hits

Antrekk - Adidas fra topp til tå


God lille lørdag ♥ Siden det er siste uka av praksis, og jeg har tre oppgaver å bli ferdig med innen fredag har jeg mye å gjøre. Jeg må slå ut siste innsats for å få praksisperioden fullført, og få gjort alle mine oppgaver som skal leveres inn. Det er heldigvis verdt det når det er over, selvom det kan være mye stress å mas. I motsetning til tidligere, prøver jeg å gjøre litt her og der så jeg ikke stresser for mye. Både fordi jeg hater stress, og huden min bryter totalt sammen når jeg stresser. Det er rett og slett mye deiligere å ikke stresse har jeg lært meg, mens jeg har gått på skole. Nå skal jeg vise dere mitt favoritt antrekk, of all time.

Sko - Adidas Urban // Bukse - Adidas Urban // Jakke - Adidas Urban //  Solbriller - Wish

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liker dere Adidas? Hva synes dere om antrekket? ♥

 

Fra julepynt til skolepult


God tirsdag (mandag). I dag er det en sånn tirsdag som virkelig føles mer ut som en mandag. Hvert år. I natt sov jeg rundt 3-4 timer, noen som passet utrolig bra. Egentlig ikke, i dag besto dagen av å være på kurs. Jeg jobber i barnehage når jeg er hjemme i follo, og studerer til barnehagelærer ved siden av. I dag skulle barnehagen på kurs om rammeplanen, noe som er mitt pensum. Jeg var så heldig at jeg fikk lov til å bli med på det. Da passet det utmerket å bare sove et par timer i natt, sånn går det når man har hatt noen dager fri. Jeg kom meg igjennom dagen, men nå sliter jeg virkelig med å holde meg våken. Nå må jeg nesten prøve å gjøre mest mulig i dag, så jeg ikke sovner og heller kan sovne tidligere i kveld. Typisk meg å likevel våkne opp rundt åtte tiden, men vi får nå krysse fingrene for at det går.

Over til overskriften. Til tross for at jeg reiser tilbake til Hamar om under en uke, så bestemte jeg meg i dag for å gjøre noe med rotet mitt. Jeg hadde gjort om pulten min til youtube bakgrunn til videoene våres. Til slutt endte den opp som det perfekte stedet for å samle opp alle julegavene mine. Jeg innså i natt (sånn 02.00) at det var på tide å starte å lese pensum bøker, og styre med skolesaker allerede nå. Jeg bestemte meg derfor for å gjøre om pulten til en skolepult likevel, etter mye om og men med meg selv. Det værste jeg vet er å ha forskjellige hjem, og styre med ting fram og tilbake. Det er alltid noen ting du blir sinnsykt glad i, som du bare vil ha med deg overalt hvor du drar. Akkurat nå har jeg jo trossalt tre hjem, noe som egentlig er helt forferdelig. Jeg kan jo ikke ta med meg et flyttelass hver gang jeg drar noe sted, sånn som jeg har gjort nå i det siste. Jeg har bodd hos pappa nå som han er borte, så reiser jeg til Hamar, og når jeg kommer tilbake fra Hamar flytter jeg inn hos mamma. Jeg har praksisplass like i nærheten av der mamma bor, så da kan jeg tilbringe tid med mamma og også ha kort vei til jobb. Derfor det blir mye flytting fram og tilbake. Trenger virkelig å falle til ro et sted kjenner jeg, og heller dra på besøk de andre stedene.

Jeg synes det ble veldig fint, deilig å ha et sted å sitte for seg selv å jobbe også. Nå skal jeg en liten tur ut, så da snakkes vi senere.

Er dere tilbake i hverdagen, eller har dere fri enda?

Antrekk - høsten er her


Kjole - Flattop (Urban) // Strømper - Cubus // Solbriller - Rayban // Sko - Din sko // Øredobber - Gina // Klokke - DKNY

Hva synes dere om antrekket? ♥

 

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018


HHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com