hits

JEG SOV I 24 TIMER


Uken min fikk dessvere en litt spesielt utfall enn hva jeg var forberedt på. På fredag var planen å dra til Oslo for å ta litt bilder, se på en ny butikk som har åpnet, se på sommerkjoler og bare kose meg. Sånn endte det ikke dessverre. Når jeg våknet på torsdag var jeg veldig sliten og vondt i hodet, jeg orket derfor ikke gjøre stort den dagen. Lå for det meste i senga og så på serie, når mamma kom hjem hjalp jeg henne med å vaske litt. Før vi tok en tur bort til tante for å hjelpe hun med noe. Når vi kom hjem skulle vi spise taco, jeg spiste taco og koste meg med sommerhytta.

(18.45) Også startet det rene helvete jeg kastet opp nærmere ti ganger, etter det mistet jeg rett og slett tellingen. Det roet seg heldigvis ned til slutt. Det verste var at hver gang jeg spøy fikk jeg også diaré. Så hver gang jeg var på badet måtte jeg bare kaste meg rundt alle veier. Det stoppet jo ikke. Etter nærmere atten ganger, så var det like før jeg svimet av. Jeg klarte ikke få i meg noe væske eller noen ting. Jeg klarte så vidt å gå ned fra do den siste gangen. Jeg krabbet omtrent inn på rommet til mamma og bare gråt. Jeg var så utslitt, redd og full av smerter. Det endte med at vi tok oss en tur på legevakta.

Når vi ankom legevakta (01.30) fortalte hun meg bare at jeg hadde infeksjon i magen, også kalt omgangssyke. Jeg fikk derfor bare beskjed om å dra hjem igjen. Selvom jeg kaldsvettet, og hun mente jeg var tilstede selvom jeg egentlig ble svimmel av å se på hun snakke så mye og egentlig ikke fikk med meg halvparten av hva hun sa. Når jeg kom hjem var ting bitte litt bedre, jeg prøvde å få i meg litt og litt væske med å omtrent putte tunga ned i glasset bare. Sånn holdt jeg på hele natta for jeg fikk ikke sove. Rundt åtte dagen etterpå sovnet jeg endelig. Fram til dagen på lørdag gjorde jeg omtrent ikke annet enn å sove, drikke og gå på do. Det var det hele døgnet bestod av. Først sånn to tiden på dagen på lørdagen kom jeg vel meg opp av senga. Nå har jeg heldigvis fått i meg noe mat, selvom det er skummelt. Og er litt mer oppegående enn hva jeg har vært de siste dagene.

Håper alle har hatt noen fine fri dager ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡