hits

Valdres day 1


På forrige mandag dro jeg og Solveig på hyttetur. Jeg valgte å ikke blogge den perioden, rett og slett fordi jeg ville koble ut litt. I tillegg hadde vi heller ikke internett. Jeg tok likevel masse bilder, som jeg har lyst til å dele med dere. Jeg har som jeg la ut i går, også lagd en video. Men her kommer det noen bilder fra den første dagen.

Hvordan bruke dere deres vinterferie? Har dere hatt vinterferie eller har dere vinterferie nå?

Monday funday


God mandag ♥ I dag har jeg fortsatt fri, planen min var likevel å få noe produktivt ut av dagen. Vel man kan trygt si at det ikke gikk helt etter planen. Hele vinterferien har jeg sovna mellom to og tre, og stått opp mellom ett og to. Det samme kan man vel trygt si at skjedde nok en gang i dag. Jeg har sagt til jobben at jeg er hjemme, så de kan ringe om det er nødvendig. Derfor var planen å komme seg opp i grei tid, og endre døgnrytmen litt. I morgen skal jeg tilbake på jobb, så det blir gøy å stå opp i morgen ja.

Jeg kom meg til slutt opp, og tok med meg kameraet en tur ut for å ta noen bilder. Etter hytteturen har jeg begynt å like mer og mer å leke med kameraet. Jeg er absolutt ikke flink, og jeg synes det er vanskelig å finne ting å ta bilder av her i nær området. Tror jeg må begynne å ta med meg kamaraet rundt å ta bilder av det jeg finner. Ellers i dag skal jeg ikke si at jeg har gjort så mye fornuftig.

Hva har dere gjort i dag? ♥

Ski aktivitetsdag


God morgen ♥ Akkurat nå sitter jeg med beina planta i sofaen, med en hund som biter meg i tåa og bader rundt meg. Jeg og mamma er hundepassere for et døgn. Hun er veldig søt, det skal hun ha. Hun er en liten valp, så hun har litt for mye energi.

Det har vært dårlig blogging på meg i det siste, rett og slett fordi jeg har hatt mye å gjøre. På torsdag var jeg på skolen hele dagen, og på kvelden dro vi for å trene. Vi gikk også en tur innom butikken, og vi måtte begge pakke og styre. Jeg pakket bilen på torsdag, fordi på fredag skulle vi nemlig ha ski aktivitetsdag med skolen. Jeg dro klokken åtte, og kvart på ni var jeg framme på Budor. Vi hadde masse aktiviteter i skogen, vi hadde stivhekst og alt mulig med ski på beina. For mine dårlige ankler var det ikke bare bare å leke stiv heks i løs snø, med ski på beina. Jeg tror jeg tråkket over sikkert tjue ganger på den turen. Vi var rundt seks timer ute i skogen, så det var ganske slitsomt. Når vi var ferdig, tok jeg turen rett hjem til Oslo.

Nå ser det ut som det er på tide å gå en tur, på energien og klagingen til bikkja. Senere i dag skal jeg en tur i butikken, og i kveld skal jeg bort til noen venninner og være litt med de. Jeg må også pakke litt, siden jeg planlegger å ta meg en liten vinterferie.

Hvordan ser deres dag ut?

Happy valentine


God kveld og god valentine

I dag er det som de fleste vet, valentines day. Jeg skal ikke påstå at jeg har vært noe fan av valentine. Jeg har alltid tenkt at det er litt trist at man må ha en dag for å bevare kjærligheten. Likevel har jeg begynt å innse at det kanskje er greit når man har en hektisk hverdag. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg tenker om det lenger. For min del virker det litt stressende og kaotisk, alle flyr rundt for å kjøpe blomster, hjerte sjokolade og over stappa resturanter. Jaja, folk får gjøre som de vil. Det hadde sikkert vært koselig også. Det er en ting jeg ikke har fortalt dere. Jeg startet året med å mimre tilbake til fjoråret, hvor jeg fortalte om kjæresten min. Nå har jeg blitt singel igjen.

Nå er jeg tilbake i Hamar, så i dag har jeg sittet på skolen i 8,5 time. Det er lange og tunge dager på samlingsukene, jeg får trøste meg med at det er 7 uker til neste gang. Neste gang jeg er tilbake i Hamar etter denne uken, er rett og slett bursdagen min. Nå skal jeg og roomie hive i oss en smoothie, før vi skal ta oss en real svette økt. Senere i kveld har vi planer om å lage taco, for å kose oss litt på denne kjærlighetens dag.

Hvordan ser deres dag ut?

Happy sunday


God søndag ♥ Og gratulerer med morsdagen til alle mødre, og en ekstra varm tanke til dere som ikke har en mor å feire ♥

I går var jeg og en venninne på Inspiria science center i Sarpsborg. Vi var lei av nærområdet, og enten dra på senteret eller bare kjøre rundt. Derfor bestemte vi oss for å gjøre noe annet til en forandring. Det var veldig interessant, men vet ikke helt om jeg kan si det passer til vår aldersgruppe. Tror det er mer for de under 15. Det var likevel greit å gjøre noe annet til en forandring. Jeg glemte selvfølgelig å ta noen bilder fra turen, men det kommer en vlog om det etterhvert.

I dag skal jeg pakke kofferten min, og gjøre ferdig en skole oppgave. Jeg har nok en innlevering i dag og i morgen, samtidig som jeg reiser tilbake til Hamar i morgen. Litt senere i dag skal jeg til bestemor for å feire morsdag, sammen med resten av slekta. Så det håper jeg blir koselig. Skal ihvertfall spise meg tjukk på favoritt sjokolade kaka, og fastelavens boller i dag ♥

Håper dere alle får en fin søndag ♥

PRAKSIS ER OVER


Det er helg! Etter mange stressende uker og mye å gjøre, er det endelig helg. Det skal sies at stresset og oppgavene ikke er helt over for meg enda. Jeg har oppgaver som skal leveres allerede på søndag, men i dag skal jeg nyte fredagen og ta det med ro. Jeg har sikkert nevnt dette flere ganger, så dere er sikkert lei av å høre det. I dag var det min siste dag i praksis, jeg har hatt praksis i denne barnehagen i 7 uker i løpet av det siste året. Nå er første årets praksisperiode over, og det er utrolig rart å tenke på at jeg ikke skal tilbake. Det har ikke gått opp for meg helt enda, men meker at det kommer til å bli utrolig rart. Jeg får alltid et eller to hjerte barn i barnehagene, som rett og slett føles litt som mine egne barn innimellom. Det har jeg selvfølgelig fått, nok en gang. Så de kommer jeg til å savne ekstra mye.

I dag har jeg ligget i senga og sett på One Tree Hill siden jeg kom hjem fra jobb. Jeg har vært en liten tur i butikken og spist middag, men bortsett fra det har jeg holdt meg i senga. Det blir fullt kjør i morgen og de neste dagene, så da må man nyte den ene dagen man har muligheten til det. Nå tenkte jeg at jeg snart skulle sette meg sammen med mamma for å se på Norske Talenter, og få hun til å lære meg å strikke. Jeg har en liten drøm om å kunne strikke klær og sy klær til mine egne barn en gang i fremtiden. Så det er vel bare å sette i gang, så får vi se hva som skjer med det.

God lørdag mine fine! Og forresten, jeg besto praksis ♥

Snart helg


God torsdag ♥ I dag har det vært nok en dag i praksis, dagen var veldig koselig men også delvis irriterende for min del. Jeg irriterer meg over hvor flinke barnehage ansatte er til å glemme bort tiden med å bare sitte å prate. De glemmer at det er pågrunn av ungene at de er på jobb. Det er ikke rart at barnehage personale og helse arbeid blir sett ned på, tenker jeg på noen ganger. Nok om det.

Etter jobb i dag dro jeg en tur til pappa for å fylle olje på bilen min, snakke litt med han og hente flere pensum bøker. Jeg har mye praksis oppgaver som skal leveres om dagen, og pensum lageret mitt lå hos pappa. Jeg kom meg hjem en time senere, da var det bare å begynne å vaske klær og rydde rommet. Det er sant hva de sier med "jeg har ikke et walkINcloset, men et walkONcloset" for det har virkelig jeg om dagen. Nå er alt ryddet, vaska er hengt opp, middagen er spist, lysene er tent og det er på tide å lese litt mer pensum til oppgavene.

I morgen har jeg siste dag i praksis. Noe som kommer til å bli veldig deilig, samtidig som det kommer til å bli litt trist. Jeg har nå vært der i sju uker, så jeg har selvfølgelig fått en tilknytting til folket i barnehagen. Spesielt barna ♥ de kommer jeg til å savne masse. Samtidig er det deilig å tenke på at første året som student nærmer seg slutten, og et skritt nærmere voksen livet. Jeg tror jeg er en av de få som faktisk gleder seg til voksenlivet. Det kommer selvfølgelig til å bli hardt og mye slit, men samtidig deilig å flytte ordentlig og starte sitt eget liv på ordentlig.

God torsdag ♥ Hvordan har deres dag vært?

Its cold outside


God mandag fine dere ♥ Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, det har vært en tung dag. Det er ikke bare bare å være inne en helg dag med masse småtasser. Det er alt for kaldt til at de minste kan være ute om dagen, så da blir det lange dager inne hvor de ikke får ut nok energi. Vi får prøve å gjøre det beste ut av det. Jeg ser nå på One Tree Hill og spiser litt mat. Senere i dag skal jeg på trening med de jeg er trener for, og prøve å få til en liten treningsøkt til meg selv også.

I går skjedde det ikke stort. Jeg hentet han jeg er støttekontakt for, og tok han med på å se det gamle laget mitt spille håndball. Senere dro vi opp til pappa for å pusle, og kose oss. Jeg var hjemme rundt fem, og da var jeg sååå sliten. Så da ble det serie og avslapping resten av kvelden. Ikke at det er noe nytt at jeg er trøtt og sliten, men det er det jeg er som alltid.

Hvordan startet deres uke?

 

Cafe besøk


Igår startet dagen rundt kvart over seks, da var det bare å komme seg opp. Skulle i barnehagen kvart over sju, alt for tidlig for dette nattmenneske. Jeg kom meg opp og fullførte en koselig bamsefest i barnehagen. Etter praksis møtte Solveig meg på senteret. Vi endte opp med å bli der i overraskende tre timer. Begge to fikk sjokk når vi innså hvor mye klokka var når vi dro hjem. Det skal sies at vi startet senter turen med et cafe, og satt der en liten stund først. I tilleg prøvde vi å få til noen bilder til et lite "prosjekt" jeg holder på med om dagen. Ellers gikk vi bare rundt og tittet, prøvde å finne ting og tok litt bilder. Ja, vi tok litt bilder rundt på senteret faktisk, det var gøy da.

På vei hjem kjørte vi litt rundt, vi prøver å finne noen fine locations til å ta bilder framover. Hvis du har noen å anbefale i follo området, så er det bare å skrike ut. Vi har heldigivs noen planer, men man får aldri nok av steder til å ta bilder ved. I dag skal jeg møte Solveig en tur igjen, og forhåpentligvis ta noen bilder. Senere på kvelden skal jeg en liten tur ut med noen venner og kollegaer, det blir nok kjempe koselig.

Hvordan ser deres helg ut?

Tusen tusen takk!


For det første, tusen millioner takk til alle som var innom i går. Jeg fikk helt sjokk når jeg kom hjem for kvelden, og skulle sjekke om det var noen kommentarer å svare på. Da jeg så at lesertallet og sidevisninger var langt over forventningene. Trodde ikke serie innlegget mitt skulle være så populært. <3

Jeg merker jeg sliter litt om dagen. Jeg har alltid hatt et problem med å sove, jeg får alltid så mye tanker og inspirasjon om kvelden.. Jeg begynner å tenke og få så mye ideer, at jeg rett og slett ikke klarer å slappe av. Jeg klarer ikke legge bort mobilen heller, tenk om det plutselig skjer noe. Det er jo ikke akkurat sånn at de forsvinner om jeg ikke svarer på den med engang. Klarer bare ikke holde meg til ro. Jeg har sagt til meg selv så mange ganger, at jeg må legge bort serier og mobiltelefon en time før jeg skal sove. Klarer jeg det? Absolutt ikke. Tenker mange ganger at jeg må lære meg å lese før jeg legger meg, eller gjøre yoga ellernoe i den duren. Hvis dere har noen tips til å falle til ro og sove, så skrik gjerne ut.

Ellers i dag har det vært nok en leder dag. Det gikk veldig bra, og vi koste oss masse. Nå har jeg akkurat lagd middag, så nå venter jeg på at den skal bli ferdig. Resten av dagen skal jeg prøve å få gjort noe fornuftig, i håp om å sovne til rett tid i morgen.

Barnehage dager


God tirsdag alle sammen ♥

I dag har det vært nok en dag i praksis. Denne gangen i praksis, skal vi ha lederdager. Det vil si at vi studenter velger ut noen dager, hvor vi skal ha styring og ha et opplegg for hele dagen. I dag var det tur dag, så i dag har vi vært i skogen og vi har akt masse. Det var kjempe gøy, både for store og små! Dessverre så kan ikke jeg vise dere bilder av det. I går var jeg så sinnsykt trøtt, så da ble det rett og slett bare en youtube video istedenfor. Håper dere likte det fordet. Nå skal jeg fortsette med litt skolearbeid, så får vi se hva resten av dagen bringer.

Barnehage outfiten er sjeldent veldig spennende, det går som oftest i varme og behagelige klær. Det verste jeg vet er å ha ola bukse under parkdressen. Jeg føler alltid at jeg blir ekstra kald av det. Spesielt i dag som det var tur dag, så ble det treningsbukse og fleece istedenfor. Jeg tror jeg må begynne å bli litt mer komfertable med å ha litt mer "hverdagslige" klær i barnehagen, og ikke så mye chille klær. Vet ikke hva det er, men når man beveger på seg såpass mye i en barnehage, føler jeg alltid at det er bedre å ha på seg behagelige klær.

Ønsker dere alle en fin tirsdag ♥

Happy saturday


God lørdag!

Bloggen har ikke vært så mye å skryte av i det siste, dessverre. Jeg har rett og slett sittet foran pcen og stressa ihjel med skole oppgaver. Ting på skole og praksis går litt så som så om dagen, det er litt ting som skjer som gjør at jeg mister litt motivasjon. Det er nok bare å gjøre det beste ut av det.

Igår ringte klokken rundt 6, og da var det bare å komme seg opp. Litt før sju dro jeg avgårde på jobb, og kvart på to var jeg ferdig. Etter jobb dro jeg hjem for å fikse meg, før jeg satt meg på toget inn til Oslo. Jeg skulle først møte søsteren, før vi tok turen til bestemor. Vi har funnet ut at i stedenfor små ting i julegave, er det mye koseligere å ha en kveld sammen med hun. Bestemor begynner å bli ganske gammel, så hun husker ikke hva hun får uansett.

Etter vi hadde vært hos bestemor, var det såpass sent at jeg ikke orket å dra hjem. Jeg endte derfor opp med å sove hos søsteren i Oslo i natt. Vi gikk å la oss veldig tidlig, etter å ha sett litt på norske talenter og Sophies verden. I dag våkna vi rundt ti, og bestemte oss for å ta frokosten på cafe. Før vi gikk en tur i Bogstadveien for å se litt. Jeg kom hjem med et nytt headset. Jeg får så sinnsykt lite motivasjon av å shoppe, får rett og slett litt dårlig selvtillit. Føler ting alltid sitter så rart på meg. Det kommer mulig et innlegg, med mer snakk om det. Om jeg tørr å publisere det.

Jeg må ærlig innrømme at jeg synes vippene mine rett og slett ser veldig stygge ut. Jeg vet ikke om jeg har fortalt det, men jeg har tatt vippeextensions for to uker siden. Jeg synes nesten ikke at de synes, og føler at det var bortkasta bruk av penger. Uansett når jeg kom hjem i dag, kastet jeg i meg noe mat før jeg dro videre. Jeg dro først på vinterbro senteret for å kaste gamle hvitevarer, før jeg tok turen til pappa. Jeg hadde lovt å komme innom i løpet av denne uka, men bare utsatt det og utsatt det. Etter det bestemte jeg meg for å ta meg en tur på trening. Det endte i dette bildet...

Jeg føler meg som verdens største amatør når jeg er på trening, så nå har jeg rett og slett spurt søsteren min om hun vil hjelpe meg å finne treningsgleden igjen. Hun er mye flinkere på trening enn det jeg er. Det ble en liten treningsøkt og det er bedre enn ingen ting. Nå har jeg spist middag, og leiligheten er ryddet og vasket. Det er min type lørdag. Jeg vuderer rett og slett å slutte å innta alkohol... Blir jo bare fyllesjuk, sløser penger og ja. Jeg har det jo gøy en periode, men kanskje jeg må lære meg å bli mer utadvendt, og tørre å være meg selv uten alkohol også.

God lørdag ♥

Snart helg


I går gikk bloggingen rett og slett i glemme boken. Dagen startet med tidligvakt på jobb, som startet kvart over sju. Etter jobb dro jeg for å hente en pakke, og var hjemme rundt tre. Da spilte jeg inn en video, hvem vil ha unboxing? Når jeg var ferdig, var det bare å hive i seg noe mat før Malene kom for å hente meg. Vi dro for å sette på vippeextensions, og var ikke hjemme før kvart på ti. Da var jeg så sliten, at jeg rett og slett bare måtte gå å legge meg.

I dag har jeg også vært på jobb, når jeg kom hjem så var jeg igjen super sliten. Så jeg gikk å la meg i senga for å se litt på One Tree Hill. Nå har jeg akkurat spist middag, og snart gå turen til trening. I morgen blir det nok blogginnlegg litt sent igjen. Mamma har bursdag, så vi skal til Oslo og feire. Hun vet ingen ting, så det kommer til å bli kjempe spennende å se.

Ha en fin dag ♥

Winter wonderland


Akkurat nå sitter jeg ved kjøkkenet bordet og haster i meg bak. Det er tidens snø storm ute, alle biler, busser osv sitter fast overalt. Det er helt krise å få måkt, fordi det er så mye snø. Jeg har frisør time om en time, så må bare hive i meg noe mat og prøve å få ut bilen igjen. Både min og mamma sin bil er nå måkt inne og sitter fast! Dette kan bli gøy, for håpe jeg rekker det så jeg kan få litt orden i håret mitt.

På søndag var jeg og mamma en tur ute i skogen. Vi var litt spente på hvordan det skulle gå, det var litt mye snø men det gikk veldig fint. På dette bildet ser det ut som det har kommet sinnsykt mye snø, men skal skuffe dere å si at treet står nede i vannet.

Av dette bildet begynner jeg å tenke på Alice in Wonderland, eller Narnia. Ingen vet hva som gjemmer seg på den andre siden av "tunnelen". Kanskje bare jeg som synes det ser ut som en tunnel mellom trærne.

På enden av skogen måtte vi et koselig syn av hester og sauer.

Har dere mye snø der dere bor?

Skole uka er over


God fredag!

Nå befinner jeg meg tilbake hos pappa. Det var deilig å komme hjem, mer One Tree Hill maraton. Skole uka har vært ganske tung for å være helt ærlig. Jeg har vært forkjøla og hatt feber hele uka, så har hatt litt problemer med å ha energi til alt. Derfor er det ekstra deilig å komme hjem å slappe av. I morgen er det klart for frisør time, og bursdag på kvelden. Det blir kanskje ikke så mye avslapping likevel. Denne skole uka har bestått av mye forsøk og førstehjelp. Veldig spennende og lærerikt.

Hvordan har deres uke vært?

Back in the cold


God tirsdag! Gårsdagen var litt av en dag. Natt til mandag ble det ikke mye søvn, jeg ble sittende oppe å se på One Tree Hill. Bare en episode til, okei en til da. Det skjer hver gang. Jeg visste trossalt at det ble en uke til neste gang jeg fikk se på det, så da måtte jeg jo benytte sjansen når jeg kunne. På jobb ble det mye kaos og drama, og det gjorde ikke akkurat susen for den trøtte sjelen jeg var i går. Etter jobb dro jeg hjem for å spise middag sammen med pappa og søster, før jeg satt turen til Hamar. Turen opp var ganske jævlig, det var så mørkt og tøkete, at det var såvidt man så veien foran seg. Jeg kom meg heldigvis like hel fram. Når jeg kom fram var det et problem med å holde seg våken, vi tok derfor oss en tur i butikken, lagde smoothie og jeg lagde meg mat til å ha med på skolen i dag.

Dagen i dag har vært forferdelig lang. Hadde rimlig problemer med å stå opp i dag også gitt, det var veldig kaldt og skulle gjerne ønske jeg kunne sove mye lenger. Jeg er virkelig ikke noe skole menneske, så det å sitte å høre på forelsning hele dagen sliter jeg med. Prøver å holde meg våken og få med meg mest mulig, men det har veldig lett for at man begynner å tenke på alt mulig annet. Senere i dag var jeg en liten tur på senteret, ellers bare ligget og slappet av. Det blir tidlig opp i morgen, så tenker at det blir tidlig i seng i dag. Lover mer spennende innlegg framover.

Hvordan var deres start på uka?

Tilbake til skolebenken


God søndag fine dere ♥

Nå er jobb livet og juleferien over. Jeg skal ikke si jeg har hatt så mye til julefølelse eller juleferie, men den er uansett nå over. I morgen reiser jeg tilbake til Hamar for å være på skolen. Fremover nå blir det utrolig mye å gjøre, mye skole oppgaver og praksis. Jeg gruer meg litt til å dra tilbake på skolen, sitte i åtte timer i et klasserom og ikke orke noe resten av dagen. Får prøve å gjøre det beste ut av det.

I dag har jeg vært en tur hos bestemor. Vi spiste litt godteri, ryddet ned litt julepynt og bare koste oss. På vei hjem dro vi innom tante for å levere noen ting der, og før vi visste ordet av det var dagen nesten omme. Dro innom mamma for å hente noen flere julegaver, før jeg tok turen hjem til pappa. Nå har vi akkurat spist middag, og jeg er akkurat ferdig med å pakke. Jeg skal en tur på jobb først, før jeg drar på kvelden i morgen.

Hvordan er deres søndag? ♥

Spontan turer


Er det noe jeg er sinnsykt glad i, så er det spontane turer. Jeg og Solveig er utrolig flinke på det, spontantur til Oslo, spontantur til Sjusjøen, spontantur til Tjøme eller Valdres! Der har du oss. I går brå bestemte vi oss for å dra til Storo fordi jeg skulle bytte noen klær, som de hadde flere igjen der men ikke her vi bor. Typisk nok så hadde de bare jakka inne, og ikke buksa. Jeg fikk nemlig et sett. Etter jobb i dag dro jeg derfor med meg en kollega, og fikk byttet buksa også. Nå er alt på plass så da kan jeg endelig slappe av, og ikke stresse med at bytte tiden går ut. Jeg kan også holde meg unna shopping for en stund, hvis jeg klarer. Jeg har veldig sjeldent shoppe dilla, men nå de siste to månedene har det vært helt sinnsykt. Klarer jo ikke holde meg unna å kjøpe noe.


Fototur tidligere i Desember.

Akkurat nå sitter jeg på plass ved pulten min, alt for å ikke legge seg i senga og sovne. Eller rettere sagt gjøre så jeg ikke får sove senere i dag. Jeg sliter utrolig mye med å sove om dagen, så om noen har noen sove tips jeg kan prøve så er det bare å si i fra. Jeg tar i mot alt med et stort JA. I morgen tenkte jeg å lage et innkjøpsinnlegg for dere, fra de siste dagene.

Ha en fin dag ♥

Rolig fredagskveld


Jeg har jo helt glemt å stikke innom til dere, det var noe som skjedde som ikke helt gikk etter planen for å si det sånn. Alt er bra nå. På fredag bestemte jeg meg for å være litt kreativ. Jeg satt meg ned med tegneblokka og fargeblyantene å begynte å tegne. Jeg er absolutt ikke flink til å tegne, det er bare noe med det å høre på musikk og gjøre noe med fingrene jeg liker veldig godt. Midt i det hele satt jeg også å så litt på film. Jeg så på no strings attached, jeg har sett den en gang før og synes det var en veldig bra film. Tenkte jeg skulle komme med noen film anbefallinger senere, om det er ønskelig.

Jeg hadde også kjøpt meg litt maling og glitter. Det endte i et lite DIY prosjekt. Jeg er ikke her i Hamar så alt for ofte, så jeg orker ikke bruke så mye penger på ting jeg skal ha her. Jeg bestemte meg derfor for å heller lage noe. Jeg endte opp med å lage beholder til sminke koster og andre små sminke ting. Den kan selvfølgelig også brukes til blyanter og andre ting også, men jeg valgte å gjøre den om til sminkebeholder. Jeg tok rett og slett bare å vasket et glass fra en saus tror jeg, og en hermetikk boks. Så pirket jeg av papiret som var rundt og lot det tørke. Så tok jeg å malte den og kastet på masse glitter. Den drysser veldig nå, og ser egentlig ut som julepynt..

Ellers på dagen var jeg på skolen en tur for å være moralsk støtte for en venninne som hadde eksamen. Senere gikk vi en tur bort på senteret, før vi innså at det var black friday. Vi gikk derfor innom butikken, og heller dro til meg for å se på serie og spise sjokolade med jordbær. Jeg dro tilbake på senteret en tur senere når det var litt mindre folk, men kjøpte ikke noe spesielt.

Hvordan var deres fredag?

 

PÅ VILLE VEIER


God torsdag alle sammen! I går var jeg på senteret omtrent hele dagen, det skal nå sies at jeg sov halve dagen og tilbringte resten av dagen på senteret. Jeg trodde jeg kjøpte mye julegaver, men kom ikke hjem med så mange julegaver jeg først trodde. Sånn kan det gå, kjøpte heldigvis litt fornuftige ting til å ha her hjemme da. På kvelden i går hadde jeg en koselig middag, sammen med en kompis. Vi bare satt og pratet, og glemte helt å bestille maten eller spise den. Var ikke hjemme før nærmere elleve i går. I hamar i går var det også tidens snøstorm, det snødde så forferdelig mye at man ble anbefalt å la bilen stå. Det var ikke vits omtrent å måke heller, det la seg bare like mye bak deg når du var ferdig.

I dag tok jeg turen ut på ville veier. Jeg dro til Elverum for å møte en venninne. Vi satt først og pratet hos henne, mest om skole da hun har eksamen i morgen og jeg har hatt min. Senere bestemte vi oss for å dra å se på julegaver til kjærestene våres. Kom dessverre tomhendt hjem fra det som var planen. Skal ikke være lett disse julegavene. Det ble likevel en koselig kveld, og jeg fikk sett mye av Elverum i dag. Når jeg skulle hjem var jeg ikke helt sikker på veien, så jeg bestemte meg for å sette på gpsen. Det skulle jeg aldri gjort, turen hjem tok en halv time mer enn den skulle. I tillegg endte jeg opp midt i skogen, skal aldri stole på google maps igjen ihvertfall. Skulle stolt på eget innstinkt istedenfor.

Jeg kom meg hjem til slutt. Etter en times tur, istedenfor en halv time. Løp rett hjem på do og var i tillegg skrubbsulten. Det tok derfor ikke lang tid før jeg begynte å lage mat, det endte med en finger som blødde som bare søren. Jeg klarte selvfølgelig å skjære meg på en hermetikk boks. Det ble mat til slutt, så nå spiser jeg mat og ser på The Carrie Diaries for fjerde gang.

Dagens middag ble pasta, marinert laks og hollandaise saus.

Hvordan har dagen deres vært?

EKSAMEN ER OVERSTÅTT


Hei alle sammen! Eksamen er endelig over, og det er på tide å komme seg tilbake til en noen lunde normal hverdag. I dag hadde jeg min første høgskole eksamen, det var rett og slett helt jævlig. Eksamen er virkelig ikke min ting, jeg blir så sinnsykt stressa og kaos i hodet. Men jeg bestod!! Ikke nok med det, så er jeg i tillegg syk, og selvfølgelig er det verst om natta. De siste nettene har jeg sovet sånn rundt fem timer, litt pågrunn av stress og litt pågrunn av feber kramper tror jeg. Nå er det en uke til jeg har skole igjen, så gleder meg til å sove ut litt mer i morgen. Jeg er veldig dårlig på å være i Hamar, med tanke på at jeg har så lite skole her. Nå har jeg trossalt en hybel her, så denne uka har jeg bestemt meg for å bli her denne uka. Jeg har fått meg to gode venner i området, som jeg tenker å prøve å tilbringe litt tid sammen med. I morgen blir det derfor lunsj med en kompis, og kanskje litt titting etter julegaver.

Hvordan har dere det om dagen? Har dere også eksamen?

En liten pause fra pensum bøkene!


God lørdag fininger ♥

Nå er praksisen over, og det er tre dager til eksamen. Jeg kjente at jeg følte for et blogginnlegg, selvom jeg burde dytte hodet ned i pensumbøkene. I går satt jeg i sju timer, med noen pauser innimellom selvfølgelig. I dag har det dessverre ikke blitt så mye pensum lesing. Jeg har vært på håndballcup for laget jeg er trener for, cupen gikk veldig bra. Nå sitter jeg her i sofaen, og klarer bare ikke holde meg unna skal vi danse. Det er trossalt finale. Når skal vi danse er ferdig, må jeg nok dessverre dytte hodet tilbake ned i pensum bøkene. Forhåpentligvis består jeg, og jeg snart kan ta en pause og puste ut.

 

Update på livet


Hei fra verdens dårligste blogger, som jeg aldri kan si nok. Det er forferdelig mye som skjer om dagen, hele huden min bryter sammen av stress. Det blir lite søvn og mye kaos. Derfor er det vanskelig å skulle blogge også. Selvtilliten er også på bånn, med tanke på at huden ikke ser ut. Så det frister ikke akkurat å stille seg foran kameraet. Samtidig når du endelig klarer å lage et personlig og krevende innlegg, så har du færre lesere enn noen gang. Det gjør noe med motivasjonen.

Jeg er nå ute i praksis i barnehage, like ved der mamma bor. Nå om dagen bor jeg derfor hos mamma. Vi har masse vi skal gjøre under praksis, oppgaver som skal leveres, og eksamen som kommer fem dager etter praksisen er ferdig. Jeg har derfor mye å lese og mye å gjøre. Jeg stresser og får ikke sove om natta, noe som påvirker store deler av dagen. Jeg blir liggende i senga og synes synd på meg selv rett og slett. Eller ligger i senga og orker ikke gjøre annet enn å prøve å sove. Sove er det jo ikke snakk om at jeg skal gjøre. Jeg får nå sove om natta, men sover veldig halvveis og sover alt for lite.

Samtidig er pappa inn og ut av sykehus om dagen, ingen ting alvorlig. Men det betyr at jeg må innom der i ny og ned, for å mate dyr og sørge for at alt er i orden der. Det er også litt annet familie problemer som også foregår om dagen. Bursdager som skjer og feires, hjelpe familie og det ene og det andre. Trening er det også i ny og ned når man er våken nok for det. Det er mye som foregår om dagen, både fysisk og psykisk. Jeg prøver å komme med forslag til noen innlegg å dele med dere, så bare hold ut med meg. Jeg elsker dette!

Hvordan går det med dere?

God fredag


God fredag mine fine ♥ Den bloggingen min går opp og ned som den alltid pleier å gjøre kjenner jeg. Denne uka har det vært litt trening, en del skole arbeid. Vært sinnsykt effektiv og flink med skole arbeid denne uka. Rett og slett stolt av meg selv denne uka. På torsdag dro jeg til pappa for å hjelpe han å male litt, det endte med en liten tur og en koselig lunsj. Når jeg var ferdig hos pappa, tok jeg turen til bestemor der jeg møtte mamma. Der kom også søsteren etter en stund og vi koste oss med boller og brus. Når vi dro hjem var jeg så sinnsykt sliten etter en lang dag, så det ble en pizza til middag og serie resten av kvelden.

Dagen i dag startet litt senere enn planlagt. Måtte til slutt stå opp fordi jeg måtte så sinnsykt tisse og begynte å bli veldig sulten. Da ble det rester av spinat suppe til frokost (oppskrift kommer i slutten av helgen). Senere bestemte jeg meg for at det var påtide å vaske klær og rydde litt. Det var utrolig deilig å få gjort, skjønner ikke hvorfor jeg ikke gjorde det litt tidligere. Senere dro jeg i butikken for å kjøpe inn litt digg til fredagen, før jeg satt meg ned for å få unnagjort litt skolearbeid. Nå har jeg akkurat spist en god middag, og sitter i god stolen og ser på the voice. Det fleste ungdommer er vel ute på fest, føler meg så gammel noen ganger.

Hurra for fredag!

Hva gjør dere denne fredagskvelden?

Skoleprosjekt - blitt et lite barnehagebarn igjen


I dag skulle vi levere inn en ny skole oppgave. Denne oppgaven handlet om kunst, kultur og kreativitet. Oppgaven het " Å lade et uterom". Vi skulle rett og slett gå på oppdagelsesferd i området vårt. Vi skulle finne en plass i skogen, som vi skulle gjøre om til et lekerom. Jeg gikk meg en tur i skogen, lekte med blader i vannkanten. Jeg endte også med på å leke meg med pinner, steiner, kongler og blader rett ved vannet.

Det endte opp med å bli en bondegård der kviser var gjerdet, kongler og steiner var dyr og blader var mat. Det var overraskende morsomt og jeg følte nesten jeg var et barnehagebarn som var ute og lekte. Det er godt jeg liker det, når det er det jeg har planer om å jobbe med fremover.

Jeg skal ærlig si at det er litt vanskelig å blogge om dagen. Jeg er hjemme på besøk hos familien, jeg har tatt med meg kamera huset.. Men resten har jeg selvfølgelig klart å glemme igjen hjemme i Hamar (batteri, minnekort osv). Kommer ikke så langt med bare et kamerahus dessverre, så vi får bare prøve å gjøre det beste ut av det.

 

Ikea tur


Her om dagen bestemte vi (jeg og de to jeg bor med) og ta oss en tur på ikea. Vi fant ut at leiligheten våres trengte litt mer personlig preg og bli litt mer hjemme koselig. Vi gikk rundt og ble veldig inspirert av sofaer og kjøkkenn, og generelt det meste som var å finne. Jeg merker veldig godt at jeg får så lyst på min helt egne leilighet som jeg kan innrede å gjøre som jeg har lyst til med. Vi får nok vente til etter studier med den slags. Vi kjøpte litt planter, bilderammer, et bilde og litt lys. Vi satt det opp når vi kom hjem, og innså at det skulle ikke så mye til for å gjøre det litt mer hjemme koselig. Jeg kan ta å vise dere litt bedre senere. Vi har bestilt bilder, så vi må vente på at de komme, når det er på plass skal jeg vise dere litt bedre hvordan vi har det. I dag reiser jeg hjem til Follo igjen, skal på cup i morgen og har fri et par uker nå før jeg skal på skolen igjen. Tenkte også å fortelle dere litt mer om skolen i løpet av helgen hvis dere er interessert i det.

Hvordan synes dere ikea er? Helt jævlig eller ganske greit?

 

God mandag


Hei vakre mennesker!

Jeg vet egentlig ikke om det fortsatt er noen som går innom bloggen min, da jeg er forferdelig dårlig til å blogge. Siden sist har jeg vært hjemme i Oslo på besøk hjemme. Jeg går samlingsbasert, som vil si at vi har en uke med forelesninger og ca tre uker med nettoppgaver som vi kan gjøre hvor vi vil. Derfor bestemte jeg meg for å tilbringe litt tid med venner, familie og kjæreste. Det har egentlig ikke skjedd stort hjemme heller. Jeg har vært på fotball cup og hatt mye fotball treninger. Jeg var i konfirmasjon til min kjære kusine i går ellers har det ikke skjedd store ting. Nå skal jeg prøve å være tilbake så godt jeg kan, skal ihvertfall ikke gå tre uker til neste ordentlige innlegg.

Når jeg prøvde å laste opp bilde innså jeg hvorfor det har vært så lite motiverende å blogge. Nettet her jeg bor er så elendig dårlig, at det omtrent tok ti minutter bare å laste opp et bilde. Vi får bare prøve å gjøre det beste ut av det. Jeg har også blitt mye dårligere til å oppdatere sosiale medier og ta bilder som jeg var så sinnsykt glad i før. Det er på tide å starte opp igjen!

Hva gjør dere om dagen?

Sondre Justad


God lørdag! I dag er rett og slett planen å ta livet med ro. Det blir bowling i kveld, ellers går dagen til å slappe fullstendig av. Så la oss heller snakke om fredagen. Fredag morgen våknet jeg med tidens smerter i ryggen, nedover rumpa og øverst i låra. Planen var egentlig å gå seg en tur, eller en eller form for aktivitet. Det måtte jeg rett og slett bare glemme. Dagen ble derfor for det meste tilbragt i senga med Youtube og serie. Når kvelden kom var det litt bedre, så da var det klart for Sondre Justad konsert. Jeg har aldri hørt veldig mye på han, hørt en sang her og der. Tenkte likevel hvorfor ikke dra, hva har jeg å tape på det. Det ble en veldig fin konsert med god stemning. Etter konserten dro vi hjem for å spise middag, før vi dro videre på vors. Jeg har nå funnet ut at jeg trives veldig godt med gutter, litt mer vant til det blitt. Vi spilte kort, lo og koste oss masse (ihvertfall jeg). Videre dro vi til utestedet for å delta på beerpong konkurranse, vi kom oss til fianlen.. Men jeg dro rett og slett før konkurransen var over. Rygg smertene kom tilbake og roomie har begynt å bli syk og var ikke i form hun heller. Da var det bare å komme seg hjem å slappe av.

I går valgte jeg å gå litt ut av komforsona med litt mer sminke enn vanlig, caps og chocker. Endte opp med å like det veldig godt, men var deilig å få av seg når man kom hjem også :-)

Hva skjedde på deres fredag?

 

Turist i egen by


Jeg flyttet til Hamar på søndag. Skolen for meg starter ikke før mandag 21.august. Likevel dro jeg oppover for å få med meg fadderuka. Det vil si at for meg er det ingen ting som skjer før senere på kvelden. I går bestemte jeg meg derfor for å gå en tur rundt i byen. Jeg dro først innom skolen for å melde meg og hun ene jeg bor med på arrangement som skjer på lørdag. Videre gikk jeg ned til gågata. Gikk en runde bortover til jeg kom til en fontene og kulturhuset. Fant ut at jeg var like ved vannet. Gikk innom det populære stupetårnet folk snakker om her. Helt ærlig synes jeg ikke det var så mye å skryte av. Jeg bestemte meg for å gå videre rundt vannet, å rett og slett se hvor jeg endte opp. Elsker å bare gå uten å vite egentlig hvor du er, bare du vet hvilken retning du må gå for å komme deg hjem. Vi skulle egentlig både på kino og studentkveld på utestedet i går. De to jeg bor med hadde hatt en lang og tøff dag på skolen, at vi fant ut at det var like greit å ta en rolig kveld hjemme. I dag er det klar for 150års bursdagsfeiring med Sondre Justad, så da håper jeg på bra stemning i dag.

Hva gjorde dere i går?

Et nytt liv har startet


Hei! Det nærmer seg vel fire månender siden sist jeg var her. Tiden har gått så alt for fort, og det har skjedd uendelig masse. Jeg har jo startet opp og avsluttet denne bloggen alt for mange ganger. Jeg har alltid gått tom for ting å skrive om. En av de siste innleggene jeg skrev, maset jeg om at jeg hadde lyst til å flytte ut. Vet dere hva, jeg har faktisk gjort det! Jeg har nå flyttet ut, men jeg har flyttet ut for å gå på skole. Jeg har nå flyttet til Hamar, for å gå barnehagelærerutdanning og det er utrolig deilig. Jeg har bare bodd her et par dager, men jeg føler meg likevel hjemme allerede. Jeg tenkte at når jeg nå har flyttet ut og startet et nytt liv har jeg kanskje også endelig noe jeg kan skrive til dere om! Jeg kommer nok ikke til å blogge hver dag med det første, nå om dagen skjer det ganske mye på engang! Så jeg kommer nok til å starte rolig med å bare blogge når det passer seg!

Hvordan går det med dere?

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018


HHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com