hits

En spesiell dag


God kveld. Jeg snakket egentlig om å lage et innkjøpsinnlegg fra forrige uke i dag. Den planen blir dessverre utsatt til i morgen. I dag skulle jeg på koloskpi undersøkelse. Det vil si at de stikker en lang slange opp i rumpa di, for å undersøke tarmene dine. Det vil også si at du må ta avføringspiller, for å tømme tarmene. Du kan heller ikke spise etter dette, du kan drikke og spise klare suppe. Det gjør mye med energien. Jeg blir fort svimmel, og veldig slapp når jeg ikke får i mat mat. Fortsatt når jeg spiser, klarer ikke magen å holde på det. Jeg og mamma gikk ut for å spise etter jeg var ferdig, og vi måtte rett og slett fort finne en do istedenfor. Nå skal jeg nok engang prøve å spise litt, så får vi håpe at det går bedre denne gangen. Energien har derfor ikke vært på topp det siste døgnet, så har rett og slett ikke gjort annet enn å halv sove i senga.


Jeg prøvde her om dagen og etterligne en look som makeupby_kk la ut på instagram, det gikk ikke helt som planlagt gitt. Øvelse gjør mester, så får bare fortsette å øve på litt mer kreative looker.

Hvordan har deres dag vært?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡