjøp: Forrige ukes innkjøp var en ny bikini overdel! Dere får se den i februar!

Ukens sang: New York City - Chainmokers

Ukens cravings: De siste dagene av uka var det uten tvil cola, gjorde ikke annet enn å drikke cola på grunn av magen. Litt før det også, hihi 

Ukens utfordring: hmm, var å ha nok energi igjennom dagene Jeg aner ikke hvorfor, men når pappa er hjemme får jeg alltid masse energi om kvelden. Nå som jeg var alene så hadde jeg så lite energi, at jeg bare gikk å la meg når jeg kom hjem om kveldene! 

 


Hvordan var deres uke?

Gårsdagens turØvelese gjør mester!

Hva synes dere om bildene?

Mine favoritt youtube kanalerMine to favoritt sminke youtubere er Celina Karine og Agnes Lovise.


Kristin og Dennis, har nå laget youtube kanal sammen. De legger ut masse morsomme videoer, og challenger.


Hanna Martinee er egentlig en sminke youtuber, men hun lager også mange hverdagsvideoer. I tillegg har hun en del morsomme videoer også. En av de første jeg begynte å virkelig følge med på.Amalie Olsen er en livstilsyoutuber. Hun lager mange morsomme videoer, også sminke videoer. Hun lager alt hun føler for å lage, og anbefales å følge med på.

Hvilke youtubere følger dere med på?

Nyttårsforsett 2016


 

 • Bli en flink blogger (varierte innlegg, antrekk, masse bilder, sminke)

 • Spise sunnere, en grønnsak om dagen

 • Trene minst to ganger i uka

 • Ikke kjøpe mat i butikken eller kantina, lag ordentlig mat hjemme

 • Fortsett å gjøre mye, og ikke sitt stille å ikke gjør noe

 • Vær spontan

 • Kle deg ordentlig, ikke hurtig

 • Spar penger!

 • Få ny jobb

 • Få bedre karakterer på skolen

 • Rydd rommet engang i uka, eller hold det ryddig

 • Drikk vann, smoothie, melk


Hva er deres nyttårsforsett?

10 tips for bedre selvfølelse


1. Skill alltid på begrepene selvfølelse og selvtillit
-
Selvfølelse er det samme som å være bevisst sin egen verdi, og er et mål om sjelens kondisjon

2. Tren på å bekrefte deg selv
-
Hver kveld skriver du ned tre ting som du har gjort bra i løpet av dagen.

3. Ikke sammenlign deg med andre
-
Sammenlign deg heller med deg selv, og bli gjerne inspirert av andre. Men du skal aldri føle deg dårligere enn noen andre fordi de får noen ting bedre til.

4. Ta valg for egen skyld - ikke andres
-
Velg å gjøre det du selv vil enn å prestere for å imponere andre. God selvfølelse tillater deg å følge egne drømmer og ønsker.

5. Lev som du lærer
-
Gå gjennom dine egne normer og verdier. Hva er rett og riktig for deg? Gjør det du kan for å leve etter disse.

6. Vær glad i deg selv
-
Mange behandler seg selv ille. Du trenger å behandle deg selv som noen du bryr deg om.

7. Du duger!
-
Det er umoderne å kjenne seg utilstrekkelig. Slutt med det. Tenk heller at du er herlig og gjør så godt du kan, og det holder virkelig mål.

8. Frigjør deg fra skam og skyld
-
En riktig god selvfølelse får du ved å frigjøre deg fra å føle skam og skyld. Skriv ned det fæle du føler du har gjort på et papir og brenn det opp.

9. Lev nå!
-
Tren på å være her og nå i stedet for å henge fast i det som er fobi, eller uroe deg for det som kommer i morgen. Bruk heller kreftene på å leve akkurat nå.

10. Stå opp
-
Veiskillene er mange, og de krever mye av oss. Kjenn etter at det er DINE valg du tar - ikke andres. For å ha det godt på veien mot målene dine må du være bevisst på hva du tenker og mener.

A winterday
Hva synes dere om bildene? Er ikke så veldig flink til å ta bilder hehe

Ikke lenge igjen til jul
Nå er det bare 6 uker, og to dager igjen til jul. Jul er en tid jeg har blandede følelser over. Før var jeg glad i jul, noe jeg ikke er nå lenger. Jul har blitt en tid fullt av stress og krangling. I hvertfall fra min side. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde julefølelse. Den kommer rett og slett ikke lenger. Skulle virkelig ønske at jeg hadde litt mer julfølelse igjen. Er det noen som har noen tips om å få julefølelse?Oslove


Jeg digger denne jenta!


Jeg sitter nå og ser på en youtube video. Jeg har nesten lyst til å gråte. Selvom jeg ikke kjenner personen, så føler jeg likevel at hun forstår meg. Det er akkurat hva jeg tenker når det gjelder mennesker, når det gjelder skole og når det gjelder livet generelt. Jeg har prøvd å lese bloggen til denne personen så mange ganger, men har glemt det igjen og igjen. Nå er det slutt på det, for jeg tror denne jenta kan oppnå mye. Jeg tror denne jenta kommer til å gjøre en så stor forskjell, som jeg også drømmer om. Hun er en stor inspirasjon, spesielt for meg. Kanskje hun blir det for deg også! Anbefaler alle sammen å se denne videoen, og fortsette å følge henne videre.

Bloggen hennes finner dere herSunday inspiration
Skateboard girl
Friday inspiration//weheartit

Hva inspirerer dere?

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


HHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits