hits

1.mai - regn og halsbetennelse


God tirsdag og første mai. Det sies at mai er en vår måned og det er nå gresset blir grønnere. Her regner det som bare det, og er mørkt og trist. Jeg ligger hjemme med halsbetennelse, så for min del går det egentlig veldig fint. Jeg merker likevel at jeg blir sinnsykt rastløs og kjeder meg mye når jeg ikke orker stort. Jeg måtte likevel komme meg en tur ut av døra i dag for litt frisk luft. Jeg ble derfor med mamma på plantasjen, noe som endte i tre forskjellige hagebutikker. Denne jenta var derfor greit sliten når hun kom hjem.


Er det bare jeg som synes slike planter er sinnsykt nydelige? Skulle så gjerne ønske at jeg hadde grønn fingre, og klarte å ta vare på sånne. Skulle gjerne at farger og grønt rundt i hele leiligheten. Jeg skal prøve å få kjøpt inn to eller tre stk som jeg skal prøve å holde i livet når jeg flytter.


Jeg synes slike matplanter er så sinnsykt fine. Det morsomme er jo at jeg ikke spiser noe omtrent av det man får på slike planter. Jeg er jo absolutt ikke fan av grønnsaker. Noe jeg virkelig snart må lære meg. Når jeg flytter skal jeg prøve å blande det inn i smoothie, supper og drikke mulig når jeg flytter. Gleder meg nesten litt.

Jeg merker det når jeg ser på ønskelista mi, at jeg godt hadde trengt flere millioner kroner for å få ønskene mine i oppfyllelse.

God tirsdag ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡