hits

Innkjøp - Sverige


God tirsdag ♥ På lørdag var jeg som sagt i Sverige sammen med to venninner. Vi var først på et modell oppdrag i Strømstad, det tok veldig lang tid så vi var der i flere timer. Vi dro innom Nordby senteret på vei hjem, det vi ikke tenkte på var at det stengte tidligere på lørdager. Vi rakk derfor kun å spise og gå innom en eller to butikker, før alt rett og slett stengte. Jeg rakk selvfølgelig å bruke litt penger likevel, jeg tenkte derfor å vise dere hva jeg kjøpte nå.


Rød t-skjorte fra New Yorker, tror denne kostet 99kr.


Det var i dette øyeblikket jeg innså at jeg må begynne å trene igjen. Bukse fra New Yorker til 199kr. Den ligner veldig på den fra Vera Moda til 399.


Sko fra New Yorker til 99kr mener jeg å huske!


Sko fra New Yorker på salg til 79 kr

Vi rakk så og si bare å se på New Yorker, i tillegg til at vi gikk en tur innom godteri butikken for å kjøpe godteri og brus.

Hva synes du om innkjøpene?

New In


I går rakk jeg rett og slett ikke blogge, det var alt for mye som skjedde i går. I går startet dagen klokken sju, og jeg var på jobb litt over åtte. Når jeg var ferdig, kastet jeg meg i bilen, løp inn døra hjemme, løp ut igjen, og satt meg på toget. Mamma hadde nemlig bursdag i går, så vi hadde planlagt en overraskelses dag for hun. Vi hadde sagt vi skulle en liten tur ut å spise middag i Oslo etter jobb. Hun var litt sur fordi hun ikke visste noe, hun hater å ikke vite. Når vi kom på resturantet sa de, bord for fire? Og mamma skjønte ingen ting, da det bare var meg, hun og søsteren min. Vi hadde nemlig invitert tante også som en overraskelse. Når vi satt på resturanten måtte vi til slutt fortelle mamma hva planen var. Vi skulle på fangene på fortet. Det ble en veldig fin kveld, som vi kommer til å huske lenge. Det var kjempe gøy!

I dag har jeg og mamma vært på sikkelig rundtur. Vi startet dagen med egg og bacon til frokost, før vi ordnet oss. Vi dro først til bestemor, der vi spiste boller og koste oss. På vei hjem tok vi turen innom Ikea, det var kaos for å si det mildt. Det var to irriterte damer som gikk ut av den døra. Etter Ikea bestemte vi oss for å dra en tur på senteret. Der fant jeg litt undertøy, noen truser og to leppestifter. Alle på salg, vell og merke. Vi kom oss endelig hjem til slutt. Nå har jeg spist pizza, ryddet og satt på ikea møbel. Så nå skal jeg innta senga, for mer One Tree Hill og litt lørdagsgodt.

Hvordan har deres dager vært? Hva synes dere om innkjøpene?

Innkjøp - Adidas girl


Som jeg sa i går tenkte jeg å i dag å vise dere noen innkjøp fra den siste tiden, så her kommer det!


Det første jeg skal vise dere er en Daniel Wellington klokke. Jeg kjøpte den på romjulssalg, samtidig som jeg hadde en rabatt kode. Jeg elsket klokka fra første stund jeg tok den på. Den var så overraskende lett og deilig å ha på. Mange av klokkene jeg har hatt har vært veldig tunge, så det kan være slitsomt å ha på. Denne glemte du nesten at du hadde på, men gjorde virkelig noe ekstra til antrekket.


Det andre jeg skal vise dere er denne fine leppestiften. Jeg fikk to like ting i gave fra mac, så jeg byttet den ene til denne leppestiften. Den heter "Kinda sexy", jeg er ikke super fan av nude toner, men denne synes jeg var veldig fin.


Det siste jeg skal vise dere, er dette fantastiske adidas setter. Jeg har drømt om dette settet så utrolig lenge, og endelig er det mitt. Jeg fikk det i julegave, men i feil str og nå har jeg endelig fått byttet det i riktig str, og jeg elsker det. Adidas er mitt favoritt merke, elsker det så mye. Du får kjøpt det hos Urban, men om du skal ha det! Vær rask, det blir utsolgt utrolig fort. Før noen sier det, så ja ansiktet mitt har blitt en stor kvise. Det har heldigvis blitt mye bedre!

Hva synes du om innkjøpene? ♥

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018


HHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com