hits

Almost friday


God torsdag! Dagene her hjemme som syk rusler og går, det er ikke så mye som skjer egentlig. Litt skole arbeid, litt små rydding og resten liggende i senga og se på serie. Det irriterende om dagen er at jeg ikke får tv2sumo til å fungere, så nå har jeg gått lei av serier på netflix. Heldigvis begynner formen å bli bedre, og forhåpentligvis i morgen kan jeg finne på noe litt mer spennende.

I dag skal jeg til min kjære kusine, sammen med søsteren min for å spise middag. Det blir koselig. Er en stund siden sist jeg så kusinen min nå, så det blir godt å se hun igjen. Vi har litt opptatte liv begge to, så det er ikke alltid like lett å få til og møtes dessverre. Vi har heldigvis blitt mye flinkere på det nå, enn hva vi var tidligere. Får bare håpe formen holder seg, så jeg kan dra. Vil jo ikke være syk og smitte de andre heller.

Forrige uke var jeg og en venninne ute å tok litt bilder. Vi prøver å finne på noe å gjøre for å ikke ligge i senga og halvsove hele kvelden. Så vi var først på Nesset for å spise is, før vi dro til Son for å ta litt bilder ved brygga, og i håp om å få noen bilder av solnedgangen. Selvfølgelig så ble det veldig overskyet, og det var mye folk der så det var ikke bare bare. Vi fikk noen fine bilder av utsikten og svanene likevel da, synes ihvertfall jeg.

Ønsker dere alle en fin dag ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡