hits

Its a hard one


God fredag til dere som fortsatt stikker innom verdens dårligste blogger. Jeg setter alltid alt for store mål for meg selv, jeg klarer aldri å bli fornøyd. Det gjelder også denne bloggen. Hvis jeg en dag ikke klarer å blogge, eller ikke ha noe å blogge om. Jeg gir opp hver gang det skjer. Noe som gjør meg veldig irritert. Jeg må rett og slett slutte å se ned på meg selv. Jeg har snakket om at jeg må bygge meg selv opp, nå er det virkelig på tide!

Det er fredag, og rett og slett så kjeder jeg meg. Jeg er super trøtt og rastløs på samme tid. Akkurat nå sitter jeg og ser på Norske Talenter og lurer på hva jeg skal finne på. Skulle ha grillkveld med en venninne, men hun ligger dessverre hjemme med omgangssyke. Det går på jobb om dagen, så jeg er nå livredd for å få det jeg også. I morgen tidlig bærer det avgårde til Kongsvinger på cup, før jeg skal i bursdag senere på kvelden om jeg ikke er alt for sliten.

Ellers er det ikke så mye annet enn skole og jobb som står på planen om dagen. Håper alle har det bra♥

Én kommentar

Maiken Johnsen

20.04.2018 kl.21:05

Uffda :( kjedelig at hun har fått omgangssyke. Har akkurat hatt det selv. Håper du får ei fin helg <3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡