hits

Gratulerer med gårsdagen, Norge!


Gratulerer så mye med gårsdagen, alle sammen ♥ I år har jeg hatt min første nasjonaldag med bunad, jeg har aldri følt meg finere på denne dagen. Jeg har ofte vært en av de eneste som ikke har bunad, i år var jeg faktisk den eneste. Vi startet dagen med champange frokost klokken ni, og den varte omtrent til tre. Før vi dro til Ski for å se på borgertoget der. Når det var ferdig dro jeg hjem for å komme meg ut av bunaden, og spise middag sammen med mamma. Etter middagen føltes dagen for såvidt som alle andre dager. Jeg og mamma så på sommerhytta, paradise og de vanlige tingene vi pleier.

I dag har jeg vært på jobb, det er ikke alle som har fri på inneklemte dager. Er ihvertfall glad vi har fri på røde dager. Dagen ble litt spesiell da det er mye sykdom, og vi i tillegg fikk en liten vannlekkasje. I kveld blir det litt pakking til flyttingen, litt øving av skole  oppgaver, litt rydding av leiligheten og ja en blanding av alt. Nå skal jeg rydde litt i pausen til Norske Talenter, før jeg vil få med meg hvem som stikker av med seieren.

Jeg har follo bunad ♥

 

2 kommentarer

Maiken Johnsen

18.05.2018 kl.21:39

Så fin bunad! :D ha ei fin helg :)

Camilla Sterner

18.05.2018 kl.21:45

Maiken Johnsen: Tusen takk! Ha en fin helg :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡