hits

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt:
- Ukens høydepunkt denne uken må ha vært den koselige middagen jeg hadde hos kusinen min på torsdag. Det var en stund siden sist, og var veldig koselig å se de igjen.

Ukens nedtur:
- Ukens nedtur denne uken har rett og slett vært at jeg har vært sykt. Mandag morgen våknet jeg må feber, tett nese og kløe i halsen. Dessverre sitter det igjen enda, så kommer til vel til å fortsette inn i denne uken.


Uken serie:
- Denne uken har jeg for det meste sett på friends. Det er en serie jeg alltid går til om jeg ikke orker å følge med 100% og ikke vet hva annet jeg skal se. Jeg har også fulgt med på Paradise, Bloggerne og Sommerhytta.

Ukens innkjøp:
- Denne uken har jeg omtrent ikke gått ut av døra, så ingen andre innkjøp en doc, nesespray og paracet på denne jenta.

Ukens mest leste innlegg:
- Kan ikke akkurat skryte av noen gode innlegg denne uken heller, så lesertall osv har ikke akkurat vært på topp denne uka. Evig takknemlig for dere som stikker innom ♥ Kanskje "Jeg flytter" innlegget mitt.


Ukens sang:
- Ukens sang ja, kan ikke huske å ha hørt noe mer på sanger enn en eller to ganger. Så føler ikke jeg akkurat kan komme med noe favoritt der.

Ukens cravings:
- Denne uken har jeg rett og slett cravet "forest fruit" te med honning oppi, det er hva det har gått i for det meste. Jeg startet også uken med å crave potetgull, og tror jeg lå i sofaen, så på tv og spiste potetgull omtrent hele dagen.

Ukens utfordring:
- Ukens utfordring må ha vært å bruke den lille energien jeg har til det jeg må gjøre, Som skoleoppgaver, og skulle gjerne hatt mer energi til blogginnlegg også.

Ukens tanke:
- Denne uken vet jeg ikke om jeg akkurat har tenkt så mye.

Akkurat nå!
-
Akkurat nå sitter jeg i stolen i stua for å blogge, mens jeg ser på friends. Og venter på telefon om jeg skal være med på visninger sammen med søsteren i dag eller ikke. Hun og pappa klarer virkelig ikke bestemme seg og lage planer.

Hvordan har deres uke vært?

 

3 kommentarer

Jernbanefrua..

29.04.2018 kl.11:04

Håper formen blir bedre snart, så neste uke blir som du vil :-)) Ha en god søndag :-)

Camilla Sterner

29.04.2018 kl.11:06

Jernbanefrua..: Tusen takk!

Elise - Lileahs mamma

29.04.2018 kl.11:39

Høres ut som du har hatt en fin uke da 😊 håper neste uke blir bra også😊

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡