hits

JEG FLYTTER


Jeg har snakket endel om den siste tiden at jeg har et stort ønske om å flytte. Jeg har drømt så lenge om å kunne pynte med blomster i mitt eget hjem. Kunne kjøpe interiør ting å pynte mitt eget hjem. Kunne innrede akkurat som jeg vil. Kunne spise akkurat hva jeg vil middag. Spise når jeg selv føler for det uten å tenke på at noen kommer til å kommentere at du alltid spiser, eller er du sulten nå igjen. Kunne gå i undertøyet om du vil, høre på høy musikk når du vil.

Kunne gjøre skole oppgaver når jeg vil, kunne blogge og lage youtube videoer når jeg vil. Kunne ha mitt eget kontor, uten at noen forstyrrer med å komme inn på rommet ditt hvert 5 minutt. Endelig ha et sted hvor du føler deg hjemme. Det er alt jeg har tenkt på de siste tre årene. Jeg har en liten hybel i Hamar, der jeg går på skole. Jeg har skole hver sjuende uke, huseier bor i samme hus og jeg føler rett og slett ikke at jeg har noe privat liv. Jeg føler rett og slett at jeg bor hjemme hos foreldrene mine mens jeg er der. Samtidig som det tar en evighet å lage mat, vi har ikke noe felles rom til å sitte sammen. Så vi som bor der blir sittende på hvert vårt rom og se på hver vår serie.

Jeg har derfor bodd hos mamma og pappa fram og tilbake. Begge to har sine problemer, og enten irriterer seg lett over ting jeg gjør eller helst vil være alene. Jeg har derfor lenge følt at jeg ikke hører hjemme noe sted. De har kastet meg ut annenhver gang, når de har gått lei av meg. Det hjelper ikke akkurat så mye på humøret og selvtilliten. Jeg vet selv at jeg burde vært flinkere til å hjelpe til, men jeg har også lyst til å gjøre mitt eget liv. Samtidig når du får klager og kommentarer på alt du gjør, så er ikke motivasjonen stor for å hjelpe til heller.

Nå er tiden endelig inne, jeg skal endelig flytte. 1.Juni skal jeg endelig flytte. Jeg og en venninne jeg går på samme skole som, og som jeg også bor med i hybelen i Hamar skal nå flytte sammen. Til et nytt og bedre sted, det er mye større. Vi får et ordentlig kjøkken, stue og en god veranda. Vi skal lage flytte vlogger, og dere skal selvfølgelig få lov til å være med på reisen om dere ønsker det. Håper dere gleder dere like mye som jeg gjør, kommer til å bli en stor forandring for sosiale medier fronten ♥

2 kommentarer

Jannike

25.04.2018 kl.12:10

Blir så glad på dine vegner når eg les at da har ordna seg med leilighet. Blir ei spennande tid du går i mot og eg gler meg til å lesa korleis du får da! Ønsker deg ein fin dag😊

Camilla Sterner

25.04.2018 kl.12:19

Jannike: Tusen takk, veldig hyggelig å høre! Ha en fin dag <3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡