hits

Summer last for a second


God tirsdag ♥ Her har det i forrige uke vært kjempe fint vær, men nå har det allerede gått over til regn. Håper virkelig ikke at det var alt vi fikk av sol i sommer, har trossalt bare rukket å bli brun i ansiktet. Som mamma sa "Jeg ser du har blitt brun i ansiktet, for du ser likbleik ut på resten av kroppen". Thanks mum. Trenger litt mer tid til å få litt farge på resten av kroppen gitt.

I dag har jeg ikke jobbet, jobber ikke fast siden jeg går på skole. Jobben trengte ikke hjelp disse dager, og jeg har derfor vært hjemme. Det har egentlig passet veldig fint, jeg vil gjerne jobbe og tjene penger. Denne uken har jeg heller dessverre blitt syk. Jeg våknet i går med veldig vondt i halsen, og hadde feber. Når jeg våknet i dag var det enda verre. Det beste i dag er det at mamma får besøk, så jeg føler jeg må dra på meg noe energi. Kommer nok til å bli med på middagen, og synke under dyna resten av kvelden. Planen var egentlig å ta bilder både i dag og i går, men når verken været eller formen er på topp så var det ikke bare bare.

Resten av uka kommer nok til å se ganske lik ut, er jeg redd. Skal selvfølgelig prøve å få gjort noe fornuftig, jeg har trossalt to innleveringer i tillegg som jeg må jobbe med. Så jeg får bruke dagene til å samle opp litt energi om jeg skal få til det. Det er heldigivs ikke så store oppgaver, så det hjelper veldig på. Om det er noe dere ønsker å se fra meg, så er det bare å si i fra. Jeg har også en spennende nyhet å dele med dere, kanskje det kommer i morgen ♥

Ønsker dere alle en fin uke ♥

2 kommentarer

Charlotte

24.04.2018 kl.20:45

kjempefint antrekk :)

Camilla Sterner

24.04.2018 kl.20:55

Charlotte: Tusen takk!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡