hits

The perfect place to relax


God tirsdag mine fine ♥ I dag skal jeg endelig til frisøren for å fikse opp i håret mitt, har irritert meg i lang tid nå over etterveksten min. I dag skal jeg endelig få gjort noe med det, håper bare det blir bedre resultat enn forrige gang. Jeg fikk litt angst etter forrige gang, når håret mitt ble helt forferdelig. Det har forresten vært lite med oppdateringer fra meg om dagen. Unnskyldningen har rett og slett kun vært den, at jeg ikke har hatt energi til stort. Jeg har derfor brukt meste parten av tiden i senga, med netflix på skjermen. Nå er heldigvis formen mye bedre, så nå kan hverdagen gå tilbake til det normale.

Jeg skal jo flytte snart, og de første nettene får jeg ikke tatt med noen seng opp. Både fordi vi flytter på en torsdag, jeg har ikke bil til å frakte den selv og vi har ikke bestemt hvem som skal ha hvilket rom. Pågrunn av dette hentet jeg opp den oppblåsbare madrassen til mamma, jeg tok den opp i stua for å sjekke om det var hull i den. Det endte med det perfekte stedet å slappe av foran tven, mens jeg var syk. Det å ha en madrass å ligge på midt i stua, var rett og slett bare helt perfekt. Klarte til og med å gjøre ferdig litt skole arbeid mens jeg satt der. Vurderer å gjøre det flere ganger, men tror ikke de rundt meg akkurat synes det var så fint og koselig, haha!

Har dere noen gang gjort noe lignende? Hva gjør dere om dagen? ♥

Én kommentar

Kathrine Fredriksen

08.05.2018 kl.12:58

Så godt å høre at du nå er bedre :) Har selv mange dager som det der, og det er utrolig slitsomt å ikke ha energi :/ Du blir sliten av å være sliten rett og slett!

Og det blir så spennende med flytting! :D Kjenner jeg blir litt ivrig etter å flytte selv! :D

Og den kroken ble kjempe koselig! :D Deilig å få unnagjort litt skolearbeid, spesielt fra en sånn arbeidsplass!

Camilla Sterner

08.05.2018 kl.14:11

Kathrine Fredriksen: ja, det er utrolig slitsomt! Flytting skal bli utrolig spennende, gleder meg masse samtidig som jeg gruer meg litt!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡