hits

Happy birthday to me


I dag er det 3.april, noe som vil si at det er min bursdag ♥ Jeg har tidligere skrevet et innlegg om hvordan jeg føler det om bursdag. Det finner dere her.

I dag har jeg vært på skolen i nesten sju timer, noe som har vært en utfordring i seg selv. Det å sitte sju timer i et auditorium med nitti mennesker, er ikke bare bare. Når jeg kom hjem fra skolen var det dette som møtte meg.

Min snilleste roomie på Hamar hadde lagd og ordna i stand dette for meg. Så vi dro først en tur på senteret for å fikse ting til skole dagen i morgen, før hun sminket meg. Så tok vi turen ned til Hamar sentrum for å spise. Nå skal vi sette oss ned å se på bloggerne og paradise.

Tusen takk for en fin dag min snille roomie ♥

SERIE AVHENGIGHET


Jeg håper ikke jeg er den eneste, som får en liten serie avhengighet om vinteren. Hver dag siden omtrent julaften tror jeg, så føler jeg at jeg omtrent ikke har gjort annet enn å se på serie. Når man kommer hjem etter en lang dag, så er det mest fristende å utsette planene og heller legge seg ned i senga med serie. Spesielt når det er mørkt og kaldt ute.

Det blir sikkert ikke noe bedre av at jeg har 8 sesonger ellernoe av en serie. Det tar liksom aldri slutt, så man har alltid noe å se på. Samtidig som Riverdale får en ny episode hver uke i tillegg. Du får aldri nok serier og se på. Jeg burde virkelig bruke tid på skolearbeid og trening, men det skal sies at skolearbeidet blir gjort. Sånn som i går kom jeg hjem fra jobb, gjorde skolearbeidet ferdig og havnet rett i senga for å se på serie. Der blir jeg alltid liggende resten av dagen etter det. Så spør jeg meg selv om kvelden, hvorfor får jeg ikke sove? Hello, Camilla du har ligget i senga hele dagen. Kroppen din våkna når du gikk for å pusse tennene og rense ansiktet ditt.

Har dere serie avhengighet om vinteren?

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt:
- Jeg hadde en koselig kveld sammen med bestemor og søsteren min. Jeg og Malene hadde en koselig Ikea tur. Uka har rett og slett vært veldig fin ♥


Ukens nedtur:
- Ukens nedtur må nok ha vært uenighetene og kranglene som har vært på jobb de siste dagene. Men vi finner nok en løsning, og gjør det beste ut av det.


Uken serie:
- Sjokkerende nok har denne ukens serie, nok en gang vært One Tree Hill. Nå er jeg snart ferdig med det jeg har av sesong 4, sesong 5 next!


Ukens innkjøp:
- Denne ukens innkjøp har vært Ikea møbler, speil, bilde stativ og litt av hvert. Rett og slett, så husker jeg ikke alt engang.


Ukens sang:
- Supplies - Justin Timerlake // Gravity - Marius Samuelsen


Ukens cravings:
- Hmmm, kan ikke huske at jeg har hatt noe spesielt cravings denne uken heller. Hatt litt små lyst på pizza, og Cola Zero. Det har faktisk vært en craving lenge, men det er en så stor del av hverdagen at jeg har helt glemt det!


Ukens utfordring:
- Jeg merker at jeg har det mye bedre om dagen, så jeg har ikke så mye store utfordringer lenger. Det er alltid bare det å rekke å være med på mest mulig, og likevel få unnagjort alt skole og jobb arbeid som jeg trenger å gjøre.


Ukens tanke:
- Ukens tanke er som jeg fortalte i går, klær og dårlig selvtillit.


Akkurat nå!
- Akkurat nå ser jeg på One Tree Hill, men egentlig må jeg sette i gang med skole arbeidet. Har mye som må bli ferdig til i morra, og i løpet av uka.

Hvordan har deres uke vært?

 

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Var nok jentekvelden vi hadde på tirsdagen. Møtte alle igjen, og vi hadde det kjempe koselig. Håper det gjentas flere ganger.

Ukens nedtur: Må ha vært alt unødvendige dramet og misforståelser som skjedde de siste dagene! 

Ukens serie: Greys anatomy uten tvil, har sett hele ferdig engang! Men har begynt å se på det fra starten av igjen! 

Ukens innkjøp: Er denne jakken fra Urban, fant den på 50% salg. Ordinær pris 899!Ukens sang: Faded - Alan Walker 

Ukens cravings: Tyggis faktisk av alle ting, den siste uken har jeg måtte ha noe å tygge på hele tiden! Selv når jeg sover!! 

Ukens utfordring: Sove om kvelden/natta! Har hatt så mye problemer med å sove den siste tiden, har sovnet mellom 3-5 om natta! Kan vel si at det endte opp med en utfordring i dag når skolen startet også!

Året 2015: del 3


Hvordan har deres 2015 vært?

Året 2015: del 2


Året 2015: del 1


Siden jeg ikke startet å blogge på denne bloggen før i juni, så kommer dette til å bli fra juni 2015 til desember 2015. Fant ikke så mange spennende bilder fra før den tid uansett :)

Les mer i arkivet » September 2018 » August 2018 » Juni 2018


HHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com