hits

Rolig fredagskveld


Jeg har jo helt glemt å stikke innom til dere, det var noe som skjedde som ikke helt gikk etter planen for å si det sånn. Alt er bra nå. På fredag bestemte jeg meg for å være litt kreativ. Jeg satt meg ned med tegneblokka og fargeblyantene å begynte å tegne. Jeg er absolutt ikke flink til å tegne, det er bare noe med det å høre på musikk og gjøre noe med fingrene jeg liker veldig godt. Midt i det hele satt jeg også å så litt på film. Jeg så på no strings attached, jeg har sett den en gang før og synes det var en veldig bra film. Tenkte jeg skulle komme med noen film anbefallinger senere, om det er ønskelig.

Jeg hadde også kjøpt meg litt maling og glitter. Det endte i et lite DIY prosjekt. Jeg er ikke her i Hamar så alt for ofte, så jeg orker ikke bruke så mye penger på ting jeg skal ha her. Jeg bestemte meg derfor for å heller lage noe. Jeg endte opp med å lage beholder til sminke koster og andre små sminke ting. Den kan selvfølgelig også brukes til blyanter og andre ting også, men jeg valgte å gjøre den om til sminkebeholder. Jeg tok rett og slett bare å vasket et glass fra en saus tror jeg, og en hermetikk boks. Så pirket jeg av papiret som var rundt og lot det tørke. Så tok jeg å malte den og kastet på masse glitter. Den drysser veldig nå, og ser egentlig ut som julepynt..

Ellers på dagen var jeg på skolen en tur for å være moralsk støtte for en venninne som hadde eksamen. Senere gikk vi en tur bort på senteret, før vi innså at det var black friday. Vi gikk derfor innom butikken, og heller dro til meg for å se på serie og spise sjokolade med jordbær. Jeg dro tilbake på senteret en tur senere når det var litt mindre folk, men kjøpte ikke noe spesielt.

Hvordan var deres fredag?

 

PÅ VILLE VEIER


God torsdag alle sammen! I går var jeg på senteret omtrent hele dagen, det skal nå sies at jeg sov halve dagen og tilbringte resten av dagen på senteret. Jeg trodde jeg kjøpte mye julegaver, men kom ikke hjem med så mange julegaver jeg først trodde. Sånn kan det gå, kjøpte heldigvis litt fornuftige ting til å ha her hjemme da. På kvelden i går hadde jeg en koselig middag, sammen med en kompis. Vi bare satt og pratet, og glemte helt å bestille maten eller spise den. Var ikke hjemme før nærmere elleve i går. I hamar i går var det også tidens snøstorm, det snødde så forferdelig mye at man ble anbefalt å la bilen stå. Det var ikke vits omtrent å måke heller, det la seg bare like mye bak deg når du var ferdig.

I dag tok jeg turen ut på ville veier. Jeg dro til Elverum for å møte en venninne. Vi satt først og pratet hos henne, mest om skole da hun har eksamen i morgen og jeg har hatt min. Senere bestemte vi oss for å dra å se på julegaver til kjærestene våres. Kom dessverre tomhendt hjem fra det som var planen. Skal ikke være lett disse julegavene. Det ble likevel en koselig kveld, og jeg fikk sett mye av Elverum i dag. Når jeg skulle hjem var jeg ikke helt sikker på veien, så jeg bestemte meg for å sette på gpsen. Det skulle jeg aldri gjort, turen hjem tok en halv time mer enn den skulle. I tillegg endte jeg opp midt i skogen, skal aldri stole på google maps igjen ihvertfall. Skulle stolt på eget innstinkt istedenfor.

Jeg kom meg hjem til slutt. Etter en times tur, istedenfor en halv time. Løp rett hjem på do og var i tillegg skrubbsulten. Det tok derfor ikke lang tid før jeg begynte å lage mat, det endte med en finger som blødde som bare søren. Jeg klarte selvfølgelig å skjære meg på en hermetikk boks. Det ble mat til slutt, så nå spiser jeg mat og ser på The Carrie Diaries for fjerde gang.

Dagens middag ble pasta, marinert laks og hollandaise saus.

Hvordan har dagen deres vært?

EKSAMEN ER OVERSTÅTT


Hei alle sammen! Eksamen er endelig over, og det er på tide å komme seg tilbake til en noen lunde normal hverdag. I dag hadde jeg min første høgskole eksamen, det var rett og slett helt jævlig. Eksamen er virkelig ikke min ting, jeg blir så sinnsykt stressa og kaos i hodet. Men jeg bestod!! Ikke nok med det, så er jeg i tillegg syk, og selvfølgelig er det verst om natta. De siste nettene har jeg sovet sånn rundt fem timer, litt pågrunn av stress og litt pågrunn av feber kramper tror jeg. Nå er det en uke til jeg har skole igjen, så gleder meg til å sove ut litt mer i morgen. Jeg er veldig dårlig på å være i Hamar, med tanke på at jeg har så lite skole her. Nå har jeg trossalt en hybel her, så denne uka har jeg bestemt meg for å bli her denne uka. Jeg har fått meg to gode venner i området, som jeg tenker å prøve å tilbringe litt tid sammen med. I morgen blir det derfor lunsj med en kompis, og kanskje litt titting etter julegaver.

Hvordan har dere det om dagen? Har dere også eksamen?

En liten pause fra pensum bøkene!


God lørdag fininger ♥

Nå er praksisen over, og det er tre dager til eksamen. Jeg kjente at jeg følte for et blogginnlegg, selvom jeg burde dytte hodet ned i pensumbøkene. I går satt jeg i sju timer, med noen pauser innimellom selvfølgelig. I dag har det dessverre ikke blitt så mye pensum lesing. Jeg har vært på håndballcup for laget jeg er trener for, cupen gikk veldig bra. Nå sitter jeg her i sofaen, og klarer bare ikke holde meg unna skal vi danse. Det er trossalt finale. Når skal vi danse er ferdig, må jeg nok dessverre dytte hodet tilbake ned i pensum bøkene. Forhåpentligvis består jeg, og jeg snart kan ta en pause og puste ut.

 

Update på livet


Hei fra verdens dårligste blogger, som jeg aldri kan si nok. Det er forferdelig mye som skjer om dagen, hele huden min bryter sammen av stress. Det blir lite søvn og mye kaos. Derfor er det vanskelig å skulle blogge også. Selvtilliten er også på bånn, med tanke på at huden ikke ser ut. Så det frister ikke akkurat å stille seg foran kameraet. Samtidig når du endelig klarer å lage et personlig og krevende innlegg, så har du færre lesere enn noen gang. Det gjør noe med motivasjonen.

Jeg er nå ute i praksis i barnehage, like ved der mamma bor. Nå om dagen bor jeg derfor hos mamma. Vi har masse vi skal gjøre under praksis, oppgaver som skal leveres, og eksamen som kommer fem dager etter praksisen er ferdig. Jeg har derfor mye å lese og mye å gjøre. Jeg stresser og får ikke sove om natta, noe som påvirker store deler av dagen. Jeg blir liggende i senga og synes synd på meg selv rett og slett. Eller ligger i senga og orker ikke gjøre annet enn å prøve å sove. Sove er det jo ikke snakk om at jeg skal gjøre. Jeg får nå sove om natta, men sover veldig halvveis og sover alt for lite.

Samtidig er pappa inn og ut av sykehus om dagen, ingen ting alvorlig. Men det betyr at jeg må innom der i ny og ned, for å mate dyr og sørge for at alt er i orden der. Det er også litt annet familie problemer som også foregår om dagen. Bursdager som skjer og feires, hjelpe familie og det ene og det andre. Trening er det også i ny og ned når man er våken nok for det. Det er mye som foregår om dagen, både fysisk og psykisk. Jeg prøver å komme med forslag til noen innlegg å dele med dere, så bare hold ut med meg. Jeg elsker dette!

Hvordan går det med dere?

God fredag


God fredag mine fine ♥ Den bloggingen min går opp og ned som den alltid pleier å gjøre kjenner jeg. Denne uka har det vært litt trening, en del skole arbeid. Vært sinnsykt effektiv og flink med skole arbeid denne uka. Rett og slett stolt av meg selv denne uka. På torsdag dro jeg til pappa for å hjelpe han å male litt, det endte med en liten tur og en koselig lunsj. Når jeg var ferdig hos pappa, tok jeg turen til bestemor der jeg møtte mamma. Der kom også søsteren etter en stund og vi koste oss med boller og brus. Når vi dro hjem var jeg så sinnsykt sliten etter en lang dag, så det ble en pizza til middag og serie resten av kvelden.

Dagen i dag startet litt senere enn planlagt. Måtte til slutt stå opp fordi jeg måtte så sinnsykt tisse og begynte å bli veldig sulten. Da ble det rester av spinat suppe til frokost (oppskrift kommer i slutten av helgen). Senere bestemte jeg meg for at det var påtide å vaske klær og rydde litt. Det var utrolig deilig å få gjort, skjønner ikke hvorfor jeg ikke gjorde det litt tidligere. Senere dro jeg i butikken for å kjøpe inn litt digg til fredagen, før jeg satt meg ned for å få unnagjort litt skolearbeid. Nå har jeg akkurat spist en god middag, og sitter i god stolen og ser på the voice. Det fleste ungdommer er vel ute på fest, føler meg så gammel noen ganger.

Hurra for fredag!

Hva gjør dere denne fredagskvelden?

Skoleprosjekt - blitt et lite barnehagebarn igjen


I dag skulle vi levere inn en ny skole oppgave. Denne oppgaven handlet om kunst, kultur og kreativitet. Oppgaven het " Å lade et uterom". Vi skulle rett og slett gå på oppdagelsesferd i området vårt. Vi skulle finne en plass i skogen, som vi skulle gjøre om til et lekerom. Jeg gikk meg en tur i skogen, lekte med blader i vannkanten. Jeg endte også med på å leke meg med pinner, steiner, kongler og blader rett ved vannet.

Det endte opp med å bli en bondegård der kviser var gjerdet, kongler og steiner var dyr og blader var mat. Det var overraskende morsomt og jeg følte nesten jeg var et barnehagebarn som var ute og lekte. Det er godt jeg liker det, når det er det jeg har planer om å jobbe med fremover.

Jeg skal ærlig si at det er litt vanskelig å blogge om dagen. Jeg er hjemme på besøk hos familien, jeg har tatt med meg kamera huset.. Men resten har jeg selvfølgelig klart å glemme igjen hjemme i Hamar (batteri, minnekort osv). Kommer ikke så langt med bare et kamerahus dessverre, så vi får bare prøve å gjøre det beste ut av det.

 

Ikea tur


Her om dagen bestemte vi (jeg og de to jeg bor med) og ta oss en tur på ikea. Vi fant ut at leiligheten våres trengte litt mer personlig preg og bli litt mer hjemme koselig. Vi gikk rundt og ble veldig inspirert av sofaer og kjøkkenn, og generelt det meste som var å finne. Jeg merker veldig godt at jeg får så lyst på min helt egne leilighet som jeg kan innrede å gjøre som jeg har lyst til med. Vi får nok vente til etter studier med den slags. Vi kjøpte litt planter, bilderammer, et bilde og litt lys. Vi satt det opp når vi kom hjem, og innså at det skulle ikke så mye til for å gjøre det litt mer hjemme koselig. Jeg kan ta å vise dere litt bedre senere. Vi har bestilt bilder, så vi må vente på at de komme, når det er på plass skal jeg vise dere litt bedre hvordan vi har det. I dag reiser jeg hjem til Follo igjen, skal på cup i morgen og har fri et par uker nå før jeg skal på skolen igjen. Tenkte også å fortelle dere litt mer om skolen i løpet av helgen hvis dere er interessert i det.

Hvordan synes dere ikea er? Helt jævlig eller ganske greit?

 

God mandag


Hei vakre mennesker!

Jeg vet egentlig ikke om det fortsatt er noen som går innom bloggen min, da jeg er forferdelig dårlig til å blogge. Siden sist har jeg vært hjemme i Oslo på besøk hjemme. Jeg går samlingsbasert, som vil si at vi har en uke med forelesninger og ca tre uker med nettoppgaver som vi kan gjøre hvor vi vil. Derfor bestemte jeg meg for å tilbringe litt tid med venner, familie og kjæreste. Det har egentlig ikke skjedd stort hjemme heller. Jeg har vært på fotball cup og hatt mye fotball treninger. Jeg var i konfirmasjon til min kjære kusine i går ellers har det ikke skjedd store ting. Nå skal jeg prøve å være tilbake så godt jeg kan, skal ihvertfall ikke gå tre uker til neste ordentlige innlegg.

Når jeg prøvde å laste opp bilde innså jeg hvorfor det har vært så lite motiverende å blogge. Nettet her jeg bor er så elendig dårlig, at det omtrent tok ti minutter bare å laste opp et bilde. Vi får bare prøve å gjøre det beste ut av det. Jeg har også blitt mye dårligere til å oppdatere sosiale medier og ta bilder som jeg var så sinnsykt glad i før. Det er på tide å starte opp igjen!

Hva gjør dere om dagen?

Sondre Justad


God lørdag! I dag er rett og slett planen å ta livet med ro. Det blir bowling i kveld, ellers går dagen til å slappe fullstendig av. Så la oss heller snakke om fredagen. Fredag morgen våknet jeg med tidens smerter i ryggen, nedover rumpa og øverst i låra. Planen var egentlig å gå seg en tur, eller en eller form for aktivitet. Det måtte jeg rett og slett bare glemme. Dagen ble derfor for det meste tilbragt i senga med Youtube og serie. Når kvelden kom var det litt bedre, så da var det klart for Sondre Justad konsert. Jeg har aldri hørt veldig mye på han, hørt en sang her og der. Tenkte likevel hvorfor ikke dra, hva har jeg å tape på det. Det ble en veldig fin konsert med god stemning. Etter konserten dro vi hjem for å spise middag, før vi dro videre på vors. Jeg har nå funnet ut at jeg trives veldig godt med gutter, litt mer vant til det blitt. Vi spilte kort, lo og koste oss masse (ihvertfall jeg). Videre dro vi til utestedet for å delta på beerpong konkurranse, vi kom oss til fianlen.. Men jeg dro rett og slett før konkurransen var over. Rygg smertene kom tilbake og roomie har begynt å bli syk og var ikke i form hun heller. Da var det bare å komme seg hjem å slappe av.

I går valgte jeg å gå litt ut av komforsona med litt mer sminke enn vanlig, caps og chocker. Endte opp med å like det veldig godt, men var deilig å få av seg når man kom hjem også :-)

Hva skjedde på deres fredag?

 

Turist i egen by


Jeg flyttet til Hamar på søndag. Skolen for meg starter ikke før mandag 21.august. Likevel dro jeg oppover for å få med meg fadderuka. Det vil si at for meg er det ingen ting som skjer før senere på kvelden. I går bestemte jeg meg derfor for å gå en tur rundt i byen. Jeg dro først innom skolen for å melde meg og hun ene jeg bor med på arrangement som skjer på lørdag. Videre gikk jeg ned til gågata. Gikk en runde bortover til jeg kom til en fontene og kulturhuset. Fant ut at jeg var like ved vannet. Gikk innom det populære stupetårnet folk snakker om her. Helt ærlig synes jeg ikke det var så mye å skryte av. Jeg bestemte meg for å gå videre rundt vannet, å rett og slett se hvor jeg endte opp. Elsker å bare gå uten å vite egentlig hvor du er, bare du vet hvilken retning du må gå for å komme deg hjem. Vi skulle egentlig både på kino og studentkveld på utestedet i går. De to jeg bor med hadde hatt en lang og tøff dag på skolen, at vi fant ut at det var like greit å ta en rolig kveld hjemme. I dag er det klar for 150års bursdagsfeiring med Sondre Justad, så da håper jeg på bra stemning i dag.

Hva gjorde dere i går?

Et nytt liv har startet


Hei! Det nærmer seg vel fire månender siden sist jeg var her. Tiden har gått så alt for fort, og det har skjedd uendelig masse. Jeg har jo startet opp og avsluttet denne bloggen alt for mange ganger. Jeg har alltid gått tom for ting å skrive om. En av de siste innleggene jeg skrev, maset jeg om at jeg hadde lyst til å flytte ut. Vet dere hva, jeg har faktisk gjort det! Jeg har nå flyttet ut, men jeg har flyttet ut for å gå på skole. Jeg har nå flyttet til Hamar, for å gå barnehagelærerutdanning og det er utrolig deilig. Jeg har bare bodd her et par dager, men jeg føler meg likevel hjemme allerede. Jeg tenkte at når jeg nå har flyttet ut og startet et nytt liv har jeg kanskje også endelig noe jeg kan skrive til dere om! Jeg kommer nok ikke til å blogge hver dag med det første, nå om dagen skjer det ganske mye på engang! Så jeg kommer nok til å starte rolig med å bare blogge når det passer seg!

Hvordan går det med dere?

Søndagstur til Holmenkollen
Jeg og Solveig hadde en fantastisk tur opp til Holmenkollen. Vi pakket med oss ved, fyrstikker, pølser, sitteunderlag og kamera. Vi tok t-banen oppover og gikk den siste veien. Så bestemte vi oss for å ta en runde rundt i skogen, før vi fant et lite sted vi kunne grille å slappe av. På t-banen fant vi et så perfekt sted å ta bilder over Oslo. Så på veien hjem fant vi plutselig tilbake til rett sted, da ingen av oss husket hva det het der. Så vi tok rett og slett fart og hoppet av t-banen i siste liten. Det var absolutt verdt det! En perfekt søndag spør du meg.

GOD JUL
Det er faktisk litt rart for meg å si god jul, føler virkelig ikke det er jul i det hele tatt.. Jaja, vil likevel stikke innom å ønske dere en god jul! Det begynner å bli en stund siden sist jeg stakk innom, men jeg tenker på det støtt og stadig, men vet ikke hvordan jeg skal starte opp igjen. Har lyst til å starte igjen, men livet om dagen er så stressende og lite tid til overs. Det skjer ikke så veldig mye spennende heller. Jeg tror jeg likevel skal starte opp igjen, så langt det går.

Lille julaften ble feiret hos mamma, med familien hennes. Julaften ble tilbringet med besteforeldre, onkler og kusiner på pappa sin side. 1.juledag var vi hos tante på mamma sin side og 2.juledag spiste vi middag med pappa (meg og søstern). Bortsett fra det har dagene vært veldig rolige.

Hvordan har dere hatt det?

God mandag!
God mandag skjønninger!

I dag har pappa kommet hjem igjen. Så i dag leverte jeg bilen på verksted og hentet pappa på sykehuset. Ellers har jeg bare vært en tur i butikken, og slappet av. Er så sinnsykt trøtt og sliten i dag, så det er virkelig mandag i dag. Nå skal jeg hvert øyeblikk oppe i treningstøyet, og komme meg avgårde på trening. Selvom det egentlig er den tingen som frister minst i dag. Jaja, får bare hoppe i det!Hva gjør dere i dag? ♥

Justin Bieber
På fredag var jeg og Solveig på Justin Bieber konsert. Jeg skal ærlig si at den skuffet litt. Det var alt for mye playback. Samtidig var jeg egentlig veldig sliten, så ble ikke den perfekte kveld. Det var koselig, og jeg er glad for at jeg var der. Det kunne vært bedre, men det kunne også vært verre. Ellers i går var jeg på håndball cup med guttene jeg er trener for. Det ble to av to seiere, så det er vi veldig fornøyd med.Var dere på konsert?

- Good Morning -
Det er lille lørdag, og vel jeg har den store lørdagsfølelsen enda. Den slipper visst virkelig ikke. Så er bare å dra seg opp av senga og komme seg på jobb visst. Håper alt kaoset er ordnet opp i, og vi kan ha en normal dag på jobb i dag. Det hadde vært flott. Dagen i dag har jeg ikke store planene for, så får se og finne på noe. Skulle egentlig spise middag med Ayla i dag, men hun har dessverre blitt syk. Så vi får se hva hun orker. Nå har jeg akkurat ordnet meg, og venter bare på at maten min skal bli ferdig.Ønsker dere en god lille lørdag, hva gjør dere i dag?

En dag full av kaos
God tirsdag!

I dag våknet jeg med en følelse av at det var lørdag, noe som ikke var den beste følelsen å våkne opp til. Våkne å tro at det er lørdag, også er det bare tirsdag. Jeg kom meg avgårde på jobb, noe som endte i bare kaos. Vannet i barnehagen forsvant, uten at vi visste noen ting. Noe som endte med at vi måtte ringe alle foreldre, og vi måtte stenge barnehagen av hygeniske årsaker. Vi ansatte måtte likevel bli igjen, og ordne med alt annet som trengs. Ble masse kaos med foreldre, kommunen og arbeiderne utenfor barnehagen. Det gikk heldigvis greit, og det ble rett og slett en litt kjedelig dag på jobb. Nå er jeg hjemme endelig, og det blir nok en liten treningsøkt senere. Energien er enda ikke på topp, så vi får prøve gradvis med den treningen.


Min kjærlighet for blomster <3

Hva gjør dere om dagen?

- Søndagstur med gutta -
Denne søndagen startet med en liten jobb økt på treningssenteret. På veien hjem dro jeg innom for å hente Rufus (hund) og Leif. Jeg og pappa hadde nemlig planlagt å ta en søndagstur i skogen. Det ble en litt over to timer lang tur, noe som passet meg veldig bra. Synes det bare blir bedre og bedre å gå turer. Før hatet jeg det mer enn noe annet, men nå elsker jeg det mer og mer. Det forundrer meg ikke om det kommer til å bli en søndagstradisjon. Nå skal vi snart lage biff og bakt potet til middag. Gleder meg bare av tanken på det, virkelig en helge favoritt. Nå skal jeg fikse meg og prøve å få tatt noen bilder snart.Hva gjør dere i dag?

 

Et helvetes døgn
På tirsdag dro jeg som sagt til legen. Noe som var ganske spesielt. De tok testen for kyssesyken som viste negativ. De tok bakterie test som også viste negativ. De tok noen andre tester som også viste negativ. De tok feberen noe de mente jeg ikke hadde. De mente rett og slett at jeg var 100% frisk. Noe jeg var 110% sikker på at jeg ikke var. Jeg fikk vilja mi til slutt, og de begynte å ta noen av testene på nytt. Det viste seg at det fortsatt var bakterier i kroppen, og jeg ble satt på ny kur. Denne kuren er den minste kuren, så har egentlig en følelse av at de satt meg på den kun for å bli kvitt meg. Når jeg kom hjem fra legen, tok jeg pilla mi og gikk rett og la meg. Bare to timer etterpå, hadde jeg feber som aldri før. Senga mi var rett og slett gjennomvåt. Resten av natta sov jeg vel omtrent ingen ting. Fikk panikk hver gang jeg tok beina ut av dyna fordi det var så kaldt, samtidig som jeg kokte av å ha den på. Feberen var der som aldri før. Sa ikke legen at jeg var frisk... Overraskende nok dro jeg på jobb dagen etter, noe som ikke er det beste jeg har gjort. Når jeg kom hjem, gikk jeg rett og la meg. Og vel jeg sov til jeg skulle på jobb i dag. Så derfor ble det ikke noe oppdatering i går. I dag har jeg smått feber innimellom (hadde det i natt også, men ikke like ille). Halsen verker som bare søren, matlysten er nesten borte, og hodet er ikke helt med om dagen det heller. Håper virkelig at jeg kan bli frisk snart.Har dere opplevd noe av det samme?

TilbakefallHei alle sammen! Det ble visst noen dager uten pause. Grunnen er vel en blanding av at jeg har hatt mye å gjøre, i tillegg til at jeg har fått tilbakefall. Forrige uke var jeg på legevakta og fikk antibiotika. To dager etter at kuren var over, fikk jeg feber og ble dårlig igjen. Det gikk fort over, men i dag igjen så har jeg fått feber og føler meg elendig igjen. Nå skal jeg snart ta turen bort på legevakta igjen. For det er ingen tvil om at det er noe som ikke stemmer. Krysser fingrene for at det ikke er kyssesyken, og jeg bare må gå på sterkere antibiotika eller noe i den duren. Ellers har var jeg med på årrungen rundt på søndag, var bare ledsager siden jeg fortsatt er syk. Ellers har det vært familie helg, der vi har spist god mat hele helgen og søsteren har vært på besøk.


Fanta is my drug!

Hvordan går det med dere?

Startet dagen med blåbær tur...
Var som sagt å spiste hos mamma i går. Dro derfra tidlig og møtte Thea. Vi feiret 3 års vennskap, med ludo og bulmers. Like etter at jeg sto opp i dag, kom søsteren inn døra. Vi tok turen ut i skogen for å finne blåbær. Vi fant overraskende mye. Skal ærlig si at jeg gikk litt for fort lei, så ble ikke den alt for lange turen. Litt over en time ble det ihvertfall. Etter turen dro vi i butikken for å handle inn til middag, og vi spiste middagen på verandaen. Ellers har jeg og søsteren sett på film og bare slappet av. Jeg endte selvfølgelig dagen med å bli syk igjen. Men det begynner allerede å hjelpe. Skulle ikke få lov til å være frisk mer enn to dager nei. Sånn kan det gå. Nå er det på tide å begynne å spise sunt, og ta vare på immunforsvaret. I morgen skal vi løpe årrungen rundt, så det blir nok hardt.

Hva har dere gjort i dag?

Døgnet skulle hatt flere timer


Jeg merker veldig godt hvor få timer døgnet har, nå som jeg jobber fulltid. Halve dagen blir fullstendig borte, og man rekker aldri alt man skal. En har ikke tid til å gjøre alt man har lyst til. En kan bare gjøre noen ting. Skal absolutt ikke klage, skulle bare ønske jeg kunne få mer ut av dagene. I dag har jeg vært på jobb som alltid. Etter jobb dro jeg en tur til mamma, der vi endte opp med å male gangen. Skal tilbake dit i morgen, så kanskje jeg kan vise bilde om det blir ferdig. Ellers i dag har jeg ikke gjort stort, tiden gikk unna når vi malte. Nå skal jeg se en episode av The Fosters, før jeg skal gå å legge meg. Etter at jeg forsov meg til jobb på mandag våkner jeg automatisk kl 6, og får ikke sove lenger. Jaja, sånn er det! Tenkte jeg skulle prøve å oppdatere dere på lista for august, som jeg la ut i starten av mnd. For å fortelle dere hvordan det har gått.

Synes dere døgnet har for få timer?

Lille lørdagGod lille lørdag alle sammen!

I dag har jeg vært på jobb som alltid, og funnet ut at jeg har en uke igjen på avdelingen jeg er på. Merker allerede etter en mnd at jeg kommer til å savne de små der så altfor mye. Blir likevel værende i barnehagen, så jeg ser dem nok litt for det. Så går nok fint. I dag skal jeg ut med Solveig en tur, hva vi finner på vet jeg enda ikke. Blir vel en kjøretur, eller en film som alltid. Ellers denne uka merker jeg at det skjer så alt for lite om dagen. Er liksom jobb og trening, og møte folk i ny og ned. Merker allerede nå at jeg trenger mer eventyr. Vi får nå se hva jeg finner på.Hva gjør dere i dag? ♥

GårsdagenStarter søndagen veldig rolig, lå i evigheter i senga. Faktisk etter at jeg hadde spist frokost, hadde uansett ikke mange planene for dagen. Rettere sagt ingen. Thea sendte meg snap om at Grey's anatomy var på tven, så da kunne jeg ikke gjøre annet enn å slå det på. Satt og så på det en god stund, før jeg bare ble mer og mer rastløs. Bestemte meg fort for at jeg skulle gå en tur, nevnte det for Thea og hun ble gladlig med. Så endte opp med at vi dro til Langhus, for å gå tur rundt ett vann der. Når vi var midt i turen sendte søstern melding, og klaget på at hun kjedet seg. Så ti minutter etter at jeg kom inn døra fra tur, reiste jeg ned til toget for å besøke hun. Vi gikk innom butikken kjøpte pizza, dro tilbake til leiligheten hennes for å se film. Til og ha null planer for en dag, så har jeg fått gjort overraskende mye. Liker å være spontan, og utnytter og nyter hvert sekund av det.


Hva brukte dere søndagen til vakringer? ♥

På bedringens vei


Nå er det en god stund siden sist jeg har blogget. Rett og slett fordi formen bare ble verre og verre. Til slutt ble det så ille at jeg ikke lenger fikk sove om natta. Noe som resulterte i at energien ble verre og verre. Orket såvidt å fullføre en dag på jobb, og etter jobb så falt jeg pladask på senga. Så den siste uka har gått til å jobbe og ligge rett ut i senga. Så jeg har rett og slett ikke hatt energi til å ha macen oppe for å blogge, eller ta et eneste bilde. Selv kamerarullen min på mobilen har ikke blitt oppdatert siden forrige lørdag. Den pleier å bli stappfull hver dag omtrent. Uken endte til slutt opp med at jeg endte på legevakta. Da testene tydelig slo at jeg hadde masse bakterier i kroppen. Nå har jeg begynt på antibiotika, så nå håper jeg at ting snart blir bedre. Nå har jeg ihvertfall litt mer energi, så det er håp. Det ser ut til at ting skal gå bedre nå, håper virkelig det. Nå har det trossalt snart gått tre uker siden jeg ble syk. 

Good and badI dag har jeg som alltid vært på jobb. Det var en veldig koselig dag, selvom det var en ikke så veldig fin hendelse også. Var en av barna som slo seg og kom med løpene full i blod. Det endte heldigvis godt, og alt er bra nå! Etter jobb ringte jeg mamma, og måtte hun på senteret. Kom hjem med et par ting, både kjøpt selv og fått av mamma. Var koselig å se mamma litt igjen. Nå sitter jeg her i blogghjørnet mitt, med tente lys. Nå er også feberen tilbake, så blir nok til paracet, nesespray og serie resten av kvelden. Igjen er jeg sinnsykt godteri syk, prøver å holde meg unna butikken for å kjøpe noe godt.. Selvom det frister alt for mye, jaja!Hva gjør dere i dag? ♥

NIGHTMARE


Jeg begynte faktisk å tenke på dette innlegget i natt, når det samme skjedde igjen. Hver gang jeg går og legger meg, og nesten sovner får jeg det samme marerittet. Det er ikke et dirtekte mareritt, da jeg fremdeles delvis er våken. Likevel så er det utrolig ekkel. Det som skjer er at jeg føler at hodet mitt vokser ti ganger større en kroppen. Se for deg at du setter ditt eget hodet, på en barbie dokke. Det er sånn jeg føler det hver gang jeg nesten sovner. Så tror ikke det er så rart at jeg nesten aldri får sove. Samtidig i dag hadde jeg tidlig vakta på jobb, noe som ville si at jeg skulle opp klokken seks. Det passet veldig bra da jeg ikke fikk sove før nærmere ett i natt. Jeg kom meg opp, og overlevde dagen på jobb overraskende lett. Nå sitter jeg her hjemme på kontoret mitt, og begynner å merke de få timene med søvn i natt. Nå skal jeg sette meg ned å spise litt tomat suppe, og prøve å få unnagjort både blogging og klesvask før jeg skal på jobb nr 2.


Har dere opplevd noe av det samme?

 

Avslappende søndag
Håper dere alle har en fin søndag. I dag startet dagen rolig med litt serie og mat, siden jeg fortsatt er syk. Håper på at det blir bedre over natta, siden jeg skal tilbake på jobb. Utover dagen dro jeg en tur til mamma, skulle egentlig bare bort og hente noen ting jeg trengte til barnehagen. Det endte med at vi lagde vafler, og satt og pratet en stund. Veldig koselig, og en perfekt måte og avslutte uken på. Senere dro jeg hjem til pappa, der Leif var på besøk. Da ble det puzlespill, taco og fotball kamp. Standard søndag hos pappa, alltid fotball på tven. Jeg har noen innlegg planlagt for uken, om jeg får tid til å ta noen bilder. Er det noe dere ønsker? 

Ting går ikke alltids som planlagt


Jeg hadde så mange planer for bloggen denne uka, hadde planlagt å ta bilder og alt. Istedenfor endte jeg opp med å bli syk. Så denne uka har jeg har små syk, og i går ble det på sitt værste. Likevel skal jeg prøve å oppdatere dere litt, og fortelle dere kort om hva som har skjedd denne uka. 

Tirsdag: Først var jeg på jobb på dagtid, kom hjem spiste middag og dro på trening. Etter trening, ble det litt mat før jeg gikk å la meg.

Onsdag: Først jobb på dagtid som alle andre dager, så merket jeg at formen ble verre så jeg planla og slappe av. Så fikk jeg melding av Thea om jeg ville være med på Ikea, og strømmen storsenter. Så jeg var for rastløs til å være hjemme, så jeg ble med. Når jeg kom hjem ble det en episode av The Fosters, før jeg gikk å la meg.

Torsdag: Jobb på dagtid som alltid, og rett etter jobb dro jeg rett på Norway cup. Gutta spilte nemlig kamp, jeg skulle egentlig spille selv. Med tanke på at jeg ikke var i topp form, og har et blått kne lot jeg det være. Gutta endte opp med å komme til finalen.

Fredag: Hadde senvakt på jobb, startet halv ti. Gutta spilte finale, og jeg fikk haugevis av varsler av bilder og resultater! GUTTA VANT! Det ble første plass på oss, i Norway cup. Etter jobb merket jeg at formen var elendig. Jeg spiste middag, og lå rett ut i senga resten av dagen. Hadde lyst til å blogge, men hadde ingen bilder å dele med dere.

Lørdag: Morningen startet med at jeg hadde blitt enda verre. Plutselig så var det alt, magen, halsen, hodet, nesa.. Så hele dagen har gått til å få i seg litt mat, te og håndball kamp. Jeg befinner meg fortsatt under dyna, og har ingen planer om å gå ut med det første. Tror jeg må komme meg ut en liten tur, bare for å få litt frisk luft.

Hvordan har dere hatt det i det siste? Hva bil dere lese om fremover?

Les mer i arkivet » November 2017 » Oktober 2017 » September 2017


HHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com