- Uken som gikk... -


Ukens høydepunkt: Var å begynne bedringen, og forhåpentligvis fortsette å være der. Var i en veldig koselig konfirmasjon ellers skjedde det ikke så mye denne uka.

Ukens nedtur: Er ikke så vanskelig å finne ut hva som var ukens nedtur egentlig, rett og slett det at infeksjonen min skulle komme tilbake. Eller få nytt utslag da ikke alle bakteriene var borte etter forrige kur. 

Ukens serie: Jeg ser fortsatt på The fosters, men har rett og slett ikke så mye ro i sjela til å se på serier lenger. Starter å se både youtube videoer, og serier men slår de av igjen etter et par minutter. 

Ukens innkjøp: Denne uka har jeg kjøpt en begunder rød cardigan, ellers har pengene gått til medisiner og lege regninger. 

Ukens sang: Soul Phazed - Jessica Hart. Dancing in flames - Chinook. Chemical Kids - Major Myjah. Safe and Sound - Alfred Hall. 

Ukens cravings: Det eneste jeg har cravet på denne uken, som ikke er en normal craving er: Søvn. Denne uken har jeg sovet så utrolig mye. Den ene dagen var jeg så dårlig at jeg sov i 13 timer. Jeg har fint kunnet lagt meg klokken åtte om kvelden. Det var da energien min gikk slutt. Det er ingen ting jeg har gjort mer enn å sove denne uken. 

Ukens utfordring: Jeg merker disse ukene mine siden slutten av juli begynner å bli rimlig kjedelige. Det er kanskje ikke så rart når man er syk. Men igjen så blir det å få i seg nok mat og drikke, og ha nok energi til å gjøre noe i løpet av en dag.

Ukens bilde:Hvordan har deres uke vært?

 

Ukens som gikk


Ukens høydepunkt: Har rett og slett vært at jeg begynner å bli frisk. Endelig har jeg energi igjen til å forlate senga, og få noe ut av dagen. Det har jeg spesielt merket nå i helgen, så helgen har nok vært høydepunktet. Da jeg både har fått sett fotball kamp med Solveig, endelig fått ryddet rommet, gått på tur og besøkt søsteren min.

Ukens nedtur: Ukens nedtur har definitvit vært den første delen av uka. Dro på planleggingsdag på jobb, hvor jeg såvidt klarte å sitte med hodet oppreist. På onsdagen var jeg så dårlig, at jeg endte opp med å dra på legevakta. Måtte starte rett på antibiotika mens jeg var der, så det sier litt. Har dratt meg selv på jobb, og ligget i senga resten av dagen. 

Ukens serie: Nå i det siste har jeg begynt å se på The Fosters, nevnte vel det forrige uke eller er det to uker siden? Den handler om en familie som tar inn fosterbarn, og deres hverdag og utfordringer. Anbefales. 

Ukens innkjøp: Med tanke på at jeg har ligget rett ut i senga utenom jobb, har jeg ikke kjøpt en eneste ting denne uka. Ihvertfall ikke som jeg kan komme på.

Ukens sang: ♪ Sweet Afterglow (feat. Myah) av Alex Grams 
 ♪ Revial av Selena Gomez

♪ By my side av Leroy Sanches
♪ Cold Water (feat Justin Bieber & Mø) av Major Lazer
♪ Sing me to sleep av Alan Walker
♪ Outta my hands av Selena Gomez

Ukens cravings: Når jeg var liten drakk jeg alltid eplejuice når jeg var syk, denne uken som jeg har vært syk har det vært ukens cravings. 

Ukens utfordring: Ukens utfordring har uten tvil vært å ha energi til å gjøre noe, prøve å bli frisk, og utnytte periodene hvor jeg faktisk har hatt energi.


Hvordan har deres uke vært?

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: At jobben i barnehagen bare går bedre og bedre. Endelig har jeg en jobb som jeg virkelig gleder meg til å gå til. I motsetning til å måtte dra seg avgårde, til noe man virkelig ikke har lyst til. I tillegg har jeg endelig fått meg pult på rommet, som jeg har hatt lyst til så lenge. I tillegg vant gjengen min Norway cup, noe som virkelig er så utrolig godt for gjengen. De fortjener det virkelig.

Ukens nedtur: Ukens nedtur har helt klart vært at jeg har vært syk hele uken, har stoppet meg for å gjøre så mye som jeg hadde lyst til. Hele helgen har jeg jo ligget rett ut i senga, og ikke orket noen ting. 

Ukens serie: Denne uken har jeg begynt å se på The Fosters, noe som virkelig var så mye bedre enn hva jeg trodde. Har blitt mer og mer avhengig av den denne uka. Spesielt nå i helgen som jeg ikke har hatt energi til å gjøre noe annet. 

Ukens innkjøp: Denne uken tror jeg ikke at jeg har kjøpt noe stort, annet enn Mac Fix + og ny pult.

Ukens sang: Denne uken har jeg ingen spesiell sang jeg har hørt mer enn andre på. Annet enn de jeg har nevnt de tidligere uken. Jeg har hørt på Los Angeles xx spillelisten til Kristine Ullebø. 

Ukens cravings: Denne uken har jeg virkelig gravet på alt mulig dritt. Altså godteri, kake, vafler og sjokolade. Ikke en god ting, men sånn går det når man er syk. 

Ukens utfordring: Må nok ha vært og holde seg frisk, og ikke bli mer syk. Likevel ikke bare sitte på rumpa og ikke gjøre noe. Blir som oftest mer dårlig av å ikke gjøre noe, enn å gjøre noe.

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Kristiansand var amazing, fikk se igjen Julie igjen, tilbringte koselig tid med beste kompisen. Mye bra som skjedde forrige uke.

Ukens nedtur: I slutten av uka reiste både beste kompisen min og bestevenninna mi bort, de kommer heldigivis tilbake snart. 

Ukens serie: Jeg startet å se Castle igjen, ser den siste sesongen. Gruer meg til det er over. 

Ukens innkjøp: Har både shoppet i Oslo og Kristiansand, så vuderte å lage et innkjøpsinnlegg for den siste mnd om det er interessant.

Ukens sang: You and me - Skrux

Ukens cravings: Fanta Lemon 

Ukens utfordring: Å ha nok energi og rekke å gjøre alt jeg har lyst til. Har fått gjort og vært med på mye, samtidig som jeg skulle ønske det hadde vært enda mer.


Kommer video på bildet litt senere!

Hvordan har deres uke vært?

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Ukens høydepunkt har faktisk vært utrolig mye. Hele uken har vært upåklagelig. Hytteturer gjorde virkelig susen.

Ukens nedtur: Hvis vi teller med de siste dagene, så var nok ukens nedtur hva som skjedde med bestemor på mandagen. Heldigvis endte alt godt, og hun har heldigvis fått komme hjem igjen.

Ukens serie: Denne uken har jeg ikke sett på en eneste episode av en serie, sett litt på tv de siste dagene. Ellers har det ikke vært noe serie. 

Ukens innkjøp: Ukens innkjøp har bare vært mat, kortspill, og fikk endelig kjøpt sekken jeg fikk av mamma i bursdagsgave. Som aldri kom inn på lager før nå!

Ukens sang: Happy Birthday - Kygo 

Ukens cravings: Merker denne uka har vært kjedelig, for jeg kommer ikke på noen stor cravings denne uken.

Ukens utfordring: Å få tid til alt man har lyst til å gjøre, og huske å slappe av nok!Hvordan har deres uke vært?

Ukens som gikk


Ukens høydepunkt: Var nok bursdagen min, da jeg var først ute og spiste lunsj med Thea. Før jeg dro til mamma for å spise middag med mamma og tante.

Ukens nedtur: Denne ukens nedtur må ha vært all den unødvenige kranglingen og diskusjonene denne uken. Det er visst ikke bare bare å være på russe gruppe..

Ukens serie: Denne uken har jeg faktisk ikke sett på en eneste episode av en serie tror jeg, har sett en episode av skam. Ellers har jeg sett på Paradise og Bloggerne før jeg legger meg. Ukens innkjøp: Denne uken har jeg nok ikke kjøpt noe annet enn mat, såvidt jeg husker. Det er det eneste jeg har brukt penger på!

Ukens sang: Sex - Cheat Codes, Kris Kross.. Med mindre fuglesangen til fuglen min teller, haha! 

Ukens cravings: Denne uken har jeg vært så trøtt og sliten, at jeg tror jeg har drukket redbull hver dag eller annen hver dag. 

Ukens utfordring: Denne ukens utfordring må ha vært å finne ut hva man skal lage til mat, og holde seg på den mindre usunne siden. 

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Ukens høydepunkt må nok ha vært at vi hadde skole ferie, jeg gjorde ikke stort. Jobbet sånn annenhver dag, men det var fortsatt deilig å slippe skolen. Har faktisk hatt det mye bedre med meg selv, nå som jeg ikke har hatt skole.

Ukens nedtur: Jeg hadde ingen spesiell nedtur forrige uke, men jeg skulle egentlig ønske at jeg hadde dratt på en slags påskeferie. Så veldig fristende ut å dra på skitur, fjelltur eller et eller annet. De fleste som dro, dro mer på fylle tur. Ikke noe for meg. En annen nedtur jeg akkurat kom på, var at sidespeilet på bilen min falt av. I tillegg var alle bilverksteder stengt, så jeg fikk ikke fikset det heller. Det er heldigvis blitt fikset nå! 

Ukens serie: Skam! Hadde skam maraton her om dagen fordi jeg kjedet meg. Enda mer glede var det da jeg leste på se og hør, at det kommer en ny sesong! 

Ukens innkjøp: 

Addidas jakke fra Urban! Er egentlig bursdagsgave fra pappa, men fikk lov til å kjøpe gave selv!

Ukens sang: Bonkers - Sofiah 

Ukens cravings: Denne uken har jeg ikke hatt noe spesiell cravings, ikke på godteri engang! Har spist litt av det som har vært tilgjengelig, men ikke sånn sinnsykt. Ellers så craver jeg alltid på mat, bakt potet og pommes frites har stått i hodet mest. 

Ukens utfordring: Dette er en utfordring jeg har et par ganger, men denne uken har det vært et enda større problem. Nemlig å støvsuge med fugl i hus. Jeg støvsugde, ble ferdig og snudde meg. Tror dere det ikke var like ille. Gadd ikke gjøre noe med det, støvsugde noen dager etterpå, det samme skjedde...Hvordan har deres uke vært?

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Høydepunktet denne uken må ha vært den koselige kvelden jeg hadde sammen med mamma. Jeg har ikke vært med henne på en god stund, annet enn en liten shoppingtur. Så det var koselig å endelig gjøre noen sammen igjen.

Ukens nedtur: Ukens nedtur hmm, den var vanskelig denne uka. 

Ukens serie: Denne uken har jeg faktisk ikke sett noe spesielt på serie. Ihvertfall ikke som jeg kan komme på. Jeg så en episode av skam, og 5 episoder av Greys Anatomy i løoet av helgen. De kommer alltid til å være en stor favoritt. 

Ukens innkjøp: Denne uken kjøpte jeg to dr.denim bukser. En i svart Lexy og en i svart Plenty. I tillegg kjøpte jeg en ansiktsmaske fra merket Formula 10.0.6. Skal egentlig ikke si meg storfornøyd med den masken. Har nå bare testet den engang, så skal bli spennende å fortsette å teste den.

Ukens sang: Hello Friday - Flo Rido, Jason Derulo & Hymn for the weekend - Coldplay 

Ukens cravings: Cravings hmm, har cravet på smågodt store deler av uken. Dessverre har jeg også spist utrolig mye godteri denne uken. 

Ukens utfordring: Utfordringene mine er som oftest å holde seg positiv og tro på seg selv.

Ukens opptur: Denne går nok litt inn i den første, men samtidig som jeg skrev dette innlegget slo det meg. Jeg har ikke felt en eneste tåre denne uken! Det fortjener virkelig en applaus. Pleier alltid å knekke sammen i løpet av uka, not this time.

Hvordan har deres uke vært?

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Kan ha vært at jeg fikk en karakter bedre enn hva jeg trodde på en innlevering.

Ukens nedtur: At jeg fikk en dårligere karakter enn hva jeg håpet på særemne.. 

Ukens serie: Denne uken har jeg sett på LOVE. Det var en litt spesiell serie, men var likevel litt morsom Vet rett og slett ikke hva jeg skal si om den engang. Også kom en ny episode av Skam denne uken, så det har jeg også sett på. 

Ukens innkjøp: Denne uken kjøpte jeg meg et skjørt på Cubus.

Ukens sang: I kinda like it - Julie Bergan 

Ukens cravings: Godteriiiii, mine cravings hver eneste uke er mat eller godteri. No joke 

Ukens utfordring: Holde seg våken og oppplagt. Det er sånn 2 uker siden, jeg føler at jeg virkelig har sovet ut ordentlig. Er alltid noe som skjer tidlig dagen etter, eller noe på kvelden som gjør at jeg ikke får sove så mye som jeg trenger. 

Planlagt fototur....


= mislykketHva kan jeg bli bedre på?

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Denne uken har vært et stort høydepunkt i seg selv. Gjorde noe morsomt hele dagen, alle dagene! Var trossalt 5 dager i syden, og to netter på cup. Begge deler var utrolig morsomt, og jeg storkoste meg!

Ukens nedtur: Denne uken har jeg ikke noen spesiell nedtur som jeg kan komme på. 

Ukens serie: Denne uken har jeg ikke sett stort på serie, så kun et par episoder av carrie diaries. Nå er den slutt :( 

Ukens innkjøp: Denne uken shoppet jeg litt i Spania. Kjøpte egentlig bare masse småtteri, men kan lage et innlegg på det!

Ukens sang: Denne uken var virkelig kjedelig, for jeg har såvidt hørt på musikk denne uka heller. Fikk en ny favoritt her om dagen, nemlig Julie Bergan sin nye sang I Kinda Like It

Ukens cravings: I syden får vi alltid cravings på den grønne pringlesen! 

Ukens utfordring: Å prøve å bli brun, i det kalde syden været!Hvordan har deres uke vært?

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt/Ukens nedtur: Denne uka går ukens nedtur og høydepunkt litt inn i hverande. For ukens nedtur var uten tvil det at politiet kjørte inn i meg. Samtidig var det ukens høydepunkt fordi jeg slapp bota på 4200kr! 

Ukens serie:  Etter at jeg denne uka mistet viaplay, og søstra mi sluttet å betale netflix så har jeg ikke hatt så mye å se på.. I tillegg til at alle seriene jeg så på tv, også ble borte. Så har jeg ikke sett mye på serier, men Carina mente jeg måtte se på Skam. Så det blir faktisk ukens serie, fordi den var overraskende bra. Du kan se den på nrks nett-tv!

Ukens innkjøp:


Har uten tvil vært denne! Kjøpte den på vei hjem på mandag, og livet mitt ble endelig komplett. Endelig kan jeg koble mobilen til radioen, og høre på min egen musikk i bilen! Har virkelig gjort å kjøre til skolen til en drøm igjen! Fås kjøpt hos biltema til 149;-

Ukens sang: Justin Bieber - Children! Som faktisk akkurat kom på i øreproppene!

Ukens cravings: Denne uka har jeg hatt mensen, så denne uka har sjokolade uten tvil vært ukens cravings! Likevel har jeg klart å spise overraskende lite av det! 

Ukens utfordring: Denne ukens utfordring må ha vært å ha nok tid til alt jeg skulle gjøre. Da jeg har hatt 8 innleveringer, hengende på skuldrene. I tillegg til å ha jobbet en god del, og få tid til litt trening også! Kom meg igjennom uka, med et godt resultat. Så må si meg fornøyd! 


Hvordan har deres uke vært?

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Må virkelig ha vært at jeg endelig fikk se Carina igjen! Har ikke sett hun siden starten av desember. Så var veldig koselig når hun endelig kom på besøk. Hun har bodd 4 timer unna de siste to mndene!

Ukens nedtur: Denne uka har det faktisk vært at søstra mi klarte å ta med seg favoritt buksa mi til Oslo.. Hun skulle ta den med hver gang hun kom hit, men hun glemte den igjen hver gang. Det har faktisk vært helt sykt hvor mye det har påvirket uka. Hadde så mange antrekk klare som jeg skulle ta bilder av å vise dere med den buksa. Klarte til å med å få et raseriutbrudd på pappa, fordi jeg ble så irritert.. Ups.. 

Ukens serie: Vet ikke om det teller som en serie, men har begynt å følge med på Sykt Perfekt!

Ukens innkjøp: Denne uken kjøpte jeg et par sminke produkter, og solkrem til syden turen!

Ukens sang: Dust - Clmd feat. Astrid S

Ukens cravings: Vet ikke hvorfor men ukens cravings er alltid tyggis, har blitt avhengig.. Og på søndag gikk den tom..

Ukens utfordring: Ukens utfordring har vært å holde seg unna usunn mat. Noe jeg absolutt ikke har klart. Har vært så mye dritt mat denne uka, at det er helt sinnsykt! Februar skal bli bedre!!Ting som irriterer meg


- Folk som bare kan gjøre en ting om dagen: Det er ofte jeg opplever at jeg spør folk om å finne på noe, så er det sånn nei jeg skal i familie selskap kl 18. Så da kan jeg ikke gjøre noen ting annet hele dagen. Det er mulig, kun snakk om prioritering.

- Folk som sier jeg vet, når de egentlig ikke har peiling: Det er ofte jeg fortelle venner ting som skjer med familien. Da får jeg ofte i svar at ja jeg vet hvordan du har det, for min familie er sånn og sånn. Jeg skal fortelle deg at du ikke vet noen ting. Du vet ingen ting om sykdommene til familien min, og hvordan det påvirker hverdagen min.

 

- Trailer sjåførene på veien: Fyfaen, dette er noe som irriterer meg hver gang jeg kjører bil. Trailere vet at du som personbil ikke kan kjempe mot de, fordi da blir du hardt skadet. De gidder derfor ikke ta hensyn til deg, og gjør alt mulig for å irritere deg istedenfor.

 

- Bilsjåfører som gjør feil og skylder på deg: Dette er en annen ting som irriterer meg veldig mye. Det har skjedd så mange ganger at folk foran meg kjører feil i rundkjøringer, også ser de seg ikke for de bare tar en 90 graders sving og kaster seg foran deg. Så vidt jeg har lært, må du da ta deg en ekstra runde i rundkjøringa, og legge deg riktig kjære deg.

 

- Folk som gjør feil og skylder på deg: Trenger vel ikke si så mye om denne. Opplevd det flere ganger at noen gjør noe de angrer på, også er det du som får skylda for det. Bare stå opp for hva du har gjort istedenfor, eller ikke gjør det! Enkelt og greit.

 

- Dårlig radiodekning i bilen: Jeg vet ikke om det bare er bilen min, men jeg opplever veldig ofte at radiosignalene ikke fungerer. Vet at noen andre jeg kjenner sliter med det de også, men ikke like mye som meg. Jeg har prøvd alt som står i instruksjonsboka, så det kan jo ikke være noe feil med det. Midt i favorittsangen, også begynner det bare å skure istedenfor.

 

- Folk som ikke gjør noe annet enn å baksnakke en person, og blir bestevenn med de etterpå: Har et par tilfeller på det rundt meg også. Det er et par stykker som ikke gjør annet enn å baksnakke hverandre, og etterpå så blir de bestevenner. Jeg vet selv at jeg kan gjøre det selv, er ikke perfekt selv. Har en hemmelig grunn daa.. Jeg skjønner likevel ikke hvordan det er mulig.Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Var nok jentekvelden vi hadde på tirsdagen. Møtte alle igjen, og vi hadde det kjempe koselig. Håper det gjentas flere ganger.

Ukens nedtur: Må ha vært alt unødvendige dramet og misforståelser som skjedde de siste dagene! 

Ukens serie: Greys anatomy uten tvil, har sett hele ferdig engang! Men har begynt å se på det fra starten av igjen! 

Ukens innkjøp: Er denne jakken fra Urban, fant den på 50% salg. Ordinær pris 899!Ukens sang: Faded - Alan Walker 

Ukens cravings: Tyggis faktisk av alle ting, den siste uken har jeg måtte ha noe å tygge på hele tiden! Selv når jeg sover!! 

Ukens utfordring: Sove om kvelden/natta! Har hatt så mye problemer med å sove den siste tiden, har sovnet mellom 3-5 om natta! Kan vel si at det endte opp med en utfordring i dag når skolen startet også!

Året 2015: del 3


Hvordan har deres 2015 vært?

Året 2015: del 2


Året 2015: del 1


Siden jeg ikke startet å blogge på denne bloggen før i juni, så kommer dette til å bli fra juni 2015 til desember 2015. Fant ikke så mange spennende bilder fra før den tid uansett :)

Følg meg igjennom dagen via snapchat!I dag kan du følge meg og denne gjengen igjennom dagen! Legg meg til på snapchat: sternerblogg!

 

Starter et nytt tilleggsprosjekt!
Hei alle sammen!

Nå driver jeg og Solveig, og snakker sammen! Vi tenkte vi skulle lage en månedtlig greie, hvor det skjer noe litt utenom det vanlige for denne bloggen. Vi er litt dårlige på å fullføre det vi snakker om, og det skjer som oftest! Det tar bare litt lengere tid enn planlangt! Men nå skal vi bli flinkere på det, og jeg håper på at det går i boks! Klarer dere å gjette dere frem til hva det kan være? Dere kan få noen hint! Solveig er glad i å lage mat, jeg er glad i å spise mat!I will come back stronger very soon!


Hei alle sammen!

Hurte innlegg, jeg kommer tilbake veldig snart! Veldig mye sterke, og jeg har mye planer på gang. Stay tuned! 

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


HHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.comhits